Εφτιαξα σκορδαλια αλλα επειδη ειμαι αρχαριος στην κουζινα μου βγηκε πολυ καυτερη. Υπαρχει τροπος να τη σωσω? Ευχαριστω.
Πρόσθεσε κι αλλη βραστη πατατα και ελαιολαδο κατά το δοκουν και θα γινει πιο ηπια η γευση της.
Παράθεση:Να βαλετε και αγγουρακι στη σαλατα,σιγουρα θα κλαταρει ο ιος!σαλατα χωρις αγγουρι δε γινεται,μετριο αγγουρι,οχι πολύ μεγαλο,ειναι επικινδυνο!
Σχόλιο # 3 από Paralia48
Βράσε μια πατάτα, λιώστη και βάλε τη μέσα και ανακάτεψέ τη. ϊσως χρειαστεί να συμπληρώσεις αλατοπίπερα, λαδι ,δεν ξέρω τι άλλο βάζεις
Καλή ιδέα! Μια και είμαστε όλοι μέσα,ευκαιρία να φάμε σκορδαλιά! Να φοβηθεί και ο ιός!
Παράθεση:Δεν πειραζει,ας είναι λιγο καυτερη,ισως σκοτωσει τον νεογεννητο ιο,της κινας!εφευρετης θα αναγνωριστης,βραβειο ΝΟΜΠΕΛ θα παρεις!
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90
Εφτιαξα σκορδαλια αλλα επειδη ειμαι αρχαριος στην κουζινα μου βγηκε πολυ καυτερη. Υπαρχει τροπος να τη σωσω? Ευχαριστω.
Παράθεση:Σιγα,κ. Ring,θα παχυνει ο ανθρωπος!τι είναι αυτά που του προτείνεις!
Σχόλιο # 4 από Ring_a_Bell
Πρόσθεσε κι αλλη βραστη πατατα και ελαιολαδο κατά το δοκουν και θα γινει πιο ηπια η γευση της.
Παράθεση:Τι ζαχαρη,κυρια μου γλυκια,θα χαλασει τα δοντακια του ο ανθρωπος!οδοντιατρος εισαι και συστήνεις τη ζαχαρη,για να εχεις πελατες;
Σχόλιο # 5 από Sarimpala_zwgrafina
Ναι βαλε ζαχαρη και μη πες αν λειτουργησε
Παράθεση:Ποσες πατατες να βαλει!εχουν αμυλο,θα τοn παχυνεtε τον ανθρωπο,αγγουρακια γιατι δεν του συστηνετε;
Σχόλιο # 6 από alisida
Βάλε κι άλλες πατάτες και λίγο ξυδακι αν δεν έχεις ήδη βάλει
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, η πιο απλή λύση είναι η αραίωση της σκορδαλιάς φτιάχνοντας ανάλογη ποσότητα, πλην του σκόρδου και καλή ανάμιξη των δύο σκορδαλιών. Η χρήση μικρότερης ποσότητας είναι μία άλλη επιλογή, δεν φαντάζομαι να την τρως σκέτη.
Η ερώτηση που γεννιέται όμως από τις απαντήσεις των κυριών είναι γιατί με πατάτα και όχι με ψωμί; Μπορώ να φάω και αυτή με πατάτα αλλά θεωρώ αυτή με ψωμί σαν πιο αυθεντική. Απλά για λόγους ευκολίας;... στον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) ως πειραματικό ιο-απωθητικό !!!
Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ... μπορεί τελικά να σώσεις και ολόκληρο τον πλανήτη
Διεύθυνση αποστολής τάπερ :
World Health Organization (WHO) Headquarters
Avenue Appia 201211 Geneva
Telephone: +41-22-7912111
Παράθεση:
Πως να τη σωσω?
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Εφτιαξα σκορδαλια αλλα επειδη ειμαι αρχαριος στην κουζινα μου βγηκε πολυ καυτερη. Υπαρχει τροπος να τη σωσω? Ευχαριστω.
ποιος να το φανταζοταν...χωρις γιορτες χωρις παρελασεις...χωρις καν λιγο ήλιο και η σκορδαλιά καυτερή!!!
και μη χειρότερα!εγω θα την αφηνα έτσι...να συνηθίζουμε το καψιμο σιγά σιγα!!Πολυ μαυριλα
Παράθεση:
χρονια πολλα παιδια!
Σχόλιο # 14 από marie_la_journalisteποιος να το φανταζοταν...χωρις γιορτες χωρις παρελασεις...χωρις καν λιγο ήλιο και η σκορδαλιά καυτερή!!!
και μη χειρότερα!εγω θα την αφηνα έτσι...να συνηθίζουμε το καψιμο σιγά σιγα!!Kαλό θα μας κάνει!
Γιατι να τη σωσεις? ο Μεσσιας εισαι?
Panagiotismp90...fb εχεις?
Για πουρε την πηγαινες και σου χαλασε?...
Παράθεση:k. Sourya.Πολύ μαυριλα πλακωσε,μαυρη σαν καλιακουδα!Πολυ δουλεια επεσε και στον Αγιο Πετρο!Ελευθερας εισοδου είναι!
Σχόλιο # 15 από Sourya
Πολυ μαυριλα
Ο μπακαλιάρος βγήκε καλός?
δε μας είπες τελικά τι έγινε? αν και εγώ θα σου πρότεινα να την αφήσεις έτσι καυτερή.
να της φας να καούν όλα μέσα,φάρμακο παιδί μου το σκόρδο!!! ασε που αμα μυρίζεις κιόλας αποδεικνύεται σωτήριο,δεν σε πλησιάζει κανείς.
βρε μήπως να πηγαίνουμε σουπερ μαρκέτ φαγωμένοι γιαουρτοσκόρδιο?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media