Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ρεζιλικια

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Paralia48

# 21 στις 11/2/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Sourya

Ενα καλοκαιρακι παμε διακοπες στην Κερκυρα. Παμε λοιπον στις νεροτσουληθρες. Εγω τα μικρα και η νυφη μου. Εκει που πηραμε την γλυστρα απο την φορα μου εφυγε το επανω μερος του μαγιου. Τα πιτσιρικια βουτουσαν να το βρουνε κι εγω περιμενα κολλημενη στην κολωνα. Ο κοσμος περιμενε κι αυτος. Εγινα ρομπα

σα το Mr Bean! Τουλάχιστο σε σένα ήταν το πάνω μέρος!

https://www.youtube.com/watch?v=wLXty2wzuJg

Αρέσει στο μέλος papadoud

Heptamer

# 22 στις 12/2/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Το εντόπισα εξαρχής στα γραφόμενα σου, απόρησα, αλλά το προσπερασα. 

Έκανες το Σουγκλακο μόνη σου, λίγη έως καθόλου σημασία είχε αν περνουσε κόσμος ακομη και από πανω σου... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Paralia48

έκανα ένα λάθος : ο κόσμος προσπερνούσε από αριστερά,εφόσον εγώ ήμουν δεξιά! Α πα πα πα  και υποτίθεται οδηγώ και αυτοκίνητο! Προσπέρασμα από δεξιά! Ντροπή μου!

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Sourya

# 23 στις 12/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μιλαω στο κινητο και κανω βολτες μεσα στην τραπεζα. Μπουρδουκλωνομαι και πεφτω μεσα σε μια μεγαλη γλαστρα. Ερχονται να με βοηθησουν, εγω κατακκοκινη ακομη μιλαω και προσπαθωντας να σηκωθω κουτουλαω στον τοιχο. Εεεε εφυγα κατευθειαν.Αυτο μου συνεβη σημερα. Θα κανω κανενα μηνα να παω σ αυτην την τραπεζα

Paralia48

# 24 στις 12/2/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Sourya

Μιλαω στο κινητο και κανω βολτες μεσα στην τραπεζα. Μπουρδουκλωνομαι και πεφτω μεσα σε μια μεγαλη γλαστρα. Ερχονται να με βοηθησουν, εγω κατακκοκινη ακομη μιλαω και προσπαθωντας να σηκωθω κουτουλαω στον τοιχο. Εεεε εφυγα κατευθειαν.Αυτο μου συνεβη σημερα. Θα κανω κανενα μηνα να παω σ αυτην την τραπεζα

τουλάχιστο πρόλαβες να πάρεις χρήματα,να περάσεις ένα μήνα;
Πάντως διαπιστώνω , ότι οι άνθρωποι στην Καβάλα τελικά βοηθούν πιο πρόθυμα από ότι στην Αθήνα

Sourya

# 25 στις 12/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μπααα να ειναι καλα οι καρτες

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Paralia48

τουλάχιστο πρόλαβες να πάρεις χρήματα,να περάσεις ένα μήνα;
Πάντως διαπιστώνω , ότι οι άνθρωποι στην Καβάλα τελικά βοηθούν πιο πρόθυμα από ότι στην Αθήνα

Heptamer

# 26 στις 12/2/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Δε φταίει η τραπεζα αν έχεις κολλήσει όπως σχεδόν όλοι τον αεικινητο μιλητοϊό... 

Παράθεση: 
Σχόλιο # 23 από Sourya

Paralia48

# 27 στις 12/2/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Heptamer

Δε φταίει η τραπεζα αν έχεις κολλήσει όπως σχεδόν όλοι τον αεικινητο μιλητοϊό... 

Παράθεση: 
Σχόλιο # 23 από Sourya

φλυαρία! Μεγάλη αρρώστια και μεταδοτική! Αλλά ευχάριστη και θεραπευτική. Θεραπεύει ψυχικες παθήσεις. Επίσης προσβάλει κυρίως τις γυναίκες

Paralia48

# 28 στις 12/2/2020
author
Αλλη χώρα

¨Ακου τι σκέφτομαι Σουρια για τη διαφορά των Περιστεριωτών στον Άγιο Αντώνιο και των Καβαλιωτών στην τράπεζα:  

Λέω, στην τράπεζα είσαι σε κλειστό κύκλωμα.Δεν μπορεί εύκολα κάποιος να σε κλέψει, γιατί οι πόρτες είναι ασφαλείας. Επομένως δε φοβάσαι να πλησιάσεις άνθρωπο. Ενώ στο μετρό και γενικότερα στο δρόμο πολλά μπορούν να συμβούν. Δε θα μπορούσε πχπ μια κυρία και ένας κύριος να ήταν συνεργοί κλέφτες, να έπαιζαν θέατρο, να πλησίαζε ο κόσμος και να βουτούσαν πορτοφόλια; Γιιαυτό κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Έπειτα η Καβάλα είναι επαρχιακή πόλη.Είμαι βεβαιη μέσα στην τράπεζα γνώριζες δυο τρεις ανθρώπους. Ήξεραν ότι είσαι τίμια. Ενώ στο Περιστέρι της Αθήνας κανείς δεν ξέρει κανέναν.

Δίνω τώρα εξηγήσεις..γιατί εσένα προσφέρθηκαν να σε βοηθήσουν και μενα όχι.

Πέρα βέβαια ,του ότι εσύ είσαι και κούκλα

Sourya

# 29 στις 12/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Βρηκες ανθρωπο. Καλε εγω δεν παιρνω κανεναν σε σημειο να παρεξηγουμε. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Heptamer

Παράθεση: 
Σχόλιο # 23 από Sourya

Sourya

# 30 στις 12/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χαχα καλε τι 2 ανθρωπους , σχεδον ολους τους γνωριζω.Εζησα 2 χρονακια και στην Αθηνα.Απορω πως μενετε ακομη εκει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Paralia48

¨Ακου τι σκέφτομαι Σουρια για τη διαφορά των Περιστεριωτών στον Άγιο Αντώνιο και των Καβαλιωτών στην τράπεζα:  

Λέω, στην τράπεζα είσαι σε κλειστό κύκλωμα.Δεν μπορεί εύκολα κάποιος να σε κλέψει, γιατί οι πόρτες είναι ασφαλείας. Επομένως δε φοβάσαι να πλησιάσεις άνθρωπο. Ενώ στο μετρό και γενικότερα στο δρόμο πολλά μπορούν να συμβούν. Δε θα μπορούσε πχπ μια κυρία και ένας κύριος να ήταν συνεργοί κλέφτες, να έπαιζαν θέατρο, να πλησίαζε ο κόσμος και να βουτούσαν πορτοφόλια; Γιιαυτό κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Έπειτα η Καβάλα είναι επαρχιακή πόλη.Είμαι βεβαιη μέσα στην τράπεζα γνώριζες δυο τρεις ανθρώπους. Ήξεραν ότι είσαι τίμια. Ενώ στο Περιστέρι της Αθήνας κανείς δεν ξέρει κανέναν.

Δίνω τώρα εξηγήσεις..γιατί εσένα προσφέρθηκαν να σε βοηθήσουν και μενα όχι.

Πέρα βέβαια ,του ότι εσύ είσαι και κούκλα

MiltosRNLI1930

# 31 στις 13/2/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

3700

ατομα μεσα σε ενα κρουαζιεροπλοιο πολυκατοικια ! Ρεζιλικι της ναυπηγικης και της ναυτικης ιστοριας .Γιατι ξοδευουν τα λεφτα τους και δεν νοικιαζουν 3 πολυκατοικιες στο Μπραχαμι να εχουν και διπλα τους τα σουπερ μαρκετ για γιαουρτια 0,1 % .Λεω εγω τωρα.

Αρέσει στο μέλος Enikos

Sourya

# 32 στις 13/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Απο εκει δεν θα βγει κανενας ζωντανος Μιλτο παιδι μου. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από MiltosRNLI1930

3700

ατομα μεσα σε ενα κρουαζιεροπλοιο πολυκατοικια ! Ρεζιλικι της ναυπηγικης και της ναυτικης ιστοριας .Γιατι ξοδευουν τα λεφτα τους και δεν νοικιαζουν 3 πολυκατοικιες στο Μπραχαμι να εχουν και διπλα τους τα σουπερ μαρκετ για γιαουρτια 0,1 % .Λεω εγω τωρα.

alisida

# 33 στις 13/2/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Που λέτε λοιπόν ,σήμερα βρέθηκα κάποια στιγμή να διασχίζω έναν εσωτερικό χώρο στον οποίο δεν ακουγόταν κιχ ,διότι ο κόσμος δούλευε .Όπως πάντα ,φορούσα τα τακουνακια μου που όμως περπατώντας έκαναν τόσο θόρυβο που με έκανε κι εμένα να αισθάνομαι ασχημα .Για να μετριασω το θόρυβο ,πρώτον άλλαξα ρυθμό βαδίσματος ,δεύτερον άλλαξα ταχύτητα .Το να σας πω ,έμοιαζα με τους επαίτες του μετρό που σέρνουν τα πόδια τους ,λέω τώρα θα αρχίσουν να μου ρίχνουν κέρματα στο πλαστικό ποτηράκι του καφέ που κρατούσα ...Πιο ρεζίλι δε γίνεται

Αρέσει στο μέλος Anatroph

Paralia48

# 34 στις 13/2/2020
author
Αλλη χώρα
Το πλαστικό ποτηράκι ήταν το ρεζίλι! Καλά δε ντρέπεσαι στο χώρο εργασίας σου να ξοδεύεις πλαστικά ποτήρια? Άσε που είναι πλέον της μοδός "στο ποτήρι μου". Εμείς όλοι έχουμε κανονικά φλυτζάνια για τον καφέ . Οι πιο μονδέρνες έχουν τα μπαμπού με το κάλυμα σιλικόνης.
Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 35 στις 13/2/2020
author
Αλλη χώρα
#31: Γιατί το λες Μίλτο? Πού είναι το πρόβλημα σε μεγάλο καράβι? Λες ότι η επαφή με τον ωκεανό χάνεται? Γιατί ρεζίλι της ναυπηγικής?

alisida

# 36 στις 13/2/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Τον έφερα απ' έξω τον καφέ Παραλι,δεν ήμουν στο χώρο της δουλειάς μου ,ήμουν "σε απόσπαση" 

Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Paralia48
Το πλαστικό ποτηράκι ήταν το ρεζίλι! Καλά δε ντρέπεσαι στο χώρο εργασίας σου να ξοδεύεις πλαστικά ποτήρια? Άσε που είναι πλέον της μοδός "στο ποτήρι μου". Εμείς όλοι έχουμε κανονικά φλυτζάνια για τον καφέ . Οι πιο μονδέρνες έχουν τα μπαμπού με το κάλυμα σιλικόνης.

MiltosRNLI1930

# 37 στις 13/2/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Ρωτα τον Ενικο !

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Paralia48
#31: Γιατί το λες Μίλτο? Πού είναι το πρόβλημα σε μεγάλο καράβι? Λες ότι η επαφή με τον ωκεανό χάνεται? Γιατί ρεζίλι της ναυπηγικής?

Paralia48

# 38 στις 14/2/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από MiltosRNLI1930

Ρωτα τον Ενικο !

Είναι ασχημο ,που τέτοια μεγαθήρια οργώνουν τους ωκεανούς. Υπάρχουν και μικρότερα και ιστιοπλοϊκά, αλλά στοιχίζει 3 φορές παραπάνω η κρουαζιέρα μ αυτά.

Υπάρχει ένα οικολογικό πρόβλημα.

Κάποτε ήταν τα αεροπορικά ακριβά και ο κόσμος πήγαινε Αυστραλία ή ΗΠΑ με καράβι. Αργούσε μεν, αλλά υποτίθεται ήταν πιο οικονομικό και οικολογικό. Τώρα το να πας με καράβι δεν υπάρχει. Μόνο με κρουαζιεροπλοιο γίνεται. Υπάρχει πλοίο της γραμμής Μίλτο; ,εγώ δε βρήκα! Και στοιχίζει πολύ περισσότερο από αεροπλάνο. Για μια απόσταση π.χ. Πειραιάς-Σύδνευ: το να πας με κρουαζιερόπλοιο, διαρκεί 60 μέρες περίπου, με πολλά διαλείμματα, σούπερ λουξ παροχές και στοιχίζει 7000 σε μονή καμπίνα περίπου.Ενώ το αεροπορικό στοιχίζει περίπου 650.  Έγινε λουξ το καραβάκι και λαϊκό το αεροπλάνο.

Και ΄εχουμε διπλό οικολογικό πρόβλημα: 

1: αεροπλάνο (μεγαλο οικολογικό αποτύπωμα, σουπερ ρύπανση η καύση της κυροζινης)

2: .το καραβάκι δεν είναι πλεον καραβάκι, αλλά καραβάρα με επίσης σούπερ περιττή καταναλωση ενεργειας (καθε μέρα άλλαγμα σεντονια, πετσετες, σπεσιαλ γευματα, παρτυ, υδρομασαζ και ένα σωρό περιττές χλιδές που χρειάζονται ενεργεια)

Γιατι Μίλτο και Ενικέ;

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Paralia48

# 39 στις 15/2/2020
author
Αλλη χώρα

ναυπηγικό ερώτημα : Ένα τέτοιο κρουαζιερόπλοιο με 11 πατώματα έχει ύψος: 11 Χ 2.20 = 24.2 μέτρα περίπου. Αυτό για να ισορροπήσει χρειάζεται μια καρίνα ... 20 μέτρα; να πω ; περίπου; ή ένα τεράστιο βαρίδι στο ισόγειο...    Πόσο ευσταθές είναι το καράβι; Αντέχει σε μεγάλα κύματα;  Και με μια καρίνα 20 μέτρα (σιγά μην έχει τόσο μεγάλη) θα ήταν ένα μακρόστενο πράμα που θα ΄εσκιζε το νερό με μετωπική επιφάνεια...44,2Χ25 να πω...   Κάπου κάνω λάθος. Αυτό το σχήμα δεν είναι καράβι! Πέντε πολυκατοικίες στο Μπραχάμι κολλημένες είναι ,όχι τρεις!
Ρωτάει ο δόκιμος τώρα

Sourya

# 40 στις 16/2/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

• Σιγουρα λες για το δικο μου

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Paralia48

ναυπηγικό ερώτημα : Ένα τέτοιο κρουαζιερόπλοιο με 11 πατώματα έχει ύψος: 11 Χ 2.20 = 24.2 μέτρα περίπου. Αυτό για να ισορροπήσει χρειάζεται μια καρίνα ... 20 μέτρα; να πω ; περίπου; ή ένα τεράστιο βαρίδι στο ισόγειο...    Πόσο ευσταθές είναι το καράβι; Αντέχει σε μεγάλα κύματα;  Και με μια καρίνα 20 μέτρα (σιγά μην έχει τόσο μεγάλη) θα ήταν ένα μακρόστενο πράμα που θα ΄εσκιζε το νερό με μετωπική επιφάνεια...44,2Χ25 να πω...   Κάπου κάνω λάθος. Αυτό το σχήμα δεν είναι καράβι! Πέντε πολυκατοικίες στο Μπραχάμι κολλημένες είναι ,όχι τρεις!
Ρωτάει ο δόκιμος τώρα

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 139163acbcd77613da5d7ff095434f41.jpg (239.13KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 23 φορές
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.