Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χρειάζομαι την βοήθεια σας

Σελίδα : 1

Xrusa96

# 1 στις 16/1/2020
author
Γυναίκα / 27 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Έχω ένα θέμα αρκετά σημαντικό για εμένα. Εχω εναν φιλο εδώ και 7 χρόνια . Από την αρχή της γνωριμίας μας έβλεπα το ενδιαφέρον του για εμένα και από την δική μου μεριά  υπήρχε ενδιαφέρον αλλά λόγω ηλικίας λόγω συνθηκών δεν ήθελα να γίνει κάτι παραπάνω.. Μετά από αρκετό καιρό έκανα σχέση και μετά από 1 χρόνο έκανε και ο ίδιος σχέση και μάλιστα σοβαρή αρραβωνιάστηκε. Εγώ επειτα από 3 χρόνια χωρίσα όταν χωρίσα μετά από λίγες μέρες μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε ενώ είχα μάθει ότι είχε χωρίσει και ο ίδιος. Βρέθηκαμε πήγαμε για καφέ συζητούσαμε και μου είπε πως περίμενε την κατάλληλη στιγμή και ηλπιζε ότι κάποια στιγμή θα χωρισο και θα ήμασταν μαζί μου είπε πως αυτά τα χρόνια περίμενε αν και δεν τον πίστεψα γιατί περίμενε εμένα για να χωρίσει ? Αλλιώς ? Αν εγώ δεν χωρίζα αυτός θα παντρευόταν ? Τέλος πάντων μου φάνηκε περίεργο με το που χωρίσα χώρισε και ο ίδιος.. Έπειτα ο ίδιος μου είπε πως θέλει να ήμαστε μαζί εννοείται και εγώ από μεριά μου θέλω πολύ να ήμαστε μαζί αλλά δεν μου τα λέει καλά και θα σας εξηγήσω γιατί . Μου είπε πως δεν θέλει απλά μία σχέση αλλά σοβαρό δεσμό θέλει να γίνουν τα πράγματα γρήγορα και δεν καταλαβαίνω την τόση βιασύνη του . Μου είπε πως τον γνωριζο τόσα χρόνια οπότε τον ξέρω είδη αρκετά έτσι ώστε να μην το πάμε αργά μεταξύ μας . Του εξηγησα με όμορφο τρόπο ότι όλο αυτό που σκέφτεται δεν είναι φυσιολογικό διότι αυτά τα 7 χρόνια με ξέρει και τον ξέρω ως φίλο δεν ξέρω πως είναι στην σχέση του το αν ταιριαζουμε σαν ζευγάρι αν μπορούμε να τα βρούμε και όλα αυτά μου είπε πως τα κάνω από μόνη μου περίπλοκα και ειναι  πολύ απλά και πώς πιστεύει ότι τον αποφεύγω... Ή αλήθεια ειναι πως είναι ο ίδιος 28 εγώ 23 δεν είμαι ακόμη έτοιμη στο να πάρω μία απόφαση ζωής το να προχωρησο σε κάτι τόσο σημαντικό και σοβαρό για την υπόλοιπη ζωή μου. Μου είπε κιόλας ότι θα γίνω νέα μητέρα και πώς ποτέ σκέφτομαι εγώ να παντρευτω και μου φενεται τόσο περίεργη ή πρόταση του ... Εγώ του είπα ότι σε θέλω θέλω να ήμαστε μαζί αλλά θέλω να έχουμε μία σχέση να σε γνωρίσω κιαλο να μάθω πολλά ακόμη για εσένα και βλέπουμε δεν μπορώ να υποσχεθω κάτι και μου είπε έλα ρε συ χρυσά με ξέρεις χρόνια το ίδιο θα είμαι και όταν θα εχουμε σχέση .. Δεν ξέρω γιατί βιαζεται τόσο γιατί επιμένει τόσο δεν τον πήραν και τα χρόνια.. Θα ήθελα κάποια συμβουλή σας δεν ξέρω τι να του πω πλέον εχω αρχίσει και τον αποφεύγω 

wish_

# 2 στις 16/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Τα ιδια που λεει και σενα μαλλον τα ιδια ειπε και στην άλλη γι αυτο και ηταν αρραβωνιασμενος.

Μου βγαζει μια επιπολαιοτητα συν τ οτι κατι τετοιες πεποιθησεις τις εχουν παιδια της εκκλησίας.Αλλιως κανενα παιδι της ηλικίας του δε θα κανε κουβεντα για αρραβωνες πριν περασει ένα διάστημα.Σε τετοιους κυκλους και με τα χρονια γνωριμίας σας δεν θα ταν απιθανο ν΄αρραβωνιαζοσασταν και σ΄ενα εξαμηνο.

Φυσικά και ειναι κατι ομορφο να σε βλέπει ο άλλος έτσι αλλά συνχρονως σε τρομάζει γιατι δε δινει χωρο σε αυτο το καινουργιο που μπορει να φτιαξεται και να πάτε την φιλία που είχατε σε μια ομορφη σχέση.

Λογικές οι απορίες σου,αν σε ηθελε γιατι δε το πε νωρίτερα!?Αν δεν χωριζες οπως λες και εσυ?Και χωριζεις τοσο ευκολα με καποια που υποτιθεται ειχες διαλεξει για μελλοντικη γυναικα σου?Και φυσικά όλα αυτα μπορείς να του τα ρωτησεις.

Σου αρέσει?εχεις αισθηματα γι΄αυτον?Αναφερεις οτι τον αποφευγεις.Κανενας δεν σε υποχρεωνει να τον αρραβωνιαστεις ή να κανεις κατι που δεν θέλεις,αν σου αρεσει ομως μπορεις να ξεκινησεις κατι μαζι του,χωρις ομως να βαλεις τη σχεση στο καλουπι που θέλει,αν σου ερθει με τον καιρο και γλυκαθεις με γεια σου και χαρά σου αλλά αν νιωθεις οτι πιεζεσαι,μιλησε του γιατι η θ΄αλλαξουν τα πραγματα και θα εχετε μια ομορφη σχέση ή θα διαλυσετε και την οποια "φιλία" ειχατε.

Mindthegap-

# 3 στις 16/1/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Κατι σε πιο πρωτοτυπο δεν σας βρισκετε ε...;;;

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, dimitrisx66 και σε ακόμα 1 μέλος.

agapimou11

# 4 στις 16/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αν εισασταν τόσα χρόνια φίλοι μπορεί απλά να είχε την άνεση να σου μιλήσει έτσι επειδή σε ήξερε, βέβαια σε τρόμαξε δε λέω!!! 

Αν τον θέλεις ξεκίνα κάτι μαζί του και με τον τρόπο σου δώσε του να καταλάβει ότι ο χρόνος θα τα φέρει όλα αν και εφόσον γουστάρετε!!!

achinos

# 5 στις 16/1/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Σχόλιο # 1 από Xrusa96

Μου είπε κιόλας ότι θα γίνω νέα μητέρα και πώς ποτέ σκέφτομαι εγώ να παντρευτω και μου φενεται τόσο περίεργη ή πρόταση του ... 

, να τον αποφεύγεις, δε φαίνεται κ πολύ νορμάλ, ποιος ξέρει τι θέματα έχει.

agrotis53

# 6 στις 16/1/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

τι ειναι αυτο τωρα παλι...τεσπα... αφου δε θελεις μη το κανεις,,, αφου δεν θελεις κρατα τη σταση που εχεις,, και τι θελει αυτος ας το θελει... ας τον ξερεις και 50 χρονια,, ... ολα θελουν τον χρονο τους, εισαι νεα ακομη να παγιδευτης σε κατι , που δεν θες ακομα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xrusa96

Έχω ένα θέμα αρκετά σημαντικό για εμένα. Εχω εναν φιλο εδώ και 7 χρόνια . Από την αρχή της γνωριμίας μας έβλεπα το ενδιαφέρον του για εμένα και από την δική μου μεριά  υπήρχε ενδιαφέρον αλλά λόγω ηλικίας λόγω συνθηκών δεν ήθελα να γίνει κάτι παραπάνω.. Μετά από αρκετό καιρό έκανα σχέση και μετά από 1 χρόνο έκανε και ο ίδιος σχέση και μάλιστα σοβαρή αρραβωνιάστηκε. Εγώ επειτα από 3 χρόνια χωρίσα όταν χωρίσα μετά από λίγες μέρες μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε ενώ είχα μάθει ότι είχε χωρίσει και ο ίδιος. Βρέθηκαμε πήγαμε για καφέ συζητούσαμε και μου είπε πως περίμενε την κατάλληλη στιγμή και ηλπιζε ότι κάποια στιγμή θα χωρισο και θα ήμασταν μαζί μου είπε πως αυτά τα χρόνια περίμενε αν και δεν τον πίστεψα γιατί περίμενε εμένα για να χωρίσει ? Αλλιώς ? Αν εγώ δεν χωρίζα αυτός θα παντρευόταν ? Τέλος πάντων μου φάνηκε περίεργο με το που χωρίσα χώρισε και ο ίδιος.. Έπειτα ο ίδιος μου είπε πως θέλει να ήμαστε μαζί εννοείται και εγώ από μεριά μου θέλω πολύ να ήμαστε μαζί αλλά δεν μου τα λέει καλά και θα σας εξηγήσω γιατί . Μου είπε πως δεν θέλει απλά μία σχέση αλλά σοβαρό δεσμό θέλει να γίνουν τα πράγματα γρήγορα και δεν καταλαβαίνω την τόση βιασύνη του . Μου είπε πως τον γνωριζο τόσα χρόνια οπότε τον ξέρω είδη αρκετά έτσι ώστε να μην το πάμε αργά μεταξύ μας . Του εξηγησα με όμορφο τρόπο ότι όλο αυτό που σκέφτεται δεν είναι φυσιολογικό διότι αυτά τα 7 χρόνια με ξέρει και τον ξέρω ως φίλο δεν ξέρω πως είναι στην σχέση του το αν ταιριαζουμε σαν ζευγάρι αν μπορούμε να τα βρούμε και όλα αυτά μου είπε πως τα κάνω από μόνη μου περίπλοκα και ειναι  πολύ απλά και πώς πιστεύει ότι τον αποφεύγω... Ή αλήθεια ειναι πως είναι ο ίδιος 28 εγώ 23 δεν είμαι ακόμη έτοιμη στο να πάρω μία απόφαση ζωής το να προχωρησο σε κάτι τόσο σημαντικό και σοβαρό για την υπόλοιπη ζωή μου. Μου είπε κιόλας ότι θα γίνω νέα μητέρα και πώς ποτέ σκέφτομαι εγώ να παντρευτω και μου φενεται τόσο περίεργη ή πρόταση του ... Εγώ του είπα ότι σε θέλω θέλω να ήμαστε μαζί αλλά θέλω να έχουμε μία σχέση να σε γνωρίσω κιαλο να μάθω πολλά ακόμη για εσένα και βλέπουμε δεν μπορώ να υποσχεθω κάτι και μου είπε έλα ρε συ χρυσά με ξέρεις χρόνια το ίδιο θα είμαι και όταν θα εχουμε σχέση .. Δεν ξέρω γιατί βιαζεται τόσο γιατί επιμένει τόσο δεν τον πήραν και τα χρόνια.. Θα ήθελα κάποια συμβουλή σας δεν ξέρω τι να του πω πλέον εχω αρχίσει και τον αποφεύγω 

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alisida

froufrou2017

# 7 στις 16/1/2020
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 280

Η βιασύνη, με ο'τι κι' αν έχει να κάνει, πάντα κάτι κρύβει. Έχε το νου σου να δεις τι γίνεται και μην τον αφήσεις να σ' επηρεάσει ούτε να σε πιεσει

Αρέσει στα μέλη sun_world, alisida

Enikos

# 8 στις 16/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Μας τρολαρει, ο Παναης απο τα Μεγαρα?...

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 9 στις 16/1/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Μήπως είναι ήδη έγγυος από την αρραβωνιαστικιά του και βιάζεται για αποκατάσταση και σου φορτώσει και το παιδί ...Πρόσεχε !!!
Αρέσει στα μέλη tzoulia59, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

agrotis53

# 10 στις 16/1/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 2.537

ναι και εσυ ,,, τι λες τωρα ειναι εγγυος σε διδυμα...  παει ο καφες και το φιλτζανι 

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από alisida
Μήπως είναι ήδη έγγυος από την αρραβωνιαστικιά του και βιάζεται για αποκατάσταση και σου φορτώσει και το παιδί ...Πρόσεχε !!!

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alisida

squirrel1968

# 11 στις 17/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Είναι γκέι...κ σε θέλει για κάλυψη..

Σε τα μας??...σε τα μας??

sun_world

# 12 στις 17/1/2020
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 572

και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από squirrel1968

Είναι γκέι...κ σε θέλει για κάλυψη..

Σε τα μας??...σε τα μας??

Αρέσει στο μέλος Enikos

Blacksea1995

# 13 στις 17/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τι να πρωτοσχολιάσω; Ότι πήγε και έκανε σχέση μόλις έμαθε ότι έκανες κ εσύ;;;ότι χώρισε μόλις χωρισες και εσύ;; Ότι ακόμα δεν βγήκατε μόνο που δεν έβγαλε το μονοπετρο;; Τώρα πέρα απ' την πλάκα αν δεν εισαι τρολ φύγε μακριά και ακόμα παραπέρα...εμένα αυτός ο άνθρωπος θα με τρόμαζε..η που σε δουλεύει η δεν στέκει στα σωστά του..

Persefoni__

# 14 στις 17/1/2020
author
Γυναίκα / 54 / Χήρα
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 418

# 1Εμείς τί να πούμε τώρα;;;

https://www.youtube.com/watch?v=md_BR-SfEM0

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xrusa96

Pseydwnymo

# 15 στις 17/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μήπως είχε ειδοποιήσει τον κύκλο του ότι θα παντρευτεί φέτος, χωρίς να ξέρουν με ποια γυναίκα? Και τώρα τρέχει να τα μπαλώσει ? Δεν φαίνεται να ενδιαφέρετε ιδιαίτερα για το με ποια θα παντρευτεί, αλλά για το να παντρευτεί σκέτο... 

Βρε κοπέλα μου εμένα δε μου φαίνονται σωστά αυτά. Μπορεί να κρύβονται και άλλα απο πίσω...Κάποιες διαταραχές που αν τον γνωρίσεις καθημερινά θα φανούν...πρόσεχε. Ακόμα δεν γνωριστήκατε σαν ερωτικοί σύντροφοι...και θέλει να παντρευτείτε? 

Καλή τύχη. Δύσκολα θα ξεμπερδέψεις...

tzoulia59

# 16 στις 18/1/2020
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

αν κρινω απο την ηλικια του οτι ηδη εχει εναν αρραβωνα στο ενεργητικο  του παρ ολου 28 ετων ,,,

πιστευω οτι ειναι στην φιλοσοφια του ο γαμος ,,, σε μικρη ηλικια ,,,
υπαρχουν ανθρωποι ακομη και σημερα που πιστευουν σ αυτο το μοντελο ,,,
προερχεται μεσα απο την οικογενεια αυτο και μπορει οι δικοι του να ενθαρρυνουν κατι τετοιο ...
προφανως δειχνει με την σταση του οτι αυτο θελει να πετυχει και μαζι σου νιωθοντας πιο ασφαλης επειδη σε γνωριζει χρονια ,,,
δεν μ εντυπωσιαζει ,,,και τα 28 ετη δεν ειναι απαγορευτικα οσο τα 23 ...
αν και τον θεωρω πολυ νεο για κατι τετοιο οπως και για εσενα που εισαι παιδι ακομα δεν εχεις ζησει καν την νιοτη σου ,,,
γαμο ενω δεν εχεις διανυσει μια σχεση μιας περιοδου ,,,πως τον κανεις ;
οπως και να εχει εισαι παρα πολυ μικρη να σκεφτεσαι γαμους ,,,γενικα ,,,
εξηγησε του οτι πρεπει να γνωριστειτε καλα πρωτα ,,,να ζησετε ως ζευγαρι πραγματα και καταστασεις κι αν σε βαθος χρονου η σχεση αντεξει και εχει διαρκεια ...
κατα τα 30 σου κανεις κι αυτο τον γαμο ,,,
οτι αλλο σου πει κι επιμεινει και εισαι αντιθετη ,,,αφησε τον να συνεχισει την πορεια της ζωης του και εσυ την δικη σου ...
μπορει να βιαζεται να δημιουργησει οικογενεια ο ανθρωπος ,,,ισως βρει μια κοπελα πιο κοντα στην ηλικια του που θα αποζητα το ιδιο ,...
προβλημα του ,,,εσυ να κοιτας τις δικες σου επιθυμιες ,,,
εισαι παιδι ακομα για τετοια .,..

Megalodondas

# 17 στις 18/1/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 1.053

Μπορεί να το κάνει.. Να του φύγει κι αυτουνού ο ψυχαναγκασμος.. 

Παιδί να μην κάνει αλλιώς ας χωρίσει κάποια στιγμή 

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από tzoulia59

αν κρινω απο την ηλικια του οτι ηδη εχει εναν αρραβωνα στο ενεργητικο  του παρ ολου 28 ετων ,,,

πιστευω οτι ειναι στην φιλοσοφια του ο γαμος ,,, σε μικρη ηλικια ,,,
υπαρχουν ανθρωποι ακομη και σημερα που πιστευουν σ αυτο το μοντελο ,,,
προερχεται μεσα απο την οικογενεια αυτο και μπορει οι δικοι του να ενθαρρυνουν κατι τετοιο ...
προφανως δειχνει με την σταση του οτι αυτο θελει να πετυχει και μαζι σου νιωθοντας πιο ασφαλης επειδη σε γνωριζει χρονια ,,,
δεν μ εντυπωσιαζει ,,,και τα 28 ετη δεν ειναι απαγορευτικα οσο τα 23 ...
αν και τον θεωρω πολυ νεο για κατι τετοιο οπως και για εσενα που εισαι παιδι ακομα δεν εχεις ζησει καν την νιοτη σου ,,,
γαμο ενω δεν εχεις διανυσει μια σχεση μιας περιοδου ,,,πως τον κανεις ;
οπως και να εχει εισαι παρα πολυ μικρη να σκεφτεσαι γαμους ,,,γενικα ,,,
εξηγησε του οτι πρεπει να γνωριστειτε καλα πρωτα ,,,να ζησετε ως ζευγαρι πραγματα και καταστασεις κι αν σε βαθος χρονου η σχεση αντεξει και εχει διαρκεια ...
κατα τα 30 σου κανεις κι αυτο τον γαμο ,,,
οτι αλλο σου πει κι επιμεινει και εισαι αντιθετη ,,,αφησε τον να συνεχισει την πορεια της ζωης του και εσυ την δικη σου ...
μπορει να βιαζεται να δημιουργησει οικογενεια ο ανθρωπος ,,,ισως βρει μια κοπελα πιο κοντα στην ηλικια του που θα αποζητα το ιδιο ,...
προβλημα του ,,,εσυ να κοιτας τις δικες σου επιθυμιες ,,,
εισαι παιδι ακομα για τετοια .,..

achinos

# 18 στις 18/1/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762

γουρούνι στο σακί;

τέτοια απελπισία;

DonHuanDelSalsa

# 19 στις 18/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πρωτα απο ολα εχετε τρομερη διαφορα ηλικιας που δικαιολογει και αυτο τα χασμα γενεων? Βρε που τον βρηκες τον κωλογερο και θελατε να κανετε και χωριο? βρε ουστ στο καπη... που θελει και παιδια να τον λενε και παππου οταν μεγαλωσει...

Alezandra

# 20 στις 21/1/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Απαντήσεις: 855
Να συνεχίσεις να τον αποφεύγεις περίεργα είναι όλα αυτά δέσιμο γαϊδάρου μου θυμίζουν
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.