Χώρισα με την πρώην μετά από 4 χρόνια. Υπάρχει κάποια επικοινωνία αλλα μου ξεκαθαρίζει ότι με αγαπάει απλά σαν άνθρωπο και ότι έχει φύγει κάθε ερωτικό, ότι δεν σκέφτεται ούτε καν δηλαδή να ξανα πάει μαζί μου.
Είναι μεγάλη ήττα; Υ. Γ αιτία χωρισμού απιστία απ τη μεριά μουθα ηταν ο τιτλος του σημερινου Θεματος αν υπηρχε συνεργασια μεταξυ των δυο απιστων !
Μια απορια εχω?
Ποιος γελαει πιο πολυ? Εσεις που τα βαζετε η εμεις που τα διαβαζουμε?Είσαι τυχερός που σε έβαλε στο Φρεντ ζον ,ενώ της φερθηκες σαν ζον.!
(Πού σαι Σαμ...)
! Θα μπορούσες να πάθεις χειρότερα ...
Ήττα ?
οχι...μην κολλάς...κάντο κ στην επόμενη...σχέση..
Όταν γίνεις κ εσύ τάρανδος..
.μπορεί κ να σου αρέσει...σιγά τώρα..
Υ.Γ.
Πάντως ώριμη κ ψύχραιμη την βρίσκω.
..η στην έχει κάνει ...ήδη... Ουπς...
Η ασπασία τι λέει επ αυτού;
man ,
και σου μιλαει ακομα ? και εχετε και φιλικη σχεση !!!
Ποσο καιρο λειπω ? !!!
Ποτε γιναμε Σουηδια ???!!!
ερε τι παθαμεεε
Keep Walking
ολα τα λεφτα ειναι στην ερωτηση αν ειναι μεγαλη ηττα...
Παράθεση:
Χωρισμός και φιλια
Σχόλιο # 1 από Periklis1993Χώρισα με την πρώην μετά από 4 χρόνια. Υπάρχει κάποια επικοινωνία αλλα μου ξεκαθαρίζει ότι με αγαπάει απλά σαν άνθρωπο και ότι έχει φύγει κάθε ερωτικό, ότι δεν σκέφτεται ούτε καν δηλαδή να ξανα πάει μαζί μου.
Είναι μεγάλη ήττα; Υ. Γ αιτία χωρισμού απιστία απ τη μεριά μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από agrotis53ολα τα λεφτα ειναι στην ερωτηση αν ειναι μεγαλη ηττα...
Αν χάσει εκτός από το "αήττητο" και το πρωτάθλημα βράσε ρύζι
Παράθεση:
Χωρισμός και φιλια
Σχόλιο # 1 από Periklis1993Χώρισα με την πρώην μετά από 4 χρόνια. Υπάρχει κάποια επικοινωνία αλλα μου ξεκαθαρίζει ότι με αγαπάει απλά σαν άνθρωπο και ότι έχει φύγει κάθε ερωτικό, ότι δεν σκέφτεται ούτε καν δηλαδή να ξανα πάει μαζί μου.
Είναι μεγάλη ήττα; Υ. Γ αιτία χωρισμού απιστία απ τη μεριά μου
Αγαπητέ Περικλή.
Εφόσον αιτία χωρισμού σας ήταν η δική σου απιστία,που σημαίνει πως για κάποιο λόγο η σχέση σου με την κοπέλα περνούσε κρίση,τι ακριβώς επιδιώκεις τώρα? Να σε συγχωρήσει και να ξαναείστε μαζί? ή Το ότι έφαγες ήττα (όπως γράφεις) ενώ στην ουσία είναι οι συνέπειες των δικών σου επιλογών και πράξεων δεν μπορεί να το αντέξει ο αντρικός εγωισμός σου? Ωρίμασε και μάθε πως "εύ λογίζεσθαι, εύ λέγειν και πράττειν ά δει".
V.
Periklis1993 σε αγαπαει σαν ανθρωπο μετα απο οτι της εκανες.Αρα ειναι τιμη σου που σε βαζει στη κατηηγορια των διποδων εστω και με κερατα.Νατης κανεις εικονισμα και να φυγεις μακρυα.Μην πεις αλλου αυτο ειπες εδω γιατι θα σε παρουν με τις πετρες.
Και εγω εχω μια απορια... Εσυ γιατι τη θελεις τωρα πισω? αφου οσο την ειχες μπροστα, σου επεφτε ολιγη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από valia-12
Αγαπητέ Περικλή.
Ωρίμασε και μάθε πως "εύ λογίζεσθαι, εύ λέγειν και πράττειν ά δει".
V.
Βλέπω φιλτάτη Βάλια πήραμε φόρα και εμπλουτίζουμε το φόρουμ με τον φροντισμένο γραπτό μας λόγο
Join the club, όπως λένε
στα social media