Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σεζόν

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Enikos

# 21 στις 3/2/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Πτ μου, Δευτεροπρωινιατικο!!!...

Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 22 στις 3/2/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Μπαίνει ένα κορίτσι σε ένα φόρουμ κυριαρχουμενο από 50+ για να πάρει μια γνώμη.

Και αντί αυτού ,βλέπει τους μισούς να της λένε μη...τζιζ ..(χωρίς να έχουν να της προτείνουν άλλη λύση ) .

..Και τους άλλους μισούς να ειρωνεύονται μεταξύ τους .

..Εύγε !! Ωραίο παράδειγμα δίνετε στα παιδιά σας καποιοι ...

I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 23 στις 3/2/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Παρτο πανω σου...

Για την εμπειρια!!!...

Ρε γμτ!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από alisida

Μπαίνει ένα κορίτσι σε ένα φόρουμ κυριαρχουμενο από 50+ για να πάρει μια γνώμη.

Και αντί αυτού ,βλέπει τους μισούς να της λένε μη...τζιζ ..(χωρίς να έχουν να της προτείνουν άλλη λύση ) .

..Και τους άλλους μισούς να ειρωνεύονται μεταξύ τους .

..Εύγε !! Ωραίο παράδειγμα δίνετε στα παιδιά σας καποιοι ...

Hepatica

# 24 στις 4/2/2020
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 144
Επειδή ο τομέας μου είναι ο Τουρισμός με ανάλογες σπουδές κ γλώσσες θα σου πω... Έκανα 3 σεζόν σε νησί σε ξενοδοχείο κ απογοητευθηκα. Η τελευταία δε άστο, άλλαξα 3 νησια με σκηνικά που δεν φανταζομουν. Κ όντως δεν είναι εύκολα τα πράγματα: δουλειά σερί, όχι ρεπό, ίσως χρειαστείς να κάνεις 12ωρα παρά την αρχική συμφωνια, ρίσκο στο αν θα σε πληρώσουν τον πρώτο μήνα, τι συμπεριφορά θα δεις, ανάλογα το μέρος πρέπει να έχεις απαραιτήτως μεταφορικό να πηγαίνεις μια βόλτα σαν άνθρωπος να ξεσκας, παρέες δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κάνεις εύκολα, ίσως με τα άτομα που ζείτε μαζί (αυτό μου έχει τύχει πχ αλλά κ πάλι είχαμε διαφορετικά ωράρια κ δεν καθοταν ), πολύ πίεση στο σύνολο της κλπ κλπ. Όπως κ να το κάνεις είναι μανίκι. Προσωπικά μπήκα μέσα οικονομικά ενώ πήγα να βγάλω χρήματα κ δούλευα για το τίποτα. Ταλαιπωρήθηκα! Οπότε σε νησί κ σε ξενοδοχεία τελος. Μόνο εδώ κ βλέπουμε γτ οι περισσότεροι είναι με κονέ, ειδικά στα μεγάλα κ γνωστά κ στις μόνιμες θεσεις. Κ άσε που όσο πιο πολλά αστέρια έχει ένα ξενοδοχείο τόσο πιο χάλια είναι η δουλειά για τους υπαλλήλους του. Τα τελευταία 2 χρόνια είμαι σεζόν εδω πες (γιατί δεν έχει κ παρά πολλές μόνιμες θέσεις στον Τουρισμό) σε γραφεια όμως κ είναι καλυτερα. Κ σκέφτομαι πλέον να αλλάξω κ κλάδο, με μια επιφύλαξη...γιατί μεγάλωσα κ θέλω κάτι πιο σταθερό. Αν είναι να πας λοιπόν κάπου κ ειδικά σε ξενοδοχείο να πας μέσα από εταιρίες διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων. Είναι 2 μεγάλες στην Ελλάδα που αυτοί αναλαμβάνουν τα ξενοδοχεία των τάδε κ αναλαμβάνουν κ την εκπαίδευση αλλά κ πρόσληψη του προσωπικού τους. Κ ορισμένοι συνεργάζονται κ για χρόνια μετα. Εκεί ναι, είναι σωστά τα πράγματα. Οι εταιρίες αυτές δεν αναλαμβάνουν ότι κι ότι. Αν τα νησιά είναι γνωστά κ η σεζόν εκεί κρατάει 6 μήνες σερι ξεκινάει ο μισθός από 800- 900 ευρώ. Αν τα νησιά είναι άγονα μπορεί να είναι κ 750 κ η σεζόν το πολύ 4μηνο. Αυτό για ρεσεψιόν πχ η υπάλληλος σε οποιοδήποτε πόστο του ξενοδοχειου. Τώρα είναι κι άλλα ποστα στον κλάδο όπου αλλάζει το πραγμα, όπως σέρβις σε παραλία κλπ, όπου εκεί είναι άλλο τελείως. Για πωλήτρια θα έλεγα να το αφησεις-δεν έχει τόσο νόημα. Κάθεσαι κ εδώ κ δουλεύεις ως έχει. Για εστίαση αξίζει κυρίως σε εστιατόρια η τύπου ζαχαροπλαστεία-καφε γιατί έχεις κ tips, αλλά θα πέσει δουλειά. Κ νομίζω πως μόνο σε χωρους εστίασης δίνουν ένα ρεπό την βδομάδα σε σχέση με άλλα τουριστικά πόστα που είναι non stop-αυτό ίσως να ισχύει κ να είναι από τον σύλλογο ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων σχετικά με τις συμβάσεις στην εστιαση. Σαν εμπειρία για μια φορά αξίζει! Σαν μόνιμη δουλειά δεν αξίζει. Οι καλές θέσεις κ συμφωνίες είναι τώρα. Αυτή την περίοδο ξεκιναει η αναζήτηση κ η προσφορά εργασίας. Οι θέσεις που υπάρχουν μέσα στο καλοκαίρι είναι γιατί τους έχουν κρεμάσει κ έχουν φυγει, οπότε μην το διακινδυνεψεις τότε. Αυτά αν είσαι του κλάδου... Αν δεν είσαι του κλάδου θα σου έλεγα να μην αφήσεις την εξεταστική σου κ να πας να δουλέψεις σερβιτόρα εκεί που μένεις. Τα ίδια χρήματα απόα μαζέψεις κ ίσως λίγο λιγότερα, αλλά δεν θα μείνεις πίσω σε άλλα σημαντικά στην ζωή σου.
Αρέσει στο μέλος agrotis53

Alezandra

# 25 στις 5/2/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Η σεζόν δεν έχει ωράρια ούτε συμβασεις.Αυτα είναι ιστορίες να λέγαμε .Να ζητάς πληρωμή μεροκάματο για να μη σου αφήσουν χρωστουμενα .Τώρα για τις ώρες και τη δουλειά ,όσα αντέχει ο καθένας ,ο καιρός περνάει γρήγορα και υπαρχει και η μισή σεζόν από Ιούλιο μέχρι τέλος Αυγούστου αν δεν μπορείς πολλούς μήνες .

Hepatica

# 26 στις 6/2/2020
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 144
#25 Βασικά είναι ότι συμφωνία κάνεις κ το που θα πεσεις επίσης. Αλλά έχει περισσότερο ρίσκο στο τι θα γίνει σε σχέση με κάποιον άλλο κλάδο με μόνιμη εργασία κλπ κλπ. Εκεί είναι η μόνη διαφορα. Στο ότι μπορεί να χάσεις σεζόν. Υπάρχει όμως μια - όχι κ τοσο- συγκεκριμένη μισθοδοσία με βάση την προϋπηρεσία, το νησί, το πόστο της δουλειάς. Έχουν βγει κ αντίστοιχες εταιρίες διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων που έχουν "καθοδηγεί" τα πράγματα αλλιώς τα τελευταία χρονια. Νομίζω χωρίς να είμαι κ σίγουρη ότι ειδικά στο ξενοδοχείακο κομμάτι και στους ταξιδιωτικούς πράκτορες πλέον (σε αυτό είμαι σιγουρη δλδ) τα πράγματα έχουν γίνει πιο επίσημα από τους αντίστοιχους συλλόγους. Το λέω γιατί είμαι χρόνια στον κλάδο. .. Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει επειδή όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κάθε εργοδότης έδινε ότι ήθελε κ άρχισαν οι καταγγελίες από εργαζόμενους στον Τουρισμό να πεφτουν βουνό να έχουν μεσολαβήσει οι σύλλογοι έντονα στην νομιμοποίηση κάποιων πραγματων, ειδικά μισθολογικά αλλά κ στην φύση της δουλειάς κ παπως έχει νομιμοποιηθεί το οτιδήποτε κ ίσως κ κατηγοροιοποιηθει. Δλδ αν είναι μια μόνιμη θέση ο άλλος σε έχει ως υπάλληλο με μισθό που σήμερα παίρνουν όλοι, τον βασικό που λέμε. Αν η δουλειά είναι σεζόν είτε σε νησί είτε όχι ο μισθός δεν είναι σίγουρα αυτός που παίρνουν όλοι αλλά κάτι παραπάνω. Αν τώρα έχεις προϋπηρεσία, όπως έγω, ο ίδιος διαλέγεις κ έχεις κ την πολυτέλεια να τους ακυρώσεις κ πολλές φορές σε πληροφορω. Σε συνεντεύξεις πχ σε ρωτάνε πόσα θέλεις, δεν σου λένε "σου δίνω τοσα''. Σπάνια προσωπικά μου έχει συμβεί να μου το πουν κ ο μισθός κ ναι μεν ήταν ικανοποιητικός βέβαια αλλά όχι για την δική μου αντίστοιχη προϋπηρεσία. Κ όταν σε καλούν κ το λένε οι ιδιοι με την ελπίδα ότι εσύ θα πεις το ναι κ όντως κάτσεις να συνεργαστείς μαζί τους Όλοι γνωριζομαστε μεταξύ μας ουσιαστικά γιατί όλοι συνεργάζονται κ μεταξύ τους λόγω της φύσης της δουλειάς. Κ όλοι οι εργαζόμενοι ξέρουν ποιος είναι καλός εργοδότης κ ποιος όχι, στην πιάτσα που λεμε.

__mikeman

# 27 στις 6/2/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Αμα είναι "για την εμπειρία", εγώ λέω να πάει να δουλέψει σε ορυχείο κοβαλτιου στην Αφρική, να δει και από που έρχονται οι μπαταρίες στα κινητά μας.

Εκεί να δεις εμπειρία!

alisida

# 28 στις 6/2/2020
author
Καζακστάν

Μπορεί να κάνει και ταξίδι στο χρόνο και να πάει σκλάβα στις βαμβακοφυτείες παρέα με τον μπάρμπα θωμα 

Μα πώς τα λέτε έτσι εύκολα 

Τέτοια ακούνε τα νέα παιδιά και φοβούνται να πάνε για δουλειά 

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από __mikeman

Αμα είναι "για την εμπειρία", εγώ λέω να πάει να δουλέψει σε ορυχείο κοβαλτιου στην Αφρική, να δει και από που έρχονται οι μπαταρίες στα κινητά μας.

Εκεί να δεις εμπειρία!

__mikeman

# 29 στις 7/2/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Βρε συ αλυσίδα, αμα είναι να πάει για δουλειά(να βγάλει δυο φράγκα δηλαδή), να πάει.

Το "για την εμπειρία" δεν καταλαβαίνω. Ποια υποτίθεται ότι είναι η εμπειρία? Το πώς σε πατάει κάτω το αφεντικό?

alisida

# 30 στις 7/2/2020
author
Καζακστάν

Το να βγαζεις "δύο φράγκα" που θα είναι δικά σου με τη δική σου προσπάθεια δεν είναι εμπειρία για έναν νέο άνθρωπο που δεν έχει εργαστεί ξανά ?

Το να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες δε σε κάνει πιο δυνατο ?

Η προσωπική μου άποψη είναι αυτή .

Δεν ξέρω αν σε όλους ήρθαν όλα βολικά στη ζωή και δουλευατε οκταωρα με υψηλούς μισθούς από τα 20 ,για μένα πάντως που έχω δουλέψει και 12 ώρα και 15 ώρα σε αυτή την ηλικία ήταν εμπειρία και μου έδωσε ψυχική δύναμη .

Για όποιον δεν το βλέπει έτσι δε σημαίνει ότι θα ακυρώσει εμένα που το βλέπω .

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από __mikeman

Βρε συ αλυσίδα, αμα είναι να πάει για δουλειά(να βγάλει δυο φράγκα δηλαδή), να πάει.

Το "για την εμπειρία" δεν καταλαβαίνω. Ποια υποτίθεται ότι είναι η εμπειρία? Το πώς σε πατάει κάτω το αφεντικό?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost