Παιδια γιατι καποιος δικηγορος δε δηλωνει το ονομα του στην εγκληση οταν τον πληρωνει παρα πολλα χρηματα ο πελατης του για μια υποθεση ; αφου υποτιθεται οτι δουλεψε γιατι δενφαινεταο οτι τον εκπροσωπει ;εχω δει διαφορα υπομνημαματα πως γινεται μια εγκληση και ο δικηγορος αναφερει το ονομα . Μου το πε ενας φιλος μου παθε χοντρη ζημια και εχει τρελαθει τωρα . Πληρωσε πρωτα το δικηγορο του 1500 ευρω δηλαδη του δωσε μπροστα τα χρηματα και ο δικηγορος του πε θα παμε μαζι στη γαδα που εχω ενα γνωστο μου μπατσο να κανεις τη μηνυση σ αυτον . Συναντηθηκαν στη γαδα την επομενη μερα και πριν γινει η καταθεση ο φιλος μου του εδωσε 1500 ευρω τα οποια τα εριξε στην τσαντα του για να τον εχει συνηγορο . Ανεβαινουν πανω ο δικηγορος ξεκιναει να καταθετει και επεβαλε στον πελατη του να μη διανοηθει να μιλησει και να καταθεσει . Ο φιλος μου τον υπακουσε πιστευοντας οτι ειναι ειδικος στο ζητημα λογω και ως επισης επειδη ασζετος με νομικα ζητηματα . Τα λεφτα τα ειχε δωσει πιο πριν ο φιλος μου και αφου τελειωσε η καταθεση που δικηγορος ειπε μονο οτι τον φιλο μου τον συκοφαντουν γενικως και αοριστως ενω υπηρχαν πολυ σοβαρες ενδειξεις οτι αυτη που τον συκοφαντει ειναι η συναδελφος του και αυτο ειχε πει ο φιλος μου στο δικηγορο του οτι ηθελε να τη μηνυσει συγκεκριμενα αυτη γιατι το χε παραξυλωσει να διαδιδει σε τριτους βρωμιες . Ετσι ειχαν συνεννοηθει . Την ωρα της καταθεσης ο δικηγορος του ειπε να πουνε καλυτερα εγκληση κατα αγνωστων γιατι του λεει καταλαβε οτι η κοπελα ειναι απλως υποπτη ενω ηξερε το ονομα το επαγγελμα της κοπελας και την κατοικια. Ο φιλος μου συμφωνησε λογω ασχετοσυνης . Και ο πληρεξουσιος δικηγορος του δεν ανεφερε καν τον ονομα του στην εγκληση . Το εμαθε γιατι του το πε ενας αλλος δικηγορος .Γιατι ; αφου πληρωθηκε ! Ο φιλος μου δεν τα ηξερε ολα αυτα και παει να τρελαθει. Πως μπορω να τον βοηθησω ; ο δε δικηγορος του απο την αρχη ηταν επιθετικος καχυποπτος προσβλητικος απεναντι στον φιλο μου . Μεχρι και τωρα αφου τον πληρωσε του λεει καλα εκανα και ημουνα καχυποπτος απεναντι σου .
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έτσι?
Ρωτάω μήπως γίνει κανένα λάθος..Το θεμα σου, επρεπε να το βαλεις στην ενοτητα "σεξουαλικοτητα"...
Οκ
Από Τρίτη τώρα είναι αργία θα συνεδριάσει η επιτροπή να δεί αν μπορεί να βοηθήσει στο εν λόγω ζήτημα
Πάντα φιλικά προς το περιβάλλον
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από kiriakos1996
Ναι στη συγκεκριμενη περιπτωση
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Alezandra
Μπορείς να μην έχεις εμπιστοσύνη στη γυναίκα σου Αλλά στο δικηγόρο σου πρέπει να έχεις Ο δικηγόρος μας είναι ίσως το μόνο έμπιστο άτομο (για τη μητέρα μας διατηρώ αμφιβολίες) Καταλάβατε ?
καταλάβαμε! σαν τη σχέση κ αυτός.
Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν απαιτείται αποκλειστικότητα. Μπορείς να έχεις έναν για κάθε περίπτωση.
Αν βρεις αυτόν που ταιριάζει τον κρατάς για όλη την υπόλοιπη ζωή σου!
Αφού κ που είμαι νομοταγής, έχω δυο τρεις καθέναν για άλλο, που τους χρειάζομαι συνεχώς.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Alezandra
Μπορείς να μην έχεις εμπιστοσύνη στη γυναίκα σου Αλλά στο δικηγόρο σου πρέπει να έχεις Ο δικηγόρος μας είναι ίσως το μόνο έμπιστο άτομο (για τη μητέρα μας διατηρώ αμφιβολίες) Καταλάβατε ?
έτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά δυστυχώς βλέπεις ότι συχνά μπλέκεις με απατεώνες. Εκμεταλλεύονται την τυφλή εμπιστοσύνη σου.
Αν πράγματι βρεις τον σωστό, τότε , όπως λέει η Αχινός, τον κρατάς για πάντα , μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος...καλύτερα από τον σύζυγο.
Έχω γνωστό που έχασε περιουσία, εξαιτίας απατεώνα δικηγόρου. Όχι 1500 ! Επί 50.
Ξερω περίπτωση, που το δικηγορικό γραφείο <<χάλασε>> όλα τα μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνο, ίντερνετ) για να μην προλάβουν τάχα μια ημερομηνία και να κερδίσουν κάτι λεφτά από μια υπόθεση που είχε λήξει.
Δηλαδή, κάνουν τόσα κόλπα, που δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.
Οταν βρισκεσαι μπροστα σε εναν δικηγορο και τον θες για να διεκδικησεις το δικιο σου, δεν...
Αν και έχω κάποιους καλούς φιλους, δικηγορους, θα πω κι εγώ κάτι.
Τι είναι ένας δικηγόρος στον πάτο της θάλασσας??
Μια καλή αρχή!!
Βρες χρυσό μου, έναν δικηγόρο έμπιστο, που πρώτα σου κάνει την δουλειά και μετά τον εξοφλείς!!
σταληθεια καταλάβατε τι έγινε από αυτά που γραφει στο 1 ποστ?
ενδιαφέρον!!Δεν του βγηκε η ντιλια, με τον δικεορο και...
Σκουζει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από k0stas_stσταληθεια καταλάβατε τι έγινε από αυτά που γραφει στο 1 ποστ?
ενδιαφέρον!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media