Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Manolo1964
Μέχρι τα 40-45χρ. η εορτή της αγάπης είναι για να την γιορταζεις του Αγίου Βαλεντίνου, από 45+ η εορτη μετατίθεται για του Αγίου Φανουρίου...βοήθεια μας!![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Manolo1964
Μέχρι τα 40-45χρ. η εορτή της αγάπης είναι για να την γιορταζεις του Αγίου Βαλεντίνου, από 45+ η εορτη μετατίθεται για του Αγίου Φανουρίου...βοήθεια μας!![]()
και τους δυο
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από paranomos
Τι χαρηκες;
Το παλικαρι..η τον αρκουδο;
Δεν παμε καλα..ακου παλικαρι 25 χρονων..να της κανει δωρο αρκουδο.
Γινε εσυ αρκουδος παλικαρι μου!
Αν ειναι χωρίς σκόρδο κάτι γινεται!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Alezandra
Παίδες αρκουδιάρηδες και μη,ο Βαλεντίνος θέλει γλύκα και φιλι.Καμία σημασία δε δίνει αν τα πάτε μέσα σε ανθοδέσμη η μέσα σε τζατζίκιΚαι του χρόνου να τον γιορτάσετε !!!
Να πουμε και για τα καρναβαλια κατι, ε?...
Παιδακι μου εισαι εκτος θεματοε. Αχ αυτις ο ερωτας ,παιρνει μυαλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από EnikosΝα πουμε και για τα καρναβαλια κατι, ε?...
Μπορεί και να ξέρει τι λέει...είναι ο έρωτας ένας μασκαράς!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από SouryaΠαιδακι μου εισαι εκτος θεματοε. Αχ αυτις ο ερωτας ,παιρνει μυαλα
όταν συνδιάζεις τον έρωτα με την τσικνοπέμπτη!
Εγω δεν εχω δραμι μυαλο, Κυρια μου...
Δε με τρομαζει, αρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από SouryaΠαιδακι μου εισαι εκτος θεματοε. Αχ αυτις ο ερωτας ,παιρνει μυαλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Alezandra
Παίδες αρκουδιάρηδες και μη,ο Βαλεντίνος θέλει γλύκα και φιλι.Καμία σημασία δε δίνει αν τα πάτε μέσα σε ανθοδέσμη η μέσα σε τζατζίκιΚαι του χρόνου να τον γιορτάσετε !!!
Alezandra
Εσενα κοριτσι τα λουλουδακια που κρατας..ο βαλεντινος σου στα χαρισε;
Και εγειρες στον ωμο του;
Παράθεση:
Μαθητικός έρωταςΜια σοκολάτα στην τσάντα κρυφά από ένα συμμαθητή εν ώρα μαθήματος .Μια ροζ τούρτα σε σχήμα καρδιάς που θα μου μείνει αξέχαστη στα φοιτητικά χρόνια..Ένα δαχτυλίδι με δύο καρδιές μεγαλώνοντας...Να νιώθεις ότι είσαι καλά και να αγαπάς τον εαυτό σου ακόμη κι αν είσαι μόνος αυτή την μέρα ... αυτά είναι για εμένα η σημερινή γιορτη
Σχόλιο # 32 από Antigoni468
η σημερινη γιορτη?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media