Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σεζόν

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Eleni285

# 1 στην 1/2/2020
author
Γυναίκα / 30 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Σεζόν

Καλησπέρα.  Θα ήθελα τη βοήθεια σας.  Είμαι φοιτήτρια και σκέφτομαι να πάω για σεζόν.  Έχω βρει κάποιες αγγελίες όσον αφορά πωλητρια σε ρούχα καθώς και πωλητρια σε μαγαζί με τουριστικά είδη που προσφέρουν και διαμονή.  Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου οι ιδιοκτήτες χωρίς βέβαια να έχουμε μιλήσει για περαιτέρω πληροφορίες.  Αυτα που με προβληματιζουν είναι τα εξής. 

Αν πάω σεζόν κατευθείαν απορρίπτω την εξεταστική μου το οποίο σε συνδυασμό με τα παρακάτω δεν ξέρω αν θα μου βγει σε καλό Αν κάποιος έχει πάει σεζόν σε τέτοιο πόστο οι μισθοί είναι αρκετοί ώστε να αξίζει η ταλαιπωρία; Οι άνθρωποι εκεί είναι εμπιστοι η απλά θα γίνει ένα ταξίδι τζάμπα; Τα δωμάτια που δίνουν είναι αξιοπρεπή η όχι; Αν υπάρχουν συγκατοικοι θα ναι του ίδιου φύλου η εξαρτάται; Γενικά σαν εμπειρία αξίζει η απλά θα χάσω το χρόνο μου την εξεταστική και μπορεί να μπω και μέσα οικονομικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

archagellos

# 2 στην 1/2/2020
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη ,

το εκει περα ...δεν μας ειπες που ειναι .

Τωρα αναλογα με το τι θελει ο καθενας να κανει . 

Εσυ πχ θελεις να μαζεψεις προφανως καποια χρηματα ...οποτε σκεφτεσαι να "μπαρουτιασεις" την εξεταστικη για αυτο.

Τωρα εαν ειναι καλο το δωματιο που θα μενεις .Εαν θα μενετε 10 μαζι ...ηλ οχι κανεις δεν

μπορει να στο πει . Ο μισθος θα επρεπε να τον εχεις συζητηση ηδη αφου καλεσες ...

Επισης για πωλητρια σε ρουχα ή τουριστικα ...μη περιμενεις να σου δωσουνε και χιλιαρικα ...
Οσο για το εαν σου μεινουν ...τι να σου πω βρε καλο μου ? Μπορει εσυ να βγαινεις τα

βραδια ..και να τα κανεις ολα ΩΠΑ...!!! 

Δεν δινεις σαφη στοιχεια 

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη Enikos, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

wish_

# 3 στην 1/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Να τελειώσεις την εξεταστική σου και έπειτα να ψαξεις για σεζόν. Κανεις δε σου λεει οτι θα τα περασεις ολα το Σεπτεμβριο.

Οπως εσύ σκεφτεσαι να πας πρωτη φορά αλλοι τοσοι θα το κανουν και οι μίσοι θα φυγουν,οπότε πάντα θα υπάρχει θέση ακόμα και μετά την εξεταστική σου,ίσως όχι στο ιδιο πόστο αλλα θα υπάρχουν.
Ξεσκίζεσαι στη δουλειά,ο ελεύθερος χρονος σου ειναι για να κοιμάσαι και οι συνθήκες διαβίωσης σχετικά χάλια,αν είσαι με άλλους ζητημα αν εχουν ορεξη να καθαρίσουν και φυσικά μπορεί να εισαι και με άντρες.Αναλογα το που θα πέσεις.Οι περισσοτεροι νεοι πανε να μαζεψουν χρηματα οποτε πλεον δεν δινουν σημασία για ένα ύπνο.Αν αυτό ειναι κατι που το βλέπεις μελλοντικά τότε επενδύεις οπως κατι φιλοι μου που πλεον νοικιάζουν σπιτι.

Μέσα οικονομικά δε θα μπεις αρκεί να χεις γερό στομάχι,αλλα προσωπικά η εξεταστική σου προέχει.

agrotis53

# 4 στις 2/2/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

υποψην η σεζον τελειωνη 10 οκτωμβριου...

λοιπον... ο μισθος συνολικα δυσκολα να ξεπεραση τα 900ε με τα δωρα

θα μενεις σιγουρα με αλλους, και με οχι και καλες συνθηκες... ιδιου φυλου... κοινο μπανιο-τουαλετα...

το 8ωρο, δεν θαναι 8ωρο, αλλα 12ωρο ...

δεν ξερω αν θα εχεις ρεπο αλλα πιθανων οχι...τουλαχιστων τους μηνες αιχμης...

τα εξοδα θα ειναι αρκετα... δεν ξερω τι θα σου μεινουν στο τελος...

προσοχη στη συμβαση, και στα ενσημα,,,μετα δικαιουσε και 3μηνη ανεργια... 400ε ειναι το μηνα

αυτη ειναι μια γενικη εικονα... περιπου...το καθε μερος εχει ιδιαιτεροτητες...

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

tzoulia59

# 5 στις 2/2/2020
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

να ολοκληρωσεις την εξεταστικη σου ,,,

οσο γι αυτες τις περιβοητες σεζον εχουν ακουστει τα χειροτερα ...

αθλιες συνθηκες διαμονης ..ατελειωτες ωρες εργασιας και με το που τελειωνεις την δουλεια πας γραμμη για υπνο ..

αν πουλας ρουχα ..τι να βγαλεις απο χρηματα ..;

το πολυ πολυ να περασει το καλοκαιρι σου σε ενα τουριστικο μερος ...δουλευοντας ...για ψιχουλα ,,

προεχει η εξεταστικη ..παντως ,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Eleni285

Σεζόν

Καλησπέρα.  Θα ήθελα τη βοήθεια σας.  Είμαι φοιτήτρια και σκέφτομαι να πάω για σεζόν.  Έχω βρει κάποιες αγγελίες όσον αφορά πωλητρια σε ρούχα καθώς και πωλητρια σε μαγαζί με τουριστικά είδη που προσφέρουν και διαμονή.  Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου οι ιδιοκτήτες χωρίς βέβαια να έχουμε μιλήσει για περαιτέρω πληροφορίες.  Αυτα που με προβληματιζουν είναι τα εξής. 

Αν πάω σεζόν κατευθείαν απορρίπτω την εξεταστική μου το οποίο σε συνδυασμό με τα παρακάτω δεν ξέρω αν θα μου βγει σε καλό Αν κάποιος έχει πάει σεζόν σε τέτοιο πόστο οι μισθοί είναι αρκετοί ώστε να αξίζει η ταλαιπωρία; Οι άνθρωποι εκεί είναι εμπιστοι η απλά θα γίνει ένα ταξίδι τζάμπα; Τα δωμάτια που δίνουν είναι αξιοπρεπή η όχι; Αν υπάρχουν συγκατοικοι θα ναι του ίδιου φύλου η εξαρτάται; Γενικά σαν εμπειρία αξίζει η απλά θα χάσω το χρόνο μου την εξεταστική και μπορεί να μπω και μέσα οικονομικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Kristina_

# 6 στις 2/2/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Για να καταλάβω και γω η ασχετη...υπαρχουν συμβάσεις που περιλαμβάνουν τετοιους ορους εργασιας ...12ωρα χωρις ρεπό??? που ζουμε?

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από agrotis53

υποψην η σεζον τελειωνη 10 οκτωμβριου...

λοιπον... ο μισθος συνολικα δυσκολα να ξεπεραση τα 900ε με τα δωρα

θα μενεις σιγουρα με αλλους, και με οχι και καλες συνθηκες... ιδιου φυλου... κοινο μπανιο-τουαλετα...

το 8ωρο, δεν θαναι 8ωρο, αλλα 12ωρο ...

δεν ξερω αν θα εχεις ρεπο αλλα πιθανων οχι...τουλαχιστων τους μηνες αιχμης...

τα εξοδα θα ειναι αρκετα... δεν ξερω τι θα σου μεινουν στο τελος...

προσοχη στη συμβαση, και στα ενσημα,,,μετα δικαιουσε και 3μηνη ανεργια... 400ε ειναι το μηνα

αυτη ειναι μια γενικη εικονα... περιπου...το καθε μερος εχει ιδιαιτεροτητες...

Megalodondas

# 7 στις 2/2/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Στα νησιά είναι 16 οι ώρες εργασίας..

Στα περισσότερα μαγαζιά εστίασης..
Θά βγάλεις 6000σε τρείς μήνες πού όμως δεν θα κάθεσαι λεπτό, ούτε για να διαβάζεις

froufrou2017

# 8 στις 2/2/2020
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 280

#6 και ποιος σου είπε πως υπογράφουν τέτοιες συμβάσεις; Δεν έχεις ακούσει αυτό που παίζει πάρα πάρα πολύ, όχι μόνο σ' αυτούς που δουλεύουν σαιζόν, άλλα να υπογράφουν και άλλα να ισχύουν; Ξέρεις ποσος κόσμος υπογράφει 4ωρο ή 5ωρο και δουλεύει 8ωρο και 10ωρο χωρίς να φαίνεται πουθενά, χωρίς να πληρωνεται υπερωρίες και με ρεπό που πανε υπέρ πίστεως; Που ζεις, δεν ξερεις τι γίνεται σε μια πολυ μεγάλη μερίδα του ιδιωτικού τομέα; Οι πάντες το γνωρίζουν!! Όσον αφορά τώρα τη σαιζόν έχω ακούσει τα χειρότερα, δουλεύουν σε συνθήκες βαμβακοφυτειας περασμενου αιώνα!!

Αρέσει στο μέλος alisida

Kristina_

# 9 στις 2/2/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Γνωστα οσα λες...εγω ρωτησα επειδη έγραψε ο αγρότης "προσοχη στη συμβαση" ...το επεσήμανα κιολας

Αναρωτηθηκα γιατι να προσεξει τη συμβαση αφου προφανως αλλα θα γραφει ...

DonHuanDelSalsa

# 10 στις 2/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αν εχεις απολυτη αναγκη τα λεφτα...απολυτη...πηγαινε. Αν δεν τα εχεις μην πας πουθενα. Εκτος αν θελεις να μπλεξεις σε περιεργες ιστοριες μονο και μονο για να αγορασεις καινουριο κινητο. Τωρα μιλαμε για ελλαδα και Κυπρο ε? Μακρια...κατσε σπιτι σου καλυτερα και ασε να ασχοληθουν οι απελπισμενοι.

alisida

# 11 στις 2/2/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Να πας και για την εμπειρία αλλά και για να κερδίσεις κάποια χρήματα .

Οι ώρες είναι περισσότερες από αυτό που λένε ,πχ το 10-8 που είχαν πει σε δικό μου άνθρωπο ,έγινε 9-11 ...

Το δωμάτιο ήταν χύμα ,για 3-4 άτομα και δεν είχε ούτε σεντόνια ,το φαγητό ήταν 1-2 σουβλάκια την ημέρα (ούτε που προλάβαινε να τα φάει βέβαια από το τρέξιμο) ,η περιοχή μακριά από τον πολιτισμό ...

Όμως ήταν εμπειρία .

Αν δεν το κάνεις τώρα , πότε θα το κάνεις  

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Eleni285

Σεζόν

Heptamer

# 12 στις 2/2/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Δεν ξέρω κατά ποσο είναι τελικά απαραίτητη μια τέτοια εξοντωτική εμπειρια που θα, σε κάνει να μισήσεις όλο τον κόσμο Αλις... 

Αρέσει στο μέλος AristotelisNik

alisida

# 13 στις 2/2/2020
author
Καζακστάν

Είναι απαραίτητη για να μάθει να διεκδικεί τα εργασιακά της δικαιώματα και προπάντων να εκτιμήσει τις σπουδές της ,να τελειώσει γρήγορα και να εξελιχτεί στο αντικείμενο της για να έχει στο μέλλον μια καλύτερη ζωή  

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Heptamer

Δεν ξέρω κατά ποσο είναι τελικά απαραίτητη μια τέτοια εξοντωτική εμπειρια που θα, σε κάνει να μισήσεις όλο τον κόσμο Αλις... 

agrotis53

# 14 στις 2/2/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

η συμβαση ειναι νομιμοφανης... στην πραγματικοτητα... ειναι αλλη κατασταση... πολυ χειροτερα απο οτι τα λεω... σε καποια δε  οπως ξενοδοχεια... εστιατορια, μπαρακια... εκει γινεται ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ... σε ενα 80% ... το που ζουμε  αστο καλυτερα

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Kristina_

Για να καταλάβω και γω η ασχετη...υπαρχουν συμβάσεις που περιλαμβάνουν τετοιους ορους εργασιας ...12ωρα χωρις ρεπό??? που ζουμε?

agrotis53

# 15 στις 2/2/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη

ααα αυτο;;;... ναι υπα να προσεξει την συμβαση, για να καταχυρωση οσα ενσημα χρειαζεται για να δικαιουται ανεργια μετα... κατα τα αλλα η συμβαση απλα δικαιολογη τα βαση νομου ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Kristina_

Γνωστα οσα λες...εγω ρωτησα επειδη έγραψε ο αγρότης "προσοχη στη συμβαση" ...το επεσήμανα κιολας

Αναρωτηθηκα γιατι να προσεξει τη συμβαση αφου προφανως αλλα θα γραφει ...

Enikos

# 16 στις 2/2/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Της εμπειριας, το πατερο...

Αρέσει στο μέλος AristotelisNik

alisida

# 17 στις 3/2/2020
author
Καζακστάν

Εμπειρίας που χρειάζεται για να σηκώσει κάποιος το πατερο

Σκέψου το εξής : 

Στο μέλλον όταν θα γίνει υψηλόβαθμο στέλεχος ή επιχειρηματίας ,πριν φερθεί στους υπαλλήλους που θα προσλάβει ως σα να είναι δούλοι..

Θα το σκεφτεί λίγο παραπάνω έχοντας η ίδια την εμπειρία .

Σπουδάζουμε στις σχολές αλλά και στη ζωή 

Για να έχουμε έναν καλύτερο κόσμο .

(Ξέρω θα με πείτε πάλι ρομαντική αλλά δε με νοιάζει ) 

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Enikos

Της εμπειριας, το πατερο...

I am Not a psychotherapist :)

Heptamer

# 18 στις 3/2/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Και παλι.. 

Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, δίχως απαραίτητα να περασει απο τη θέση του ειλωτα. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από alisida

Είναι απαραίτητη για να μάθει να διεκδικεί τα εργασιακά της δικαιώματα και προπάντων να εκτιμήσει τις σπουδές της ,να τελειώσει γρήγορα και να εξελιχτεί στο αντικείμενο της για να έχει στο μέλλον μια καλύτερη ζωή  

alisida

# 19 στις 3/2/2020
author
Καζακστάν

Ναι,μπορεί .

Σε μια άλλη χώρα με άλλο καθεστώς.

Εδώ που τα λέμε όμως αν ένας νέος θέλει να δουλέψει για να αποταμιεύσει κάποια χρήματα ,δεν θα κοιτάξει τόσο σχολαστικά το ωράριο ,θα μείνει κάποιες ώρες παραπάνω .

Το καθεστώς δεν θα αλλάξει αν η θεματοθετρια αρνηθεί να γίνει "ειλωτας" 

Θα αλλάξει μακροπρόθεσμα όχι σε μια μέρα με μια άρνηση και μια χώρα που προσπαθεί να βγει από την κρίση .

Ο καθένας στην τελική βγάζει χρήματα με όποιον τρόπο μπορεί ,ντροπή δεν ειναι.

Στην τελική τα υψηλόβαθμα στελέχη σήμερα συνεχίζουν να δουλεύουν 12-14ωρα με τις μειώσεις μισθών της κρίσης,άντε πείτε σε όλους να παραιτηθούν ,ειδικά αν έχουν οικογένεια 

Αν η κοπέλα μας μπορέσει και βρει άλλη θέση ,δεν θα τη στείλω με το ζόρι να δουλέψει 15 ώρα  

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Heptamer

Και παλι.. 

Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, δίχως απαραίτητα να περασει απο τη θέση του ειλωτα. 

AristotelisNik

# 20 στις 3/2/2020
author
Ανδρας / 47 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Διόνυσος
Απαντήσεις: 55

Το πατερο δεν ξερει που τονιζεται και το αφηνει ατονο και κουρασμενο 

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.