Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Άλλο έδειχνε και άλλο ειναι

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

Nighthinker

# 1 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 21 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Άλλο έδειχνε και άλλο ειναι

Αρχικά καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Είμαι 20 ετών και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας όσα με απασχολούν.

Αρχικά Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δεχτεί απομόνωση, λεκτική βία κατά την διάρκεια των σχολικών μου χρόνων. Δυσκολευομουν πολύ να υποστηρίξω τον εαυτό μου και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φιλικό μου περιβάλλον είναι ελάχιστοι. Για αυτόν τον λόγο είμαι πιο ευάλωτη συναισθηματικα απέναντι στο αντίθετο φύλο,ενθουσιαζομαι εύκολα και γενικώς ασχολούμαι περισσότερο από όσο έπρεπε για την ηλικία στην οποία βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες(κάποιες από αυτές τις έχω μετανιώσει κάπως) αλλά είχα μια σταθερή σχέση πριν από αυτές για 2 χρόνια από τα 17 έως τα 19. Από τότε που χωρισα νομίζω πως είμαι συναισθηματικα ασταθης. Αλλες φορές νιώθω μοναξιά αλλες φορες ανεξάρτητη δυναμική και αισιόδοξη. Αυτό κάτι σαν πρόλογος.

Σε αυτή την φάση που βρίσκομαι δεν ξέρω από την μια νιώθω ότι δεν μπορώ να στηρίξω πάλι μια σχέση κανονική και από την άλλη οι χαλαρές και ανούσιες σχέσεις με κάνουν να νιώθω αδεια.

Πριν 2 μήνες γνώρισα ένα παιδί. Για την ακρίβεια τον ήξερα φατσικα παλαιότερα Γιατί μένουμε στην ιδια πόλη. Με προσέλκυσε με όμορφο τρόπο και εγώ ανταποκρίθηκα. Το καλό είναι ότι σπουδάζουμε στην ιδια πόλη επίσης απλά αυτός είναι τελευταίο έτος. Στο πρώτο μας ραντεβού ήταν πολύ ευγενικός,τρυφερός με κοιτούσε στα μάτια μιλούσαμε συνέχεια και ένιωσα κάτι πολύ περίεργο που έχω καιρό να νιώσω. Με φίλησε την ίδια μέρα που με άφησε στο σπίτι. Το παράξενο είναι πως από τα πρώτα κιόλας μας ραντεβού μου μιλούσε με επίθετα βάζοντας και το "μου". Μου κράτησε το χέρι πολύ γρήγορα και μου έκανε εντύπωση και το θεώρησα χαζό πως γίνεται από τόσο νωρίς να εκδηλώνεται έτσι . Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα,έπαιρνε Τηλέφωνα να δει τι κάνω κτλ. Ένιωσα μια ανεξήγητη οικειότητα και τελείως ασυναίσθητα σκεφτόμουν πως θα ήταν αν ήμασταν μαζί. Δεν μου είχε αναφέρει κάτι για σχέση απλώς υπέθεσα ότι λογικά είναι τύπος των σχέσεων. Μάλιστα μου είχε αναφέρει πως του αρέσει πολύ που δεν βιάζομαι να κάνουμε σεξ γιατί έτσι του δείχνω πως είμαι σοβαρή κοπέλα και δεν του αρέσουν τα βιαστικά.

Όλα καλά λοιπόν μέχρι που κάναμε σεξ. Ήταν τρυφερός μέχρι και εκεί και μάλιστα μετα ξαπλωναμε συνέχεια αγκαλιά. Από εκείνη την ημέρα όμως εμένα μου μπήκαν τα χειρότερα σενάρια στο μυαλό. Πώς με καλοεπιανε τόσο καιρό για να με ρίξει κτλ. Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα και του είπα πως μου βγάζει κατι σοβαρό και μου είπε πως είναι νωρίς για να πει αυτός κάτι τέτοιο και ότι θελει κατι χαλαρό για αρχή. Εγώ εκεί πάγωσα κατευθείαν. Του είπα Ναι είναι πολύ νωρίς έχεις δίκιο απλά νιώθω κάπως αλλιώς για αυτό κ Στο είπα. Μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι είναι νωρίς. Την 2η φορά που βρεθήκαμε σπίτι του για ταινία ήταν κάπως απόμακρος. Πρώτη φορά δεν με φίλησε μόλις με είδε και κατευθείαν κατάλαβα ότι κατι δεν πήγαινε καλά. Το χειρότερο είναι ότι μόλις τελειωσε η ταινία έπιασε το κινητό μόνος του και άρχισε να μιλάει στο ινσταγκραμ. Ήταν για αρκετή ώρα έτσι και είχα νιώσει πολύ άσχημα. Προσπάθησα να τον πλησιάσω αλλά μου είπε ότι δεν έχει όρεξη. Εκείνη την στιγμή η ψυχολογία μου έπεσε πάρα πολύ και αυτός το κατάλαβε. Νευριασε και άρχισε να λέει Πώς δεν υπάρχει λογος να κάνω έτσι από την στιγμή π δεν έχουμε σχέση.

Όταν έφυγα με φίλησε σχεδόν με το ζόρι . Συζητήσαμε το βράδυ και μου είπε πως ξενέρωσε με αυτό. Ότι έχω δεθει πολύ ενώ μου είπε πως δεν είναι σε φάση για σοβαρό και θα πληγωθω πιο πολύ με τον καιρό κτλ. Ότι κάνω λες και αυριο δεν θα υπάρξει και ότι είναι νωρίς κτλ. Του είπα πως έχει δίκιο όμως ότι ήταν αυτός που μου έδωσε ελπίδες με όλα αυτά που μου έλεγε και έκανε τόσο καιρό και πως αυτός μου έδωσε τέτοια σημαδια. Μου είπε συγνωμη και ότι δεν έπρεπε να μου δείξει αλλα σημαδια. Πλαγίως του είπα ότι ήθελε σεξ και φυσικά το αρνήθηκε .

Μου ζήτησε λίγο χρόνο να σκεφτεί κτλ και εγώ προσπάθησα να το παίξω πολύ χαλαρή του είπα πως δεν θέλω να πιέσω κάτι και ούτε εγώ θέλω κάτι σοβαρό πως Ναι είναι νωρίς (Πού είναι δηλαδή) Και ότι απλώς ενθουσιάστηκα. Από τότε που με γειωσε άρχισα να φλερταρω ασύστολα τελείως από αντίδραση...

έχουμε να βρεθούμε 2 εβδομάδες .μιλάμε καθημερινά απλά Όχι τόσο θερμά προφανώς. Δεν ξέρω αν φταιω εγώ για αυτό που έγινε όμως έτσι ένιωσα και έτσι με έκανε να νιώσω στην αρχή. Ελπίζω να είναι απλώς ενθουσιασμός. Να σημειώσω ότι είναι στο ναυτικό οπότε ξέρω ότι και να ήθελε σοβαρό δεν θα γινόταν λόγω επαγγέλματος . Παρόλα αυτά εγώ τον σκεφτόμουν σαν σχέση μου και απογοητεύτηκα...ξέρω ότι δεν έχει πολύ μέλλον όμως θέλω να το ζήσω μαζί του όσο πάει. .. σε 2 μέρες γυρνάω στην πολη που σπουδάζουμε και μου πρότεινε να βγούμε έξω για φαγητό και μετά να κοιμηθούμε μαζί το βράδυ. Δεν ξέρω πώς πρέπει να είμαι και πως να φερθω. Θα θέλω να είμαστε αγκαλιά και από την άλλη θα σκέφτομαι πως πρέπει να το παίζω χαλαρή και άνετη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι...φοβάμαι μήπως δεθω περισσότερο ... Και πάλι μου πει τα ίδια.

alisida

# 2 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Υμηττός
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 8.444
'Aρεσαν+: 0%

Μάλλον δε θέλει να το σοβαρεψει (ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνει να το σοβαρεψουμε ,αλλά τέλος πάντων)

Και για αυτό άρχισε να κρατά αποστάσεις για να σου δείξει να κρατάς κι εσύ .

..Αν δεν καίγεσαι για σ-χεσει (μικρή είσαι άλλωστε γιατί να καεις) ,

μείνε κι εσύ σε απόσταση και όσο γουστάρετε και θέλετε να κρατήσετε επαφή ...

Για μένα ,σοβαρότητα είναι να φέρεσαι όπως σου βγαίνει και όχι προγραμματισμένα για να παραπλανισεις τον άλλο ..

. Να είσαι σίγουρη ότι αν εκείνος δεν θελήσει να εμβαθύνει ,θα σου φύγει κι εσένα η όρεξη ...

Αυτά τα πράγματα θέλουν δύο ,ή γίνονται και από τους δύο ή δεν γίνονται ...Απόλαυσε ο,τι μπορείς και μην πιεζεσαι ...

Αρέσει στα μέλη Anatroph, loushian1984 και σε ακόμα 6 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

alisida

# 3 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Υμηττός
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 8.444
'Aρεσαν+: 0%
Ουπσ !! Συγνώμη Αρχαγγελε και Φρουφρου που απάντησα πριν από εσάς,τώρα πίνω τον πρωινό καφέ μου ...Συμπαθατε με αγαπημένοι και οι δύο Φατσούλα φιλάκι
Αρέσει στα μέλη archagellos, ZHLIASOY και σε ακόμα 2 μέλη.

Helenaki4

# 4 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 44 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.213
'Aρεσαν+: 0%

Κοπελια μου , καλη χρονιά . Πρεπει να πας παρακάτω χτες . 

 

Μη φανταστείς οτι έκανες κάτι λάθος , ούτε οτι φταις που είπες εξ αρχής τι θέλεις από κεινον. 

 

Αλλο ειναι το θέμα . Το ζητούμενο ήταν το σεξ κι αυτό δε θα αλλάξει . 

Όταν ακούς απ? την αρχη επίθετα και «μου» από δίπλα , φεύγα όσο ειναι νωρίς .

Αν κάτσεις εκεί , θα συνεχίσουν τα μπρος πίσω . Μια θα μιλάτε «φιλικά» και μια θα βγάζετε τα μάτια σας , πάντα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που ο ίδιος σου καλλιεργεί .

 

Αρέσει στα μέλη loushian1984, COSTAS42 και σε ακόμα 3 μέλη.

Mindthegap-

# 5 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.272
'Aρεσαν+: 0%

Θα συμφωνησω στο οτι ειναι πολυ νωρις...

ΑΛΛΑ...
τα τοσο γρηγορα ...μου...
και οτι  σε χαρακτηρισε  σοβαρη επειδη δεν βιαζεσαι να κανεις σεξ...
ειναι στοιχεια τα οποια θα επρεπε να σε αποτρεψουν για παραπανω απο ενα ραντεβου...

Εσυ απο την αλλη το θεωρησες κολακεια 
αντιθετως...
θα επρεπε να αρχισουν να σου χτυπουν οι καμπανες για το ποιον του νεαρου...

Τα παθηματα...μαθηματα...παμε παρακατω...

Εχω την εντυπωση παντως οτι αν πας στο επομενο ραντεβου και συνεχισεις ετσι ...θα σε πηγαινει τρενακι...
Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.

2019Anastasia

# 6 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 50 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 117
'Aρεσαν+: 0%
Μια χαρά κατάλαβες. Πήρε αυτό που ήθελε και είπε ένα σωρό δικαιολογίες. Θα σου πει ο Αρχάγγελος τι να κάνεις μαζί του.
Αρέσει στα μέλη loushian1984, Silektis

Art_Phil

# 7 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 48
'Aρεσαν+: 0%
"ενθουσιαζομαι εύκολα και γενικώς ασχολούμαι περισσότερο από όσο έπρεπε για την ηλικία στην οποία βρίσκομαι" Κατά τη γνώμη σου πόσο δηλαδή πρεπει να ασχολείσαι στην ηλικία αυτή?? γιατί εγώ νομίζω πως ειδικά στην ηλικία αυτή οι περισσότερο υπεραναλύουμε τα ερωτικά σε βαθμό αηδίας χαχααχα
πριν το ομορφονιο λες πως στη ζωή σου πρηγήθηκαν διάφορες χαλαρές και μάλλον χλιαρές φάσεις που φαντάζομαι σε απομάκρυναν ολίγον τι από "την πριγκιπική" σου υπόσταση.Την πριγκιπική υπόσταση την μαντέυω κιόλας από τον τρόπο γραφής σου πέρα από τις ανησυχίες που εκφράζεις που μου βγάζουν ένα ονειροπόλο και ρομαντικό νέο κορίτσι, επιπόλαιο βέβαια. Πως τέτοιες χλιαρές φάσεις να μην αδειάσουν αυτό το κορίτσι, απομακρύνοντας το από τον πυρήνα του εαυτού του;
Επίσης το κείμενο σου μου βγάζει πραγματική βιασύνη, σχεδόν αγχώθηκα.. Δεν σε πήραν βρε τα χρόνια και αγχώνεσαι γρήγορα γρήγορα να αποκατασταθείς! Κάτσε ήρεμα και χαλαρά να γνωρίσεις το παιδί, να δεις ήρεμα και χαλαρα!!! χωρίς αυτές τις βαρυδγουπες δηλώσεις πριν καν γνωριστείτε, αν σου ταιριάζει, αν και εκείνου του ταιριάζεις, και αν δεν είσαι καλλυμένη, τότε και εσύ άστο.
Για μένα πάντως κάποιες κινήσεις του πολύ φάουλ. Βέβαια και εσύ πάνω στη βιασύνη σου και στις αρνητικές σκέψεις σου αντιδράς κάπως αλλοπροσαλα, αλλά τι να σε κάνουμε. Είναι το άγχος της ηλικίας να πάρουμε αυτή τη αγάπη, να νιώθουμε και εμείς ότι την αξίζουμε.


Αρέσει στα μέλη Nighthinker, agrotis53 και σε ακόμα 2 μέλη.

26-29-31

# 8 στις 10/1/2020
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.509
'Aρεσαν+: 0%
Όχι μόνο τα "μου" και τα "σε αγαπώ "όταν τα ακούς τόσο νωρις η θα παίρνεις δρόμο, η θα το διασκεδάζεις, αν μπορείς...
Αρέσει στα μέλη Alezandra, loushian1984 και σε ακόμα 5 μέλη.

wish_

# 9 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.192
'Aρεσαν+: 0%


Θα μπορούσαν να ναι όλα ιδανικά,αφού απ την αρχή σε προσεγγισε με ωραιο τροπο και ενιωθες ομορφα και αφου ειχατε ολοκληρωσει να ξεκινούσατε κατι ομορφο.

Δυστυχως όμως ετσι όπως τα λες είναι σαν να δειχνει ότι ηθελε μονο αυτό και ισως μαζι με σενα μιλουσε και με άλλες.

Δεν ξερω...βγες ξανα μαζί του,προσπαθησε να μην βαλεις ταμπελες,να περασεις ομορφα αφου και εσυ θες να το ζησεις όπως λες,αλλά να μη του δωσεις αυτό που θέλει.Αν δεν σεβαστείς εσυ τον ευατό σου δεν θα τον σεβαστεί κανείς,αν ηταν ερωτευμενος μαζι σου και γλυκα θα σου μιλουσε και μηνυματα αγαπης θα εστελνε και σχεδια θα κανε,δεν θα κρυος και απότομος και το κυριοτερο δε θα σε γειωνε λεγοντας σου ότι δεν εχετε και κατι!Ολα τα σημαδια είναι φανερά.

Μάθε από τα λάθη σου και προσπαθησε να μην κανεις τα ιδια και κυριως παιρνε προφυλάξεις.

Αρέσει στο μέλος loushian1984

agrotis53

# 10 στις 10/1/2020
author
Ανδρας / 56 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.468
'Aρεσαν+: 0%
Για καποιον λογο νομιζω οτι δεν φταιει αυτος. Και ολα αυτα που περιγραφης και που η ιδια παραδεχεσαι δινουν και την εξηγησει..διαφωνο παντα να συνδιαζετε το σεξ με οτι εχει σχεση με την οποια εξελιξη διαπρωσοπικη και οποια προοπτικη η καταληξη της. Νομιζω οτι στην δικη σου περιπτωση οπως και σε καθε ομοια . Κατα καποιον τροπο παγωσες τον ενθουσιασμο του και τον προβληματισες. Η αποσταση που πηρε τη βλεπω στα πλαισια μιας αυτοαμυνας ως προς μιας πιθανων αναιτιας και φοβικης πιεσης η αλλαγης απο μερους σου. . Ειναι μικρες η ηλικιες σας και τον δυο. Και λιγος ο καιρος της γνωριμιας σας. Για να διαχειρηστη ο ανθρωπος την αποτομη οπως προκυπτη αλλαγη αλλα και εκδηλωση ανασφαλειας απο μερους σου. Ετσι ενστικοδως αντεδρασε με αποσταση. Αλλωστε δεν ξερω και τι εμπειριες μπορη να εχει . Αυτα σαν πρωτη ματια. Στο θεμα. Επιφυλασομαι για τη συνεχεια. Αν μπουν αλλα δεδομενα...
Αρέσει στα μέλη Anatroph, COSTAS42 και σε ακόμα 2 μέλη.

alisida

# 11 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Υμηττός
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 8.444
'Aρεσαν+: 0%

Συμφωνώ με τον αγρότη ...

Το  σεξ ούτε υποχρεώνει σε σχέση ούτε την εξασφαλίζει βέβαια ..

.Τα "μου" γιατί σας φάνηκαν περίεργα ?

Κι εγώ τα χρησιμοποιώ όταν νοιωθω οικεία με κάποιον δεν είναι κακό..

.Αν δηλ πω σε κάποιον πχ "έλα βρε Γιώργο μου" είναι υπόσχεση γάμου ??

Οχ ..Να μην το ξαναπώ δηλ ? Χαχαχα!! .

Αρέσει στα μέλη Anatroph, COSTAS42 και σε ακόμα 2 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

alisida

# 12 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Υμηττός
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 8.444
'Aρεσαν+: 0%

Δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε με ενοχές τα νέα κορίτσια 

Εκείνη δηλ δεν το ήθελε αυτό που πήρε ?

 

Αν όχι γιατί το πήρε 

 

Αν ναι ,γιατί να αισθάνεται ενοχη που το πήρε 

Επειδή ο νεαρός δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί της ?

Άντε και έλεγε ναι ,έχουμε σχέση 

 

Πόσο "σοβαρή" μπορεί να είναι αυτή στην ηλικία των 20 ?

 

Γιατί να χρειάζεται μια 20χρονη κοπέλα την ταμπέλα της σχέσης για να κοιμάται με κάποιον που της αρέσει 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από 2019Anastasia
Μια χαρά κατάλαβες. Πήρε αυτό που ήθελε και είπε ένα σωρό δικαιολογίες. Θα σου πει ο Αρχάγγελος τι να κάνεις μαζί του.

 

Αρέσει στα μέλη gianna1992, COSTAS42 και σε ακόμα 3 μέλη.

froufrou2017

# 13 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 280
'Aρεσαν+: 0%

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς μ' αυτο που γράφεις ότι και να ήθελε κάτι σοβαρό δε γίνεται λόγω επαγγέλματος. Το επάγγελμα δεν έχει καμμια σχέση!! Ήθελε απλώς να περάσει καλά, εσένα το μυαλό σου έφτιαξε αμέσως σενάρια οπότε λογικό ήταν να τρομάξει και να απομακρυνθεί!! Είσαι σε μια ηλικία που μεγαλοποιει τα ερωτικά, κάθεσαι και σκέφτεσαι γιατί μου είπε αυτό και τι εννοούσε κλπ. Είσαι πολύ μικρή για να βλέπεις κάθε γνωριμία σαν υποψήφια σοβαρή σχέση, γιατι καλλιεργεις τέτοιο άγχος στον εαυτό σου; Κοίτα να περάσεις καλά κι' αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει

Αρέσει στα μέλη Alezandra, loushian1984 και σε ακόμα 3 μέλη.

Mindthegap-

# 14 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.272
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από alisida

 

.Τα "μου" γιατί σας φάνηκαν περίεργα ?

Κι εγώ τα χρησιμοποιώ όταν νοιωθω οικεία με κάποιον δεν είναι κακό..

.Αν δηλ πω σε κάποιον πχ "έλα βρε Γιώργο μου" είναι υπόσχεση γάμου ??

 

 

Μα το λες και μονη σου Αλυσιδα...

Γιατι το μου...ειναι οικειο και δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να νιωσεις κατι τετοιο με εναν ανθρωπο που γνωριζεις με το καλημερα...

Κι οχι μονο το μου αλλα και ολα τα υποκοριστικουλια τα οποια απεχθανομαι ιδιαιτερως...

 τυπου...λαχανακι μου...αρκουδακι μου...μωρακι μου κλπ...σιχαμερα..!!!.

 

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, ZHLIASOY και σε ακόμα 3 μέλη.

alisida

# 15 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Υμηττός
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 8.444
'Aρεσαν+: 0%

Α...

Οκ

Θεώρησα ότι εφόσον κοιμήθηκε μαζί του ένοιωσε οικειοτητα 

Όσο και να το κάνεις ,μια κάποια οικειότητα χρειάζεται τουλάχιστον να νοιώσεις για να κοιμηθείς με κάποιον/α 

 

Τα υποκοριστικά αν αρέσουν και στους δύο ,εμας μας περισσεύει 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Mindthegap-

 

Μα το λες και μονη σου Αλυσιδα...

Γιατι το μου...ειναι οικειο και δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να νιωσεις κατι τετοιο με εναν ανθρωπο που γνωριζεις με το καλημερα...

Κι οχι μονο το μου αλλα και ολα τα υποκοριστικουλια τα οποια απεχθανομαι ιδιαιτερως...

 τυπου...λαχανακι μου...αρκουδακι μου...μωρακι μου κλπ...σιχαμερα..!!!.

 

 

 

achinos

# 16 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.764
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από alisida

 

Γιατί να χρειάζεται μια 20χρονη κοπέλα την ταμπέλα της σχέσης για να κοιμάται με κάποιον που της αρέσει 

 

 

 

για να μην την πούνε π^*τάνα, όπως προφανώς θα της είπαν (με λόγια η χωρίς δεν έχει σημασία) οι προηγούμενες σχέσεις που έκανε μετά από την πρώτη σχέση της.

 

Βρε κοπελιά αυτά για τις σοβαρότητες θα τα λες πριν τα κρεβάτια... του τ. ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα... όπως ο νεαρός, μάθε λίγο.

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Nighthinker

 Από εκείνη την ημέρα όμως εμένα μου μπήκαν τα χειρότερα σενάρια στο μυαλό. Πώς με καλοεπιανε τόσο καιρό για να με ρίξει κτλ. Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα και του είπα πως μου βγάζει κατι σοβαρό και μου είπε πως είναι νωρίς για να πει αυτός κάτι τέτοιο και ότι θελει κατι χαλαρό για αρχή. Εγώ εκεί πάγωσα κατευθείαν.

Αρέσει στα μέλη DragonFall, COSTAS42 και σε ακόμα 1 μέλος.

agrotis53

# 17 στις 10/1/2020
author
Ανδρας / 56 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.468
'Aρεσαν+: 0%
Επανερχομαι λιγο. Διαβαζοντας καποιες απαντησης... σεβαστες ολες.. αλλα το .. μου... σε μια φαση οικειοτητας ... δεν σημαινη οτι ειναι κτητικο η κρυβει και καμια θεωρια συνομοσιας... το εχω χρησιμοποιηση παμπολες φορες εδω και σε ατομα που εχω μια επικοινωνιακη ανεση μετα απο καιρο αληλοεπιδρασης... να υποθεσω δηλαδη οτι θεωρειτε αυτο .. κατι σαν καμακι. Κατι σαν προσβλητικο. Κατι σαν υποκρυπτομενο σεξουαλικο ... αν ολα εντελως φοβικα και ακρος συντηρητικα αντιμετωπιζονται... οκ κατι δεν παει καλα...δεν ξερω...επισης απο που προκυπτη οτι μια γνωριμια εστω και ενος μηνα με καθημερινο σεξ .. ειναι νομος οτιθα οδηγησει η πρεπη να οδηγηση σε μακροχρονια σχεση η γαμο;;Και κατι τελευταιο... συγνωμη αλλα.. γνωριζονται δυο ατομα... αν λοιπον δεν υπαρξει η επιθυμια για ερωτα.Σεξ. Απο την αρχη αυτο που λεγεται γλωσα του σωματος... τι ακριβως θα ειναι αυτη η γνωριμια;;Φανταζομε οτι αν μια σχεση με σεξ λιγου χρονικου διαστηματος.. καποιος απο τους δυο νιωση οτι δεν βγαινη για λογους που ουσιαστηκα ειναι πιο σημαντικη εστω για αυτον μονο... τοτε αυτος ηθελε μονο να κανη σεξ τιποτα αλλο... Δεν παει ετσι ομως ...Τεσπα τη γνωμη μου λεω... δικαιωμα του καθενος να βλεπη τα πραγματα οπως θελη η οπως τα αντιλαμβανεται...
Αρέσει στα μέλη archagellos, alisida

alisida

# 18 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Υμηττός
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 8.444
'Aρεσαν+: 0%

Ένα ξέρω :

Όσο υπάρχουν γυναίκες που θεωρούν το σεξ ως προϊόν 

..

το οποίο προσφέρεται ή ανταλλάσεται με σ-χεσει ή με γάμο 

και μόνο 

 

 

Τόσο θα υπάρχουν άντρες (άντρες..λέμε τώρα...)

 

Πού θα παραμυθιαζουν για να πάρουν το αυτονόητο 

 

Είναι απλά ...ανόητο όλο αυτό που συμβαίνει 

 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από achinos

 

για να μην την πούνε π^*τάνα, όπως προφανώς θα της είπαν (με λόγια η χωρίς δεν έχει σημασία) οι προηγούμενες σχέσεις που έκανε μετά από την πρώτη σχέση της.

 

Βρε κοπελιά αυτά για τις σοβαρότητες θα τα λες πριν τα κρεβάτια... του τ. ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα... όπως ο νεαρός, μάθε λίγο.

 

 

 

Αρέσει στα μέλη DragonFall, Gilet_Jaune και σε ακόμα 1 μέλος.

Mindthegap-

# 19 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.272
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisida

Α...

Οκ

Θεώρησα ότι εφόσον κοιμήθηκε μαζί του ένοιωσε οικειοτητα 

 

Αφου σου λεει καλε στο πρωτο ραντεβου αρχισε τα ...μου...

Πηρε φορα ο νεαρος...

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, alisida

Mindthegap-

# 20 στις 10/1/2020
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.272
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από achinos

 

για να μην την πούνε π^*τάνα, όπως προφανώς θα της είπαν (με λόγια η χωρίς δεν έχει σημασία) οι προηγούμενες σχέσεις που έκανε μετά από την πρώτη σχέση της.

 

 

Την ειπε με τον τροπο του Αχινε...

Εξου και τα  "Μάλιστα μου είχε αναφέρει πως του αρέσει πολύ που δεν βιάζομαι να κάνουμε σεξ γιατί έτσι του δείχνω πως είμαι σοβαρή κοπέλα"...

 

Καλα,  τις ακους και απο μεγαλυτερους τετοιες π@π@ριες...

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, achinos και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε