Παράθεση:
Σχόλιο # 677 από EnikosΑντε παλι με εκεινο το εμβολιο της αστρα ζενεκα...
Και πλησιαζουν οι ημερες...
Αν δειτε και γραφω σαν την Παραλια, να ξερετε οτι το εκανα...
οχι τιποτε αλλο, αλλα επειδη καπου διαβασα - ''και τι θα γινει, αν το κανω, δλδ.;''..
να εχεις υποψη σου, αν και θεωρω - ενημερωνεσαι
μπορει να το αποσυρουν και εδω μεχρι τοτε,
αν και δεν το πολυπιστευω, λογω της ''ελλειψης εμβολιων'' και του ''πλανου'' που τρεχουν..
Ρισκο...
Σε φανταζομαι...
Θα γινεις η φαντασιωση ολων των κατατρεγμενων γυναικωνε...
Αστα να πανε...μην καμεις το εμβολιο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 679 από Paralia48
Λες να γίνω εγώ Ενικός; Μπρρρ!!
Θα επρεπε ηδη να ξερεις οτι εχει καθολικη ανοσια...στα παντα...
Παράθεση:
ενικος
Σχόλιο # 680 από kostas232καλα ειναι να γινεις.. μην βγαλεις καμμια ουρα προσεξε... μπαχαχαχαχαχχα
τι φτιανεις σημερις?
Επειδη εισαι και μικρη εσυ...μην ανησυχεις...
Μεχρι να ερθει η σειρα σου, θα εχει ψοφησει ο ιος...
Η αν οχι, ξεκινα του μια συζητηση, να τα δει ολα...να τρεχει να κρυφτει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 679 από Paralia48Έχω μέλλον βέβαια, μέχρι να φτασει η σειρά μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 680 από kostas232τι φτιανεις σημερις?
Α...ολα κι ολα... Μη μου πειραζετε την Παραλια... ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 675 από Francesca_εδω, μετα τα 20 λεπτα εχει νεα στοιχεια για τα εμβολια και την αποτελεσματικοτητα τους;
δεν λεω να μην το κανετε, η αποφαση δικη σας βεβαια
https://www.youtube.com/watch?v=V-9shCM1RWE
Δεν είμαι ειδική, αλλά γενικά δε συμφωνώ με την τόση στατιστική στην ιατρική. Δηλαδή επειδή εδώ και ένα χρόνο, παλεύουμε με νούμερα, θα πω, πού διαφωνώ με τον κο Πουλά.
Λέει: Εχουν εμβολιαστεί πλήρως με 2 δόσεις 300.000 συμπολίτες μας. Απ αυτούς νόσησαν σε μια εβδομάδα οι 300, δηλ 1 στους 1000 . Την άλλη βδομάδα θα έχουμε άλλους 300 κλπ. Ακούγεται λογικό, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο μένουν μολυσματικοί και θα συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό να μεταδίδουν τη νόσο. Επίσης δεν ξέρουμε πόσο βαριά την πέρασαν , δεν το είπε. Επίσης έβγαλε το συμπέρασμα, αν εμβολιαστούν 1.000.000 θα κολλήσουν σε μια βδομάδα 1.000 ! Δηλαδή, ρε παιδιά, είπαμε καλή η στατιστική και οι ευθείες παλινδρόμησης ή πώς λέγονται, αλλά πώς βγάζεις το συμπέρασμα, ότι αυτή η συνάρτηση θα συνεχίζεται έτσι; Μπορεί η μεταδοτικότητα να πέφτει. Μπορεί να μη μεταδίδεται αναλογα του αριθμού εμβολιασμένων, άλλωστε υπάρχουν και οι ανεμβολίαστοι. Πώς βγάζει αυτά τα απλοϊκά συμπεράσματα;
Ξαναλέω, δεν είμαι ειδική. Επταήμερε, έλα σε παρακαλώ να μας κάνεις μια ανάλυση.
Αλλά τα βλέπω πολύ χαζά τα επιχειρήματά του. Μπορεί και να γίνουν έτσι ή χειρότερα, αλλά δεν με έπεισε.
Από γιατρό εξ' Αμερικής έμαθα ότι οι εμβολιασμένοι δεν μεταφέρουν τον ιό στους ανεμβολίαστους και παρθένους στον ιό οργανισμούς. Και έχουν δημοσιευτεί ιατρικές έρευνες σχετικά που δεν μας τις λένε ακόμα όμως τα ΜΜΕ ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 684 από EnikosΕπειδη εισαι και μικρη εσυ...μην ανησυχεις...
Μεχρι να ερθει η σειρα σου, θα εχει ψοφησει ο ιος...
Η αν οχι, ξεκινα του μια συζητηση, να τα δει ολα...να τρεχει να κρυφτει...
Λες να με φοβηθεί ε;
Κι αν του αρχίσω τα αντικαπνιστικά μου , σώθηκε η ανθρωπότητα!
Τωρα ειλικρινά, σκέφτομαι, να κάνω ένα εμβόλιο με όσο γίνεται λιγότερες παρενεργειες. Η αποτελεσματικότητα λίγο με νοιάζει. Όλα αποτελεσματικά είναι. Κι αν κολλήσω ελαφριά, δεν έγινε και τίποτα. Θα το συζητησω με τη γιατρό στις 22. 3 Θα σας πω παιδιά.
δεν μεταδίδεται ο ιός από την μουσική αλλά όταν είναι δυνατή μπαίνεις στον πειρασμό να πλησιάσεις πολύ τον συνομιλητή σου για να του μιλήσεις στο αυτί
Παράθεση:
Σχόλιο # 651 από Paralia48
κι αν μια οικογένεια είναι πενταμελής, θα αφήνει ένα ένα μέλος εκ περιτροπής στο κρύο;
Να, αυτά θεωρώ υπερβολικά!
Ή το να μη βάλουμε τη μουσική δυνατά! Από τη μουσική θα μεταδοθεί ο ιός; Πες να την κλείσουμε στις 11. Αλλά όχι να μη βάλουμε μεταξύ μας μουσικούλα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 688 από Paralia48
Λες να με φοβηθεί ε;
Τωρα ειλικρινά, σκέφτομαι, να κάνω ένα εμβόλιο με όσο γίνεται λιγότερες παρενεργειες. Η αποτελεσματικότητα λίγο με νοιάζει. Όλα αποτελεσματικά είναι. Κι αν κολλήσω ελαφριά, δεν έγινε και τίποτα. Θα το συζητησω με τη γιατρό στις 22. 3 Θα σας πω παιδιά.
δλδ. εκει μπορειτε να επιλεγετε οποιο θελει ο καθενας;
Περα απο τις εξαλλοσυνες που λεμε...
Ημουν οπως ολοι επιφυλακτικος και φυσικα τα εψαχνα, καθε δημοσιευμα, καθε μετεμβολιαστικη στατιστικη, καθε κουβεντα και εκανα τις συγκρισεις γεγονοτων και επιστημονικων τοποθετησεων...
Κατεληξα, μετα και την συζητηση με γιατρους και με πολλα ατομα διαφορετικου ιατρικου παρελθοντος, που εκαναν το εμβολιο, στο οτι..
Το σημαντικοτερο προκειμενου να παρουσιαστουν παρενεργειες, ειναι το ατομικο ιστορικο υγειας του καθενος και η βαρυτητα οσων περιεχονται σε αυτο...
Μετα...το προβλημα μου...αν δεν εμβολιαστω...
Δεν θα μπορω να ταξιδεψω στα στενα χρονικα περιθωρια που εχει το προγραμμα μου οταν φευγω απο την Ελλαδα...
Δηλαδη, θα πηγαινω που θα πηγαινω και αναλογα τους τοπικους περιορισμους που αφορουν τον ιο μπορει να μπαινω σε ολιγοημερες καραντινες μεχρι να με "ανιχνευσουν" ιατρικως...επειδη δεν θα εχω εμβολιαστει...
Ζησε Μαη μου...τα πλοια στα οποια θα πρεπει να βρεθω, ειναι και αυτα σε ακρως συγκεκριμενα χρονικα πλαισια προγραμματισμενα και μαλλον δεν θα συναντηθουμε...ποτε...
Και...
Περαν ολων αυτων, ενα μερος του ντορου που γινεται για την αποτελεσματικοτητα εχει να κανει και με τον αδυσωπητο πολεμο των φαρμακευτικων εταιρειων μεταξυ τους, για εμπορικους σκοπους...τι πιο "φυσιολογικο" γι' αυτα τα ορνεα...
Και ετσι αποφασισα να το κανω και ποσως με ενδιαφερει αν θαναι αυτο που θαχει αρωμα μεντας, αυτο που θαχει χρωμα αγχολυτικο, αυτο που εκανε ο ταδε φιρμας η εκεινο που σου δινουν και ενα πιγκαλ δωρο...
Συνομιλησα με τον εαυτο μου ιδαιτερως και ειπαμε απο κοινου...
Ενικε! Θα παμε που θα παμε εκει που πρεπει, ας παμε με κλας και...υγιεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 688 από Paralia48
Λες να με φοβηθεί ε;
εκει με τους πειρασμους!!1 .. και γιατι να σκυψεις να του ψυθιρισεις στα αυτι μανταμ τροκαντερο/??... και τι θα ειναι αυτα τα ψυθιρισματα??.. κατι για την τραγουδι οεοοο??? ή θου Κυριε ...???
Παράθεση:
Σχόλιο # 689 από trocaderoδεν μεταδίδεται ο ιός από την μουσική αλλά όταν είναι δυνατή μπαίνεις στον πειρασμό να πλησιάσεις πολύ τον συνομιλητή σου για να του μιλήσεις στο αυτί
Παράθεση:
Σχόλιο # 685 από Mindthegap-
Α...ολα κι ολα...
Μη μου πειραζετε την Παραλια... ...
Aστες τις στατιστικες αναλυσεις Παραλια. Σχετικές ειναι κι αυτες, όπως όλα.
Μην αγχώνεσαι άνευ λόγου κι αιτιας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 686 από Paralia48
Ξαναλέω, δεν είμαι ειδική. Επταήμερε, έλα σε παρακαλώ να μας κάνεις μια ανάλυση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 693 από giorgos170
τι σ' εμποδίζει να συνεχίσεις να κάνεις την θεραπεία σου σωστά ...,,,??
Συγκροτημένη τοποθέτηση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 691 από EnikosΠερα απο τις εξαλλοσυνες που λεμε...
Ημουν οπως ολοι επιφυλακτικος και φυσικα τα εψαχνα, καθε δημοσιευμα, καθε μετεμβολιαστικη στατιστικη, καθε κουβεντα και εκανα τις συγκρισεις γεγονοτων και επιστημονικων τοποθετησεων...
Κατεληξα, μετα και την συζητηση με γιατρους και με πολλα ατομα διαφορετικου ιατρικου παρελθοντος, που εκαναν το εμβολιο, στο οτι..
Το σημαντικοτερο προκειμενου να παρουσιαστουν παρενεργειες, ειναι το ατομικο ιστορικο υγειας του καθενος και η βαρυτητα οσων περιεχονται σε αυτο...
Δεν θα μπορω να ταξιδεψω στα στενα χρονικα περιθωρια που εχει το προγραμμα μου οταν φευγω απο την Ελλαδα...
Δηλαδη, θα πηγαινω που θα πηγαινω και αναλογα τους τοπικους περιορισμους που αφορουν τον ιο μπορει να μπαινω σε ολιγοημερες καραντινες μεχρι να με "ανιχνευσουν" ιατρικως...επειδη δεν θα εχω εμβολιαστει...
Ζησε Μαη μου...τα πλοια στα οποια θα πρεπει να βρεθω, ειναι και αυτα σε ακρως συγκεκριμενα χρονικα πλαισια προγραμματισμενα και μαλλον δεν θα συναντηθουμε...ποτε...
Και...
Περαν ολων αυτων, ενα μερος του ντορου που γινεται για την αποτελεσματικοτητα εχει να κανει και με τον αδυσωπητο πολεμο των φαρμακευτικων εταιρειων μεταξυ τους, για εμπορικους σκοπους...τι πιο "φυσιολογικο" γι' αυτα τα ορνεα...
Και ετσι αποφασισα να το κανω και ποσως με ενδιαφερει αν θαναι αυτο που θαχει αρωμα μεντας, αυτο που θαχει χρωμα αγχολυτικο, αυτο που εκανε ο ταδε φιρμας η εκεινο που σου δινουν και ενα πιγκαλ δωρο...
Οταν ακους μουσικη στο ξεκουφωμα, διασκεδαζεις και ποσως σε ενδιαφερει να πιασεις κουβεντες...γκαριζεις μεσα στον νταλκα σου και ακουει ολη η γειτονια τι λες...
Οταν ακους μουσικη για την απολαυση και για την κουβεντα, ποσο κοντα να πας στον αλλο για να του πεις κατι στο αφτι...με κουφο απολαμβανεις την μουσικη σου?...
Απ' οσο ξερω δηλαδης...μπορει και ναχουνε αλλαξει τα πραματα στην Δισνευλανδ...
Παράθεση:
εσυ
Σχόλιο # 692 από kostas232εκει με τους πειρασμους!!1 .. και γιατι να σκυψεις να του ψυθιρισεις στα αυτι μανταμ τροκαντερο/??... και τι θα ειναι αυτα τα ψυθιρισματα??.. κατι για την τραγουδι οεοοο??? ή θου Κυριε ...???
Παράθεση:
Σχόλιο # 690 από Francesca_
δλδ. εκει μπορειτε να επιλεγετε οποιο θελει ο καθενας;
δεν ξερω, θα μαθω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 691 από EnikosΠερα απο τις εξαλλοσυνες που λεμε...
Και...
ακριβώς έτσι το σκέφτηκα. Αν είναι να με ταλαιπωρούν, θα το κάνω, να τελειώνω. Πάντως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ιδιαίτερη μεταχείρηση για τους εμβολιασμένους στα ταξίδια. Μόνο η quantas είπε θα παίρνει μόνο εμβολιασμένους...
Για εμενα δεν ειναι θεμα τα των αεροπορικων εταιρειων, αλλα τα τοπικα μετρα που αφορουν στον Κοβιντ...
Τα οποια ειναι πολυ περιοριστικα, για χιλιαδες (εκατομμυρια ισως), ταξιδιωτες...
Ουτε να το κανεις επειδη θα σε ταλαιπωρουν, θα το κανεις με γνωμονα το ιατρικο ιστορικο σου...
Αλλα μην σκας, σιγα σιγα και οι αεροπορικες και ολα τα μεσα μετακινησης θα θεσπισουν αυστηροτατους κανονισμους σε παγκοσμια κλιμακα...
No way out...γιου νοου?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 698 από Paralia48
δεν ξερω, θα μαθω.
ακριβώς έτσι το σκέφτηκα. Αν είναι να με ταλαιπωρούν, θα το κάνω, να τελειώνω. Πάντως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ιδιαίτερη μεταχείρηση για τους εμβολιασμένους στα ταξίδια. Μόνο η quantas είπε θα παίρνει μόνο εμβολιασμένους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 694 από HeptamerAστες τις στατιστικες αναλυσεις Παραλια. Σχετικές ειναι κι αυτες, όπως όλα.
Μην αγχώνεσαι άνευ λόγου κι αιτιας.
![]()
Επτεήμερε, πολύ διπλωματική η απάντησή σου ήταν!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media