Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Έχω απομονωθεί από άλλα δύο fora

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Manolo1964

# 21 στην 1/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Καλησπέρα! 

Δραπετευσες και δεν το ξέρεις θα σου πω εγώ, ασυνείδητα μεν αλλά σου δίνεται η ευκαιρία και για συνηδειτα..

Όλοι ζούμε σε ένα πυραμιδοτο συστημα λαβυρινθων ελέγχου τρόπου σκέψης και στάση ζωής μας οπου όποιος φεύγει από εκει βρίσκεται καλή ώρα όπως εσύ τώρα σε μια απομόνωση...

Εγώ χαίρομαι που το βιώνεις αυτό για σένα αν μου το επιτρεπεις γιατί το έχω ζήσει ήδη συνειδητά αλλά δώσαμε δικαιωμα..

Ουδέν κακό αμιγές καλού λενε, να η ευκαιρία σου να το βρεις θα σου πω εγω..

Καιωγια να μην το βαρινω πολύ γιατί επί της ουσίας για μένα είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που ανοιξες και σε βάθος (δεκατιων) θα σου αφιερώσω ένα κομμάτι να σε καλύψει ποιο ατομικά και να σου δώσει μια άλλη απάντηση ποιο μελωδικαβαπο ότι εγω.

Καλή συνηδειτοτητα από μενα θα σου ευχηθω!

https://youtu.be/yNvc1lD_0Rg

Aggelo

# 22 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
'Aρεσαν+: 0%

Anisixos1970 απ αυτα που διαβαζω η εχεις λαθος αποψη για ορισμενα πραγματα η

αναζητεις με λαθος τροπο να εισαι στον αφρο.και γινεις αποδεκτος σε μια (κοινωνια)

να το πω οπως ενα φορουμ..

Σ ενα φορουμ δεν γραφουμε για να μας απαντησουν η για να μας κανουν like η

για να γινουμε αποδεκτοι, γραφουμε γιατι γουσταρουμε να γραψουμε την αποψη μας

Εσυ εβαλες ενα ολοκληρο θεμα για να μανουριασεις επειδη σε καποια φορουμ

δεν εδιναν πια σημασια σ αυτα που εγραφες και δεν σου απαντουσαν,ελεος !

εχεις λυσει ολα σου τα προβληματα και το μονο σου αγχος ειναι

αν θα σου απαντησει κανας φορουμιστας σ αυτα που ποσταρεις

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, COSTAS42 και σε ακόμα 5 μέλη.

Megalodondas

# 23 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Δεν πέφτω από τά σύννεφα..

Υπάρχουν κολλημένοι καί στον εδώ χώρο και σε άλλους..

Υπάρχουν και ζούν μαζί μας.. πού λένε

Αλλά δεν το κάνουμε και θέμα..

Γιατί το κοινωνικό γίγνεσθαι έχει κανόνες αποδοχής..

Πιο εύκολα αποδέχεσαι ΜΕ το να μην σέ νοιάζει για όλους τούς υπολοίπους..

Αν το θέλεις πιο βαθειά, έξω,στις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις..

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Aggelo

Anisixos1970 απ αυτα που διαβαζω η εχεις λαθος αποψη για ορισμενα πραγματα η

αναζητεις με λαθος τροπο να εισαι στον αφρο.και γινεις αποδεκτος σε μια (κοινωνια)

να το πω οπως ενα φορουμ..

Σ ενα φορουμ δεν γραφουμε για να μας απαντησουν η για να μας κανουν like η

για να γινουμε αποδεκτοι, γραφουμε γιατι γουσταρουμε να γραψουμε την αποψη μας

Εσυ εβαλες ενα ολοκληρο θεμα για να μανουριασεις επειδη σε καποια φορουμ

δεν εδιναν πια σημασια σ αυτα που εγραφες και δεν σου απαντουσαν,ελεος !

εχεις λυσει ολα σου τα προβληματα και το μονο σου αγχος ειναι

αν θα σου απαντησει κανας φορουμιστας σ αυτα που ποσταρεις

Πιστεύω θεματοθετη ότι αυτή η εμμονή χρήζει προσοχής.. καί άλλοι την πατάνε και εθίζονται σε παράλληλους χώρους στο ίντερνετ..

Αρέσει στο μέλος AristotelisNik

Paralia48

# 24 στην 1/2/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Συμφωνώ 1000% με το ποστ 22 του Άγγελου.

Κάναμε τη ζωή μας ένα φανταστικό κόσμο και ζούμε με τα νικ μας; Όχι ,η ζωή είναι αλλού.

Ευκαιρία αγαπητέ Ανήσυχε να δεις λίγο έξω από τις οθόνες.

Είμαι βέβαιαη, ότι έχεις ένα αληθινό όνομα, μια αληθινή δουλειά, αληθινό πρόσωπο, αληθινούς γονείς.
Ασχολήσου με την αληθινή ζωή. Ποτέ δεν είναι αργά στο έχω ξαναπεί. Κοίτα τους ανθρώπους στα μάτια. Δεν είμαστε γραμματοσειρές. Εδώ γράφουμε, για ψιλοκουβέντα.
Αρέσει στα μέλη COSTAS42, AristotelisNik

Anisixos1970

# 25 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 253

Bλεπω οτι ΗΔΗ δημιουργησα μια ποικιλια (συγκρατημενων) ΘΥΜΩΝ.

Τοσο γρηγορα ρε παιδια ? Τοσο γρηγορα ? ...

Τουλαχιστον εκει που εγραφα και συζητουσα τους πηρε 10 και 14 χρονια να με αντιπαθησουν και περιθωριοποιησουν. Οχι μια μερα ! Εδω, βγηκα ΗΔΗ απολογουμενος που εχασα κατι απ΄την ζωη μου. 

Μεσα σε ενα τετοιο κλιμα ποσο φιλειρηνικα και καλοπιστα να συνδιαλαγω μαζι σας ? Αν πιστευετε οτι ΚΡΥΒΩ πραγματα για να αποσπασω χαδακια πεφτετε πολυ εξω. Εγραψα στο αρχικο ποστ "κουβεντα κανω". Δεν περιμενω στηριξη, Περιμενω ομως να μοιραστω ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ αντιστοιχες εμπειριες. Απο καποια αλλα site. Ο λογος που δεν γραφω λεπτομερειες απο θεσεις και αντιθεσεις ειναι οτι ειναι τοσες πολλες που θα πρεπει να γραφω για 12 μηνες (10 χρονια εκει περα) καθε μερα, ασταματητα. Για να κερδισω τι ? Εγκυροτητα ? Θα πηδηξουμε ολοι απ τα μπαλκονια μεχρι να συμβει αυτο. Χωρια οτι ειναι εξαιρετικα εγωπαθες να γραφεις κατεβατα απο το τι εγραψες σε ενα αλλο site και να βαζεις δικαστες, ατομα που ΔΕΝ θελουν να γινουν δικαστες.

Τεσπα ... εξακολουθω να περιμενω δικες σας εμπειριες ! (αν ολοι εχετε τις καλυτερες δυνατες σχεσεις στα fora που μπαινετε ... τοτε εχει διανυσει τον δρομο του αυτο το νημα)

Megalodondas

# 26 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Μα άσε να σου κάνουμε μια ψυχανάλυση εδώ.. πάνω από τα ρούχα δεν πονάει..

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Anisixos1970

Τουλαχιστον εκει που εγραφα και συζητουσα τους πηρε 10 και 14 χρονια να με αντιπαθησουν και περιθωριοποιησουν. Οχι μια μερα ! Εδω, βγηκα ΗΔΗ απολογουμενος που εχασα κατι απ΄την ζωη μου. 

Μεσα σε ενα τετοιο κλιμα ποσο φιλειρηνικα και καλοπιστα να συνδιαλαγω μαζι σας ? Αν πιστευετε οτι ΚΡΥΒΩ πραγματα για να αποσπασω χαδακια πεφτετε πολυ εξω. Εγραψα στο αρχικο ποστ "κουβεντα κανω". Δεν περιμενω στηριξη, Περιμενω ομως να μοιραστω ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ αντιστοιχες εμπειριες. Απο καποια αλλα site. Ο λογος που δεν γραφω λεπτομερειες απο θεσεις και αντιθεσεις ειναι οτι ειναι τοσες πολλες που θα πρεπει να γραφω για 12 μηνες (10 χρονια εκει περα) καθε μερα, ασταματητα. Για να κερδισω τι ? Εγκυροτητα ? Θα πηδηξουμε ολοι απ τα μπαλκονια μεχρι να συμβει αυτο. Χωρια οτι ειναι εξαιρετικα εγωπαθες να γραφεις κατεβατα απο το τι εγραψες σε ενα αλλο site και να βαζεις δικαστες, ατομα που ΔΕΝ θελουν να γινουν δικαστες.

Τεσπα ... εξακολουθω να περιμενω δικες σας εμπειριες ! (αν ολοι εχετε τις καλυτερες δυνατες σχεσεις στα fora που μπαινετε ... τοτε εχει διανυσει τον δρομο του αυτο το νημα)

Να σου πω εγώ..

Στα φόρουμ τα καθαρά ανταλλαγής απόψεων θεωρητικών , θα μιλήσεις καθαρά θεωρητικά κι εσύ, με αποδείξεις και τεκμήρια..

Εδώ έχουμε παραπάνω συναίσθημα..

Και από εκεί μπορείς να την βρεις βέβαια αλλά νομίζω πώς θα συνηθίσεις..

Το καλό με την έξη είναι πως μπορείς να την εφαρμόσεις σέ συμπεριφορές, μαθαίνοντας..

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, AristotelisNik

MiltosRNLI1930

# 27 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Eγω

παντως ζω στην πλατεια Κουμουνδουρου απεναντι απο το κλαμπ των chato-βιων και εν ετει 2020 δεν αξιωθηκα να δω τα τραπεζακια με τα τηλεφωνα των Μελων γιατι η χοντρη γραμματεας με διωχνει.Τρωω το σουβλακι μου σε ανοιχτου τυπου σουβλατζιδικα και οταν πηγαινω να δω τη θεια μου στο Μπαρουταδικο του Αιγαλεω τρωω μια μεριδα λουκουμαδες στο πεζοδρομιο του Μπαλατσουρα για να μην μυριζουν τα ρουχα μου καμμενο κυλινδρελαιο .

Αυτες οι αποψεις μου για το ΝΕΤ.Καλημερα σας και καλο μηνα.
Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, Paralia48 και σε ακόμα 2 μέλη.

Heptamer

# 28 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παράθεση:

Η δική μου παντως  πρωτη είσοδος στα ελληνικά fora  ήταν με ...φόρα και υπήρξε σχεδόν  παντα επεισοδιακή.  

Και στο εδώ φόρουμ, δεν ήταν αλλιώς. Άναψαν τα αίματα ?θυμαμαι με το καλημέρα. ?

Τι εποχές... 

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Kristina_

# 29 στην 1/2/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Πρέπει λοιπόν να παραθέσουμε ολοι τις εμπειριες μας απο τα φορα που εχουμε μπει για να μην κατηγορηθούμε για οτι...

Ας ειναι...θα μιλησω και γω αφου ετςι πρεπειλοιπον 1-2 φορες εχω μπει σε αλλα φορα, εξειδικευμένα φορα, για να ψαξω κατι που με ενδιεφερε...δεν εχω κατι ιδιαιτερα να σχολιασω...βρηκα η δε βρηκα εκεινο που εψαχνα και αυτο ειναι ολο...ουτε θυμος ουτε αποδοχη ουτε μη αποδοχη ...δε με απασχολησε τπτ...
Εδω μπαινω καμποσο καιρο, σχολιαζω, οταν αισθανθω τετοια επιθυμια, κανενα θεμα ...μπορει να αρεσει το σχολιο μου μπορει και να μην αρεσει οκΑπο τις αποψεις που διαβαζω με καποιες συμφωνω, καποιες τις βρισκω ενδιαφερουσες, καποιες αδιάφορες ε και καποιες απεχθείς
Με βαση τα οσα διαβαζω στο φορουμ, καποιαμελη απο αυτα που συμμετεχουν ενεργα μπορει να μου φαινονται συμπαθή, καποια ενδιαφεροντα, καποια αδιάφορα...μεχρις εκει...καποια θα θελα να τα γνωρισω, καποια θα ηθελα να τα αποφυγω
Οκ λιγο πολυ και στη ζωη μου εκτος Διαδικτύου ετσι λειτουργω...δε βλεπω λογο για να εχω παραπονα απο τους αλλους ουτε εξω ουτε εδω...οποιος μου κανει καλως, οποιος δε μου κανει (η δεν του κανω) ...ε δε θα το κανω και θεμα...εν ολιγοις ...κανονικα δεν υπαρχει θεμα νομιζωωω
Αυτα για το φορουμ (στο τσατ γνωριζομαστε περισσοτερο και ειναι διαφορετικα)
Αρέσει στα μέλη Betty_83, Mindthegap- και σε ακόμα 3 μέλη.

agrotis53

# 30 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 2.537

καλο μήνα κατα αρχην... 

Συγνώμη έτσι αντιμετωπιζεις εσυ τα πράγματα;; με το καλημέρα εσυ είδες ...συγκρατημένο θυμό;;;...

που στο καλο το ειδες αυτο;;  που ειδες το πολεμικο κλίμα απεναντι σου;;

τι στο καλο τελικα άλλα  διαβάζω εγω;; μηπως λέω  με αυτο το συγκεκριμενο ποστ που εκανες...αυτοαναιρεισε στο αρχικο σου;;... γιατι βλεπω οτι και εδω  ειχες συμετοχη δεν εισαι νεος...

οκ τι αλλο να πω... 

Παράθεση:

Αρέσει στα μέλη archagellos, Mindthegap- και σε ακόμα 5 μέλη.

COSTAS42

# 31 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 1.529

το διαδικτυο πρεπει κανονικα να μας χαλαρωνει,να περναμε ευχαριστα καποιες ωρες της ζωης μας,να μαθαινουμε κατι που θελουμε και οχι να  το αναγαγουμε σαν να ειναι το σημαντικοτερο πραγμα της ζωης μας.

Αρέσει στα μέλη archagellos, Mindthegap- και σε ακόμα 3 μέλη.

alisida

# 32 στην 1/2/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Από τη μικρή εμπειρία μου έμαθα τα εξής : Αν υπάρχει διάθεση για συζήτηση από τους συνομιλητές ,θα βρεθεί ο τρόπος να συνεννοηθούν .Αν υπάρχει διάθεση μόνο για προσβολές και αυτοπροβολή ,όσο και να χτυπιεμαι ούτε θα με καταλάβουν ούτε θα τους καταλάβω...Το να μπορεσεις να φτάσεις στο σημείο να αγνοείς είναι κι αυτό μέσα στα "μαθήματα" ... ...Ενιγουει ,έχω πολλά ακόμα να "μάθω"
Αρέσει στα μέλη archagellos, Paralia48

Enikos

# 33 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ενταξει...πειστηκα...

Συγκρατημενος θυμος...λεει ο θεματοθετης...

Επομενως με τις μεταφρασεις που κανεις στα γραπτα των αλλων...

Δειχνεις να δημιουργεις εκ πρωιμιου αρνητικα προσημα, στα φορα...

Οποτε μην απορεις, για τους...αλλους...

Αρέσει στα μέλη archagellos, MiltosRNLI1930

Anisixos1970

# 34 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος

Δεν αγνοω κανεναν.

Αν αγνοουσα, θα ημουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δημοφιλης. Γιατι ολοι συμπαθουν (ισως και λατρευουν) οσους αγνοουν σημεια προστριβης. Δεν λεω οτι πρεπει να μας γινει συνηθεια να βγαινουμε στα καγκελα με το παραμικρο αλλα το να μην μπαινουμε στον κοπο να διαφωνησουμε (μια στο τοσο και οταν δεν παει αλλο) τεινει να παρει διαστασεις επιδημιας. Ειναι δυνατον ολοι να συμφωνουμε σε ολα ? Το μονο που μπορουμε να κανουμε οταν διαφωνουμε ειναι να διαφωνουμε κοσμια (χωρις ειρωνιες). Ουτε να σκιαζομαστε μην χαθουν "φιλοι" που δεν αντεχουν διαφωνιες (και υπαρχουν παρα πολλοι). Μαλιστα, αν μου επιτραπει να το παω λιγο μακρυτερα, εαν αυτοι οι "φιλοι" εντυπωσιαστουν και σε ανεβασουν λιγο ψηλα στην κλιμακα της εκτιμησης τους (οχι επειδη το επιδιωξες) μετα ... αν ξεπεσεις μονος σου απο αυτο το θεωρητικο βαθρο, σε τιμωρουν που ξεπεσες. Ωφειλες να ικανοποιεις τις προσδοκιες τους ... αιωνιως ! Μην με ρωτησετε γιατι δινω τοση σημασια στο τι θα πουν οι αλλοι. ΔΙΝΩ σημασια !!! Γιατι ετσι εμαθα (και νομιζω ΣΩΣΤΑ εμαθα). Εαν δεν δινεις σημασια ... ειναι πολυ συγκεκριμενος ο χαρακτηρισμος του τι κανεις. ΟΛΟΙ επρεπε να δινουμε σημασια τι μας λενε η γραφουν. Γιατι κατι γραφουμε (η λεμε) πριν απαντησουν. Δεν απαντανε στον αερα οι αλλοι.

Μπηκα το 2015 (η 2016, δεν θυμαμαι) και εγραψα οτι "Δεν εχω κανει ποτε σχεση". Δεν καταλαβαινω γιατι με θεωρησαν νεο εδω μεσα (βεβαια, με 246 post, ουτε παλιος ειμαι). Ναι, και σε εκεινο το νημα "εφαγα ξυλο" ... γιατι ημουν "ηττοπαθης" που δεν εδινα τα παντα για να μην ειμαι μονος. Ακριτα και ανευ ορων. Οποιος θελει θα βρει το νημα στον Χωρισμο (κακως κακιστα μπηκε εκει) το οποιο το ανεσυρα στην επιφανεια (με ενα προσφατο ποστ μου). Στο τελος αφιερωνα jazz ασματακια σε οποιον ξενυχτουσε εκεινη την ωρα. Μερικοι, μαλιστα ... πατησαν και like. Παντως, το θεμα, με 32 σελιδες νομιζω οτι εξαντληθηκε. Και απο την καλη αλλα ΚΥΡΙΩΣ και απο την αναποδη. Αν ειχα προβλημα με την κακοπροαιρετη κριτικη, θα παρατουσα το νημα στην τυχη του (ηδη απο την τριτη σελιδα) και δεν θα φτανε ποτε στην 32η.

Μ'αρεσει που διαβαζω καποιες (δειλες-δειλες) καταθεσεις για το τι νιωθετε με την συμμετοχη σας σε fora. Αυτο (αν μη τι αλλο) δειχνει ωριμοτητα οτι μπορουν να συζητηθουν ΚΑΙ ΑΥΤΑ τα θεματα. Οχι ολα τα αλλα ... εκτος απο αυτα.

Anisixos1970

# 35 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Enikos

Ενταξει...πειστηκα...

Συγκρατημενος θυμος...λεει ο θεματοθετης...

Επομενως με τις μεταφρασεις που κανεις στα γραπτα των αλλων...

Δειχνεις να δημιουργεις εκ πρωιμιου αρνητικα προσημα, στα φορα...

Οποτε μην απορεις, για τους...αλλους...

Ενικε

Το υφος σου ... δημιουργει τα αρνητικα προσημα. Εχεις υφος "δικαστη" σε λαικο δικαστηριο στον δρομο. Κοιταξε λιγο τι μου εχεις γραφει απο την αρχη του νηματος (μεχρι τωρα) και πες μου ποσο γρηγορα βγαζεις συμπερασματα.

Anisixos1970

# 36 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος

Σχετικα με τα σημεια προστριβης στα αλλα δυο fora ...

Δεν ηταν σημεια που αναδυθηκαν απο την πρωτη κιολας μερα. Ηταν σημεια προστριβης αντιληψεων περι ζωης και κοσμου. Και για να εχεις προστριβη σε τετοια θεματα, πρεπει να περασει πολυυυς χρονος. Χρονια (δεκαετια στην δικη μου περιπτωση). Αποφευγω να γραψω συγκεκριμενα πραγματα διοτι ειναι πολυ ευκολο καποιος κακοπροαιρετος να γκουγκλαρει και να βρει το site. Και μετα, απο δυο μονο post να βγαλει συμπερασμα ... για κατι χιλιαδες posts (που απλωνονται σε διαστημα δεκαετιας). Αλλιως .. ΘΑ ΓΡΑΦΑ.

Στην αρχη, και στα δυο fora, ημουν ενας ακομα φερελπις αντιληψιας που εβλεπε τα πραγματα με τον δικο του ονειρικο τροπο. Αλλωστε τα θεματα σηκωναν τετοια ονειρικη εκτιμηση. Απο ολους (οχι ειδικα εμενα). Σιγα-σιγα ομως αρχισε να φαινεται οτι αυτα που εγραφα ΔΕΝ τα ειχα διαβασει καπου. Ηταν δικη μου φαντασια και εκτιμηση καποιων πραγματων. Και αυτο ενοχλουσε. Κυριως αυτους που εχουν μαθει να ομιλουν με ατελειωτες βιβλιογραφιες και παραπομπες. Αυτο (η βιβλιογραφια δηλαδη) ειναι ενα πολυ καλο πραγμα. Γιατι δινει την δυνατοτητα στον αλλον να ψαξει και σταχυολογησει τα οσα γραφεις. Ομως οι αποψεις, δεν χρειαζεται να εκπορευονται απο καποια βιβλιογραφια, οταν δηλαδη ειναι ακομα στο σταδιο του conjecture, της εικασιας. Γιατι δεν υπαρχει ακομα στερεη γνωση επι του θεματος. Και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ τα θεματα που ιντριγακρουν τον περισσοτερο κοσμο. Το οτι εχει ανακαλυφθει ο τροχος και χρησιμοποιειται στην αυτοκινηση ... δεν νομιζω να δημιουργει εκπληξη, δεος και συναρπαγη ανευ προηγουμενου. Ομως καποια αλλα ζητηματα που πατουν με το ενα ποδι σε στερεη γνωση και με το αλλο ... πουθενα (!!!) εχουν ΜΕΓΙΣΤΗ συναρπαγη και λαχταρα για κουβεντα. Ακομα και αν δεν καταληξει πουθενα η κουβεντα (και δεν χρειαζεται να καταληξει πουθενα).

Ετσι λοιπον, πολυ σιγα-σιγα (σχεδον ανεπαισθητα) γιγαντωνοταν μια δυσαρεσκεια που ΔΕΝ ημουν "του χωρου". Δεν εγραφα κατι αλλοπροσαλλο (πεταει-πεταει ο γαιδαρος) αλλα δεν επιδιωκα και την εγκυροτητα. Η ευλογη εικασια ειναι που με ενδιεφερε (και τους ενδιεφερε, ΟΛΟΥΣ). Ε, με τα χρονια, ενω συμφωνουσαμε ... φτασαμε να διαφωνουμε επειδη αυτο ειπωθηκε απο μενα και οχι καποιον αλλο. Σιγα-σιγα, καθε ποστ μου εμενε αναπαντητο (η απαντιοταν απροθυμα, μετα απο μερες η και βδομαδες). Και φτασαμε στο σημειο να γινω "αορατος". Θα μου πειτε "παρατα τους, θα βρεις αλλους". Μμμμ ... η συγκεκριμενη θεματολογια (που με γεμιζει σε βαθμο οξυγονωσης) δεν ειναι οτι πιο mainstream και ευκολο να ψαξεις και βρεις και μοιραστεις. 

(ειπα ... δεν γραφω περισσοτερα και αναλυτικοτερα ... για να μην αρχιζουν και ψαχνουν οι κακοπροαιρετοι)

Heptamer

# 37 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Φορουμικος e - θισμος. 

Θα έπρεπε να anisixεις φιλτατε που  

• (επιλεγεις να) οξυγονωνεσαι από ξένες (βιβλιογραφικες) ανάσες και όχι από τη δική σου. 
  • μυξοκλαίς σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ σα μικρό παιδι που (σταμάτησαν και) δεν το παιζουν πια  καποιοι  επισης ΑΓΝΩΣΤΟΙ αλλοι. 

Το διαδίκτυο δεν αντικαθιστά την πραγματικη ζωή - αν και η τάση πλεον δια της ψηφιοποιησης των παντων ειναι να την εναποθέσουμε αναποφευκτα κάποια στιγμή όλοι μας πάνω του, με ολέθριες συνεπειες.

Μπήκες σε αυτό το τρυπάκι και καλο θα ήταν να βγεις παραυτα. 

Αρέσει στο μέλος archagellos

Anisixos1970

# 38 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος

Oχι, δεν ανυσηχω που επιλεγω να οξυγωνονομαι με τετοιες θεματολογιες (και οχι βιβλιογραφιες). Αυτο με εμπνεει, αυτο κανει το πνευμα μου και σκιρταει, αυτο μου παει και ταιριαζει. Δυστυχως για μενα, ελιτοκρατειται. 

Ναι, ειμαι περηφανος που κουβεντιασα και διευρυνα την φαντασια μου εκει μεσα (και δεν μυξοκλαιω, φυσικα, παραπονο εκφραζω το οποιο ειναι απολυτα φυσιολογικο). 

Ναι, το διαδικτυο εχει αντικαταστησει την ανθρωπινη επικοινωνια απο την στιγμη που εχει μερικες πολυ χτυπητες ευκολιες (ποτε θα μπεις, γιατι θα μπεις, ποσο θα κατσεις). Δεν μπορουμε να πεισουμε εαυτους με το απλοικο επιχειρημα "ολα αυτα ειναι εικονικα". Εαν ειναι εικονικα ... τοτε ... γιατι χαροποιουν τοσο πολυ (και πληγωνουν εξισου πολυ) ? 

Το να βγω απο αυτο το τρυπακι ειναι μεγαλη κουβεντα. Απο αυτο το τρυπακι επικοινωνουμε εσυ και γω. Εγω αυτη την στιγμη φοραω πιτζαμες και παντοφλες, δεν εχω καμια μουσικη στην διαπασων (να πρεπει να γκαριξω για να με ακουσεις) και φυσικα το δωματιο μου εναι ακαπνο. Το να νιωθεις χαλαρος και ανετος ειναι αναφαιρετο δικαιωμα ... οχι ... ιδιοτροπια. Βεβαιως και θα βγω εξω. Ομως οταν βγω, θα ηταν εντελως ανοητο το επιχειρημα οτι "νιωθω ανετα σε καθε χωρο". Ειναι ποτε δυνατον ? Αυτο ειναι που κανει το internet αναντικαταστατο και εξαρτησιογονο. Ολα τα αλλα (της καθημερινοτητας) εμπεριεχουν την επιτηδευση. Σε ανεπαισθητο βαθμο η μεγαλο. Εαν ειμαστε ωριμοι (που ΕΙΜΑΣΤΕ ωριμοι) πρεπει να το παραδεχτουμε αυτο. Ετσι δεν ειναι ?

Επισης, οπως εγραψα, δεν εχω οικογενεια (η γυναικα η παιδια) να παιρνω απο κει βιωματα. Καλως η κακως, επελεξα την μοναχικοτητα (και ηρεμια). Σ'αυτην την επιλογη, τα fora (για να μην ατροφησει ο εγκεφαλος) ειναι μονοδρομος.

Paralia48

# 39 στην 1/2/2020
author
Αλλη χώρα
"Τεσπα ... εξακολουθω να περιμενω δικες σας εμπειριες ! (αν ολοι εχετε τις καλυτερες δυνατες σχεσεις στα fora που μπαινετε ... τοτε εχει διανυσει τον δρομο του αυτο το νημα)"
να σου πούμε εμπειρίες στα... φόρα, αφού το θες

Εγώ μπαίνω μόνο σ΄αυτό και εφόσον λέγεται <<σχέσεις>> έχουμε όλοι τις καλύτερες δυνατές ασφαλώς.
Σε ένα ακόμη που ήμουν,ξέχασα τους κωδικούς μου...χι χι .
Κατά τα άλλα, όπως ο Μίλτος, πηγαίνω και γω για λουκουμάδες στον πεζόδρομο στο  Αιγάλεω και έτσι διανύει το δρόμο του το νήμα. ...

Paralia48

# 40 στην 1/2/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Anisixos1970

Oχι, δεν ανυσηχω που επιλεγω να οξυγωνονομαι με τετοιες θεματολογιες (και οχι βιβλιογραφιες). Αυτο με εμπνεει, αυτο κανει το πνευμα μου και σκιρταει, αυτο μου παει και ταιριαζει. Δυστυχως για μενα, ελιτοκρατειται. 

Ναι, ειμαι περηφανος που κουβεντιασα και διευρυνα την φαντασια μου εκει μεσα (και δεν μυξοκλαιω, φυσικα, παραπονο εκφραζω το οποιο ειναι απολυτα φυσιολογικο). 

Ναι, το διαδικτυο εχει αντικαταστησει την ανθρωπινη επικοινωνια απο την στιγμη που εχει μερικες πολυ χτυπητες ευκολιες (ποτε θα μπεις, γιατι θα μπεις, ποσο θα κατσεις). Δεν μπορουμε να πεισουμε εαυτους με το απλοικο επιχειρημα "ολα αυτα ειναι εικονικα". Εαν ειναι εικονικα ... τοτε ... γιατι χαροποιουν τοσο πολυ (και πληγωνουν εξισου πολυ) ? 

Το να βγω απο αυτο το τρυπακι ειναι μεγαλη κουβεντα. Απο αυτο το τρυπακι επικοινωνουμε εσυ και γω. Εγω αυτη την στιγμη φοραω πιτζαμες και παντοφλες, δεν εχω καμια μουσικη στην διαπασων (να πρεπει να γκαριξω για να με ακουσεις) και φυσικα το δωματιο μου εναι ακαπνο. Το να νιωθεις χαλαρος και ανετος ειναι αναφαιρετο δικαιωμα ... οχι ... ιδιοτροπια. Βεβαιως και θα βγω εξω. Ομως οταν βγω, θα ηταν εντελως ανοητο το επιχειρημα οτι "νιωθω ανετα σε καθε χωρο". Ειναι ποτε δυνατον ? Αυτο ειναι που κανει το internet αναντικαταστατο και εξαρτησιογονο. Ολα τα αλλα (της καθημερινοτητας) εμπεριεχουν την επιτηδευση. Σε ανεπαισθητο βαθμο η μεγαλο. Εαν ειμαστε ωριμοι (που ΕΙΜΑΣΤΕ ωριμοι) πρεπει να το παραδεχτουμε αυτο. Ετσι δεν ειναι ?

Επισης, οπως εγραψα, δεν εχω οικογενεια (η γυναικα η παιδια) να παιρνω απο κει βιωματα. Καλως η κακως, επελεξα την μοναχικοτητα (και ηρεμια). Σ'αυτην την επιλογη, τα fora (για να μην ατροφησει ο εγκεφαλος) ειναι μονοδρομος.

πω ρε φίλε...διαφωνώ 100%. σε όλα!

Θα συμφωνούσα ίσως λίγο ΄,ότι αν είχε κάπνα δε θα μου άρεσε να βγω, αλλά ευτυχώς το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό κι αυτό.

Μπυτζάμες και παντόφλες τέτοια ώρα! Έλεος! Άρρωστοι είμαστε; Εγώ φορώ το τζινάκι μου και ένα πουλόβερ και κόκκινες χριστουγεννιάτικες κάλτσες χιχι .  Χαίρομαι να βγω, να φορέσω κάτι πιο.,,, ελκυστικό  ...να πιω κάτι πιο ...  αμαρτωλό...να φάω κάτι πιο ...νόστιμο από τα καθημερινά φαγητά,  Να φάμε τους λουκουμάδες με το Μίλτο, να πασαληφτούμε με μέλια, να κολλήσει η ζάχαρη άχνη στη μύτη, να πάμε να δούμε μπάλα και να πιούμε μπύρα παρέα, να χαλαρώσουμε παρεούλα. Δεν νοιώθω όπως στο σπίτι με την άνεση της ...παντόφλας, Νοιώθω καλύτερα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ακόμη και μόνη να βγω,που λέει ο λόγος,θα χαρώ περισσότερο απ όσο στο σπίτι,  που θα δω κόσμο γύρω μου, νιάτα αλλά και δυναμικά γεροτάκια που δεν το βάζουν κάτω και θα πιω το απολαυστικό κρασάκι μου.  Έτσι μ΄αρέσει εμένα.

Εδώ φίλε δεν επικοινωνούμε. Σκοτώνουμε την ώρα μας,

Αρέσει στο μέλος Heptamer
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.