Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ο έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

gritman

# 1 στις 25/3/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 19
'Aρεσαν+: 0%

Παίρνοντας έμπνευση από το αριστουργηματικό βιβλίο του Gabriel Garcia Marquez, "Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας"  (Ο.Τ.: El amor en los tiempos del colera), ξεκίνησα αυτή τη γενική συζήτηση με στόχο προτάσεις βιβλίων, ταινιών, μουσικής, συνταγών μαγειρικής, ρουτίνας γυμναστικής, ότι σας βοηθάει εσάς να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα της απαγόρευσης κυκλοφορίας και κατά προέκταση μπορεί να βοηθήσει και κάποιον άλλον. Θα παρακαλέσω να το κρατήσουμε χαλαρό και κόσμιο. Η κοινωνική απομάκρυνση που είναι απαραίτητη την περίοδο αυτή δεν ισοδυναμεί και κοινωνική απομόνωση και ευτυχώς η τεχνολογία μας δίνει πλέων αρκετά εργαλεία επικοινωνίας, μέσα στην ατυχία μας είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτές τις δυνατότητες. Σε άλλες εποχές όπως το 1900 που διαδραματίζεται η ιστορία οι επιλογές ήταν περιορισμένες και λιγότερο άμεσες, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Μπορεί η κατάσταση αυτή να είναι πρωτόγνωρη για τους σύγχρονους ανθρώπους αλλά δεν είναι μοναδική στον ρου της παγκόσμιας ιστορίας. Δεν περνάμε την πρώτη παγκόσμια πανδημία. Το κόστος σε ανθρώπινες ζωές, δυστυχώς θα είναι μεγάλο αλλά συνάμα έχουμε την δυνατότητα μέσο της τεχνολογίας και της σύγχρονης ιατρικής να το περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό.

Η ερωτική νουβέλα του Κολομβιανού Νομπελίστα συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, εντάσσεται στο λογοτεχνικό κίνημα του "μαγικού ρεαλισμού" και δικαίως έχει κερδίσει μια θέση στο πάνθεον της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ως ένα εκ των σπουδαιότερων βιβλίων του 20ου αιώνα. Η ιστορία έχει σαν κεντρικούς πρωταγωνιστές τους συνομήλικους Φλορεντίνο Αρίσα και Φερμίνα Δάσα. Οι δύο νέοι γνωρίζονται όταν ο Φλορεντίνο, για λογαριασμό του τοπικού ταχυδρομείου κάνει παράδοση της αλληλογραφίας στο σπίτι της Φερμίνα. Οι δύο νέοι σταδιακά ερωτεύονται αλλά λογαριάζουν χωρίς την γνώμη του πατέρα της Φερμίνα. Η χολέρα έχει ξεσπάσει και η Φερμίνα με την οικογένειά της μετακομίζουν στην επαρχία, αφήνοντας τον απαρηγόρητο Φλορεντίνο  σε μία πόλη που μαστίζεται από την αρρώστια. Το βιβλίο πραγματεύεται ανεκπλήρωτες αγάπες, πότε με μία πρωτοφανή σκληρότητα και πότε με μπόλικη δόση χιούμορ και αρκετά πιπεράτες ιστορίες και καταστάσεις. Χαρακτηριστική είναι η παραλληλία μεταξύ της χολέρας ως αρρώστια και της εκδήλωσης συμπτωμάτων αρρώστιας που αισθάνεται ο Φλορεντίνο λόγο του ανεκπλήρωτου έρωτα για την Φλορεντίνα. Το βιβλίο πραγματικά σε καθηλώνει αλλά για όσους δεν έχουν υπομονή υπάρχει και μεταφορά σε ταινία, δυστυχώς παρόλο που το οπτικό μέρος της ταινίας είναι εξαιρετικό δεν μεταφέρει καθόλου την μαγεία του βιβλίου. Πρόταση μου, διαβάστε το βιβλίο.

Αρέσει στα μέλη anassa_, Silektis και σε ακόμα 5 μέλη.

Enikos

# 2 στις 25/3/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Α, δεν θα το διαβασω...

Εγω γυμναζομαι, με αφορμη τα μετρα καταπολεμησης του Ιουουου!!!...

Αρέσει στο μέλος jane1978

earth-

# 3 στις 25/3/2020
author
Γυναίκα / 40 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Δυτική) / Μαγούλα
Απαντήσεις: 89

Ωραίο θέμα έβαλες. Εχω κάποιες σκέψεις. Θα επανέλθω

Αρέσει στο μέλος gritman

DonHuanDelSalsa

# 4 στις 25/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ο.κ. Αν και εγω προτεινω να ασχοληθουμε περισσοτερο με το μελλον της οικονομιας. Νηστικο αρκουδι δεν χορευει (ακομα και αν ερωτευθει χαχα). Ας μελετησουμε τις αντιληψεις των κενσιανων της οικονομιας, τους λογους των οικονομικων κρισεων και τις συνεπειες τους...το που το πανε. Υπαρχουν και βιντεο για τους πιο τεμπεληδες στο Youtube...Επισης..ας μαθουμε γιατι εμφανιζονται τελευταια τοσο πολλα πρωτογνωρα παθογονα που απειλουν τον τροπο ζωης μας...Δεν φταιει κανενας αλλος παρα μονο ο ιδιος ο ανθρωπος για ολα. Η λαιμαργια του και ο εγωισμος του που τοσο υποκριτικα σχεδον παντα εχει αλτρουιστικα τρομαρα του κινητρα, χαχα..Νομιζω και αυτο ειναι επικαιρο...και μελλοντικο. Τα δυσκολα θα τα δουμε μετα τη θεραπεια (του ιου...)

Kristina_

# 5 στις 25/3/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Μα πανε πανω απο 30 χρονια που το διαβασα...δεν το θυμαμαι καλο μου χε φανει τοτε αν και οχι οσο τα εκατο χρονια μοναξιας...ουτε το ενα θυμαμαι πια ουτε το αλλο...αλλα δεν θα τα ξαναδιαβασω...την ταινια δεν την εχω δει...ισως την ψαξω το εικαστικο μερος των ταινιων μου φαινεται πιο ενδιαφερον οποτε ναι θα την ψαξω αφου λες οτι ειναι ωραιο...τνκς

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gritman

Παίρνοντας έμπνευση από το αριστουργηματικό βιβλίο του Gabriel Garcia Marquez, "Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας"  (Ο.Τ.: El amor en los tiempos del colera), ξεκίνησα αυτή τη γενική συζήτηση με στόχο προτάσεις βιβλίων, ταινιών, μουσικής, συνταγών μαγειρικής, ρουτίνας γυμναστικής, ότι σας βοηθάει εσάς να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα της απαγόρευσης κυκλοφορίας και κατά προέκταση μπορεί να βοηθήσει και κάποιον άλλον. Θα παρακαλέσω να το κρατήσουμε χαλαρό και κόσμιο. Η κοινωνική απομάκρυνση που είναι απαραίτητη την περίοδο αυτή δεν ισοδυναμεί και κοινωνική απομόνωση και ευτυχώς η τεχνολογία μας δίνει πλέων αρκετά εργαλεία επικοινωνίας, μέσα στην ατυχία μας είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτές τις δυνατότητες. Σε άλλες εποχές όπως το 1900 που διαδραματίζεται η ιστορία οι επιλογές ήταν περιορισμένες και λιγότερο άμεσες, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Μπορεί η κατάσταση αυτή να είναι πρωτόγνωρη για τους σύγχρονους ανθρώπους αλλά δεν είναι μοναδική στον ρου της παγκόσμιας ιστορίας. Δεν περνάμε την πρώτη παγκόσμια πανδημία. Το κόστος σε ανθρώπινες ζωές, δυστυχώς θα είναι μεγάλο αλλά συνάμα έχουμε την δυνατότητα μέσο της τεχνολογίας και της σύγχρονης ιατρικής να το περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό.

Η ερωτική νουβέλα του Κολομβιανού Νομπελίστα συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, εντάσσεται στο λογοτεχνικό κίνημα του "μαγικού ρεαλισμού" και δικαίως έχει κερδίσει μια θέση στο πάνθεον της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ως ένα εκ των σπουδαιότερων βιβλίων του 20ου αιώνα. Η ιστορία έχει σαν κεντρικούς πρωταγωνιστές τους συνομήλικους Φλορεντίνο Αρίσα και Φερμίνα Δάσα. Οι δύο νέοι γνωρίζονται όταν ο Φλορεντίνο, για λογαριασμό του τοπικού ταχυδρομείου κάνει παράδοση της αλληλογραφίας στο σπίτι της Φερμίνα. Οι δύο νέοι σταδιακά ερωτεύονται αλλά λογαριάζουν χωρίς την γνώμη του πατέρα της Φερμίνα. Η χολέρα έχει ξεσπάσει και η Φερμίνα με την οικογένειά της μετακομίζουν στην επαρχία, αφήνοντας τον απαρηγόρητο Φλορεντίνο  σε μία πόλη που μαστίζεται από την αρρώστια. Το βιβλίο πραγματεύεται ανεκπλήρωτες αγάπες, πότε με μία πρωτοφανή σκληρότητα και πότε με μπόλικη δόση χιούμορ και αρκετά πιπεράτες ιστορίες και καταστάσεις. Χαρακτηριστική είναι η παραλληλία μεταξύ της χολέρας ως αρρώστια και της εκδήλωσης συμπτωμάτων αρρώστιας που αισθάνεται ο Φλορεντίνο λόγο του ανεκπλήρωτου έρωτα για την Φλορεντίνα. Το βιβλίο πραγματικά σε καθηλώνει αλλά για όσους δεν έχουν υπομονή υπάρχει και μεταφορά σε ταινία, δυστυχώς παρόλο που το οπτικό μέρος της ταινίας είναι εξαιρετικό δεν μεταφέρει καθόλου την μαγεία του βιβλίου. Πρόταση μου, διαβάστε το βιβλίο.

Αρέσει στα μέλη Silektis, jane1978 και σε ακόμα 3 μέλη.

equinox_

# 6 στις 25/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
απ' ο,τι θυμάμαι και εγώ, ο ήρωας ήταν πιστός στον ανεκπλήρωτο ερωτά του 50+ χρόνια, μεχρι να βρεθούνε και να τους συναντήσει ξανά η ζωή.
πού τώρα τέτοια αγάπη και έρωτας;
τότε πράγματι, να υπήρχε ακόμα αυτός ο ρομαντισμός που σήμερα πολλοί μπορεί να λένε πως είναι ρομαντικοί, αλλά καμία σχέση.
σήμερα γυρνάς πλάτη και πίσω σου ένας θεός μόνο βλέπει τι γίνεται
ένας, μου έλεγε πως με περίμενε 52 χρόνια και εγώ η χαζή, που είχα διαβάσει το βιβλίο, νομισα πως πράγματι θα ζήσω έναν έρωτα μεγάλο...
και μετά για να δείξει τον έρωτα του -
απο ''επιδημίες-χολέρες'', ''μαύρες χήρες'' - βδέλλες με τα πλεκτάνια του/τους, παραγεμίσαμε και μπούχτισα απο...''έρωτα''

τώρα ''ψεκάζω'' ..

marie_la_journaliste

# 7 στις 25/3/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

εγω προτιμω να ασχοληθω με τη διακοσμηση

διακοπες δε θα παω ..ρουχα καινουργια δε θα αγορασω ευκαιρια να απολαυσω το  σπιτι μου κανοντας μικρες επεμβασεις στα χρωματα μια αλλαγη στη διαρυθμιση και μεσα απο το μαρκετ πλεις μπορω να βρω πργματα που με πολυ χμηλο κοστος θα δωσουν μια νοτα ανανεωσης στο χωρο και μια χαρουμενη διαθεση σ ολους όσους ζουμε μεσα σ αυτον...Τα ματια μου αρχισαν λογω ηλικιας να με προδιδουν και με κουραζει το διαβασμα!! θα προτιμησω την ταινια αγαπητε μου gritman  αν και προτιμω να ζησω τους δικους μου ερωτες απο το να βλεπω τους  ερωτες των αλλων...Αλλωστε στον ερωτα... μπορώ και χωρις τα γυαλιά μου!! (ωραια ταινια κι αυτη!

Αρέσει στα μέλη Silektis, jane1978 και σε ακόμα 2 μέλη.

eva-1982

# 8 στις 25/3/2020
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 157

@griitman

"ο Φλορεντίνο λόγο του ανεκπλήρωτου έρωτα για την Φλορεντίνα"

...για τη Φερμίνα..

Κι εγώ προτιμώ τα 100 χρόνια..

gritman

# 9 στις 25/3/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Enikos

Α, δεν θα το διαβασω...

Θα ήθελες να μας περιγράψεις την γυμναστική που κάνεις; Ίσως να εμπνεύσει και άλλους. Αν και η αρχική του χρήση ήταν σατιρική ...  το "νους υγιής εν σώματι υγιεί" είναι μια καλή αρχή.  

gritman

# 10 στις 25/3/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από DonHuanDelSalsa
Ο.κ. Αν και εγω προτεινω να ασχοληθουμε περισσοτερο με το μελλον της οικονομιας. Νηστικο αρκουδι δεν χορευει (ακομα και αν ερωτευθει χαχα). Ας μελετησουμε τις αντιληψεις των κενσιανων της οικονομιας, τους λογους των οικονομικων κρισεων και τις συνεπειες τους...το που το πανε. Υπαρχουν και βιντεο για τους πιο τεμπεληδες στο Youtube...Επισης..ας μαθουμε γιατι εμφανιζονται τελευταια τοσο πολλα πρωτογνωρα παθογονα που απειλουν τον τροπο ζωης μας...Δεν φταιει κανενας αλλος παρα μονο ο ιδιος ο ανθρωπος για ολα. Η λαιμαργια του και ο εγωισμος του που τοσο υποκριτικα σχεδον παντα εχει αλτρουιστικα τρομαρα του κινητρα, χαχα..Νομιζω και αυτο ειναι επικαιρο...και μελλοντικο. Τα δυσκολα θα τα δουμε μετα τη θεραπεια (του ιου...)

Δεν διαφωνώ ότι το οικονομικό μας μέλλων είναι ζοφερό και σίγουρα είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει αλλά δεν είναι ο στόχος αυτής της συζήτησης. Μπορείς να ξεκινήσεις μια καινούργια συζήτηση και να αναλύσουμε εκεί τα περί Κεϋνσιανής Οικονομικής Θεωρίας, τη ραγδαία εξάπλωση ασθενειών στον μοντέρνο κόσμο και την υλιστική κατάπτωση των μοντέρνων κοινωνιών, σε εκείνη τη συζήτηση, θα είμαι από τους πρώτους που θα συνεισφέρει. Το ότι είναι επίκαιρο και μπροστά μας δε σημαίνει ότι κάθε συζήτηση πρέπει να είναι πάνω σε αυτό, υπάρχει χώρος για όλα. Θα σε παρακαλέσω να σεβαστείς τον αρχικό σκοπό της συζήτησης αυτής.

Αρέσει στο μέλος jane1978

Sourya

# 11 στις 25/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Για την ωρα αυτο γιατι κανω γλυκο)

)

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: b11da310aaf91318ffc31ff9c88816cc.jpg (25.93KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 126 φορές

gritman

# 12 στις 26/3/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Sourya

Για την ωρα αυτο γιατι κανω γλυκο)

)

Την συνταγή θέλουμε

DonHuanDelSalsa

# 13 στις 26/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Λαθος μου και το ειχα μετανιωσει που το εκανα αλλα ηταν πλεον αργα. Προσπαθησα να το σβησω αλλα δεν μπορουσα. Βλακεια μου... Εχεις απολυτο δικιο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από gritman

Δεν διαφωνώ ότι το οικονομικό μας μέλλων είναι ζοφερό και σίγουρα είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει αλλά δεν είναι ο στόχος αυτής της συζήτησης. Μπορείς να ξεκινήσεις μια καινούργια συζήτηση και να αναλύσουμε εκεί τα περί Κεϋνσιανής Οικονομικής Θεωρίας, τη ραγδαία εξάπλωση ασθενειών στον μοντέρνο κόσμο και την υλιστική κατάπτωση των μοντέρνων κοινωνιών, σε εκείνη τη συζήτηση, θα είμαι από τους πρώτους που θα συνεισφέρει. Το ότι είναι επίκαιρο και μπροστά μας δε σημαίνει ότι κάθε συζήτηση πρέπει να είναι πάνω σε αυτό, υπάρχει χώρος για όλα. Θα σε παρακαλέσω να σεβαστείς τον αρχικό σκοπό της συζήτησης αυτής.

gritman

# 14 στις 26/3/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από marie_la_journaliste

εγω προτιμω να ασχοληθω με τη διακοσμηση

διακοπες δε θα παω ..ρουχα καινουργια δε θα αγορασω ευκαιρια να απολαυσω το  σπιτι μου κανοντας μικρες επεμβασεις στα χρωματα μια αλλαγη στη διαρυθμιση και μεσα απο το μαρκετ πλεις μπορω να βρω πργματα που με πολυ χμηλο κοστος θα δωσουν μια νοτα ανανεωσης στο χωρο και μια χαρουμενη διαθεση σ ολους όσους ζουμε μεσα σ αυτον...Τα ματια μου αρχισαν λογω ηλικιας να με προδιδουν και με κουραζει το διαβασμα!! θα προτιμησω την ταινια αγαπητε μου gritman  αν και προτιμω να ζησω τους δικους μου ερωτες απο το να βλεπω τους  ερωτες των αλλων...Αλλωστε στον ερωτα... μπορώ και χωρις τα γυαλιά μου!! (ωραια ταινια κι αυτη!

Πολύ καλή ιδέα ... αφού περνάμε τόσο χρόνο στο σπίτι ... ας το κάνουμε πιο ελκυστικό. Αν κάποιο αποτέλεσμα των επεμβάσεων, σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη, αν θέλεις μοιράσου το μαζί μας.

Θα έρθει και η ταινία ... ίσως και σήμερα αν βρω λίγο χρόνο.

Αρέσει στα μέλη marie_la_journaliste, jane1978

marie_la_journaliste

# 15 στις 26/3/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

ιδου το αποτελεσμα

πηρα πινελο και λαδοπαστελ και με την ευκαιρια καθαρισα κι ολο το δωματιο μια που θα κοινοποιησω τη φωτο ..μη με περασετε για καμια ανεπρόκοπη!!! οι τοιχοι δεν εχουν υγρασια...ετσι ειναι η τεχνοτροπια που βγηκε κατα λαθος...μου τελειωνε η μπογια!

Το μέλος marie_la_journaliste έχει επισυνάψει το αρχείο: 249290_1785599254524_1508814_n.jpg (65.21KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 85 φορές
Αρέσει στα μέλη anassa_, gritman και σε ακόμα 5 μέλη.

wish_

# 16 στις 26/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Περιμένα να διαβάσω τι επιπτωσεις έχει η πανδημία στα σημερινά ζευγάρια,τροποί επαναπροσδιορισμού σχέσεων και πως την βγάζουν τα ερωτευμενάκια,

το βιβλίο το έχω διαβάσει πριν πολλα χρονιά,καλύτερο απ την ταινία πάντως.

alisida

# 17 στις 26/3/2020
author
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Μαρί μας βάζεις ιδέες ,όχι τπτ άλλο,δεν μπορώ να ζωγραφίσω ούτε ένα φύλλο .Μπράβο για την τέχνη
Αρέσει στα μέλη marie_la_journaliste, anassa_ και σε ακόμα 1 μέλος.

sammer19

# 18 στις 26/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:k.Ενικε,στο κρεβατι σου γυμναζεσαι;μονος;  τι ειδος,προγραμμα ακολουθεις;κάθε ποτε γυμναζεσαι;τι ωρες γυμναζεσαι;μετα το φαγητο ή πριν το φαγητο;με φορμες γυμνάζεσαι ή γυμνος;συγγνωμη γκαλοπ κανουμε!παρακαλουμε,οπως απαντησετε με ειλικρινεια και πληρη ευσυνειδησια.Σεβομαστε τα προσωπικα σας δεδομενα!ΘΑ ακολουθησει  κληρωση δωρου.Ταξιδι δεκαημερο, για δυο ατομα ,σε εξωτικες χωρεσ,της προτιμηση σας.Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων!
Σχόλιο # 2 από Enikos

Α, δεν θα το διαβασω...

sammer19

# 19 στις 26/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:Ναι!προκειται να κερδισει ταξιδι δεκαημερο,για εξωτικες χωρες,ο κ.Ενικος!δεχεστε να του συνοδευσετε!ΑΝ ναι,μπορειτε να τον βοηθήσετε στη σωστη συπληρωση των ερωτήσεων και να κανει πρακτικη εξασκηση μαζι σου!
Σχόλιο # 3 από earth-

Ωραίο θέμα έβαλες. Εχω κάποιες σκέψεις. Θα επανέλθω

sammer19

# 20 στις 26/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:Αγαπητη μου,Kristina,το πολύ διαβασα βλαπτει σε μερικα οργανα μας,οπως τα ματια! Απασχολει και κουραζει, τον εγκεφαλο μας κυριως στις βραδινες δραστηριότητες μας,με απτελεσμα να μειωνει σε μεγαλο βαθμο την αποδοση μας και την ικανοποιηση μας!Δια τουτο συνιστω να καταργησετε το διάβασμα σας!Ευχαριστω πολύ!kisses!
Σχόλιο # 5 από Kristina_

Μα πανε πανω απο 30 χρονια που το διαβασα...δεν το θυμαμαι καλο μου χε φανει τοτε αν και οχι οσο τα εκατο χρονια μοναξιας...ουτε το ενα θυμαμαι πια ουτε το αλλο...αλλα δεν θα τα ξαναδιαβασω...την ταινια δεν την εχω δει...ισως την ψαξω το εικαστικο μερος των ταινιων μου φαινεται πιο ενδιαφερον οποτε ναι θα την ψαξω αφου λες οτι ειναι ωραιο...τνκς

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.