Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Την γνώμη σας παρακαλώ.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

hornet19

# 21 στις 24/2/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από valia-12

Από την εργασιακή μου εμπειρία που μετρά αρκετά χρόνια ,θα σου έλεγα πως ότι ήταν να πάρεις από αυτή τη δουλειά ,το πήρες.Βρες άλλη εργασία με καλύτερους όρους.

απο ο,τι εχει γραψει εχει ηδη αλλαξει εργασια

Αρέσει στο μέλος Megalodondas

flat_line

# 22 στις 26/2/2020
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978

Aυτό που με ενοχλούσε ίσως περισσότερο.

Είναι η εντύπωση πως δεν υπολογίζουν κανέναν, ανεξάρτητα τι έχει προσφέρει. Είχε πει χαρακτηριστικά η διευθήντρια στο κατάστημα εκείνο, "εμένα όποιος μου ξυνίζει τον διώχνω". Η νοοτροπία του κάνουμε ότι γουστάρουμε και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανένα

Alezandra

# 23 στις 27/2/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Αν δεν έχεις καλές σχέσεις με τον προϊστάμενο δεν μπορείς ούτε εσύ να αποδώσεις ούτε εκείνος να σου φερθεί ομορφα.Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους Φίλος δεν θα γίνεις απαραίτητα με τους συναδέλφους αλλά μια τυπική επικοινωνία πρέπει να υπάρχει.Αν είσαι δυσαρεστημένος δεν είναι σωστό να τον συζητάς με τους συναδέλφους αλλά να το λες κατευθείαν στο αφεντικό.Τα πηγαδάκια στις εταιρίες συνήθως απολύονται πακέτο να ξέρετε.

flat_line

# 24 στις 27/2/2020
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978

Δεν υπήρχε πηγαδάκι

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Alezandra
Αν δεν έχεις καλές σχέσεις με τον προϊστάμενο δεν μπορείς ούτε εσύ να αποδώσεις ούτε εκείνος να σου φερθεί ομορφα.Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους Φίλος δεν θα γίνεις απαραίτητα με τους συναδέλφους αλλά μια τυπική επικοινωνία πρέπει να υπάρχει.Αν είσαι δυσαρεστημένος δεν είναι σωστό να τον συζητάς με τους συναδέλφους αλλά να το λες κατευθείαν στο αφεντικό.Τα πηγαδάκια στις εταιρίες συνήθως απολύονται πακέτο να ξέρετε.

Υπήρχε αυτή η συνεχόμενη ένταση μεταξύ της διευθύντριας και του προιστάμενου με εμάς τους απλους εργαζόμενους. Ειδικά εμένα δεν με χώνεψε. Ίσως επειδή ποτέ δεν ένιωσα άνετα να κάτσω να μιλήσω μαζί της περι ανέμων και υδάτων, έτσι ποτέ δεν με έστειλε για παράδειγμα να πάω βόλτα το σκυλάκι της όπως έκανε με άλλους.

Κάποια στιγμή έμαθα ότι μέζεψε τους υπόλοιπους τρεις για να τους κάνει παρατηρήσεις επειδή κοιτούσαν τον κώλο της, κάτι που οπως ελεγε το αντιλήφθηκε απο την αντανάκλαση που κάνει το τζάμι της πόρτας εισόδου, και όταν την άνοιγε το πρωί, οι άλλοι την κοιτούσα. Εμένα δεν με φώναξε σε αυτό, και πολύ καλά έκανε, θα συχαινόμουν να κοιτάξω τον κώλο της, δεν ξερω ποιος κανονικός άνδρας θα μπορουσε να σκεφτει κατι ερωτικό με αυτά που έκανε εκει μέσα.

Ο προιστάμενος πάλι κάθε τρεις και λίγο με απειλούσε με απόλυση η μου ελεγε να φυγω αν δεν μου αρέσει. Επίσης ελεγε συχνα ιστορίες σχετικά με την δυναμη του και το ποσους εχει δείρει. Καποια στιγμη με προκάλεσε σε χειροπάλη, κάτι που ευγενικά αρνήθικα. αν και ενδόμυχα θα ηθελα να του σπάσω το χέρι. Προσπαθούσα απλά να είμαι επικεντρωμένος στην εργασία μου και να μην δείνω σημασία.

Ειναι πολλά, τόσα πολλά, ισως στην πορεία του θέματος μου να τα γράψω.

hornet19

# 25 στις 27/2/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από flat_line

Δεν υπήρχε πηγαδάκι

Υπήρχε αυτή η συνεχόμενη ένταση μεταξύ της διευθύντριας και του προιστάμενου με εμάς τους απλους εργαζόμενους. Ειδικά εμένα δεν με χώνεψε. Ίσως επειδή ποτέ δεν ένιωσα άνετα να κάτσω να μιλήσω μαζί της περι ανέμων και υδάτων, έτσι ποτέ δεν με έστειλε για παράδειγμα να πάω βόλτα το σκυλάκι της όπως έκανε με άλλους.

Κάποια στιγμή έμαθα ότι μέζεψε τους υπόλοιπους τρεις για να τους κάνει παρατηρήσεις επειδή κοιτούσαν τον κώλο της, κάτι που οπως ελεγε το αντιλήφθηκε απο την αντανάκλαση που κάνει το τζάμι της πόρτας εισόδου, και όταν την άνοιγε το πρωί, οι άλλοι την κοιτούσα. Εμένα δεν με φώναξε σε αυτό, και πολύ καλά έκανε, θα συχαινόμουν να κοιτάξω τον κώλο της, δεν ξερω ποιος κανονικός άνδρας θα μπορουσε να σκεφτει κατι ερωτικό με αυτά που έκανε εκει μέσα.

Ο προιστάμενος πάλι κάθε τρεις και λίγο με απειλούσε με απόλυση η μου ελεγε να φυγω αν δεν μου αρέσει. Επίσης ελεγε συχνα ιστορίες σχετικά με την δυναμη του και το ποσους εχει δείρει. Καποια στιγμη με προκάλεσε σε χειροπάλη, κάτι που ευγενικά αρνήθικα. αν και ενδόμυχα θα ηθελα να του σπάσω το χέρι. Προσπαθούσα απλά να είμαι επικεντρωμένος στην εργασία μου και να μην δείνω σημασία.

αρρωστημενες καταστασεις...

Αρέσει στο μέλος flat_line

hns1602

# 26 στις 27/2/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Δεν νομίζω πως υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου...

Υπάρχουν και υγιείς καταστάσεις, υπάρχουν και τοξικές... σε χώρους εργασίας...

Δε χρειάζεται να σε επηρεάζουν τα ατυχή σχόλια του κάθε ψώνιου στη δουλειά...

Αρέσει στο μέλος flat_line
I want a perfect body... I want a perfect soul...

manousos82003

# 27 στις 28/2/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
Ειναι πολυ σχετικο για μενα...
Στον ιδιωτικο τομεα, αυτο εξαρταται απο τον κλαδο πιστευω...Συνήθως τετοιου ειδους καταστασεις υπάρχουν, όπου υπάρχει ανταγωνισμός...

Αντιθετως, στο δημοσιο και να μην σε χωνευουν ή θελουν να "σε στειλουν" για οποιοδηποτε λόγο, δεν μπορουν να σε απολύσουν, αντιθέτως ή πειθαρχικο (βρισκοντας μια προφαση) ή μετάθεση...
Κάποτε όταν δεν μας άρεσε μια εργασία, φεύγαμε έτσι απλά και πηγαίναμε στην επόμενη...Πλέον παρακαλάμε να μην ερθει αυτή η στιγμή...
Υπομονη!

Kristina_

# 28 στις 28/2/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Σε τι ειδος δουλεια μπορει μια "διευθυντρια" να καλει τους εργαζομενους και να τους κανει παρατηρηση επειδη  ...κοιταξαν την αντανακλαση της στην πορτα???

Θα ηθελα παρα πολυ να το μαθω αν και κατανοω οτι πιθανοτατα ειναι μια πληροφορια που δε θες να αποκαλυψεις...μπορεις τουλαχιστον να πεις το ειδος της επιχειρησης???

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από flat_line

Δεν υπήρχε πηγαδάκι

Υπήρχε αυτή η συνεχόμενη ένταση μεταξύ της διευθύντριας και του προιστάμενου με εμάς τουςπλους εργαζόμενους. Ειδικά εμένα δεν με χώνεψε. Ίσως επειδή ποτέ δεν ένιωσα άνετα να κάτσω να μιλήσω μαζί της περι ανέμων και υδάτων, έτσι ποτέ δεν με έστειλε για παράδειγμα να πάω βόλτα το σκυλάκι της όπως έκανε με άλλους.

Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 29 στις 28/2/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Γινεται να μου πεις τον ασημαντο λογο, για τον οποιο σε απελυσαν?...

Οχι, ε?...

(απ' οσο εχω δει)...

Heptamer

# 30 στις 29/2/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Kristina_

Σε τι ειδος δουλεια μπορει μια "διευθυντρια" να καλει τους εργαζομενους και να τους κανει παρατηρηση επειδη  ...κοιταξαν την αντανακλαση της στην πορτα???

Σε επιχειρηση με προισταμενη "σκυλα".

Μου αρεσει που ψαχνατε και ορισμο 

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.