Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Δυσκολία δημιουργίας οργανογράμματος

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

melitini_

# 1 στις 11/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Δυσκολία δημιουργίας οργανογράμματος

Είμαι μια γυναίκα ανεξάρτητη, αρκετές ώρες εργαζόμενη και πολυάσχολη. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να φροντίζω το σπίτι μου και το νοικοκυριό μου, με αποτέλεσμα να ξοδεύω λεφτά για φαγητό απέξω, τα οποία δεν μου περισσεύουν και να στερούμαι άλλα πράγματα. Η μαγειρική, αν και μαγειρεύω καλά ποτέ δεν μου άρεσε, τη βαριέμαι ομολογώ. Οι δουλειές του σπιτιού με κουράζουν και τις κάνω αγγαρεία, οπότε όχι και πολύ καλά. Σκέφτηκα να προσλάβω μαγείρισσα αλλά δεν εμπιστεύομαι καμία, αλλά  από την άλλη το θεωρώ και ντροπή για μια γυναίκα σαν κι εμένα να κάνει κάτι τέτοιο. Η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια, που παίρνω και δουλειά στο  σπίτι  κάτι που τελικά ούτε αυτό μπορώ να οργανώσω σωστά , λόγω έλλειψης οργανογράμματος, καθώς θέλω τις λίγες ώρες του ελεύθερου χρόνου μου να ξεκουράζομαι κιόλας. Ταυτόχρονα παίρνω και κιλά που θέλω να χάσω. 

Καμιά έξυπνη ιδέα; 

konstandinos73

# 2 στις 11/1/2020
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 365
'Aρεσαν+: 0%
Μηπως να δεις λιγο αλλιως τη ζωη? Να βρεις ενα καλο παλικάρι, να μαθεις να μαγειρευεις και να φροντιζεις τα του οικου σου και αν προλαβεις να κανεις και κανα παιδακι, ισως δεις διαφορετικά τη ζωη. Μας εφαγαν "οι καριερες" , με ποιο το τιμημα? "Τίγκα η μοναξια". Ομως, μια ειναι η ζωη.
Αρέσει στα μέλη tzoulia59, Faih-20

froufrou2017

# 3 στις 11/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 280
Για ποιο λόγο παίρνεις δουλειά στο σπίτι; Είναι απαραίτητο ή μήπως είσαι ανοργανωτη τις ώρες της δουλειάς οπότε δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις; Το να πάρεις γυναίκα για το σπίτι δεν είναι καθόλου ντροπή, είναι μια αναγκαιότητα για πάρα πολλές γυναίκες που δε θέλουν να ξεπατωνονται καθημερινά! Κοίτα να γίνεις λίγο πιο οργανωτικη (το πως θα γίνει αυτό θα το βρεις μόνη σου γιατί εσύ ξέρεις τις ιδιαιτεροτητες της δουλειάς σου) και σιγά σιγά θα μπει σε μια τάξη η ζωή σου, θα χάσεις και τα κιλά που θέλεις
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alisida

Blacksea1995

# 4 στις 11/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
melitini..καλο θα ήταν να αλλάξεις γενικά συνήθειες στη ζωή σου...μας περιγράφεις μια καθημερινότητα που αποτελείται μόνο από δουλειά...δεν είναι η μοναδική χαρά σ αυτή τη ζωή η δουλειά...πρέπει να βρεις τρόπο να τα συνδυάσεις όλα...μήπως αντί να ψάξεις για μαγείρισσα να ψάξεις κάποιο τρόπο να μειώσεις λίγο τη δουλειά ώστε να βρεις περισσότερο χρόνο και για άλλες χαρές...

sun_world

# 5 στις 11/1/2020
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 572

Θα συμφωνήσω  με τους προλαλήσαντες να βρεις και λίγο χαρά στην ζωή σου

Η γνώμη μου είναι πως μια κοπέλα να σε βοηθάει 

στα χοντρά  του σπιτιού 2 φορές την εβδομάδα είναι μια χαρά...

Δεν  φαντάζομαι πως έχεις το τεράστιο σπίτι.. Οπότε...

Να έρχεται για 5 ώρες να κάνει σκούπισμα, σφουγγάρισμα να 
βάζει πλυντήριο, να καθαρίζει κουζίνα, μπάνιο.. και αν της 
περισσεύει χρόνος να σου κάνει και λίγο σίδερο...
Απλά πράγματα
Μια μακαρονάδα η ένα κρέας βραστό η ψητό  με μια σαλάτα
και μια δύο φορές την εβδομάδα φάε εκτός
δεν είναι δα και τραγικό... 
Νομίζω πως είσαι γενικά κουρασμένη και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά...

Για όποια  άλλη βοήθεια, ρώτα

Αρέσει στο μέλος alisida

sun_world

# 6 στις 11/1/2020
author
Ηνωμένο Βασίλειο UK

Και επειδή έχει κουραστεί το σώμα παχαίνεις...

Αφού δεν το ξεκουράζεις εσύ... βρίσκει έναν τρόπο να αντέχει
παίρνοντας  κιλά (προσωπική εμπειρία)

Faih-20

# 7 στις 11/1/2020
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 1
..Και νιώθεις γεμάτη με όλον αυτόν τον τρόπο ζωής που έφτιαξες ... ...μας έχει φάει η ανεξαρτησία κ η αυτονομία κ δυστυχώς έχουμε χάσει το πραγματικό νόημα της ζωής.
Αρέσει στο μέλος Spiros--

alisida

# 8 στις 11/1/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Μάλλον στη δουλειά χρειάζεσαι οργανόγραμμα ,αυτή σου τρώει τον περισσότερο χρονο.Οι δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα δε θα σου πάρουν περισσότερο από δύο ώρες την ημέρα,λίγες λίγες και όχι όλες μαζί το σπίτι διατηρείται καθαρό και τακτοποιημένο αν μένεις μόνη σου δε χρειάζεται πολλά πολλά ...Οργανώσουν λοιπόν στη δουλειά για να βγαίνει στο ωράριο αν μπορείς.
Αρέσει στο μέλος Persefoni__

agapimou11

# 9 στις 12/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να δουλεύεις για να ζεις και όχι να ζεις για να δουλεύεις...

melitini_

# 10 στις 12/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα δώσω μία εμπεριστατωμένη απάντηση προς όλους.Ο λόγος που παίρνω δουλειά στο σπίτι είναι επειδή απαιτεί κυρίως προετοιμασία στο σπίτι, ώστε να ανταπεξέρχομαι ικανοποιητικά στα καθήκοντα μου, κι όχι επειδή δεν αποδίδω ικανοποιητικά εν ώρα καθήκοντος.Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου στην ίδια κατάσταση την οποία σας περιέγραψα στον αρχικό μου post, που σημαίνει ότι η κούραση έχει αγγίξει κόκκινο, οι δουλειές βγαίνουν με δυσκολία και τελικά ζω για να δουλεύω και να μη χαίρομαι τη ζωή αλλά ούτε το ίδιο μου το σπίτι.Το φαγητό απέξω είναι ένα πολύ σημαντικό έξοδοΚαι τέλος, το να πάρω καθαρίστρια στο σπίτι είναι μεν μία πολύ πρακτική λύση, αλλά χωρίς να θέλω να φανώ σνομπ ή κάτι παρόμοιο, το θεωρώ και λίγο υποτιμητικό να πληρώνω την καθαρίστρια (σέβομαι όλα τα επαγγέλματα) με μεγαλύτερο ωρομίσθιο απ ότι παίρνω εγώ που έχω φάει χρόνια να σπουδάζω με τις μεγαλύτερες δυσκολίες και να μου κάνει και τη δύσκολη ή να εξαφανίζεται επειδή της πρότεινα μείωση. Οι υπόλοιπες που παίρνουν 3€ την ώρα απλά το ξύνουν και καλά κάνουν. Αλλά κάτι πάλι, αν δεν βρω μια λύση με τα έξοδα του φαγητού, δεν μπορώ να πάρω καμία γυναίκα να με βοηθάει...Η μαγειρική παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα.. "παλικάρια" τα πάτησε το τρένο.

Megalodondas

# 11 στις 12/1/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Όσον αφορά το φαγητό κι επειδή επιβάλλεται να μην παίρνεις κιλά ξεκίνα διατροφή με πρωτεινη σε ρόφημα και φρούτα, ξηρούς καρπούς κλπ.

Μηδέν χρόνος απασχόλησης προετοιμασίας καί χάσιμο βάρους.

Τα "παληκάρια" χρειάζονται ίσως μία προσεγμένη γυναίκα δίπλα τους και πέρα από την εμφάνιση χρειάζονται  διάθεση χρόνου .. κάτι πού έτσι όπως μας τά περιγράφεις σού λείπουν καί τά δύο..

Οι επιλογές είναι δικές μας.. οργανόγραμμα χρειάζονται οι στόχοι σου καί εσύ βάσει αυτών θα τροποποιήσεις την καθημερινότητά σου..

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από melitini_
...Η μαγειρική παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα.. "παλικάρια" τα πάτησε το τρένο.

Αρέσει στα μέλη Spiros--, Paralia48

Kristina_

# 12 στις 12/1/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Εχω την εντυπωση οτι αυτο που σου λειπει ειναι οργανωση γενικα και καταρχας στα του σπιτιου σου

Μα αφου εργάζεσαι τοσο πολυ εισαι και πολυάσχολη προφανως δεν κανεις και καμια τρελη χρηση του σπιτιου, αρα κανονικα για την τακτοποίηση του θα πρεπει να χρειαζεται ελαχιστο χρονο...αρκει να εισαι προσεκτικη. Δλδ, δεν πεταμε δεξια αριστερα πραγματα, καθε τι εχει τη θεση του, (το παιρνω απο τη θεση του το χρησιμοποιω και το επιστρεφω αμεσως εκει που πρεπει κλπκλπ) 

Χρονος για καθαρισμα κλπ ναι χρειαζεται (καποιος να μου σιδερωσει πια πλιιζ :> ) εκει η πληρωνεις γυναικα 1-2 φορες το μηνα η αφιερώνεις η ιδια καποιες ωρες η κανεις ενα συνδυάσμο των δυο (1 φορα το μηνα γυναικα και 2-3 ωρες τη βδομαδα εσυ) Μια αλλη λυση ειναι να μενεις σε ξενοδοχειο/πανσιόν/ξενώνα/κατιετοιο...δε ν κακο (το χω σκεφτει και γω) και αν τα βαλεις κατω μπορει και να μην ειναι τοσο ασύμφορο οσο φαινεται αρχικα 

Με το μαγειρεμα δε μπορω να σε βοηθησω ιδιαιτερα, αλλα λυσεις θα υπαρχουν προσωπικα το βρισκω και οικονομικότερο να μαγειρευω ελαχιστα ...γλυτωνω το χρονο του ΣΜ και το χρονο εκκαθάρισης του ψυγειου και το κοστος αφου τελικα πετουσα τοσα και γλυτωνω και κιλα...αδειο ψυγειο και ντουλάπια γαρ ασε που γλυτωνω και απο καθαρισμα...ουτε εντομα δεν πλησιάζουν κλπκλπ

Υποθετω ομως οτι και στη δουλεια χρειαζεσαι οργανωση γιατι δε δικαιολογειται να δουλευεις τοσο πολυ και να μην αμοίβεσαι αναλογα...

ΥΓ το οργανόγραμμα που κολαει???

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alisida

Paralia48

# 13 στις 12/1/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Τα παληκάρια έχουν λύσει τέτοιου είδους προβλήματα.Βλέπω μένεις Βρετανία, όπου οι οικιακή βοήθεια καλοπληρώνεται...χοχο έχεις δίκιο,ξένη γυναίκα στο σπίτι, για να φροντίσει έναν άνθρωπο 42 ετών! Έλεος! ούτε εγώ θα το ήθελα

Λοιπον το δικό μου το πλάνο έχει ως εξής:
Βάζουμε πρωτεραιότητες :

1η Υγεία 

2η δουλειά

3η φίλοι

4η σημαντικές υποχρεώσεις

5η διασκέδαση   

6η άλλες υποχρεώσεις

Λοιπόν, από το πρωί θα οργανώνεις τη μέρα σου ανάλογα με τ σειρα αυτη Δηλ. τα κιλά και η διατροφή είναι θέμα υγείας. Αν το αμελήσεις,σύντομα θα αρρωστήσεις και δε θα μπορείς να δουλεύεις. Όπως και η άσκηση και ο ύπνος .Στο καθημερινό σου πλάνο,θα φροντίζεις να κάνεις εύκολο και υγιεινό γεύμα.Με το ίντερνετ υπάρχουν συνταγές σε 15λεπτά, άντε με το βράσιμο 35. Όση ώρα δουλεύεις σπίτι, έχε την κατσαρόλα να σιγοβράζει. Αν πεινάς, πλύνε ένα μήλο,όσο σιγοβράζει το φαγητό ,σου κόβει την πείνα για 20 λεπτά. Επίσης κάθε απόγευμα να βάλεις στο πρόγραμμα ένα εικοσάλεπτο τζόκινγκ.

Δουλειά: αυτή την οργανώνεις καλά.

Φίλοι/συντροφος: Δίνε και λίγο χρόνογια να νοιώσεις καλύτερα. Αν δεν προλαβαίνεις καθημερινά, μπορείς να τηλεφωνι'εσαι ή να τσετάρεις ένα τεταρτάκι κάθε βραδάκι. Θα σε ξεκουράζει
Σημαντικές υποχρεώσεις: Ψώνια, σέρβις αυτοκινήτου, συντήρηση καυστήρα, υποχρεώσεις γραφειοκρατικές, εφορίες ,κλπ και βασική καθαριότητα σπιτιού. Δυο φορές την εβδομάδα, ένα πρωί για τα γραφειοκρατικ'ά  και ένα σαββατιάτικο πρωινό για το σπίτι ,αρκούν
Διασκέδαση/διακοπές : σε κάθε ευκαιρία,βάλε τη στο πρόγραμμα μια φορά την εβδομάδα μια έξοδο πχ
'αλλες υποχρεώσεις:.για μένα είναι τζάμια, κήπος,αγγαρείες, νοικοκύρεμα υπόγειο και τέτοια επουσιώδη, που τα κάνω δίχως πρόγραμμα,όποτε με πιάσει προκοπή

Αρέσει στα μέλη Spiros--, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

froufrou2017

# 14 στις 12/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 280
Υπάρχει μια λύση στο θέμα του φαγητού που θα σε βοηθήσει πολύ αφού θέλεις κιόλας να κάνεις δίαιτα. Μια μέρα που δε θα δουλεύεις μπορείς να μαγειρεψεις, να τα βάλεις σε μπολακια στην κατάψυξη και να βγαζεις καθε βραδυ για να φας την επόμενη μέρα. Μια κατσαρόλα κοκκινιστό κρέας ή κοτόπουλο με λαχανικά που θα σου βγάλει οπωσδήποτε τρεις μερίδες, όσπρια, λαδερα κι' ο'τι άλλο σκεφτείς. Για φαγητό της ώρας μπορείς να βάλεις ένα ψάρι να ψηθεί με μια σαλάτα. Μπορείς ακόμα να κάνεις κάτι στο φούρνο και θα τρως δύο μέρες. Λύσεις υπάρχουν κι' απ' τη στιγμή που δεν έχεις υποχρεώσεις τα πράγματα είναι εύκολα
Αρέσει στα μέλη Spiros--, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Mindthegap-

# 15 στις 12/1/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Για το φαγητο θα μπορουσες να αφιερωνεις 2-3 ωρες μεσα στην εβδομαδα να μαγειρευεις 3-4 φαγητα μαζεμενα και να χεις να τρως τις υπολοιπες μερες...
Με τα λεφτα που θα γλιτωσεις μπορεις να προσλαβεις μια κυρια να σε βοηθαει ποτε-ποτε στις δουλειες...

Η μαγειρικη παντως δεν ειναι το μεγαλυτερο προβλημα...
ειναι γενικοτερα ο τροπος ζωης που κανεις...
Καθολου προσωπικος χρονος...εξαντληση...μηδεν ασκηση + το φαγητο συνεχεια απ εξω...με αποτελεσμα να φορτωνεις κιλα...κι ολα αυτα 10 χρονια...
Κατι δραστικο πρεπει να αλλαξει σε αυτη την προετοιμασια που λες οτι σου παιρνει τοσες ωρες,,,κατι με τη δουλεια σου...
Δεν ξερω...ρωτα τον εαυτο σου εαν ειναι ευτυχισμενος ετσι οπως ζει...
θα σου απαντησει...

Αρέσει στο μέλος sun_world

sun_world

# 16 στις 12/1/2020
author
Ηνωμένο Βασίλειο UK

Δεν έχεις ιδέα πόσο σε καταλαβαίνω...

Το έπαθα στα 49 και κοιτούσα ένα χρόνο το ταβάνι 

(είχα συμπληρώσει 37 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς σ/κ και αργίες, χωρίς άδειες,

και κάποιες φορές χωρίς ρεπό και ποτέ κάτω από 12ωρο)

με επίδομα ανεργίας που έφτανε μόνο για το ενοίκιο και το φαγητό

και όλοι οι λογαριασμοί να πηγαίνουν στον Θεό... 

Καλό θα ήταν να πας σε έναν γιατρό (προέχει πάντα ο εαυτός μας από οτιδήποτε άλλο)

να σου δώσει βιταμίνες και να κοιτάξεις τον θυροειδή σου... 

παίζει να είναι στα όρια... και αυτό να σε ρίξει ακόμα χειρότερα

στα τάρταρα όπως εμένα... Πήγαινε πριν είναι αργά...

Και μόλις μου ήρθε μια ιδέα! Πάρε μια κοπέλα με 3 ευρώ την ώρα 

μια φορά την εβδομάδα και κάνε μαζί της δουλειές.. 

έτσι θα τελειώσει πιο γρήγορα το σπίτι σου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από melitini_
 που σημαίνει ότι η κούραση έχει αγγίξει κόκκινο, οι δουλειές βγαίνουν με δυσκολία και τελικά ζω για να δουλεύω και να μη χαίρομαι τη ζωή αλλά ούτε το ίδιο μου το σπίτι.Το φαγητό απέξω είναι ένα πολύ σημαντικό έξοδοΚαι τέλος, το να πάρω καθαρίστρια στο σπίτι είναι μεν μία πολύ πρακτική λύση, αλλά χωρίς να θέλω να φανώ σνομπ ή κάτι παρόμοιο, το θεωρώ και λίγο υποτιμητικό να πληρώνω την καθαρίστρια (σέβομαι όλα τα επαγγέλματα) με μεγαλύτερο ωρομίσθιο απ ότι παίρνω εγώ που έχω φάει χρόνια να σπουδάζω με τις μεγαλύτερες δυσκολίες και να μου κάνει και τη δύσκολη ή να εξαφανίζεται επειδή της πρότεινα μείωση. Οι υπόλοιπες που παίρνουν 3€ την ώρα απλά το ξύνουν και καλά κάνουν. Αλλά κάτι πάλι, αν δεν βρω μια λύση με τα έξοδα του φαγητού, δεν μπορώ να πάρω καμία γυναίκα να με βοηθάει...Η μαγειρική παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα.. "παλικάρια" τα πάτησε το τρένο.

Enikos

# 17 στις 12/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Η χειραφετηση, απαιτει και καποια πραγματα...

Αν δεν κανω λαθος...

Oxaman

# 18 στις 12/1/2020
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Απαντήσεις: 390

περιμενω την απαντηση του σπυρου

Αρέσει στο μέλος Kristina_

alisida

# 19 στις 12/1/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Τιπ :

Ένα σπίτι που έχει ελάχιστα πράγματα μέσα και δεν είναι υπερφορτωμένο ,καθαρίζεται πιο εύκολα και γρήγορα ...Κάνε λοιπόν εκκαθάριση,ξεκινά από ντουλάπα και κουζίνα .Πέτα ή δώσε όλα τα μικροαντικείμενα που πιάνουν χώρο και μαζεύουν σκόνη ..Μείνε με τα απαραίτητα που θα μπορείς να καθαρίζεις σε δύο ώρες πχ Σάββατο πρωί ...Αν μπορείς πάρε στεγνωτηριο να γλυτώνεις σιδέρωμα ...Επίσης τα κρεοπωλεία έχουν σχεδόν όλα πλέον έτοιμα μαριναρισμενα κομμάτια που απλά τα βάζεις στο φούρνο χωρίς προετοιμασία ...Μαγειρεύεις σε χρόνο μηδέν λοιπόν ...Συνδιασε τη δουλειά στο σπίτι με την έξοδο σου (πάρε το λάπτοπ στην καφετέρια ) ...Θα βγάλεις δουλειά και ίσως κάνεις και γνωριμίες
Αρέσει στα μέλη sun_world, Spiros--

sun_world

# 20 στις 12/1/2020
author
Ηνωμένο Βασίλειο UK

Είδαμε και που υπήρχαν υποτιθέμενοι σύντροφοι...

που έδιναν υποσχέσεις που δεν τις κράτησαν

και μείναμε με το αγγούρι στον πωπό να μαζέψουμε τα αμάζευτα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Enikos

Η χειραφετηση, απαιτει και καποια πραγματα...

Αν δεν κανω λαθος...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.