Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Δυσκολία δημιουργίας οργανογράμματος

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Enikos

# 41 στις 14/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Οι αυτονομοι τετοιοι...

Πλην των αυθυπαρκτων...οι οποιοι, δεν υφιστανται ομως...

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από eva-1982
Τι είναι οι "χειραφετημένοι άνθρωποι";

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από eva-1982
Τι είναι οι "χειραφετημένοι άνθρωποι";

Αρέσει στα μέλη agrotis53, eva-1982

eva-1982

# 42 στις 14/1/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 157

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Enikos

Οι αυτονομοι τετοιοι...

Πλην των αυθυπαρκτων...οι οποιοι, δεν υφιστανται ομως...

Α πα πα?..Αυτονομιστές...Τι να πει κανείς...

*ευχαριστώ για τη διευκρίνηση

Αρέσει στα μέλη agrotis53, Enikos

eva-1982

# 43 στις 14/1/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από alisida

Να έχεις το "απόλυτο" έλεγχο των καταστάσεων της ζωής σου ίσως ?

Να γνωρίζεις τι μπορείς να καταφέρεις μόνος αλλά και πώς θα καταφέρεις κάτι για το οποίο απαιτείται συνεργασία με άλλα άτομα 

Να οδηγείς τη ζωή σου χωρίς να παραμεριζεις ή να εκμεταλλεύεσαι αλλά άτομα ?

Να κρατάς το τιμόνι δηλ

και τις ισορροπίες ,κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι αλλά περιμένω να διαβάσω τις απαντήσεις των σοφών εδώ μέσα ,όπως άλλωστε κάνω πάντα 

Αφήνοντας στην άκρη το περί "απολύτου ελέγχου της ζωής" γιατί είναι πολύ πολύ μεγάλη συζήτηση, τα υπόλοιπα που αναφέρεις αφορούν είτε σε έναν καλό χριστιανό (   ) είτε είναι απαραίτητα για την απλώς επιβίωση του ατόμου.

Αν το δούμε ως αποδέσμευση από την κηδεμονία άλλου ψιλοβγάζει νόημα αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτό στην πραγματική ζωή και δε μένει μόνο στη θεωρία, αναλογιζόμενη ότι και τα πάθη μας, κηδεμόνες μας είναι. Το αυτεξούσιο το βλέπω δυσκολάκι 

Αρέσει στα μέλη Enikos, agrotis53

alisida

# 44 στις 14/1/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Ναι ,είπαμε η λέξη απόλυτο δεν υφίσταται στην πράξη 

Για αυτό και την έβαλα σε εισαγωγικά 

Ίσως "απόλυτο" έλεγχο έχουν όσοι καταφέρουν (Ω,ναι υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας) να εκτοπίσουν εντελώς το συναίσθημα και να λειτουργούν υπολογιστικά και προκαθορισμένα .

Αλλά και πάλι τον έλεγχο θα έχει ο φόβος ...

Γμτ..

Περιμένω τους σοφούς όπως είπα και πριν 

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από eva-1982

Αφήνοντας στην άκρη το περί "απολύτου ελέγχου της ζωής" γιατί είναι πολύ πολύ μεγάλη συζήτηση, τα υπόλοιπα που αναφέρεις αφορούν είτε σε έναν καλό χριστιανό (   ) είτε είναι απαραίτητα για την απλώς επιβίωση του ατόμου.

Αν το δούμε ως αποδέσμευση από την κηδεμονία άλλου ψιλοβγάζει νόημα αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτό στην πραγματική ζωή και δε μένει μόνο στη θεωρία, αναλογιζόμενη ότι και τα πάθη μας, κηδεμόνες μας είναι. Το αυτεξούσιο το βλέπω δυσκολάκι 

Αρέσει στο μέλος agrotis53

eva-1982

# 45 στις 14/1/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από alisida

Ναι ,είπαμε η λέξη απόλυτο δεν υφίσταται στην πράξη 

Για αυτό και την έβαλα σε εισαγωγικά 

Ίσως "απόλυτο" έλεγχο έχουν όσοι καταφέρουν (Ω,ναι υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας) να εκτοπίσουν εντελώς το συναίσθημα και να λειτουργούν υπολογιστικά και προκαθορισμένα .

Αλλά και πάλι τον έλεγχο θα έχει ο φόβος ...

Γμτ..

Περιμένω τους σοφούς όπως είπα και πριν 

Η απομόνωση του συναισθήματος δεν συνεπάγεται αυτόματα υπολογιστική συμπεριφορά. Κάποιες φορές την κρίνω απαραίτητη γιατί τα συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά, χρωματίζουν με αλλοιώσεις την πραγματικότητα. 

Αλλά μπορεί να φταίει και ο ορθολογισμός μου ή απλώς να είμαι κακός άνθρωπος 

Αρέσει στα μέλη Enikos, agrotis53

melitini_

# 46 στις 14/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Δεν απευθύνεσαι και σε κανένα τέρας λογικής ώστε να σου απαντήσω στο πρόβλημα σου κύριε Ενικέ. .

είπα αν συγκατοικουσα με έναν άντρα θα είχε λυθεί κατά 80% το πρόβλημα μου και θα ειχα και μια γυναίκα να βοηθάει στα βαριά, αλλά κι αυτός ο άντρας θα πρέπει να βοηθάει σε επίπεδο αυθυπαρξίας ή αυτονομίας έστω, οικονομικής και συντροφικής, κάτι που δεν έχω δει μέχρι τώρα να συμβαίνει, μέχρι τότε

Το πρόβλημα παραμένει επιτακτικό, ζω σαν τουρίστρια στο ίδιο μου το σπίτι και δεν αντέχω να γίνομαι ρεζίλι στους φίλους μου όταν τρώω από τα πιάτα τους ή να συλλέγω τα μπισκοτάκια του καφέ και στη δουλειά να μασαμπουκώνω ότι βρω, σίγουρα υπάρχει μια θλίψη αλλά δεν μπορώ να την πω κατάθλιψη...

Ελεύθερος χρόνος υπάρχει κι είναι ικανοποιητικός ώστε να αφοσιωθώ σε μία ενδεχόμενη σχέση, αλλά και να φροντίσω την εμφάνιση μου, εκεί τίθεται το θέμα του οργανογράμματος

Πρέπει να βρω μια λύση, λύση, λύση

...

Mindthegap-

# 47 στις 14/1/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από melitini_

Ελεύθερος χρόνος υπάρχει κι είναι ικανοποιητικός ώστε να αφοσιωθώ σε μία ενδεχόμενη σχέση, αλλά και να φροντίσω την εμφάνιση μου, εκεί τίθεται το θέμα του οργανογράμματος

Ε αμα εχεις χρονο για αυτα, που οπως και να το κανεις θελουν τον χρονο τους, ειδικα το πρωτο, τοτε νομιζω οτι η καταλληλοτερη λεξη εδω ειναι...βαριεμαι...

Αρέσει στα μέλη anassa_, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 48 στις 14/1/2020
author
Καζακστάν

Η απομόνωση του συναισθήματος προκειμένου να διαφυλαχτει και να μην εκτεθεί ,έχει προφανώς κάποιο σκοπό 

Και έρχεται από συνειδητους ή ασυνείδητους "υπολογισμούς" του κόστους της απώλειας του 

Το συναίσθημα πράγματι χρωματίζει την πραγματικότητα .

Το "με αλλοιώσεις" δεν ισχύει πάντα και παντού .

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από eva-1982

Η απομόνωση του συναισθήματος δεν συνεπάγεται αυτόματα υπολογιστική συμπεριφορά. Κάποιες φορές την κρίνω απαραίτητη γιατί τα συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά, χρωματίζουν με αλλοιώσεις την πραγματικότητα. 

Αλλά μπορεί να φταίει και ο ορθολογισμός μου ή απλώς να είμαι κακός άνθρωπος 

Αρέσει στο μέλος Heptamer

MiltosRNLI1930

# 49 στις 14/1/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Υπαρχει

ομως και μια λυση για τις αδυνατες γυναικες .Περνας απο το εστιατοριο της γειτονιας και περνεις μια ολιγη απο γιουβετσι και αποφευγεις την κλειστη συσκευασια του ντελιβερα που μολις την παραδωσει και την ανοιξεις πρεπει τα παραθυρα και οι πορτες να ειναι ολα ανοιχτα.

Αρέσει στα μέλη agrotis53, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

agrotis53

# 50 στις 14/1/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 2.537
Οποτε οπως λογικα το ειπε η μιντ... θες λυση στην βαρεμαρα...μας το αλλαζης το θεμα ομως...

achinos

# 51 στις 14/1/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

αγαπητή μελιτίνη έβγαλα τη διάγνωση...

Το μόνο δυσεύρετο κ σπάνιο είναι ο άνδρας που βοηθάει. 4% (δε ξέρω, δεν είναι η δική μου λύση οπότε... βάζω λίγο; μπορεί )

αυτή είναι κ η λύση σου.
Οκ σε καλό μέρος είσαι.
65691715_119710549314334_3830268455835585264_n.jpg?_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=s41hSUUGYIMAX_F9_hf&oh=9e751b6273fc1e44b59577dafacb3353&oe=5EB07C38

εμένα τα μπισκοτάκια του καφέ μου αρέσουν...

Αρέσει στα μέλη agrotis53, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 52 στις 14/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Δεν απαιτει αι κιου εξακοσα, Κυρια μου...

Το να βαλει καποιος σε ταξη, την καθημερινοτητα και την σιτιση του...

Αρκει η ανεξαρτησια, ως μεσον αυτοσχεδιασμου, για να οργανωσουμε το φαγητο μας...

Δε λεω κατι περιπλοκο...

Απλα εσεις δηλωσατε ανεξαρτητη και ηταν μονο για την εισαγωγη του θεματος σας, απ' οσο βλεπω...

Διοτι στην πραξη, δεν το αποδεικνυετε οσο παει...

Ολα εγω θα ντα λεω?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από melitini_

Δεν απευθύνεσαι και σε κανένα τέρας λογικής ώστε να σου απαντήσω στο πρόβλημα σου κύριε Ενικέ. .

είπα αν συγκατοικουσα με έναν άντρα θα είχε λυθεί κατά 80% το πρόβλημα μου και θα ειχα και μια γυναίκα να βοηθάει στα βαριά, αλλά κι αυτός ο άντρας θα πρέπει να βοηθάει σε επίπεδο αυθυπαρξίας ή αυτονομίας έστω, οικονομικής και συντροφικής, κάτι που δεν έχω δει μέχρι τώρα να συμβαίνει, μέχρι τότε

Το πρόβλημα παραμένει επιτακτικό, ζω σαν τουρίστρια στο ίδιο μου το σπίτι και δεν αντέχω να γίνομαι ρεζίλι στους φίλους μου όταν τρώω από τα πιάτα τους ή να συλλέγω τα μπισκοτάκια του καφέ και στη δουλειά να μασαμπουκώνω ότι βρω, σίγουρα υπάρχει μια θλίψη αλλά δεν μπορώ να την πω κατάθλιψη...

Πρέπει να βρω μια λύση, λύση, λύση

...

Αρέσει στα μέλη agrotis53, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

anassa_

# 53 στις 14/1/2020
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

πες στη μανα σου καλε να σου ετοιμαζει κανα ταπερακι κι αστο οργανογραμμα και τις αυτονομιες, αν δεν εχεις μανα νοικιασε γνωστη, αφου θα την πληρωνεις απο τον μισθο ΣΟΥ  για την εξτρα μεριδα του σπιτιου/κατσαρολας ΤΗς, μπορεις να μιλησεις κ για αυτονομια ςΟΥ,  ααανετα  μετασυγχωρησεως βεβαια τεμπελικο εισαι  συμφωνω με Μαιντ 

Αρέσει στα μέλη agrotis53, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

anassa_

# 54 στις 14/1/2020
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από agrotis53
Εφοσον εχεις απορριψη ολες της ιδεες εδω που σου δοθηκαν... μια λυση θα ηταν η συγκατοικηση. Ωστε να μειωθουν τα εξοδα ενοικιου και παγια. Οποτε θα περισευουν για οικιακη βοηθο...διαφορετικα μαζευε χρηματα για να μπορεσης να παρης ρομποτ για ολες της δουλειες...

kardiokataxtitis

# 55 στις 14/1/2020
author
Ανδρας / 46 / Σε διάσταση
Ν. Έβρου / Τυχερό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 31

δεν υπάρχουν έξυπνες ιδέες-λύσεις για ανόητα προβλήματα!

alisida

# 56 στις 14/1/2020
author
Καζακστάν

Και αυτό επίσης :

https://www.youtube.com/watch?v=MZ1A55fUmB4

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από anassa_

πες στη μανα σου καλε να σου ετοιμαζει κανα ταπερακι κι αστο οργανογραμμα και τις αυτονομιες, αν δεν εχεις μανα νοικιασε γνωστη, αφου θα την πληρωνεις απο τον μισθο ΣΟΥ  για την εξτρα μεριδα του σπιτιου/κατσαρολας ΤΗς, μπορεις να μιλησεις κ για αυτονομια ςΟΥ,  ααανετα  μετασυγχωρησεως βεβαια τεμπελικο εισαι  συμφωνω με Μαιντ 

Red_Season

# 57 στις 16/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κακώς έθιξες σοβαρό θέμα - το οποίο στη συνέχεια υποβάθμισες 

wish_

# 58 στις 16/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

βρήκα μια πιο σιγουρη λυση...

Τι θα λεγες να επαιρνες τη μαμα σου να μεινει μαζι σου?! 

Ξενοιαζεις μια και καλη απο καθαρισμα και φαγητο! 

melitini_

# 59 στις 16/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μαγείρεψα!

Σας ευχαριστώ όλους θερμά, να είστε καλά.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost