Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γνωριζει καποιος τι ισχυει σ αυτην την περιπτωση ;

Σελίδα : 1

kiriakos1996

# 1 στην 1/3/2020
author
Ανδρας / 27 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Γνωριζει καποιος τι ισχυει σ αυτην την περιπτωση ;

Παιδια γιατι καποιος δικηγορος δε δηλωνει το ονομα του στην εγκληση οταν τον πληρωνει παρα πολλα χρηματα ο πελατης του για μια υποθεση ; αφου υποτιθεται οτι δουλεψε γιατι δενφαινεταο οτι τον εκπροσωπει ;εχω δει διαφορα υπομνημαματα πως γινεται μια εγκληση και ο δικηγορος αναφερει το ονομα . Μου το πε ενας φιλος μου παθε χοντρη ζημια και εχει τρελαθει τωρα . Πληρωσε πρωτα το δικηγορο του 1500 ευρω δηλαδη του δωσε μπροστα τα χρηματα και ο δικηγορος του πε θα παμε μαζι στη γαδα που εχω ενα γνωστο μου μπατσο να κανεις τη μηνυση σ αυτον . Συναντηθηκαν στη γαδα την επομενη μερα και πριν γινει η καταθεση ο φιλος μου του εδωσε 1500 ευρω τα οποια τα εριξε στην τσαντα του για να τον εχει συνηγορο . Ανεβαινουν πανω ο δικηγορος ξεκιναει να καταθετει και επεβαλε στον πελατη του να μη διανοηθει να μιλησει και να καταθεσει . Ο φιλος μου τον υπακουσε πιστευοντας οτι ειναι ειδικος στο ζητημα λογω και ως επισης επειδη ασζετος με νομικα ζητηματα . Τα λεφτα τα ειχε δωσει πιο πριν ο φιλος μου και αφου τελειωσε η καταθεση που δικηγορος ειπε μονο οτι τον φιλο μου τον συκοφαντουν γενικως και αοριστως ενω υπηρχαν πολυ σοβαρες ενδειξεις οτι αυτη που τον συκοφαντει ειναι η συναδελφος του και αυτο ειχε πει ο φιλος μου στο δικηγορο του οτι ηθελε να τη μηνυσει συγκεκριμενα αυτη γιατι το χε παραξυλωσει να διαδιδει σε τριτους βρωμιες . Ετσι ειχαν συνεννοηθει . Την ωρα της καταθεσης ο δικηγορος του ειπε να πουνε καλυτερα εγκληση κατα αγνωστων γιατι του λεει καταλαβε οτι η κοπελα ειναι απλως υποπτη ενω ηξερε το ονομα το επαγγελμα της κοπελας και την κατοικια. Ο φιλος μου συμφωνησε λογω ασχετοσυνης . Και ο πληρεξουσιος δικηγορος του δεν ανεφερε καν τον ονομα του στην εγκληση . Το εμαθε γιατι του το πε ενας αλλος δικηγορος .Γιατι ; αφου πληρωθηκε ! Ο φιλος μου δεν τα ηξερε ολα αυτα και παει να τρελαθει. Πως μπορω να τον βοηθησω ; ο δε δικηγορος του απο την αρχη ηταν επιθετικος καχυποπτος προσβλητικος απεναντι στον φιλο μου . Μεχρι και τωρα αφου τον πληρωσε του λεει καλα εκανα και ημουνα καχυποπτος απεναντι σου .

Megalodondas

# 2 στην 1/3/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έτσι?

Ρωτάω μήπως γίνει κανένα λάθος..

Enikos

# 3 στην 1/3/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Το θεμα σου, επρεπε να το βαλεις στην ενοτητα "σεξουαλικοτητα"...

Εκει ειναι οι ειδικοι της εδρας, για τα νομικα ζητηματα...

Εδω...το πολυ πολυ... να σε τρολαρουν...

Οι αδαεις...περι τα νομικα νταραβεργια...

Αρέσει στα μέλη sun_world, MiltosRNLI1930

Paralia48

# 4 στις 2/3/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Να σου πω κι εγώ, με νομικές υποθέσεις δεν ξέρω, αλλά θα σου πω μια άποψη ενός αφελή παρατηρητή.Η νοοτροπία και η παράνομη αισχροκέρδια του κυρίου δικηγόρου δεν είναι καινούργια. Πολλοί φίλοι μου είχαν παρόμοιες κακές εμπειρίες με αποτέλςσμα ορισμένοι κύριοι και κυρίες του επαγγέλματος να το έχουν ξεφτυλίσει τελείως. Εμείς οι υπόλοιποι που ακούμε τέτοιες ιστορίες τρόμου, φοβόμαστε να πλησιάσουμε επαγγελματία του κλάδου. Υπάρχει ένας δικηγορικός σύλλογος. Αν πήγαινε εκεί και τον κατήγγελνε? Πήγαινε και συ μαζί ως μάρτυρας. Ή ο αστυνόμος που απευθύνθηκε. Φαντάζομαι απόδειξη δεν έκοψε για τα 1500. Επίσης παρανομία. Πιστεύω ο σύλλογός τους δε θα είναι σύμφωνος να ξεφτυλιστεί το επάγγελμα.
Αρέσει στα μέλη kiriakos1996, giorgos170

kiriakos1996

# 5 στις 2/3/2020
author
Ανδρας / 27 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 4
Ναι στη συγκεκριμενη περιπτωση

Megalodondas

# 6 στις 2/3/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 1.053

Οκ

Από Τρίτη τώρα είναι αργία θα συνεδριάσει η επιτροπή να δεί αν μπορεί να βοηθήσει στο εν λόγω ζήτημα

Πάντα φιλικά προς το περιβάλλον

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από kiriakos1996
Ναι στη συγκεκριμενη περιπτωση

Alezandra

# 7 στις 3/3/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Απαντήσεις: 855
Μπορείς να μην έχεις εμπιστοσύνη στη γυναίκα σου Αλλά στο δικηγόρο σου πρέπει να έχεις Ο δικηγόρος μας είναι ίσως το μόνο έμπιστο άτομο (για τη μητέρα μας διατηρώ αμφιβολίες) Καταλάβατε ?
Αρέσει στο μέλος earth-

achinos

# 8 στις 3/3/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Alezandra
Μπορείς να μην έχεις εμπιστοσύνη στη γυναίκα σου Αλλά στο δικηγόρο σου πρέπει να έχεις Ο δικηγόρος μας είναι ίσως το μόνο έμπιστο άτομο (για τη μητέρα μας διατηρώ αμφιβολίες) Καταλάβατε ?

καταλάβαμε! σαν τη σχέση κ αυτός.

Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν απαιτείται αποκλειστικότητα. Μπορείς να έχεις έναν για κάθε περίπτωση.

Αν βρεις αυτόν που ταιριάζει τον κρατάς για όλη την υπόλοιπη ζωή σου!

Αφού κ που είμαι νομοταγής, έχω δυο τρεις καθέναν για άλλο, που τους χρειάζομαι συνεχώς.

Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 9 στις 4/3/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Alezandra

έτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά δυστυχώς βλέπεις ότι συχνά μπλέκεις με απατεώνες. Εκμεταλλεύονται την τυφλή εμπιστοσύνη σου.

Αν πράγματι βρεις τον σωστό, τότε , όπως λέει η Αχινός, τον κρατάς για πάντα , μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος...καλύτερα από τον σύζυγο.

Έχω γνωστό που έχασε περιουσία, εξαιτίας απατεώνα δικηγόρου. Όχι 1500 ! Επί 50.

Ξερω περίπτωση, που το δικηγορικό γραφείο <<χάλασε>> όλα τα μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνο, ίντερνετ) για να μην προλάβουν τάχα μια ημερομηνία  και να κερδίσουν κάτι λεφτά από μια υπόθεση που είχε λήξει.

Δηλαδή, κάνουν τόσα κόλπα, που δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.

Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 10 στις 4/3/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οταν βρισκεσαι μπροστα σε εναν δικηγορο και τον θες για να διεκδικησεις το δικιο σου, δεν...

...ξεκινας με παρανομια το νταραβερι σου αυτο...

...δειχνει αυτο που...πως το λεμε?...ααα!...ενοχη και ανθρωπο ο οποιος δειχνει αυτη την υπερμετρη καλωσυνη που χρησιμοποιουν οι ενοχοι, για να δειξουν...αθωοι...

...οι δικηγοροι, με την σειρα τους, ως διαχειριστες-κανονιζοντες την λαμογια του αθρωπου, (ακριβως σαν τους παπαδες), ξερουν ακριβως τι κανουν και σε ποιον...

...τα κανουν συνηθως σε αθρωπους τους οποιους εχουν σκαναρει με τη μια ως ενοχους...αρα, αυτους οι οποιοι θα δειξουν ντε φακτο "καλωσυνατοι" παυλα "αθωοι"...ανευ αποδεικτιων στοιχειων, παρα με μισολογα και διαβεβαιωσεις του τυπου, "μα τη μπαναγια"...

Κατι σαν την περιπτωση του φιλου εδω, δηλαδη...

Ο οποιος αντι να παρει εστω ενα τηλεφωνο στον δικηγορικο συλλογο, να ενημερωθει, ανεβασε το θεμα του σε σαιτ...γνωριμιων...ξεκινοντας τον μυθο του, με...απολογια...

Αυτα...

... και λιγα ειπα...

Αρέσει στα μέλη kiriakos1996, alisida

MadameShuShu40

# 11 στις 4/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αν και έχω κάποιους καλούς φιλους, δικηγορους, θα πω κι εγώ κάτι.

Τι είναι ένας δικηγόρος στον πάτο της θάλασσας??

Μια καλή αρχή!!

Βρες χρυσό μου, έναν δικηγόρο έμπιστο, που πρώτα σου κάνει την δουλειά και μετά τον εξοφλείς!!

k0stas_st

# 12 στις 4/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

σταληθεια καταλάβατε τι έγινε από αυτά που γραφει στο 1 ποστ? 

ενδιαφέρον!! 

Enikos

# 13 στις 4/3/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δεν του βγηκε η ντιλια, με τον δικεορο και...

Σκουζει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από k0stas_st

σταληθεια καταλάβατε τι έγινε από αυτά που γραφει στο 1 ποστ? 

ενδιαφέρον!! 

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost