Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Επιχειρείν.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

eva-1982

# 1 στις 15/1/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 157
'Aρεσαν+: 0%

Επιχειρείν.

Σκέφτομαι να "αποκεντρωθώ", να πάρω τα βουνά 

Να αλλάξω επαγγελματικό πεδίο και να βρίσκομαι κοντά σε ό,τι πολύ αγαπώ, τη φύση. Έχω κάτι στο μυαλό μου, έχω κάνει και μια μικρή έρευνα, θα ήθελα όμως μια μικρή βοήθεια και από εσάς Τι θα προτείνατε ή τι θα κάνατε εσείς, επαγγελματικά, αν αποφασιζατε να κάνετε στροφή στα επαγγελματικά σας; Βασική προϋπόθεση, έχετε στο μυαλό σας, ό,τι σημείωσα παραπάνω: επιχειρείν στη φύση!
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, Paralia48 και σε ακόμα 4 μέλη.

sun_world

# 2 στις 15/1/2020
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 572

Την πρώτη στροφή στην καριέρα μου την έκανα περίπου πριν 2 χρόνια

αναγκαστικά και για διάφορους λόγους, άφησα πίσω μου 37 χρόνια πωλήσεις
και υπεύθυνη καταστημάτων σε διάφορα είδη και έγινα κάτι σαν φροντίδα στο σπίτι..

Οσονούπω έρχεται και η ακόμα μεγαλύτερη στροφή για να 
κάνω αυτό που γουστάρω πραγματικά...

Προσωπικά δεν το έχω με την καλλιέργεια της γης 
αν και έχω εργαστεί σε συναφές επάγγελμα

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Αρέσει στα μέλη eva-1982, COSTAS42

Mindthegap-

# 3 στις 15/1/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Eπιχειρειν στη φυση...

Φανταζομαι οτι αυτο θα ειχε σχεση με κατι που παραγει ή που μπορει να παραχθει στο μερος που θα πηγαινα...εκτος αν αυτο εχει σχεση με παροχη υπηρεσιων (εναλλακτικος τουρισμος...κλπ.)
Βεβαια, προυποθετει...ερευνα...γνωσεις...κεφαλαιο...και πολλα πολλα αλλα που προφανως και εσυ τα γνωριζεις...

Σε ζηλευω να ξερεις...
Μελλοντικο ονειρο και δικο μου...μονο που εγω θα παρω τις θαλασσες...
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, agrotis53 και σε ακόμα 3 μέλη.

Enikos

# 4 στις 15/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Το πρωτο πραγμα το οποιο μου ερχεται στο μυαλο, ειναι τα βοτανα...

Η ασχολια με την βιομηχανια (πλεον) των βοτανων...

Βεβαια, ολο αυτο προυποθετει τις αναλογες γνωσεις και το αναλογο υποβαθρο, σε επιπεδο εμποριου...

Ακομα ομως και το τερπνον μετα του ωφελιμου, εχει προδιαγραφες...

Θα χρειαστουν χρηματα νομιζω. Ποσα διαθετεις?

Γενικως, ειναι λιγο αοριστο το θεμα σου...

Εχεις καποιο συγκεκριμενο πεδιο κατα νου?...

Τι να πω κι εγω...

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 4 μέλη.

agrotis53

# 5 στις 15/1/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 2.537
Ναι το επιχειρην στην φυση εχει πολλες παραμετρους... και τομεις... μπορω να εκφερω γνωμη μονο αν ξερω το τομεα που σε ενδιαφερη... σε ενα γενικο επιπεδο τωρα... κεφαλαιο σχεδιο μελετη βοηθεια και πισινη για αν δεν παει κατι καλα... απο εκει και περα να σου αρεση και να αφοσιαθης σε αυτο... αυτα ειναι γενικα στοιχεια... υποψιν οτι στην ελλαδα το πλαισιο επαρχια και αναπτυξη ειναι ανυπαρκτο και ψυχθοφορο αιωνιος...ακομα και καποια επιδοτουμενα πλανα ειναι τοσο χρονοβορα και ασταθη οσο και με πολλες παγιδες... πιο συγκεκριμενα βεβαια αν ανοιξης την κουβεντα σε καποιον τομεα...
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, archagellos και σε ακόμα 5 μέλη.

2019Anastasia

# 6 στις 15/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Την κτηνοτροφία την σκέφτηκες; Πώς την βρίσκεις σαν ιδέα;Θα βρίσκεσαι στη φύση, θα έχεις ελεύθερο ωράριο,θα ασχολείσαι με ζώα που τους έχεις αδυναμία. (Επειδή σίγουρα δεν θα θες να τα εκτρέφει για το κρέας τους, σκεψου τα προϊόντα που θες να παράγεις.)

eva-1982

# 7 στις 15/1/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Έχετε δίκιο, δεν ήμουν αρκουντως επεξηγηματική.Στην πραγματικότητα, αυτό που έχω στο μυαλό μου δεν αφορά στην καλλιέργεια γης - ας ασχοληθούν άλλοι με τομάτες και αγγούρια - αν και τα βότανα Enikos θα μου φανούν χρησιμα κι ενδεχομένως να λειτουργήσουν συνδυαστικά.Το πεδίο, λοιπόν, στο οποίο σκέφτομαι να δραστηριοποιηθω είναι η κτηνοτροφία, συγκεκριμένα τα κατσικάκια. Σκέφτομαι ένα μοντέλο μοντέρνο στημένο ωστόσο παραδοσιακά.
Αρέσει στο μέλος Paralia48

eva-1982

# 8 στις 15/1/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη

Αναφορικά με τη χρηματοδότηση, αρχικά σκέφτηκα να κανω χρήση κάποιου ΕΣΠΑ, στην πορεία όμως η έρευνά μου και η παρατήρηση με οδήγησαν στην σκέψη πως θα ηταν πολύ καλή ιδέα η χορηγία ή και χορηγίες.

Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση, ομολογώ, οτι με έκπληξη διαπίστωσα πως υπάρχουν πρόθυμοι χορηγοί για το πρότζεκτ "κατσικάκια" - έτσι θα το λέω.
Αρέσει στο μέλος Mindthegap-

agrotis53

# 9 στις 15/1/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Χχμμμ ναι. πολυ δυσκολη επιλογη... πολυ μεγαλο κεφαλαιο...μια ερωτηση πριν το συζητησουμε.. ξεκινας απο το μηδεν η υπαρχη πισω μια αρχικη υποδομη???πιστευω οτι μαλλον υπαρχη . Και εσυ σκεφτεσαι την βελτιωση και περαιτερω αναπτυξη της υπαρχουσας... αν ειναι απο το μηδεν ενα μεγαλο οχιιι... θα δουλευης για τους χορηγους...
Αρέσει στα μέλη Enikos, eva-1982 και σε ακόμα 1 μέλος.

eva-1982

# 10 στις 15/1/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
@agrotis53λέγοντας υποδομή εννοείς κατάρτιση στο αντικείμενο ή τραπεζικό λογαριασμό;

eva-1982

# 11 στις 15/1/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
@agrotis53τώρα σε διαβάσα λιγότερο απροσεκτα, συγγνώμη είμαι στη δουλειά Το ξεκίνημα είναι εκ του μηδενός. Δεν υπάρχει προϋπηρεσία, δεν υπάρχει υποδομή. Μόνον αγάπη . Κι επειδή συν Αθηνά και χείρα κίνει, χορηγοί. Αλλά και προσωπικές αποταμιεύσεις.

Enikos

# 12 στις 15/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Υπαρχει αγαπη...λεει...

Ευα δεν πιστευω να εισαι καμια touch me not περσονα των γνωστων προαστιων, που...

Την αγαπη για την φυση, την μετεφρασαν οπως ο Τσαρουχης με τους ναυτες!!!...

Διακρινω μια κοσμικη ενατενιση, στα περι φυσης, με ορους δυτικων επιρροων ακομα και στο λεξιλογιο...

Διοτι απο την αγαπη μας για την φυση μεταφερθηκαμε στο "project gidia"...

Δια του διακτινισμου...

Με μπερδευεις οσο ναναι...

Αρέσει στα μέλη eva-1982, Kristina_ και σε ακόμα 2 μέλη.

kardiokataxtitis

# 13 στις 15/1/2020
author
Ανδρας / 46 / Σε διάσταση
Ν. Έβρου / Τυχερό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 31

τα γίδια δεν είναι καμμιά περίπλοκη επιστήμη θα ρωτήσει απο 'δώ κι απο 'κεί μερικούς συναδέλφους της στην περιοχή και θα μάθει θα κάνει μια μοντέρνα στάνη με παραδοσικές προεκτάσεις, θα κάνει μερικά γαλακτοκομικά και με το κατάλληλο επικοινωνιακό (μικρό τυροκομείο- μικρή έκθεση γαλακτοκομικών-έναν αργαλειό σε μια γωνιά-ένα παλιό άροτρο σε μια άλλη- μια γκλίτσα και ίσως ένα κλαρίνο κάπου στο χώρο να έχουν "ξεχαστεί", θα τα πάει μια χαρά! φυσικά δεν πρέπει να παραλείπει να φορά βαμβακερό φουλάρ σε κάθε περίπτωση! φυσικά  με τα χρόνια θα επεκταθεί η επιχείρηση με υποκαταστήματα σε περιφεριακά αστικά κέντρα και όλα θα πάνε καλά!
η ενασχόληση με τα αυθεντικά γίδια είναι μια πολυ όμορφη εμπειρία σε αντίθεση με αυτήν της ενασχόλησης με τα γίδια μαϊμού!

Αρέσει στο μέλος Faih-20

agrotis53

# 14 στις 15/1/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

εκ του μηδενος... προσωπικα θα σου ελεγα οχι... δηλαδη σου λεω οχι... δεν ειναι τα πραγματα τοσο ευκολα και καλα οπως τα διαβαζης...προσεξε, δεν ειναι αποδραση στη φυση, και τι ωραια ολα...

βασικα ειναι σκλαβια, ..ειναι 365 μερες το χρονο εκει, 20 ωρες το 24 ωρο...ελαχιστη εως μηδαμηνη προσωπικη ζωη, εννοειτε διακοπες γιορτες και αργιες ξεχασε τα...ΞΕΚΙΝΑΜΕ λοιπον απο την εμπεδωση αυτον...προσεξε δεν ειναι για ενα διαστημα, ειναι για ολα τα χρονια, εφοσον ειναι επιχειρειν...η τουλαχιστον για πολλα χρονια εως οτου γινη κερδοφορα σε τετοιο βαθμο που να απασχολει προσωπικο για της κατα μερους απαιτησεις...γελωντας λιγο, φιλικα,,, ποτε δεν θα γινη κατι τετοιο...

ζωικο κεφαλαιο ειναι ευκολο να βρεις, ειναι γυρο στα 200-300ε το κεφαλι, αναλογα ρατσα και ηλικια...βεβαια υπαρχουν και πολλοι που πωλουν κοπαδια σε πιο χαμηλες τιμες... θελει ψαξιμο υπομονη, και καποιον εμπιστο και εμπειρο σε αυτα...

οι χορηγοι λογικα ειναι της οικονομικης φυσης, και δεν θα ασχοληθουν με οτι αλλο, δηλαδη δεν θα ασχοληθουν, με το στησιμο και τη δουλεια...

οποτε ...αναλογα το διαθεσιμο κεφαλαιο δικος σου και χορηγων, το οποιο σε συμβουλευω να μην το χρησιμοποιησης αμεσα εξ ολοκληρου, αλλα πανω σε ενα πλανο , εξοδων αρχικα καθως μονο εξοδα θα ειναι αρχικα, και σε ενα πλανο εσοδων, το οποιο εξαρτατε σε χρονο απο την ποσοτητα του αρχικου ζωικου κεφαλαιου...

χρειαζεσαι γη, το ποση εξαρτατε απο την ποσοτητα αρχικα των ζωων που θα ξεκινησης...αλλα και το μεγεθος των κατασκευων...σταυλους δηλαδη...βασικα απο εδω αρχιζουν και τα πρωτα εξοδα, αν δεν διαθετης δικη σου γη καταληλη, για βοσκη... αυτα φυσικα θα τα εχεις ψαξη , ηδη, ...δεν χρειαζεται να στα γραφω  τωρα στη δημιουργια μιας κτηνοτροφικης μοναδας, εμπλεκονται και υπηρεσιες και νομοι που αφορουν την εκαστοτε περιοχη, ωστε να δοθει αδεια εγκαταστασης... ΠΡΟΣΟΧΗ εδω ψαξτο καλα, εχουν γινει πολλα στραβα, και εχουν διαλυθη πολλες μοναδες λογω αλλαγων περιβαντολογικου σχεδιασμου απο δημους και κοινοτητες...

ουφφφ ωρες να γραφω δεν φτανουν... παντως αυτα ειναι τα αρχικα που θα βρης στο ξεκινημα... αν το αποφασισεις...τα περι προοπτικης  αποσβεσης, κερδους , κτλ...τα τελευταια χρονια,,, αυξανονται τα εξοδα, μειωνονται η τιμες,,, και οσο αυξανονται, σε αριθμο και ποσοτητα η μοναδες και τα ζωα...αυξανονται η τιμες , τροφης, συντηρησεις και υλικων...αλλα μειωνονται η εμπορικες τιμες κρεατος και γαλακτος,,, ψαξτο και αυτο πολυ καλα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από eva-1982
@agrotis53τώρα σε διαβάσα λιγότερο απροσεκτα, συγγνώμη είμαι στη δουλειά Το ξεκίνημα είναι εκ του μηδενός. Δεν υπάρχει προϋπηρεσία, δεν υπάρχει υποδομή. Μόνον αγάπη . Κι επειδή συν Αθηνά και χείρα κίνει, χορηγοί. Αλλά και προσωπικές αποταμιεύσεις.

Αρέσει στα μέλη eva-1982, Mindthegap- και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 15 στις 15/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τα γιδια μαιμου...

Διαταρασσουν την αγαπη μας για την φυση?...

Ποιες ειναι οι επιπτωσεις στην γενικοτερη εικονα, της επενδυσης?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από kardiokataxtitis

τα γίδια δεν είναι καμμιά περίπλοκη επιστήμη θα ρωτήσει απο 'δώ κι απο 'κεί μερικούς συναδέλφους της στην περιοχή και θα μάθει θα κάνει μια μοντέρνα στάνη με παραδοσικές προεκτάσεις, θα κάνει μερικά γαλακτοκομικά και με το κατάλληλο επικοινωνιακό (μικρό τυροκομείο- μικρή έκθεση γαλακτοκομικών-έναν αργαλειό σε μια γωνιά-ένα παλιό άροτρο σε μια άλλη- μια γκλίτσα και ίσως ένα κλαρίνο κάπου στο χώρο να έχουν "ξεχαστεί", θα τα πάει μια χαρά! φυσικά δεν πρέπει να παραλείπει να φορά βαμβακερό φουλάρ σε κάθε περίπτωση! φυσικά  με τα χρόνια θα επεκταθεί η επιχείρηση με υποκαταστήματα σε περιφεριακά αστικά κέντρα και όλα θα πάνε καλά!
η ενασχόληση με τα αυθεντικά γίδια είναι μια πολυ όμορφη εμπειρία σε αντίθεση με αυτήν της ενασχόλησης με τα γίδια μαϊμού!

Αρέσει στο μέλος agrotis53

Enikos

# 16 στις 15/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αγροτη...

Ως ο πλεον ειδικος, εδω μεσα, απο οσο γνωριζω...

Ειναι ευκολη υποθεση, για μια κοπελα με εφοδιο την αγαπη για την φυση και καποια οικονομικη ανεση...

Να ασχοληθει με την κτηνοτροφια?...

Πι χι λεω, δεν γνωριζω...δεν υπαρχουν συγκεκριμενες ρατσες αιγοπροβατων, οι οποιες πρεπει να προτιμηθουν αναλογα το σχεδιο που εχεις για την επενδυση?...

Η απλως, θα βαλουμε λουρακια στα κατσικακια και θα τα κανουμε πετς?...

Διοτι καπου εκει με παραπεμπει η λογικη της σκεψης της θεματοθετριας, για αυτου του ειδους το επιχειρειν...

Απο την αλλη, οπως λες και εσυ, κατα ποσο μια κοπελα μπορει να θυσιασει την προσωπικη της ζωη 365 τον χρονο, για να ασχοληθει με αυτη την δραστηριοτητα?...

Δεν εχω καταλαβει ακομα την δομη του σκεπτικου της...

Θα δειξει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από agrotis53

εκ του μηδενος... προσωπικα θα σου ελεγα οχι... δηλαδη σου λεω οχι... δεν ειναι τα πραγματα τοσο ευκολα και καλα οπως τα διαβαζης...προσεξε, δεν ειναι αποδραση στη φυση, και τι ωραια ολα...

βασικα ειναι σκλαβια, ..ειναι 365 μερες το χρονο εκει, 20 ωρες το 24 ωρο...ελαχιστη εως μηδαμηνη προσωπικη ζωη, εννοειτε διακοπες γιορτες και αργιες ξεχασε τα...ΞΕΚΙΝΑΜΕ λοιπον απο την εμπεδωση αυτον...προσεξε δεν ειναι για ενα διαστημα, ειναι για ολα τα χρονια, εφοσον ειναι επιχειρειν...η τουλαχιστον για πολλα χρονια εως οτου γινη κερδοφορα σε τετοιο βαθμο που να απασχολει προσωπικο για της κατα μερους απαιτησεις...γελωντας λιγο, φιλικα,,, ποτε δεν θα γινη κατι τετοιο...

ζωικο κεφαλαιο ειναι ευκολο να βρεις, ειναι γυρο στα 200-300ε το κεφαλι, αναλογα ρατσα και ηλικια...βεβαια υπαρχουν και πολλοι που πωλουν κοπαδια σε πιο χαμηλες τιμες... θελει ψαξιμο υπομονη, και καποιον εμπιστο και εμπειρο σε αυτα...

οι χορηγοι λογικα ειναι της οικονομικης φυσης, και δεν θα ασχοληθουν με οτι αλλο, δηλαδη δεν θα ασχοληθουν, με το στησιμο και τη δουλεια...

οποτε ...αναλογα το διαθεσιμο κεφαλαιο δικος σου και χορηγων, το οποιο σε συμβουλευω να μην το χρησιμοποιησης αμεσα εξ ολοκληρου, αλλα πανω σε ενα πλανο , εξοδων αρχικα καθως μονο εξοδα θα ειναι αρχικα, και σε ενα πλανο εσοδων, το οποιο εξαρτατε σε χρονο απο την ποσοτητα του αρχικου ζωικου κεφαλαιου...

χρειαζεσαι γη, το ποση εξαρτατε απο την ποσοτητα αρχικα των ζωων που θα ξεκινησης...αλλα και το μεγεθος των κατασκευων...σταυλους δηλαδη...βασικα απο εδω αρχιζουν και τα πρωτα εξοδα, αν δεν διαθετης δικη σου γη καταληλη, για βοσκη... αυτα φυσικα θα τα εχεις ψαξη , ηδη, ...δεν χρειαζεται να στα γραφω  τωρα στη δημιουργια μιας κτηνοτροφικης μοναδας, εμπλεκονται και υπηρεσιες και νομοι που αφορουν την εκαστοτε περιοχη, ωστε να δοθει αδεια εγκαταστασης... ΠΡΟΣΟΧΗ εδω ψαξτο καλα, εχουν γινει πολλα στραβα, και εχουν διαλυθη πολλες μοναδες λογω αλλαγων περιβαντολογικου σχεδιασμου απο δημους και κοινοτητες...

ουφφφ ωρες να γραφω δεν φτανουν... παντως αυτα ειναι τα αρχικα που θα βρης στο ξεκινημα... αν το αποφασισεις...τα περι προοπτικης  αποσβεσης, κερδους , κτλ...τα τελευταια χρονια,,, αυξανονται τα εξοδα, μειωνονται η τιμες,,, και οσο αυξανονται, σε αριθμο και ποσοτητα η μοναδες και τα ζωα...αυξανονται η τιμες , τροφης, συντηρησεις και υλικων...αλλα μειωνονται η εμπορικες τιμες κρεατος και γαλακτος,,, ψαξτο και αυτο πολυ καλα...

Αρέσει στα μέλη eva-1982, sun_world και σε ακόμα 2 μέλη.

Megalodondas

# 17 στις 15/1/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από eva-1982
. Μόνον αγάπη . 

Με αγάπη θα τα σφαζεις τα κατσικάκια?

Σε πάει η καρδιά σ'? 

Αρέσει στο μέλος Persefoni__

MiltosRNLI1930

# 18 στις 15/1/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

365

https://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM

μερες το χρονο stand by !!!

Αρέσει στα μέλη eva-1982, agrotis53 και σε ακόμα 2 μέλη.

agrotis53

# 19 στις 15/1/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

<<Ειναι ευκολη υποθεση, για μια κοπελα με εφοδιο την αγαπη για την φυση και καποια οικονομικη ανεση... Να ασχοληθει με την κτηνοτροφια?...>>> η κοπελα, η αντρας,, οση αγαπη θεληση, εργατικοτητα και να εχει ... απο το μηδεν και χωρις εμπειρια ,και μονος... ΕΙΝΑΙ παρα πολυ δυσκολη επιμονη και ψυχθοφορα δουλεια... καθολου ευκολη υποθεση...της ειπα οχι...

<<Δεν εχω καταλαβει ακομα την δομη του σκεπτικου της...>>

ναι, μπορω να φανταστω τη σκεφτεται... και πως... 

απο τη στιγμη που εθεσε το ζητημα, κεφαλαιο και χορηγια...

ΔΕΝ μιλαμε , για στυλ χαιντι, η το μικρο σπιτι στο λιβαδι...σαφως

μιλαμε για επιχειρησει, παραγωγης, αυτο σκεφτεται...δηλαδη...εχω ενα αλφα κεφαλαιο ικανο...βρισκω εναν-δυο-τρεις πχ χορηγους, επενδυτες,, και στηνο μια κτηνοτροφικη μοναδα,, με ολα τα συγχρονα μεσα, και εργαλεια, ...προφανως στην εδω περιπτωση εχουμε την εκτροφη κατσικιων,, καθως σε γενικες γραμμες, και σαν γαλα, και σαν κρεας εχουν πιο πολυ εμπορικη απηχηση... και ετσι ειναι...

αρα δεν θα ειναι η χαιντι, που θα ταιζει, θα βοσκα, θα αρμεγη,θα καθαριζει, θα κουρευει, θα ξυπνα απο της 5,το πρωι  και θα γυρνα σπιτι 1 τα μεσανυχτα... καθε μερα αυτα... ουτε κατα φαντασια δεν θα αντεχε...

προφανως αυτα τα αποκλειουμε δεν νομιζω οτι σκεφτεται ετσι...

το πλανο ειναι διαθετοντας το κεφαλαιο, να εχει το καταληλο προσωπικο για ολα αυτα, και αυτη, να επιβλεπει και να ελεγχει και να δουλευει και καποιες ωρες, εφοσον εχει ορεξη,, αλλα οκ σχεδον ολα θα περνουν απο χερια υπαληλων...ΑΥΤΟ σκεφτεται, και μελετα...

οκ μενη φυσικα και η γνωμη της, οποτε ας περιμενουμε,, και ας μην προεξοφλουμε κατι...

ναι σωστα τα λες, υπαρχουν ρατσες και κατηγοριες, για καθε τυπου παραγωγης, η γαλατος, η κρεατος,,, αλλα αυτο ειναι το μηδανικο εμποδιο,,, να μαθεις, να διαλεξεις κτλ ειναι το πλεων ευκολο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Enikos

Αγροτη...

Ως ο πλεον ειδικος, εδω μεσα, απο οσο γνωριζω...

Ειναι ευκολη υποθεση, για μια κοπελα με εφοδιο την αγαπη για την φυση και καποια οικονομικη ανεση...

Να ασχοληθει με την κτηνοτροφια?...

Πι χι λεω, δεν γνωριζω...δεν υπαρχουν συγκεκριμενες ρατσες αιγοπροβατων, οι οποιες πρεπει να προτιμηθουν αναλογα το σχεδιο που εχεις για την επενδυση?...

Η απλως, θα βαλουμε λουρακια στα κατσικακια και θα τα κανουμε πετς?...

Διοτι καπου εκει με παραπεμπει η λογικη της σκεψης της θεματοθετριας, για αυτου του ειδους το επιχειρειν...

Απο την αλλη, οπως λες και εσυ, κατα ποσο μια κοπελα μπορει να θυσιασει την προσωπικη της ζωη 365 τον χρονο, για να ασχοληθει με αυτη την δραστηριοτητα?...

Δεν εχω καταλαβει ακομα την δομη του σκεπτικου της...

Θα δειξει...

Αρέσει στα μέλη eva-1982, sun_world και σε ακόμα 3 μέλη.

2019Anastasia

# 20 στις 16/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Eva θα χρειαστεις βοηθεια στο στησιμο της φαρμας σου! Παρε με σαν  βοηθο σου...της φυσης ειμαι κι εγω.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.