Το υφος μου ειναι το υφος καποιου, ο οποιος...
Απαντα σε καποιον ο οποιος διατεινεται οτι ειναι 50 χρονων και θα ηξερε τα βασικα, σε μισον αιωνα ζωης και τριβης με τους συνανθρωπους του...
Και ειπα την γνωμη και αποψη μου, ως προς αυτο...
Δεν χρειαζεται να βρισκομαστε σε κανενος εδους δικαστηριο, για να εκφρασουμε την αποψη μας, εφ' οσον αυτη μας ζητειται και μαλιστα δημοσιως...
Οτι εβαλες προς συζητησιν, ειναι αυτο που εκανες εσυ. Ανοιξες μια κουβεντα, αν δεν κανω λαθος.
Τωρα...
Αν βαζεις ταμπελιτσες, πιο κατανοητες σε εσενα, για να επιμεινεις σε πρακτικες σου, οι οποιες δειχνουν οτι δεν φταινε αποκλειστικως τα φορα οπως εμμεσως πλην σαφως προσπαθεις να πεις...
Θα επισυρει τι?...Αποψεις!...
Το καλυτερο σε αυτη την περιπτωση, θα ηταν να σκεφτεις τι κανεις εσυ λαθος και οχι οι αλλοι...
Προσπαθησα να βοηθησω, εφ' οσον μου δινεται αυτο το δικαιωμα με το θεμα σου, αλλα...
Φαινεται οτι δεν στοχαζεσαι αντικειμενικα ενα θεμα σου, παρα μονο θες επιβεβαιωση για το οτι παντα φταινε οι αλλοι...και ουτε να φανταστω δεν μπορω, σε τι θα σε ωφελησει αυτο, απο την στιγμη που εισαι αντικοινωνικος κατα πεποιθησιν...
Οσες ταμπελιτσες επομενως και να αναρτησεις στην πλατη μου, δεν βοηθαει...
Και να σου πω κατι?...
Δεν σε εβαλα εγω με το ζορι, να ζητησεις την αποψη μου...
Και ξερεις, ε?...
Οι αποψεις, απο μονες τους εξαγουν συμπερασματα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Anisixos1970
Ενικε
Το υφος σου ... δημιουργει τα αρνητικα προσημα. Εχεις υφος "δικαστη" σε λαικο δικαστηριο στον δρομο. Κοιταξε λιγο τι μου εχεις γραφει απο την αρχη του νηματος (μεχρι τωρα) και πες μου ποσο γρηγορα βγαζεις συμπερασματα.
Ως τρυπάκι, εννοουσα όχι να παψεις να e- -πικοινωνεις, μα να απεξαρτηθεις από την ανάγκη / τάση σου να αυτοπροσδιορίζεσαι με βάση αυτά που (δεν) λένε οι αγνωστοι άλλοι και να ανακτήσεις πισω την πραγματικη ζωή σου - που από ότι φαίνεται, την εχεις παραγκωνισει εις βάρος μιας εξαρτημένης και αμφίβολης ποιοτητας και ωφέλειας ηλεκτρονικής. ...
Κι εγώ χαλαρά ντυμένος είμαι στο επίσης ακαπνο σαλόνι μου, αλλά δεν το κάνω θέμα.
Τα ανήσυχα πνευματα είναι αυτομάτως (και) παραπονιαρικα; Πιθανόν - αν είναι υποωριμα / εξ "υφάσματος" ευαίσθητα και έχουν παιδικες τάσεις που δε μπορουν να διαχειριστούν.
Για να μην ατροφησει ο εγκέφαλος, τα Fora δεν είναι μονόδρομος. Κανεις στη ζωή τα ίδια ακριβώς πραγματα, που θα έκανες και με οικογένεια - με τη διαφορά ότι τα κάνεις μόνος.
Το διαδίκτυο δεν είναι η θεσφατικη εκπαίδευση του μοναχικου νου - αυτο αποτελει δικαιολογία των ατολμων, των χαμένων στο διαστημα, των φοβισμένων. Μόνο οποίος αδυνατεί να διαχειριστεί / φοβάται (σ)την πραγματικη ζωή του, την εναποθέτει / προβαλλει / συντηρει επιπλαστα, αβάδιστα, αβίαστα, αβασάνιστα σε μια εικονική πραγματικοτητα.
Το διαδίκτυο δεν είναι για ευαίσθητες "χορδές". Όποιος ζοριζεται, καλυτερα να απέχει.
αν και δεν θεωρω τον εαυτο μου πολυ εμπειρο απο τις διαδικτυακες επικοινωνιες η τα φορα ...
αλλα ασχετη δεν με λες ...
διακρινω μια εμμονη και ενα κολλημα που θελει ειδικο ελεγχο απο ψυχολογο ...
εχω δεν εχω ..μπορω δεν μπορω ...κι αλλοι ειναι καπως εσενα και χειροτερα .σ αυτα τα μεσα ...κι εχουν πεσει στην ιδια παγιδα ...
για διαφορους λογους ...ειναι πιο ευκολο να στηθεις μπροστα σε μια οθονη υπολογιστη και να αποχαυνωθεις ..
παρα να βγεις εξω και να πιασεις την ζωη απο τα κερατα ..
.αλλα ν αντικαταστησεις την πραγματικη ζωη με την οθονη ενος ps εναι και ανωριμοτητα και χαζομαρα ...
η πραγματικη ζωη ειναι εκει εξω και οφειλεις να την ζησεις γιατι εισαι κοινωνικο ον ...
.αν δεν μπορεις να την ζησεις και κοιτας απλα μια οθονη ..
δεν σου φταινε οι αλλοι που σε αδειασαν...εικονικα ... αλλα εσυ που αντικατεστησες με την εικονα την ζωη ..
τα λαθη εχουν συνεπειες και αργα η γρηγορα τα λουζεσαι ...
το διαδικτυο προετοιμαζει εδαφος για μοναξια ..καταθλιψη και απομονωση
κι οποιος προσπαθει να ζησει με υποκαταστατα .την ζωη ...στο τελος θα πληρωσει το τιμημα ...
η ζωη ειναι εξω απο δω
αληθεια εργαζεσαι ;
στην ηλικια σου θα επρεπε να εχεις συντροφο και παιδι ..φιλους ...
αυτο λεγεται σκοπος και νοημα της ζωης .
απλα και ομορφα ,..
η ζωη βρισκεται μεσα στην απλοτητα με δικους σου ανθρωπους που σ αγαπανε γυρω σου ,
ψαξε να την βρεις ,,ειναι η μονη που θα σε βγαλει μεσα απο αυτη την θλιβερη κατασταση ..
οταν προτιμας να μιλας με 5 αλλους μοναχικους καθε μερα 10 ωρες στον υπολογιστη στο τελος θα κοιτας την ζωη να φευγει μεσα απο μια οθονη ..
τι σε κανει να πιστευεις οτι οι μοναχικοι ανθρωποι που ειναι ολη μερα στο διαδικτυο ειναι καλα ψυχολογικα και ισορροπημενοι .,..
εδω αδειαζουν τον θυμο τους...εδω τα προβληματα τους ...εδω και τα ψυχολογικα τους ..
αν θελεις να συνεχισεις να εισαι ενας καδος που οποιος προβληματικος αδειαζει τα αποβλητα του
..συνεχισε να ζεις και για τις υπολοιπες ωρες της ημερας μεσα στο διαδικτυο ...
ενηλικας εισαι ωριμος 50 ετων δεν μπορει να μην μπορεις να εχεις αυτοελεγχο ,.,,
ηδη εχεις καταθλιψη .
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Anisixos1970Δεν αγνοω κανεναν.
Αν αγνοουσα, θα ημουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δημοφιλης. Γιατι ολοι συμπαθουν (ισως και λατρευουν) οσους αγνοουν σημεια προστριβης. Δεν λεω οτι πρεπει να μας γινει συνηθεια να βγαινουμε στα καγκελα με το παραμικρο αλλα το να μην μπαινουμε στον κοπο να διαφωνησουμε (μια στο τοσο και οταν δεν παει αλλο) τεινει να παρει διαστασεις επιδημιας. Ειναι δυνατον ολοι να συμφωνουμε σε ολα ? Το μονο που μπορουμε να κανουμε οταν διαφωνουμε ειναι να διαφωνουμε κοσμια (χωρις ειρωνιες). Ουτε να σκιαζομαστε μην χαθουν "φιλοι" που δεν αντεχουν διαφωνιες (και υπαρχουν παρα πολλοι). Μαλιστα, αν μου επιτραπει να το παω λιγο μακρυτερα, εαν αυτοι οι "φιλοι" εντυπωσιαστουν και σε ανεβασουν λιγο ψηλα στην κλιμακα της εκτιμησης τους (οχι επειδη το επιδιωξες) μετα ... αν ξεπεσεις μονος σου απο αυτο το θεωρητικο βαθρο, σε τιμωρουν που ξεπεσες. Ωφειλες να ικανοποιεις τις προσδοκιες τους ... αιωνιως ! Μην με ρωτησετε γιατι δινω τοση σημασια στο τι θα πουν οι αλλοι. ΔΙΝΩ σημασια !!! Γιατι ετσι εμαθα (και νομιζω ΣΩΣΤΑ εμαθα). Εαν δεν δινεις σημασια ... ειναι πολυ συγκεκριμενος ο χαρακτηρισμος του τι κανεις. ΟΛΟΙ επρεπε να δινουμε σημασια τι μας λενε η γραφουν. Γιατι κατι γραφουμε (η λεμε) πριν απαντησουν. Δεν απαντανε στον αερα οι αλλοι.
Μπηκα το 2015 (η 2016, δεν θυμαμαι) και εγραψα οτι "Δεν εχω κανει ποτε σχεση". Δεν καταλαβαινω γιατι με θεωρησαν νεο εδω μεσα (βεβαια, με 246 post, ουτε παλιος ειμαι). Ναι, και σε εκεινο το νημα "εφαγα ξυλο" ... γιατι ημουν "ηττοπαθης" που δεν εδινα τα παντα για να μην ειμαι μονος. Ακριτα και ανευ ορων. Οποιος θελει θα βρει το νημα στον Χωρισμο (κακως κακιστα μπηκε εκει) το οποιο το ανεσυρα στην επιφανεια (με ενα προσφατο ποστ μου). Στο τελος αφιερωνα jazz ασματακια σε οποιον ξενυχτουσε εκεινη την ωρα. Μερικοι, μαλιστα ... πατησαν και like. Παντως, το θεμα, με 32 σελιδες νομιζω οτι εξαντληθηκε. Και απο την καλη αλλα ΚΥΡΙΩΣ και απο την αναποδη. Αν ειχα προβλημα με την κακοπροαιρετη κριτικη, θα παρατουσα το νημα στην τυχη του (ηδη απο την τριτη σελιδα) και δεν θα φτανε ποτε στην 32η.
Μ'αρεσει που διαβαζω καποιες (δειλες-δειλες) καταθεσεις για το τι νιωθετε με την συμμετοχη σας σε fora. Αυτο (αν μη τι αλλο) δειχνει ωριμοτητα οτι μπορουν να συζητηθουν ΚΑΙ ΑΥΤΑ τα θεματα. Οχι ολα τα αλλα ... εκτος απο αυτα.
Ε και δεν γράφεσαι σε καινούρια?
Από ότι κατάλαβα μιλάμε για forum περι μυστικισμου/paranormal και τα λοιπά.
Από αυτά να φάνε και οι κότες. Αιντε στο reddit να βρεις.
Παντως οπως προείπε κάποιος τα forum είναι και λίγο παρηκμασμένα. Τώρα ολοι πλακώνονται στο twitter.
---
Περα απο αυτά τώρα, σου μιλάω ως κάποιος που επίσης πάσχει απο κατάθλιψη.
"""Με τα ωραρια που ειχα και εχω (εντελως παρκισονικα) ο σκυλος θα ειχε πηδηξει απ'το μπαλκονι. Ουτε ξερω ποτε ειμαι ξυπνιος και ποτε κοιμαμαι. Δεν ειναι αυτο περιβαλλον για ενα φυσιολογικο πλασμα. Θα ειχε τρελλαθει."""
Αυτό είναι πάρα πολύ κακό σημάδι μεγάλε.(υποθέτω ότι αυτά τα ωράρια δεν έχουν να κάνουν με την δουλειά σου).
Ειπαμε, είσαι 50, δε θα σου πω ότι θα συμβούν θαύματα στην προσωπική σου ζωή(αν και ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές).
Πάντως εχεις υποχρέωση προς τον εαυτό σου να προσπαθήσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ να είχεις μια ισορροπημένη ζωή, όσο γίνεται, έστω και μοναχική.
Ξεκίνα απο το να κοιμάσαι λογικές ώρες και τις υπολοιπες να τις γεμίζεις με κάποια δραστηριότητα, οσο μπορείς. Να έχεις καθαρό το σπίτι, προσπάθησε να γυμνάζεσαι, και να βγαίνεις έξω. Βγες σε ενα καφε να σε βαρέσει αερας και να δεις λιγο ηλιο, και διάβασε τα μυστικιστικά βιβλία σου με ένα καφεδάκι. Βοηθάνε ολα αυτά. Δε σε κάνουν ευτυχισμένο βέβαια, αλλά εχεις μια "baseline" καπως πιο υγιή και ισσοροπημένη. Δεν ζεις σαν ανθρωπος αυτη τη στιγμή αδερφέ.
Και οπωσδήποτε ψυχολόγο αν δεν πας ήδη.
Βασικά αυτο το "δεν πήρα σκυλάκι γιατί δεν ξέρω πότε είμαι ξύπνιος και πότε κοιμάμαι" είναι σημείο-κλειδί. Αρχισε απο εκεί.
(Επαναλαμβάνω αν αυτό το ωράριο δεν ειναι λογω εργασίας αλλά λόγω ψυχολογίας.)
Να πιέσεις τον εαυτό σου να έχει πιο λογικό ωράριο ΩΣΤΕ να μπορείς πάρεις σκυλάκι αδερφέ - οποτε και συντροφιά θα έχεις και θα αναλάβεις κάποιες ευθύνες - να το ταίσεις, να το βγάλεις βολτα, κτλ κτλ.
Αυτή η μπίχλα στην οποία πλέεις πρέπει να σταματήσει. Μοναχικότητα μοναχικότητα, οκ, αλλά να θυμόμαστε ότι είμαστε και ανθρωποι με σάρκα και οστά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από MegalodondasΆρα αφού ξέρεις την λύση όλα καλά έτσι?
Καλώς ήρθες ξένε στα μέρη μας
Κάθισε δίπλα να σου βάλω ένα κρασί να πιεις..
...βάλε και μεζέ!!!
Mπαινω να γραψω για fora και internet ... και μου λετε "βγες εξω". 14 χρονια ... ΕΣΑΣ περιμενα να με συμβουλεψετε ? Μηπως εχω επιλεξει συνειδητα να ΜΗΝ βγαινω εξω (συχνα) ? Μηπως ...
Μεχρι στιγμης, παραπονα απο νοοτροπιες σε αλλα fora, ΔΕΝ εχω διαβασει. Που ειναι και το αντικειμενο του νηματος. Εγω εγραψα μερικες (που φυσικα ΔΕΝ εχουν να κανουν με μυστικισμο/paranormal). Eσεις ... εχετε ?
Προφανώς ΔΕΝ εχουμε!!! Τι να κανουμε να αρχίσουμε να σου λεμε φανταστικές ιστοριες???
και αφου δεν εχουμε τετοιες εμπειριες να τις μοιραστούμε μαζι σου σωνει και καλα...καποια μελη ασχολήθηκαν και σκεφτηκαν να σου γραψουν δυο κουβεντες σε μια προσπαθεια να σε βοηθησουν αλλα εσυ θυμωνεις επειδη δε φερονται οπως θες ΕΣΥ... δλδ πας να αποξενωθεις και απο αυτο το φορουμ
Να σε βοηθησουν σκεφτηκαν επειδη εχεις θεμα και επειδη ισως καταλαβαινουν οτι δεν εισαι ενας "αγνωστος" αλλα καποιο γνωστο παλιο μελος με αλλο νικ
Και να είχαμε σε τι θα ήθελες να καταλήξουμε?
Μήπως στην διαφορετικότητα των ανθρώπων και πώς σπάνια συντονίζονται με τα δικά μας εγκεφαλικά κύματα?
Στην αγένεια και την κακεντρέχεια?
Στο ότι αυτά πού γράφεις για να είναι λογικά πρέπει νά στηρίζονται και κάπου?
Διάβασα και τότε πού σου λέγαμε να μην πηδήξεις από το μπαλκόνι δηλαδή πώς απαντούσες..
Αν έχεις ήδη κατασκευασμένη άποψη προς τι οι γνώμες τρίτων, όλων εμάς δηλαδή για να γίνει κουβέντα?
Το θέμα είναι ανύπαρκτο..
Και ναι υπάρχουν κολλημένοι μονάχοι άνθρωποι , χωρίς ενδιαφέροντα , πού χτίζουν επάνω σε άμμο τα όνειρα τους και σε πλαστές πραγματικότητες, δημιουργωντας ένα πλαστό προσωπείο καί εικονικούς φίλους νομίζοντας πως αυτό αρκεί..
Και ναι την βρίσκουν να στην λένε για τις χαζές απόψεις σου,να σου κάνουν biuling και να παίρνουν likes ,σε τι διαφέρεις εσύ πες μου..
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Anisixos1970Mπαινω να γραψω για fora και internet ... και μου λετε "βγες εξω". 14 χρονια ... ΕΣΑΣ περιμενα να με συμβουλεψετε ? Μηπως εχω επιλεξει συνειδητα να ΜΗΝ βγαινω εξω (συχνα) ? Μηπως ...
Μεχρι στιγμης, παραπονα απο νοοτροπιες σε αλλα fora, ΔΕΝ εχω διαβασει. Που ειναι και το αντικειμενο του νηματος. Εγω εγραψα μερικες (που φυσικα ΔΕΝ εχουν να κανουν με μυστικισμο/paranormal). Eσεις ... εχετε ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Anisixos1970Mπαινω να γραψω για fora και internet ... και μου λετε "βγες εξω". 14 χρονια ... ΕΣΑΣ περιμενα να με συμβουλεψετε ? Μηπως εχω επιλεξει συνειδητα να ΜΗΝ βγαινω εξω (συχνα) ? Μηπως ...
Το γουδί το γουδοχέρι!!
Η αλήθεια είναι Ανήσυχε,ότι σπας καρύδια, ε;
Αλλά διαφωνώ μ΄αυτό που λέει παραπάνω, ότι θα απομονωθείς και από δω. Εμείς εδώ δεν απομονωνουμε, είμαστε καλά παιδιά. Μόνο τσακωνόμαστε!
allα πάλι αγαπιόμαστε
Σου απάντησαν νομίζω όλοι: Όχι δεν έχουμε τέτοιες περιπτώσεις, διότι δεν παίρνουμε τόσο σοβαρά τους γλυκούς καβγάδες μας και τις διαφωνίες μας. Στα άλλα φόρα δεν είναι τόσο αγαπημένοι όπως εμείς
...γιαυτό ίσως δεν έχεις διαβάσει παραπονα από νοοτροπίες. Εμείς είμαστε ξεχωριστοί χι χι
κατσε εγω τωρα χαθηκα ,...
θελεις να σου πουμε αποψη πως να διαχειριστεις τους αλλους που σε απερριψαν απο τα αλλα φορα ;
και να σου πουμε πιθανο λογο που τους οδηγησε να το κανουν;
οχι πραγματικα στα 50 σου αυτο ειναι που σ απασχολει ;
τα βαθυτερα νοηματα κι αυτωνων και τα δικα σου δεν τα αντιλαμβανεσαι;
δεν θελεις να βγαινεις εξω ...το καταλαβαμε ,,
αυτο που δεν εχεις καταλαβει ομως ειναι οτι θελεις στηριξη απο ειδικο ,,
,εχεις θεμα ...
οσο για τα φορα ...το να μην ταιριαζουν τα χνωτα σας εστω και διαδικτυακα το εχεις σκεφτει ...;
οι ομαδες να σε ενημερωσω εστω και των μοναχικων ,...οι κλικες να το πω πιο απλα ...
λειτουργουν με κοινους κωδικες ...και κανονες ..
κυριως με περιοχες ..προελευσης ...
με τον χρονο αυτο μπαινει στην θεση του ,
,,ετσι λειτουργουν οι κοινωνιες ,,τι να κανουμε ...ομοιος τον ομοιο ..
βρες ενα σαιτ απο την θεσ/νικη να πλ,,κωνεσθε διαδικτυακα ...καλυτερα θα παει ,,θα τρωτε και διαδικτυακες μπουγατσες ...
ελα πλακα κανω ...αστειευομαι με τις μπουγατσες ...
Παράθεση:
Δεν ζητησα να απαντησετε σε κατι που δεν νιωθετε (καλα κανετε και ΔΕΝ νιωθετε πικριες). Υπεθεσα οτι υπαρχουν καποιοι ΑΛΛΟΙ αναμεσα σας που εχουν να μοιραστουν τετοιες πικριες (απο fora που τους περιθωριοποιησαν). Αν αυτο το forum ΔΕΝ εχει τετοια ατομα ... καλα κανει και δεν εχει. Εγω πως να το ξερω ? Μπηκα για ενα πολυ μικρο διαστημα (πριν 4 χρονια) και μετα χαθηκα (και οχι, ΔΕΝ ειμαι καποιο παλιο γνωστο μελος με νεο νικ ... Anisixos1970 ημουν και ειμαι).
Κοιταξτε, μην το τυρραναμε, εαν δεν υπαρχει ατομο με πικρια απο οποιοδηποτε forum .. το θεμα εκλεισε. Με το ζορι δεν γινεται !
δηλαδη ψαχνεις εναν πικραμενο ..απο φορα,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Anisixos1970Δεν ζητησα να απαντησετε σε κατι που δεν νιωθετε (καλα κανετε και ΔΕΝ νιωθετε πικριες). Υπεθεσα οτι υπαρχουν καποιοι ΑΛΛΟΙ αναμεσα σας που εχουν να μοιραστουν τετοιες πικριες (απο fora που τους περιθωριοποιησαν). Αν αυτο το forum ΔΕΝ εχει τετοια ατομα ... καλα κανει και δεν εχει. Εγω πως να το ξερω ? Μπηκα για ενα πολυ μικρο διαστημα (πριν 4 χρονια) και μετα χαθηκα (και οχι, ΔΕΝ ειμαι καποιο παλιο γνωστο μελος με νεο νικ ... Anisixos1970 ημουν και ειμαι).
Κοιταξτε, μην το τυρραναμε, εαν δεν υπαρχει ατομο με πικρια απο οποιοδηποτε forum .. το θεμα εκλεισε. Με το ζορι δεν γινεται !
Μονο απο δυο φορα...
Αυτολύπηση διακρίνω. Δε βοηθάει, να ξέρεις. Άσε που δεν περνάει κιόλας πια, μόνο σε ανθρώπους με πολύ συγκεκριμένα γούστα. Ήταν της μοδός τα παλιά τα χρόνια αλλά ξεπεράστηκε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Anisixos1970Bλεπω οτι ΗΔΗ δημιουργησα μια ποικιλια (συγκρατημενων) ΘΥΜΩΝ.
Τοσο γρηγορα ρε παιδια ? Τοσο γρηγορα ? ...
Δηλ σκοπος σου είναι να βρεις έναν τουλ. πικραμενο σαν κι εσένα για να μη νιώθεις μόνος - κι αν δεν το καταφερεις
εδώ η οπουδήποτε αλλού
θα περιφερεις την απογοήτευση σου από δω κι από κει;
Δίνεις υπερμετρη σημασία σε επουσιώδη πρσγματα και παραμελεις τα γνήσια ουσιώδη.
Όλοι έχουμε ανάγκη αποδοχής, αλλά όχι να ορίζει το είναι μας σε άρρωστο βαθμό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Anisixos1970Δεν ζητησα να απαντησετε σε κατι που δεν νιωθετε (καλα κανετε και ΔΕΝ νιωθετε πικριες). Υπεθεσα οτι υπαρχουν καποιοι ΑΛΛΟΙ αναμεσα σας που εχουν να μοιραστουν τετοιες πικριες (απο fora που τους περιθωριοποιησαν). Αν αυτο το forum ΔΕΝ εχει τετοια ατομα ... καλα κανει και δεν εχει. Εγω πως να το ξερω ? Μπηκα για ενα πολυ μικρο διαστημα (πριν 4 χρονια) και μετα χαθηκα (και οχι, ΔΕΝ ειμαι καποιο παλιο γνωστο μελος με νεο νικ ... Anisixos1970 ημουν και ειμαι).
Ας το τελειωνουμε το μπουρου-μπουρου.
Το νημα (ως θεμα) δεν βλεπω να αφορα κανεναν.
Εγω (απο την αλλη) βλεπω να αφορω ... αααπαντες.
Το οποιο ΔΕΝ ηταν επιδιωξη μου.
το αντικειμενο του νηματος. ..
Τάση του νήματος..έχω διαβάσει...άκρη του νήματος έχω ακούσει..Αντικείμενο του νήματος..τι εστί άραγε?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media