Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Mια ίσως περίεργη ερωτική επιθυμία

Σελίδα : 1

NIKOLAS1975

# 1 στις 16/8/2004
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 19
'Aρεσαν+: 0%

Mια ίσως περίεργη ερωτική επιθυμία

Ο/Η σύντροφος σας, σας λέει οτι θα τον/την ευχαριστούσε η παρουσία και συμμετοχή ενός τρίτου ατόμου (άνδρα ή γυναίκας) κατά την διάρκεια της ερωτικής σας πράξης.
Ποιά θα ήταν η αντίδραση σας;
Θα το συζητούσατε μαζί του/της;
Θα νιώθατε οτι δεν τον/την ευχατιστείτε αρκετά και γι αυτό ζητάει την παρουσία τρίτου ατόμου;
Θα αρνιόσασταν κατηγορηματικά και γιατί;
Θα συμφωνούσατε μαζί του/της και γιατί;

krikos

# 2 στις 17/8/2004
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 102
Το γούστο τού καθενός είναι προσωπική υπόθεση, σίγουρα όμως, αν επιθυμεί παρουσία τρίτου,

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.

Κρίκος.

the_moonlight_girl

# 3 στις 17/8/2004
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ krikos.ΤΟ ΣΕΞ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΡΙΟ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ..

TatOttom

# 4 στις 17/8/2004
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Σαλαμίνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
σε μια εποχη που αποθεωνει την επιθυμια, ολα που ολα ειναι ηθικα παραδεκτα και "προαγουν" την περιβοητη αυτοπραγματωση του ευατου μεσα απο οτιδηποτε θεωρει η "πειστει" το ατομο οτι "οφειλει" να γευθει - βιωσει σε αυτην την"συντομη" ζωή!
Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτην και σε πολλες αλλες ερωτησεις παρα μονο απαντησεις , απαντησεις που ομως ειναι αρρηκτα δεμενες και συνγχωνευμενες αφανεις με την πρωτη ματια με την ποιοτητα και την ιδια την ζωη του καθενος μας ...συνεπως: La vista est bella!

# 5 στις 17/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Κια ας υποθέσουμε πως συμφωνούν.
Φοβάμε ότι στο τέλος θα γίνει ότι έγεινε σε προαναφερθέν άρθρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

observer1

# 6 στις 17/8/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Γιατί δεν κάνουν (για καλύτερα) swinging;
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

# 7 στις 17/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Φίλε Νικόλα...

Με όλο το σεβασμό. Στο θέμα σου επισημαίνεις κάτι."Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης".Χωρίς να μπορώ να κρίνω το χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου είναι γεγονός ότι οι ηθικές αναστολές χάνονται ή μειώνονται σε κάτι τέτοιες στιγμές και μπορεί να ξεπεραστούν τα όρια σε διάφορους τομείς.Και στον λεκτικό.Ίσως το θέμα βέβαια θα έπρεπε να μπει στη κατηγορια "Σεξουαλικότητα" αλλά μη θεωρείς ότι όσα γίνονται ή λέγονται τέτοιες άκρως προσωπικές στιγμές ισχύουν και μετά από αυτές.Θα πρότεινα να συζητήσεις το συγκεριμένο θέμα με το έτερον ήμισυ.Σε κάποια πιο "ουδέτερη" στιγμή.Αν εξακολουθεί να επιμένει στις απόψεις του μπορείς να προχωρήσεις σε συμπεράσματα και κινήσεις.ΜΗ περιμένεις όμως να βρεις λογική τις στιγμές που κυριαρχεί το ένστικτο.Θα παρεξηγηθείς αλλιώς.Ελπίζω να έγινα κατανοητή.

Φιλικά,
Genie

-blond-amazona-

# 8 στις 18/8/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Γιατί δεν κάνουν (για καλύτερα) swinging;

Μη μασας ρε συ.....

Απλα να.....καλοκαιρακι τωρα.....κολλαει το ουζακι....

Επισης παιζει και η ολυμπιαδα στην μεση.....εε να μην κανουμε και τον ερωτα ομαδικο αθλημα?

Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.