Αν το πρόβλημα ήταν απλά το ότι σε "ξεκοψαν" απο 2 φόρα και ήθελες να ακουσεις παρόμοιες περιπτώσεις ανεκδοτολογικού χαρακτήρα, δεν θα ξεκινούσες το θέμα με "Δεν εχω προσωπικη ζωη".
Ωραία, κι εγώ ήμουν 10 χρόνια σε ένα forum προγραμματισμού, είχα γνωριστεί με πολλούς(με μερικούς συναντήθηκα και συνεργάστηκα κιόλας), μέχρι που σιγά-σιγά ξεκόψαμε οι παλιοί και πλέον μπαίνω μέσα στη χάση και στη φέξη. Ε και?
Να δεις τι πάθανε μερικοί απο τότε που το imdb κατάργησε τα φόρα συζητήσεων...εκεί να δεις απελπισία...
Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι δεν έχεις προσωπική ζωή και εξάρτησες την (οποια) ευεξία σου απο κάτι τελείως εφήμερο και εικονικό, και όχι να αρχίσουμε τώρα να λέμε εμπειρίες απο διάφορα φόρα και τσατ τα οποία καταργήθηκαν, ξεκόψαμε ή μας ξέκοψαν κατα καιρούς. Τι να γίνει, να έρθουν και οι πικραμένοι απο το World of Warcraft τώρα?
Κατ'αρχάς μην παριστάνεις ότι δε σου αρέσει που τόσοι άνθρωποι ασχολούμαστε μαζί σου(με την καλή έννοια) και σου λέμε ότι πρέπει να καλυτερέψεις τη ζωή σου.
Οχι μόνο σου αρέσει, το ρουφάς μέχρι το μεδούλι. Και είναι πολύ φυσικό βέβαια.
Αυτά τα "εγώ άλλο σας ρωτάω"...άααασε, τα έχουμε κάνει αυτά τα κόλπα πολλοί, μέχρι που τα βαρεθήκαμε. Απο μια ηλικία και μετά καταντάει αστείο.
Κάτι παίρνει Ναι. .
Θεματοθετη αν ήμουν στην θεση σου θα σταματούσα ν απολογουμαι.. απασχολώντας την κοινή γνώμη για το αν είσαι ότι είσαι. . καί εντέλει θά ανέβαζα νέο θέμα με αυτό πού για εμένα θα είχε σημασία να μάθω γιατί θά ήταν όντως αυτό πού ερευνώ καί η αιτία πού δεν ήθελες να "ξεπουληθείς " στο άλλο φόρουμ όπως λές καί για την κοσμοθεωρία σου ας πούμε.
Νομίζω πώς υπήρχε κάποιο θέμα σωστά?
Τί ήταν αυτό φυσική ας πούμε? Φιλοσοφία?
Άντε γιατί πρέπει να εξελίσσονται οι καταστάσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από __mikemanΑν το πρόβλημα ήταν απλά το ότι σε "ξεκοψαν" απο 2 φόρα και ήθελες να ακουσεις παρόμοιες περιπτώσεις ανεκδοτολογικού χαρακτήρα, δεν θα ξεκινούσες το θέμα με "Δεν εχω προσωπικη ζωη".
Ωραία, κι εγώ ήμουν 10 χρόνια σε ένα forum προγραμματισμού, είχα γνωριστεί με πολλούς(με μερικούς συναντήθηκα και συνεργάστηκα κιόλας), μέχρι που σιγά-σιγά ξεκόψαμε οι παλιοί και πλέον μπαίνω μέσα στη χάση και στη φέξη. Ε και?
Να δεις τι πάθανε μερικοί απο τότε που το imdb κατάργησε τα φόρα συζητήσεων...εκεί να δεις απελπισία...
Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι δεν έχεις προσωπική ζωή και εξάρτησες την (οποια) ευεξία σου απο κάτι τελείως εφήμερο και εικονικό, και όχι να αρχίσουμε τώρα να λέμε εμπειρίες απο διάφορα φόρα και τσατ τα οποία καταργήθηκαν, ξεκόψαμε ή μας ξέκοψαν κατα καιρούς. Τι να γίνει, να έρθουν και οι πικραμένοι απο το World of Warcraft τώρα?Κατ'αρχάς μην παριστάνεις ότι δε σου αρέσει που τόσοι άνθρωποι ασχολούμαστε μαζί σου(με την καλή έννοια) και σου λέμε ότι πρέπει να καλυτερέψεις τη ζωή σου.
Οχι μόνο σου αρέσει, το ρουφάς μέχρι το μεδούλι. Και είναι πολύ φυσικό βέβαια.
Αυτά τα "εγώ άλλο σας ρωτάω"...άααασε, τα έχουμε κάνει αυτά τα κόλπα πολλοί, μέχρι που τα βαρεθήκαμε. Απο μια ηλικία και μετά καταντάει αστείο.
γιατι εχω την αισθηση οτι μας δουλευεις;
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Anisixos1970Ας το τελειωνουμε το μπουρου-μπουρου.
Το νημα (ως θεμα) δεν βλεπω να αφορα κανεναν.
Εγω (απο την αλλη) βλεπω να αφορω ... αααπαντες.
Το οποιο ΔΕΝ ηταν επιδιωξη μου.
Ευκαιρια να ξεκοψεις από αυτον τον ψευτικο κι απατηλο μικροκοσμο (ενεχει και ψηγματα αληθειας) και να ανοιξεις νεους οριζοντες εκτος κι αν "πασχεις" απο ελλειψη ενδιαφεροντων...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media