Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τέχνη

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

2019Anastasia

# 61 στις 21/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ειναι βαρετο να αναλυεις το σκεπτικο της Γκουερνικα, οταν ειναι κατι το οποιο δεν μπορεσες να συλλαβεις-αισθανθεις εσυ, προκειμενου να εκφρασεις κατι τετοιο...και απεριοριστα υποκριτικο...#51

Οταν κατι δεν το καταλαβαινουμε ,δεν το αισθανομαστε αλλα δεν κανουμε και τον κοπο να το κατανοησουμε το ονομαζουμε βαρετο ετσι ειναι πιο  ευκολο . Τυχαια δεν βγηκε η παροιμια για την αλεπου και τα κρεμασταρια.

Θα επιμεινω στην αποψη μου οτι η τεχνη ειναι πηγαια ,εμφυτη και βγαίνει από μέσα μας!Ειναι τα  θελω μας,ειναι αναμνήσεις υποσυνειδητες που βρισκουν διεξοδο να εκφραστουν,ειναι τα συναισθηματα μας,ειναι  πολλα . Η τεχνικη μπορει ευκολα διδαχτει .

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από valia-12

ερωτημα... η τεχνη μαθαινετε;;;

Κατά την άποψη μου η Τέχνη διδάσκεται,το πηγαίο ταλέντο όμως πετυχαίνει έναν στόχο που κανείς άλλος δεν μπόρεσε! 

V.

2019Anastasia

# 62 στις 21/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Spiros--

Η τέχνη δεν μαθαίνετε ...

... διδάσκονται όμως τόσο οι γενικοί κανόνες όσο και η χρήση των εργαλείων και των δομικών υλικών της κάθε τέχνης ! Πινέλα, λέξεις, νότες, χρώματα, σκαρπέλα, πηλός, μάρμαρο, κτλ

Η τέχνη γεννιέται από το πάντρεμα των πιο πάνω απαραίτητων γνώσεων και αφού στην όλη διαδικασία προστεθεί η Ψυχή, η φαντασία, το ταλέντο, η προσωπικότητα, η έμπνευση, το όραμα και άλλα παρόμοια σημαντικά συστατικά δημιουργίας, που όλα τους, είναι μια εντελώς προσωπική υπόθεση για τον κάθε καλλιτέχνη ...

Άρα ο καθένας μπορεί να διδαχτεί το πως να δημιουργήσει τέχνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τα καταφέρει κιόλας. Όπως επίσης κάποιος μπορεί να μην έχει διδαχτεί τίποτα σχετικό, κι όμως, μπορεί να έχει το χάρισμα της τέχνης έμφυτο !

agrotis53

# 63 στις 21/1/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537
'Aρεσαν+: 0%

περι τεχνης το αναγνωσμα...

βαλια... δεν εισαι λαθος σε αυτα που λες...αλλα... η αναλυση, δεν ειναι το γεγονος που παριστανει, η γκουερνικα, η η μονα λιζα...

.αλλα ειναι ,,, βαση του γεγονοτος, ... πως το συνελαβε, το εμπεδωσε, και το αποτυπωσε ο καλιτεχνης,

η γκουερνικα   ενας πινακας 8 μετρων,, ... κανενας δεν μπορεσε να πει τι συμβολιζει το καθε τι...και ο ιδιος ο πικάσο ειπε...«εάν δώσετε ένα νόημα σε ορισμένα πράγματα στους πίνακές μου, μπορεί να είναι απολύτως αληθές, αλλά δεν ήταν η πρόθεσή μου να δώσω αυτό το νόημα. Οποίες ιδέες και όποια συμπεράσματα έχετε, τα απέκτησα και γω, αλλά ενστικτωδώς, ασυνείδητα. ...

το εργο δεν αναπαριστα το καθε αυτο γεγονος, το εργο με αιτια το γεγονος αναπαριστα τη φρικη του πολεμου,,, μια αντιπολεμικη κραυγη...

διχασε πολλους, διασημους ζωγραφους , κριτικους τεχνης,, φιλοσοφους... ΜΑ αυτη ειναι η τεχνη,,, να σε προκαλεση,,, να σπασης το κεφαλισου πχ τι στο καλο συμβολιζει το αλογο , ο ταυρος...;;; γιατι ;;

και ο ενικος αυτο ΝΟΜΙΖΩ θεωρη ... οτι ειναι βαρετο να αναλυεις το σκεπτικο της  αποδοσεις του πινακα ,,, καθως εσυ, ο κριτικος, ο ζωγραφος, ο ειδικος, ο θεατης,, ...δεν μπορεσες, δεν μπορουσες, να το φανταστης ετσι με αυτο τον τροπο,...
δηλαδη ξεχωριζεται ο συμβολισμος και η αναλυση, του γεγονοτος μεσα απο τον πινακα... απο το σκεπτικο της αποδοσης στον πινακα...αρα οπως αντιλαμβανομε τη σκεψη του ενικου...

δεν λεει οτι ειναι βαρετο κοιτοντας τον πινακα , να αναλυσεις την φρικη της σφαγης, και γενικα του πολεμου , και του φασισμου αν θες και οτι αλλο σου προκυπτει απο το γεγονος

αλλα θεωρει βαρετο να αναλυσεις , το σκεπτικο που οδηγησε τον πικασο να το αποτυπωση με αυτον τον ιδιομορφο τροπο...απο τη στιγμη που εσυ δεν θα σου περνουσε η σκεψη , η αισθηση, η συληψη, να το εκφρασεις με αυτον τον τροπο...

ρωτησαν τον πικασο,,, επιμονα, ... το αλλογο, και ταυρος ,,, τι σημαινουν, τι συμβολιζουν;;;...
απαντησε... απλα ενα αλογο, και εναν ταυρο... μονο αυτο...

ΥΓ  Βασικα αυτο το εγραψα πιο πολυ για να δω αν εκτιμησα σωστα και εγω  την αποψη του ενικου  για την αναφορα του στο συγκεκριμενο εργο,, που το εθεσε σαν παραδειγμα αρχικα...

ΥΓ2...δεν εχει ουδεμια παρεμβαση στον μεταξυ σας διαλογο σας διαβαζω με ενδιαφερων

Αρέσει στο μέλος Enikos

agrotis53

# 64 στις 22/1/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

το V. ειναι υπογραφη;;

κατα την αποψη μου επειδη η τεχνη  απαιτει και το ταλεντο, φαντασια,. και πολλα άλλα... δεν μπορει να διδαχθει...μονο η τεχνικη, διδασκεσαι ...

αψογη τεχνικη ομως δεν σημαινη τεχνη,,, η τεχνη θα δημιουργηθη μεσα απο αυτο που δεν διδασκεται...

..αυτο που θα δημιουργηθη σαν τεχνη... θα δημιουργησει νεα τεχνικη...

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από valia-12

ερωτημα... η τεχνη μαθαινετε;;;

Κατά την άποψη μου η Τέχνη διδάσκεται,το πηγαίο ταλέντο όμως πετυχαίνει έναν στόχο που κανείς άλλος δεν μπόρεσε! 

V.

Αρέσει στα μέλη Enikos, giorgos170

valia-12

# 65 στις 22/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από equinox_

και εγω λεω τι δεν μου παει, τι δεν μου παει... για να το παρω ως ''αναλυσεις πχ. το σκεπτικο της Γκουέρνικα''

αφου ειναι κοπι-πειστ, που Βαλια μου, αναφερουμε τις πηγες μας, οταν κανουμε αυτο

Δεν ειναι οι συνθηκες που υπηρχαν τοτε, για να δημιουργηθει αυτο το εργο - ''σκεπτικο''.

Και μια που ''εκλεψες'' ξενα λογια, ας ειχες βαλει και αυτα, που ο ιδιος ο Πικασο απανταει στις ερωτησεις να ερμηνευσει το εργο του:

«Αυτός ο ταύρος είναι ένας ταύρος και αυτό το άλογο είναι ένα άλογο», προσθέτοντας ότι «εάν δώσετε ένα νόημα σε ορισμένα πράγματα στους πίνακές μου, μπορεί να είναι απολύτως αληθές, αλλά δεν ήταν η πρόθεσή μου να δώσω αυτό το νόημα. Οποιες ιδέες και όποια συμπεράσματα έχετε, τα απέκτησα και γω, αλλά ενστικτωδώς, ασυνείδητα. Κάνω τη ζωγραφιά, για τη ζωγραφιά. Ζωγραφίζω τα αντικείμενα για αυτό που είναι».

Πηγή: iefimerida.gr

Σου τονιζω το ''ασυνειδητα'', αφου ειχες αποριες και τι κανουν οι οροι της ψυχολογιας μεσα στη τεχνη

Περιμενω τωρα να ερμηνευσεις τη Γκουέρνικα

(με δικα σου λογια ) αφου ...εισαι τοσο μεσα, πιο πολυ και απο τον ιδιο Πικασο) 

Κυρία Equinox,

Καταρχάς θα ήθελα να επισημάνω πως έκανα παράθεση στο σχόλιο του ενικού λέγοντας την άποψη μου σε κάτι που έγραψε και έδωσα ως τεκμηρίωση δυο παραδείγματα. Σταθήκατε στο ένα γιατί προφανώς αυτό σας "βόλευε" ώστε να αρχίσετε να ξεδιπλώνετε το ταλέντο σας ως ντετέκτιβ και ως κριτής στα λεγόμενα μου.Η λέξη "κλέβω" σημαίνει καταρχήν πως οικειοποιoύμαι παράνομα τα έργα ,τις σκέψεις ,τις ιδέες  κάποιου άλλου και τα παρουσιάζω ως δικά μου για παράδειγμα μια εργασία.Αν το έκανα λοιπόν αυτό θα έπρεπε να γράψω και την συνέχεια όπως την παρουσιάσατε εσείς.Κάτι που δεν ήταν στην πρόθεση μου γιατί συνέχισα με το παράδειγμα της Αγκάθα Κρίστι και τα αστυνομικά της μυθιστορήματα.Πληροφορίες για τα ιστορικά γεγονότα μπορούμε να αντλήσουμε από οπουδήποτε και δεν νομίζω όταν πχ.μιλάμε για το ιστορικό γεγονός της Μάχης του Δράμαλη ή για την Μικρασιατική καταστροφή να αναφέρουμε και τις πηγές που αντλήσαμε τις γνώσεις μας.Άλλωστε εδώ δεν γράφουμε επιστημονικά δοκίμια ώστε να κάνουμε παράθεση τις πηγές που αντλήσαμε τα θέματα μας και να κάνουμε επίκληση στην λογική ώστε τα συμπεράσματα μας να πείσουν τους αναγνώστες μας.Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε και κάποιου είδους συζήτηση.Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός των FORUM.

Εν συνεχεία των γραφόμενων σας ,δεν είχα καμιά απορία τι κάνουν οι όροι της ψυχολογίας μέσα στην τέχνη.Οι απόψεις μου ήταν ξεκάθαρες.Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω γιατί δεν με αφορά καθόλου η άποψη σας και το τι πρεσβεύεται.Είναι απολύτως ξεκάθαρο.

Kαλό σας βράδυ

V.

V

Enikos

# 66 στις 22/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εννοιολογιας συνεχεια...

"Ειναι βαρετο να αναλυεις το σκεπτικο της Γκουερνικα, οταν ειναι κατι το οποιο δεν μπορεσες να συλλαβεις-αισθανθεις εσυ, προκειμενου να εκφρασεις κατι τετοιο...και απεριοριστα υποκριτικο...#51"

Ειναι βαρετο να αναλυεις το σκεπτικο της Γκουερνικα, οταν  στην περιπτωση που = εαν συντρεχουν οι λογοι που ακολουθουν...

ειναι κατι το οποιο δεν μπορεσες να συλλαβεις-αισθανθεις εσυ, προκειμενου να εκφρασεις κατι τετοιο = οι λογοι  για τους οποιους κατι ειναι βαρετο για καποιον...

Μετα...

Εχω καθε δικαιωμα να βαριεμαι, απεχω, προσπερνω, πραγματα τα οποια εχω κρινει οτι δεν εχω την απαιτουμενη παιδεια να ασχοληθω με αυτα...

Και οπως λεω, τελειωνοντας την επιμαχη φραση, μου ειναι και απεριοριστα υποκριτικο να κανω κατι τετοιο, μη εχοντας την αναλογη παιδεια...

Διοτι αν εκανα οσα αιτιολογω πιο πανω, θα ημουν σαν την αλεπου που χοροπηδαει κατω απο τα σταφυλια, εσαει...

Απο την αλλη, προσεχετε βρε παιδια που κανετε λικε!!!...

Εννοιολογικα παντα, ειναι οξυμωρο να αντιπαρατιθεστε σε κατι που δηλωνετε οτι σας αρεσει-συμφωνειτε...

Κατα τα αλλα, κανεις δεν υποστηριξε οτι η τεχνη ειναι κατι το οποιο...δεν εχουμε μεσα μας...

Ειπαμε οτι περιεχεται στα ανωτερα ενστικτα του ανθρωπου, απαιτωνττας την αναλογη εκπαιδευση προκειμενου να εξωτερικευθει...αλλα μαλλον δεν εγινε κατανοητο...

Τελειωνω θυμιζοντας οτι ειπα πως, προσωπικως θαυμαζω  τους ανθρωπους που ξεφυγαν απο  την συμβατικη εκφραση...

Σιγουρα ομως, δεν βρισκονται αναμεσα μας, διοτι εδω εμεις στερουματε ακομα και της βασικης...εννοιολογιας...

Ψυχραιμια συνιστω . . . . . . . . . .

Αρέσει στο μέλος agrotis53

2019Anastasia

# 67 στις 22/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εαν υπηρχε διαφορετικος τροπος για να ευχαριστησω οσους σχολιαζουν δεν θα εκανα like σε ολα τα σχολια. 

Ψυχραιμια...  με την Γκουερνικα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Enikos

Απο την αλλη, προσεχετε βρε παιδια που κανετε λικε!!!...

Ψυχραιμια συνιστω . . . . . . . . . .

Enikos

# 68 στις 22/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οταν ανοιγουμε ενα θεμα...

Αυτο απο μονο του μας υποχρεωνει, να...ευχαριστησουμε τους συμμετεχοντες, κανοντας λικε?...

Ενα ευχαριστω, δεν θα ηταν αυτο που εκφραζει την ευαρεσκεια μας?...

Διοτι λικε, τυχαινει να σημαινει ενα αλλο πραγμα κατα πως μας ενημερωνει και η μεταφραση του...

Η μηπως ακομα και οι διαφωνιες μας, σε καποια σημεια του θεματος, χρηζουν ευχαριστιων...δεν τα ξερω αυτα τα νεα ηθη ομολογω...

Η Γκουερνικα ηταν ενα παραδειγμα...

Τα Ελληνικα οχι...εκει θελει ψυχραιμια...οταν βρεθουμε σε ενα περιβαλλον που τυχαινει να τα μιλουν και...αλλοι...

Σορι και παλι, για τις απρεπεις εξηγησεις που παραθετω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από 2019Anastasia

Εαν υπηρχε διαφορετικος τροπος για να ευχαριστησω οσους σχολιαζουν δεν θα εκανα like σε ολα τα σχολια. 

Megalodondas

# 69 στις 22/1/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Welcome Anastasia κατά τ άλλα.. 

Παράθεση:

squirrel1968

# 70 στις 22/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυτό με το λαικ...είναι θέμα..

.Υπήρχε κ θέμα ...

αν θυμαμαι με τις ερμηνείες των λαικς.

..Εγώ πάντως δεν δίνω κ μεγάλη βάση..

στα λαικ..

ούτε κ παρακολουθώ.

..ποιος σε ποιον κ γιατί..

.Παίζουν πολλών ειδών λαικ..

.στο φόρουμ..

.ακόμα κ τακτικισμου...

μιμιτισμου...

στρουθοκαμιλισμου

...κ άλλα πολλά που δεν τελειώνουν σε -ισμου 

απαραιτήτως.

..ταχωκαλαμεολους-ισμου..

...γλύφωτουςπαντες-σμου

δεν παει ..είδατε?

Εγώ στο θέμα μου..

.Σκαφ ...πάντως δεν κάνω παντού λαικ

...σε όποιον σχολιάσει..

.Αν είναι εκτός θέματος η τρολαρει ποτέ.

..Αν έχει μπει στο πνεύμα..κ παίζει...

κ πάλι παρόλαυτα...

αν κάτι μου αρέσει τότε κάνω λαικ..

Red_Season

# 71 στις 22/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Νομίζω πως θα συμφωνήσω με τον Ενικό για την χρήση των Likes. Το ύφος και ο τρόπος του κάποιες φορές μπορεί να ξενίζουν αλλά ξέρει καλά τι θέλει να πει συνήθως...

Red_Season

# 72 στις 22/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από squirrel1968
Αυτό με το λαικ...είναι θέμα...Υπήρχε κ θέμα ...αν θυμαμαι με τις ερμηνείες των λαικς...Εγώ πάντως δεν δίνω κ μεγάλη βάση..στα λαικ..ούτε κ παρακολουθώ...ποιος σε ποιον κ γιατί...Παίζουν πολλών ειδών λαικ...στο φόρουμ...ακόμα κ τακτικισμου...μιμιτισμου...στρουθοκαμιλισμου...κ άλλα πολλά που δεν τελειώνουν σε -ισμου απαραιτήτως...ταχωκαλαμεολους-ισμου..δεν παει ..είδατε?Εγώ στο θέμα μου...Σκαφ ...πάντως δεν κάνω παντού λαικ...σε όποιον σχολιάσει...Αν είναι εκτός θέματος η τρολαρει ποτέ...Αν έχει μπει στο πνεύμα..κ παίζει...τότε ναι..

Ως το 2020 έβαζα λάικ:

Α) όταν συμφωνούσα ή μου άρεσε κάτι 

και Β) όταν δεν είχα αντιπάθειες, διαφωνίες, "έριδες" με κάποιον-κάποιους...

Σήμερα βάζω γενικά λάικ μόνο αν συντρέχει ο πρώτος λόγος. Άρα τα έχω αυξήσει σημαντικά 

* ο μόνος λόγος που μπορεί να μη βάλω λάικ, είναι αν το σχόλιο προκαλεί 

2019Anastasia

# 73 στις 22/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Σ ευχαριστω για το καλωσορισμα αν και ειμαι μελος αρκετα χρονια, μονο παρακολουθουσα το φορουμ. Εκανα και κανενα λαικ καπου καπου. .

Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Megalodondas

Welcome Anastasia κατά τ άλλα.. 

equinox_

# 74 στις 22/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από valia-12

Κυρία Equinox,

Καταρχάς θα ήθελα να επισημάνω πως έκανα παράθεση στο σχόλιο του ενικού λέγοντας την άποψη μου σε κάτι που έγραψε και έδωσα ως τεκμηρίωση δυο παραδείγματα. Σταθήκατε στο ένα γιατί προφανώς αυτό σας "βόλευε" ώστε να αρχίσετε να ξεδιπλώνετε το ταλέντο σας ως ντετέκτιβ και ως κριτής στα λεγόμενα μου.Η λέξη "κλέβω" σημαίνει καταρχήν πως οικειοποιoύμαι παράνομα τα έργα ,τις σκέψεις ,τις ιδέες  κάποιου άλλου και τα παρουσιάζω ως δικά μου για παράδειγμα μια εργασία.Αν το έκανα λοιπόν αυτό θα έπρεπε να γράψω και την συνέχεια όπως την παρουσιάσατε εσείς.Κάτι που δεν ήταν στην πρόθεση μου γιατί συνέχισα με το παράδειγμα της Αγκάθα Κρίστι και τα αστυνομικά της μυθιστορήματα.Πληροφορίες για τα ιστορικά γεγονότα μπορούμε να αντλήσουμε από οπουδήποτε και δεν νομίζω όταν πχ.μιλάμε για το ιστορικό γεγονός της Μάχης του Δράμαλη ή για την Μικρασιατική καταστροφή να αναφέρουμε και τις πηγές που αντλήσαμε τις γνώσεις μας.Άλλωστε εδώ δεν γράφουμε επιστημονικά δοκίμια ώστε να κάνουμε παράθεση τις πηγές που αντλήσαμε τα θέματα μας και να κάνουμε επίκληση στην λογική ώστε τα συμπεράσματα μας να πείσουν τους αναγνώστες μας.Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε και κάποιου είδους συζήτηση.Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός των FORUM.

Εν συνεχεία των γραφόμενων σας ,δεν είχα καμιά απορία τι κάνουν οι όροι της ψυχολογίας μέσα στην τέχνη.Οι απόψεις μου ήταν ξεκάθαρες.Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω γιατί δεν με αφορά καθόλου η άποψη σας και το τι πρεσβεύεται.Είναι απολύτως ξεκάθαρο.

Kαλό σας βράδυ

V.

V

Ααα, η Α. Κριστι θα ηταν ενα τιποτα χωρις τον Πουαρο της η ζωη χρειαζεται και τους ''αυτους''
ο,τι πεις - ''με βολευει'', ειδικα τωρα που εχω αλλη διαθεση και βαριεμαι να γραφω

2019Anastasia

# 75 στις 22/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

• Οταν ενας ανθρωπος διαφωνει μαζι μου με βοηθαει να δω την αλλη οπτικη ενος θεματος. Κατοπιν εγω ή θα αλλαξω γνωμη γιατι θα με εχει πεισει οτι ημουν λαθος ή θα σιγουρευτω οτι πρεπει να συνεχισω  να στηριζω τα  ιδια πιστευω . Οπως και να χει επωφελουμαι απο  τις διαφωνιες γιατι με οδηγουν στην εξελιξη μου και το  λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι πω ενα ευχαριστω!  Ισως ειναι ιδιορρυθμο σκεπτικο αλλα οι καλλιτεχνες το εχουν αυτο το ελαττωμα ,για να επανερθω στο θεμα μας και να αφησω την φιλοσοφια για αλλη φορα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Enikos

Η μηπως ακομα και οι διαφωνιες μας, σε καποια σημεια του θεματος, χρηζουν ευχαριστιων...δεν τα ξερω αυτα τα νεα ηθη ομολογω...

agrotis53

# 76 στις 22/1/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

καθε φορα που διαβαζω ενα ποστ, και τα διαβαζω σχεδον ολα,,, εχω αρκετα κριτηρια στο που βαζω λαικ...

οποτε λεω μονο που δεν βαζω... σε προσβλητικα,,, σε μικρα κειμενα διαλογου μεταξυ μελων...(εδω μερικες φορες βαζω οταν ειναι  χαβαλε, και  χιουμορ) δεν βαζω κατα κανονα σε μελοι που δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι 

σε ποστ επιθετικα πολυ προς μελος, η μελοι ..., οταν κρινω οτι δεν εχει λογικη και ουσια...

και φυσικα οπου ξεχνω να βαλω

παραδεχομαι ομως οτι βαζω και λαικ, σε μελοι που εχω μια καλη σχεση εδω στο φορουμ,, ασχετα με το θεμα η το ποστ...

και τελος, θα κανω λαικ, σε μια εξυπνη και σοβαρη απαντηση ,, ασχετα αν συμφωνο η διαφωνο...

τελικα μαλλον κανω λαικ με ολη την γκαμα που περιλαμβανη η εννοια του λαικ...

δεν ξανα ασχολουμε με τα λαικ... καμια ουσια, καμια σημασια... ειναι οπως στο φεις... να εχεις 4.000  <φιλους> να κανουν λαικ η 300,, και να μιλας με 10... και αν μιλας...

Heptamer

# 77 στις 23/1/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

To V. της 2019Anastasia είναι ότι ηταν το ν. της Απαιτητικής (=παλαιο μελος) κατω από τα σχολιά της.
Κατι σαν σημα κατατεθέν.

Φιλοξενούμε στο e-προσωπο της Αναστασίας αραγε μια Απαιτητική v. 2.0?

Η e-κφραση της πρωτης απεχει (υπο)πόρρω από αυτην της δευτερης.

Οψομεθα ωστόσο!

Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από agrotis53

το V. ειναι υπογραφη;;

Παράθεση:

Tο να ευχαριστεις με like κάθε έναν που συμμετεχει στο θεμα σου, αποδυναμωνει / απαξιωνει / κηλιδώνει / βιάζει την κυρια χρήση / έννοια του εργαλειου. Το ιδιο εκανε και καποιο άλλο μελος στο παρελθον και το θεμα ειχε εξαντληθεί (μετα εξαντλητικης διαφιλονικιας) επαρκως.

Δε χρειαζεται ντε και καλα να ευχαριστήσεις καποιον αγνωστο για τη συμμετοχη του σε καποιο φορουμ ή συναφή διαδικτυακη θεση. Συμμετεχει επειδή το θελει - δε σου κανει χαρη, την οποια πρεπει να ανταποδωσεις. Περισση ευγενεια είναι ανουσια / άτοπη στο διαδίκτυο.

Αν σε ενδιαφερει ωστόσο να ευχαριστήσεις καποιον / ους, (το σωστο είναι να) το κανεις γραπτως - ειτε με πμ (αν μπορεις), ειτε δημοσιως (αν δεν μπορεις με πμ). Όχι με άκοπα κλικ σε κατι που εχει άλλη λειτουργία.

Η.

Αρέσει στα μέλη AristotelisNik, Enikos

agrotis53

# 78 στις 23/1/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

χεπτ,  την βαλια  αναφερομουν., αυτη βαζει το V...    

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Heptamer

To V. της 2019Anastasia είναι ότι ηταν το ν. της Απαιτητικής (=παλαιο μελος) κατω από τα σχολιά της.
Κατι σαν σημα κατατεθέν.

Φιλοξενούμε στο e-προσωπο της Αναστασίας αραγε μια Απαιτητική v. 2.0?

Η e-κφραση της πρωτης απεχει (υπο)πόρρω από αυτην της δευτερης.

Οψομεθα ωστόσο!

Tο να ευχαριστεις με like κάθε έναν που συμμετεχει στο θεμα σου, αποδυναμωνει / απαξιωνει / κηλιδώνει / βιάζει την κυρια χρήση / έννοια του εργαλειου. Το ιδιο εκανε και καποιο άλλο μελος στο παρελθον και το θεμα ειχε εξαντληθεί (μετα εξαντλητικης διαφιλονικιας) επαρκως.

Δε χρειαζεται ντε και καλα να ευχαριστήσεις καποιον αγνωστο για τη συμμετοχη του σε καποιο φορουμ ή συναφή διαδικτυακη θεση. Συμμετεχει επειδή το θελει - δε σου κανει χαρη, την οποια πρεπει να ανταποδωσεις. Περισση ευγενεια είναι ανουσια / άτοπη στο διαδίκτυο.

Αν σε ενδιαφερει ωστόσο να ευχαριστήσεις καποιον / ους, (το σωστο είναι να) το κανεις γραπτως - ειτε με πμ (αν μπορεις), ειτε δημοσιως (αν δεν μπορεις με πμ). Όχι με άκοπα κλικ σε κατι που εχει άλλη λειτουργία.

Η.

Enikos

# 79 στις 23/1/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Καθολου ιδιορρυθμο...

Αμφισημο λεγεται...

Οι ιδιορρυθμοι καλλιτεχνες, δεν αναζητουν την εννοια της τεχνης...

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από 2019Anastasia

•  Ισως ειναι ιδιορρυθμο σκεπτικο αλλα οι καλλιτεχνες το εχουν αυτο το ελαττωμα 

Αρέσει στο μέλος AristotelisNik

equinox_

# 80 στις 23/1/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από valia-12

Κυρία Equinox,

Kαλό σας βράδυ

V.

V

δεν μπορω να ξερω τι σε εκανε να γραψεις τις δικες σου ''γουερνικες'' (ναι, καθε ποστ που γραφουμε ειναι ενα εργο τεχνης - αλλο, αν αρεσει ή οχι), επομενος - δεν σου κανω κριτικη - το τι και πώς θα επρεπε να εκφραστεις τα ''μεσα'' σου. Δεν μπορω να ξερω τι πυροδοτησε το ασυνειδητο σου για να ''δημιουργησεις'' με αυτον τον τροπο.

Εγω απλα διαπιστωσα αυτο που ειδα/βλεπω - πως ειναι ενα κολαζ (και αυτο μαλλον θα ανηκει στις τεχνες, υποθετω)

Το θεμα ειναι πως εκει απο οπου ''πηρες'' τα κομματακια για το ''κολαζ'' σου, ηταν και αυτο ενα ''εργο τεχνης'', ενα δημιουργιμα, που εξηγουσε, γιατι δεν μπορουμε να κανουμε αναλυσεις σε καθε ''γουερνικα''.

Ακομα και αν ο ιδιος ο Πικασο το λεει μεσα σ' αυτο το αρθρο. Οποτε, ποιος βολευτικε και γιατι, εχεις να απαντησεις μονη σου.

Το αλλο που λες, πως δεν εδωσα σημασια, δεν ειναι ετσι - ειπαμε, δεν μπορουμε να ξερουμε τι συλλαμβανει, τι ''γονιμοποιει'' η σκεψη (εστω) του αλλου, πού τον παει, για να ειμαστε σιγουροι κιολας.

Η αληθεια ειναι, πως - 1. δεν ειχα χρονο να επεκταθω, το αφησα για αργοτερα, και - 2. μια που δεν καταλαβαινεις (ετσι τουλαχιστον ειδα ) τον ρολο που παιζει το ασυνειδητο στην τεχνη.

Ξαναδιαβασε το ποστ σου στον μεγαλοδοντα, που του κανεις επιτιθεση κιολας...
Εγω,  αυτο αισθαντηκα απο τη δικη σου ''εκθεση''...

αλλα...

...οπως σε μια πραγματικη πινακοθηκη, αν δεν σου αρεσει ενας πινακας, μπορεις να πας σε αλλον ή σε αλλη αιθουσα, οπου θα βρεις κατι ευχαριστο, κατι που να ταιριαζει στην ψυχοσυνθεση σου - 
ετσι θα ηταν καλα να κανουμε και τωρα, εδω...

και οχι - οπως ''μαχαιρωσαν'' τη γουερνικα, να ''κομματιαζουμε'' των αλλων τα εργα.
Και να τα υπογραφουμε κιολας, να τα ''σφραγιζουμε'' - να βγει απο πανω κατι ( ή - το) ''δικο μας'', μονο και μονο να φανουμε.

Καλη σου μερα!

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.