Γράφτηκα στη σελίδα θέλοντας να εκφράσω κάτι και να ζητήσω τη βοήθεια σας. Ζω εδώ και 16 χρόνια με το Κώστα και έχουμε μαζί 2 παιδιά. Όταν γνωριστήκαμε ήταν χρήστης σε ηρωίνη αλλα με τη βοήθεια μου καταφέραμε και απεγλωβιστηκε από το κόσμο αυτό. Εγώ δεν έχω κάνει χρήση ούτε και καπνίζω. Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω ότι χάσαμε τη κόρη μας σε ατύχημα με μηχανή ξανακυλησε. Προσπαθώ να είμαι η δυνατή και να μαζέψω τα κομμάτια μας αλλα δεν τα καταφέρνω. Έχω ζητήσει βοήθεια από οικογένεια και ψυχολόγους αλλα τίποτα. Τι προτείνετε μέσα από την εμπειρία σας να με βοηθήσει.
Να σε πληροφορησω, οτι...
Δεν ειναι εδω ο ΟΚΑΝΑ η...
Καποιο ειδικο σαιτ, για τετοια ζητηματα, τα οποια εσυ...
Αντιμετωπιζεις τοσο προχειρα, γραφοντας, σε ενα σαιτ γνωριμιων?...
Να σε πληροφορησω η θα με κραξουν οι ειδικοι απαφτολογοι, (επι παντος επιστητου), τσι εδρος?...
Ασε, το αφηνω φλου και θα δουμε...
Αγαπητη ,
τα ειλικρινα μου συλλυπητήρια για τον χαμο του παιδιου σας .
Οσο για τον συζυγο σου ...πιστευω οτι σωστα εχεις απευθυνθει στην οικογενια και σε ψυχολογους
Ο ιδιος δεν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του ...
Γραφεις οτι δεν εχουν βοηθησει μεχρι στιγμης ...Δεν θελουν ? δεν μπορουν ? δεν εχουν καταφερει να τον βοηθησουν ? τι ακριβως ?
Keep Walking
Αν υπάρχει η δυνατότητα φύγετε μακριά..
Μακριά από φίλους, γνωστά στέκια κτλπ.
Κατά προτίμηση επαρχία, φύση, θάλασσα..
Να σού πω επίσης πώς δεν σημαίνει πώς επειδή τά κατάφερε την πρώτη φορά θά επαναλάβει την επιτυχία καί ειδικά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η ψυχική του κατάσταση
Είναι άλλο να κόβεις την ηρωίνη με στόχο ορατό την οικογένεια,την αγάπη στα 25 καί άλλο μετά από την αποτυχημένη καί μάταιη κατά αυτόν προσπάθεια να "ευτυχήσει"και κοντευοντας τα 40..
Δεν είναι καί πολλοί οι στόχοι καί τό μέλλον πού μας τάζει η ζωή και πολλοί έχουν την άποψη πώς χαρά ήταν καί πέρασε,σαν τί άλλο να περιμένει?
Δεν τον νοιάζει επίσης "να ζήσει"οπότε μήν το αναφέρεις καθόλου σαν αξία..
Καλό κουράγιο καί ζωή σε εσάς.
Παράθεση:
Ειναι χρήστης ναρκωτικων
Σχόλιο # 1 από Aggela-Γράφτηκα στη σελίδα θέλοντας να εκφράσω κάτι και να ζητήσω τη βοήθεια σας. Ζω εδώ και 16 χρόνια με το Κώστα και έχουμε μαζί 2 παιδιά. Όταν γνωριστήκαμε ήταν χρήστης σε ηρωίνη αλλα με τη βοήθεια μου καταφέραμε και απεγλωβιστηκε από το κόσμο αυτό. Εγώ δεν έχω κάνει χρήση ούτε και καπνίζω. Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω ότι χάσαμε τη κόρη μας σε ατύχημα με μηχανή ξανακυλησε. Προσπαθώ να είμαι η δυνατή και να μαζέψω τα κομμάτια μας αλλα δεν τα καταφέρνω. Έχω ζητήσει βοήθεια από οικογένεια και ψυχολόγους αλλα τίποτα. Τι προτείνετε μέσα από την εμπειρία σας να με βοηθήσει.
Μας κανεις πλακα...δεν μπορει. Αν περιμενεις απο εδω μεσα να βρεις απαντησεις σε αυτα τα θεματα δεν την παιρνεις τη ζωη σου και πολυ στα σοβαρα...(αν δεν μας κανεις ηδη πλακα, που αυτο ειναι και το πιο πιθανο βεβαιως βεβαιως)
η κοπελα σας λεει τοσο σοβαρα πραγματα κι εσεις της κανετε κριτικη!!! μια φιλη συμβουλη ζητησε απο καποιον οχι κριτικη ...Θελησε να πει στο φορουμ(Ποσο τραγικο λάθος ειναι αυτο πια; ) τον πονο της...το προβλημα της ...ν ανοιξει την καρδια της γιατι αισθανεται μονη κι αβοηθητη και ψαχνει παντου ,,,εστω και ψιχουλα...αλλωστε το λεει κα το τραγουδι ,,στα σκουπίδια βρισκεις διαμαντια που οι άλλοι εχουν πεταξει,,,
Κούκλα μου ακουσε με λιγακι,,, χρειαζεται να οπλιστεις με πολυ δυναμη και υπομονη για να αναταπεξελθεις σε μια τετοια κατασταση αλλωστε περα απο τον αρρωστο αντρα σου υπαρχει ενα ακόμα παιδί που θα πρεπει να στηριξεις σε ολα τα επιπεδα. φαινεσαι γλυκο πλασμα και για να βρισκεσαι εδω ψαχνεις παρηγορια, μαλλον δε σε καλυπτει η ζωη σου οπως ειναι σημερα .Αν υπαρχει αγάπη μεταξυ σας αλλαξε την οσο ειναι καιρος. κανε οτι ειπε παραπανω ο φιλος...απομακρυνθειτε αν γινεται απο περιεργες παρεες και ελατε κοντα στη φυση που θα κανει σε ολους καλο...Δωσε οσο περισσοτερο χρονο αντεξεις σ αυτη την προσπαθεια κι αν δεις οτι δε γινεται τιποτα και θελει να καταστραφει οπωσδηποτε φυγε μακρια απο μια τετοια κατασταση που θα σας αρρωστησει τελικα όλους,,,οπωσδηποτε ομως για αρχη χρειαζεστε ειδικους για να σας βοηθησουν και ανθρωπους που σας αγαπουν για να στηριξουν τον αγωνα σας. Καλη δυναμη...
δωστον ενα τριμηνο να απεξαρτηθει αλλιως χωρισε τον...πολυ σκληρη απαντηση αλλα αναγκαια...
δυστυχως οι ανδρες ειναι πιο ευαισθητοι και πιο ευαλωτοι απο τις γυναικες...δυσκολα ξεπερνουν μια απωλεια και ευκολα καταφευγουν σε υποκαταστατα οπως αλκοολ και ουσιες...ιδιως αν εχουν βεβαρυμενο παρελθον...
εισαι νεα γυναικα με ενα ανηλικο που στηριζεται πανω σου...που εισαι υπευθυνη γι αυτο...ασε λοιπον τις ζητιανιες και λοιπες παρεκλησεις σε οσους σε ξερουν η σε οποιοδηποτε τυπου γιατρο και παρε την ζωη στα χερια σου...ενα ατομο θελεις μονο που να μπορει και να θελει να σε στηριξει...και να ξερεις οτι το παιδι σου εκτος του οτι εξαρταται απο σενα εχεις την υποχρεωση να το βγαλεις ετοιμο στην κοινωνια οταν ενηλικιωθει...
εκτος αν σε ολη σου την ζωη εισαι εξαρτημενη οικονομικα απο τον συντροφο σου οποτε δεν μπορεις να αναλαβεις τις ευθυνες...τοτε κοιτα μονο την ανατροφη του παιδιου σας και συνεχισε τα υπολοιπα και οσο παει...ειπαμε η ζωη ειναι ενα καλαμπουρι...αν την παρεις σοβαρα το πιθανοτερο ειναι να χασεις...
εκτος αν σε ολη σου την ζωη εισαι εξαρτημενη οικονομικα απο τον συντροφο σου οποτε δεν μπορεις να αναλαβεις τις ευθυνες...τοτε κοιτα μονο την ανατροφη του παιδιου σας και συνεχισε τα υπολοιπα και οσο παει...ειπαμε η ζωη ειναι ενα καλαμπουρι...αν την παρεις σοβαρα το πιθανοτερο ειναι να χασεις...
Συλλυπητήρια κορίτσι μου για το τραγικό γεγονός.Το ότι έχεις ένα παιδί ακόμα που βιώνει εκτός από το πένθος για την αδερφή του και τη συναισθηματική "κατρακύλα" του πατέρα του ,αυτό είναι το σημαντικότερο ... .
..Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε έξυπνη ούτε έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις.
Όμωςείμαι μητέρα και σαν μητέρα κι εγώ ,αν βρισκόμουν σε αυτή την κατάσταση θα κοίταζα πρώτα να σώσω το άλλο μου παιδί και φυσικά τον εαυτό μου για να μπορέσω να το μεγαλωσω..
.Ήδη τα προβλήματα είναι πολλά ,έχασε μια αδερφή ,έχασε τον πατέρα του (γιατί χαμένος είναι) μη χάσει και τη μητέρα ,είσαι πλέον το μόνο στήριγμα του.
...Ακούγεται σκληρό αλλά φύγε να σώσεις εσάς .
..Και ο πατέρας ,αν θέλει και αν αποφασίσει να ζήσει ,θα έρθει να σας βρει όταν γίνει καλά ...
.Καλή δύναμη σου εύχομαι .
δεν θελω να σου μιλησω σκληρα γιατι εισαι πονεμενη ,,διοτι εχεις χασει το παιδι σου ...
αλλα συγνωμη μας διαβαζει κοσμος εδω ,,τι ηθελες να μπλεξεις μ εναν χρηστη ;
και να την πληρωνετε ολοι μαζι και η οικογενεια σου και τα παιδια γι αυτη την επιλογη σου ...
ξερεις οτι οι επιλογες μας κρινουν τις τυχες των παιδιων μας ...
συμβουλευσου κεντρα απεξαρτησης ,,ΠΝΟΗ ,,,καπως ετσι λεγονται ,,,και τραβα κουπι τωρα τι να σου πω ,,,
εχω ακουσει για αποτελεσματα απ αυτα τα κεντρα ,,,ειναι η μονη ελπιδα ...
αν ημουν στην θεση σου ,,,θα τον εχωνα σ ενα κεντρο ,,,
θα βουταγα το παιδι μου και μην τον ειδατε ...
απλα και ρεαλιστικα ...
γιατι υπαρχει ακομη ενα παιδι που δεν χρωσταει τιποτα ,,να ζει σ ενα τετοιο περιβαλλον ...
Παράθεση:
Ειναι χρήστης ναρκωτικων
Σχόλιο # 1 από Aggela-Γράφτηκα στη σελίδα θέλοντας να εκφράσω κάτι και να ζητήσω τη βοήθεια σας. Ζω εδώ και 16 χρόνια με το Κώστα και έχουμε μαζί 2 παιδιά. Όταν γνωριστήκαμε ήταν χρήστης σε ηρωίνη αλλα με τη βοήθεια μου καταφέραμε και απεγλωβιστηκε από το κόσμο αυτό. Εγώ δεν έχω κάνει χρήση ούτε και καπνίζω. Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω ότι χάσαμε τη κόρη μας σε ατύχημα με μηχανή ξανακυλησε. Προσπαθώ να είμαι η δυνατή και να μαζέψω τα κομμάτια μας αλλα δεν τα καταφέρνω. Έχω ζητήσει βοήθεια από οικογένεια και ψυχολόγους αλλα τίποτα. Τι προτείνετε μέσα από την εμπειρία σας να με βοηθήσει.
Εσυ τωρα, εν τω μεταξυ...
Ειπες κατι πολυ χρησιμο...
"οπωσδηποτε ομως για αρχη χρειαζεστε ειδικους για να σας βοηθησουν"
Που κανενος δεν του εκοψε να το πει η δεν το ειπε...
Παράθεση:
βρε παιδια ελεος@
Σχόλιο # 7 από marie_la_journalisteη κοπελα σας λεει τοσο σοβαρα πραγματα κι εσεις της κανετε κριτικη!!! μια φιλη συμβουλη ζητησε απο καποιον οχι κριτικη ...Θελησε να πει στο φορουμ(Ποσο τραγικο λάθος ειναι αυτο πια; ) τον πονο της...το προβλημα της ...ν ανοιξει την καρδια της γιατι αισθανεται μονη κι αβοηθητη και ψαχνει παντου ,,,εστω και ψιχουλα...αλλωστε το λεει κα το τραγουδι ,,στα σκουπίδια βρισκεις διαμαντια που οι άλλοι εχουν πεταξει,,,
Κούκλα μου ακουσε με λιγακι,,, χρειαζεται να οπλιστεις με πολυ δυναμη και υπομονη για να αναταπεξελθεις σε μια τετοια κατασταση αλλωστε περα απο τον αρρωστο αντρα σου υπαρχει ενα ακόμα παιδί που θα πρεπει να στηριξεις σε ολα τα επιπεδα. φαινεσαι γλυκο πλασμα και για να βρισκεσαι εδω ψαχνεις παρηγορια, μαλλον δε σε καλυπτει η ζωη σου οπως ειναι σημερα .Αν υπαρχει αγάπη μεταξυ σας αλλαξε την οσο ειναι καιρος. κανε οτι ειπε παραπανω ο φιλος...απομακρυνθειτε αν γινεται απο περιεργες παρεες και ελατε κοντα στη φυση που θα κανει σε ολους καλο...Δωσε οσο περισσοτερο χρονο αντεξεις σ αυτη την προσπαθεια κι αν δεις οτι δε γινεται τιποτα και θελει να καταστραφει οπωσδηποτε φυγε μακρια απο μια τετοια κατασταση που θα σας αρρωστησει τελικα όλους,,,οπωσδηποτε ομως για αρχη χρειαζεστε ειδικους για να σας βοηθησουν και ανθρωπους που σας αγαπουν για να στηριξουν τον αγωνα σας. Καλη δυναμη...
Το αν λερωνεις η οχι τον χωρο, ειναι δικη σου σκεψη...
Κανεις δεν ισχυριστηκε κατι τετοιο...
Επισης, η αγαπη που πρεσβευει ο χωρος, δεν ειναι ακριβως αυτη η χριστιανικη με την οποια ευελπιστουμε να λυθουν τετοιου ειδους προβληματα...
Σοβαροτητα αναλογη του προβληματος, λεγεται αυτο που επισημανα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Aggela-
Εχετε δίκιο ότι μπορεί να μην είναι καταλληλος ο χωρος6 αλλ μου είπαν φιλοι ότι υπάρχουν πολλά άτομα και είπα μήπως κάποιος έχει εμπειρία. Έχω γράψει και αλλου για βοήθεια. Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται. Συγνωμη κύριε μου αν σας λερώσει το χώρο με κάτι άσχετο αλλά έχει να κάνει με το θέμα αγάπης που πρεσβεύει ο χωροςς. Ευχαριστώ.
Εδώ με αφορμή το θέμα χρειάζεται θαρρώ να πω το παρακάτω:
Άλλο το απεξαρτήθηκα, και άλλο το διέκοψα τη χρήση μιας ουσίας. "Πάμε διακοπές", λέμε. Που σημαίνει πως επιστρέφουμε, πάντα.
Αν κάποιος έχει απεξαρτηθεί, δεν ξανακυλάει.
Εφόσον σε μια δύσκολη στιγμή έχει ανάγκη την ουσία, εξαρτάται ακόμα από αυτήν. Ακόμα και αν έχει να κάνει χρήση χρόνια. Για να μην πω για το πόσες "άσχημες στιγμές" εφευρίσκονται.. (δεν αφορά το τελευταίο το εδώ θέμα).
Για την οριστική απεξάρτηση, χρειάζεται να την ξεριζώσει οριστικά από μέσα του, να την "σκοτώσει", να μην υπάρχει καν σαν επιλογή, ό,τι κι αν τού συμβεί.
Όπως δεν υπάρχει σε κάποιον που δεν τη δοκίμασε ποτέ.
Υ.Γ.: Ένα ευχαριστώ δηλώνω, ξέρει ποιος/ποια και γιατί.
κι εσυ τωρα ηθελες κατι οπωσδηποτε να πεις πανω σ αυτο που ειπα εγω και το ειπες!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Enikos
Εσυ τωρα, εν τω μεταξυ...
Δεν ητανε "οπωσδηποτε"!...
Βγαζει ματι...
Να...τωρα...
Ειμαι με ενα ματι...
Παράθεση:
χαχααχαχ ε ναι!!
Σχόλιο # 16 από marie_la_journalisteκι εσυ τωρα ηθελες κατι οπωσδηποτε να πεις πανω σ αυτο που ειπα εγω και το ειπες!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από EnikosΕσυ τωρα, εν τω μεταξυ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media