Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πώς ξεκίνησε ο φονικές ιός;

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Ψήφοι: 31

Paralia48

# 41 στις 27/3/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%
Αλήθεια, οι ομοιοπαθητικοί είναι εναντίον των εμβολίων;
Είχα επί χρόνια παιδιάτρο που προτιμούσε ομοιοπαθητικές και εναλλακτικές θεραπείες .Αν ήταν αναγκαίο βέβαια, έδινε και δυνατά φάρμακα. Ποτέ δε μου είπε να μην κάνω εμβόλιο στα παιδιά

Sarimpala_zwgrafina

# 42 στις 27/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

#35! 

Απ οτι ειδα ειναι βιοχημικος και γενικα φαινεται οτι εχει καποια γνωση.

Δεν ειναι καθολου φαντασμενο βλακας !

κουτσοδοντα.

#39 Τα αρνητικα αποτελεσματα εχουμε παντου δεν εχουμε να κανουμε με μαγους

Sarimpala_zwgrafina

# 43 στις 27/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Απ οτι ξερω πιστευουν στην φυσικη ανοσια.

Heptamer

# 44 στις 27/3/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Ευσεβής πόθος.

Τίποτα ουσιαστικό δε θα διδαχτούμε.

Στα ίδια πάλι  θα κατρακυλησουμε, καθότι

α) είμαστε όντα της συνήθειας

βου) δε θα απαρνηθούμε ποτέ τους εγωισμους μας που μας κρατούν ζωντανους και ισχυρούς.

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από nikoslambr

Ειλικρινα δεν εχει σημασια πως ξεκινησε ουτε πως θα εξελιχθει για ολους εμας. Σημασια εχει να συνειδητοποιησουμε να διδαχθουμε και να εκτιμησουμε. Να γινουμε καλυτεροι.

Αρέσει στο μέλος Megalodondas

agnwstos_Xi

# 45 στις 28/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

# 42 Sarimpala_zwgrafina

Ναι,φυσικά,έχει κάποια γνώση.Τόση γνώση που προτρέπει ανθρώπους με παιδιά,γονείς,φίλους που πάσχουν από καρκίνο,να μην τολμήσουν να τους πάνε για χημειοθεραπείες ,γιατί τους στέλνουν εν γνώσει τους στον τάφο και θα έχουν μετά κακό κάρμα (για όσους δεν τον ξέρουν,χρησιμοποιώ δικές του φράσεις,δεν κάνω πλάκα).Στον Καιάδα τα φάρμακα,τα εμβόλια,οι πάσης φύσεως θεραπείες,γιατί αυτοί που φοράνε λευκές ποδιές είναι μέλη της συμμορίας της δυτικής ιατρικής,μπλέκει μάλιστα στο "κόλπο" τον Ρόκφελερ,τους τραπεζίτες κλπ (αυτός τα λέει,όχι εγώ).Τι είναι αυτό που θα μας γλυτώσει από τους γιατρουδάκους της κακιάς συμφοράς ? Τα φυτικά σκευάσματα που πουλάει στα θύματα που τον πιστεύουν.Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλάκις ότι κατάφερε να θεραπεύσει εντελώς ανθρώπους με καρκίνο,με ΑIDS κλπ με τα γιατροσόφια του.Αν περάσει κάποιος μια βόλτα από τα σχόλια των δημοφιλών βίντεό του,θα βρει αμέτρητα θύματα να επιτίθενται σε ανθρώπους που με λογικά επιχειρήματα καταρρίπτουν το μύθο του "δόκτορα". 'Αμα η πλύση εγκεφάλου πετύχει και τοποθετήσουμε το λαμόγιο στο θρόνο που μας έπεισε ότι αξίζει να βρίσκεται,άντε να σκεφτούμε καθαρά και να δούμε την απάτη.

hornet19

# 46 στις 28/3/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Heptamer

Ευσεβής πόθος.

Τίποτα ουσιαστικό δε θα διδαχτούμε.

Στα ίδια πάλι  θα κατρακυλησουμε, καθότι

α) είμαστε όντα της συνήθειας

βου) δε θα απαρνηθούμε ποτέ τους εγωισμους μας που μας κρατούν ζωντανους και ισχυρούς.

... και μπορει με την ευκαιρια (βλ. και Ελβετια) να μας παρακολουθει ακομα πιο απροσχηματιστα κι αποτελεσματικα ο μεγαλος αδερφος (...που ειναι μονο στην ηλικια "μεγαλος" αλλα πολυ ρουφιανος ο ατιμος)

Megalodondas

# 47 στις 28/3/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Διάβαζα χτες ένα άρθρο από κάποιον γενετιστή, πως δεν μπορεί να είναι ανθρώπινη δημιουργία ο ιός.

Και να συμφωνήσουμε σε αυτό ποιος θα πιστέψει πώς είναι τυχαία η μετάδοση του? Πως δεν φρόντισε κάποιος γι αυτό.

Γιατί όχι μόνο δεν νοιάζεται κανείς για εμάς μα ίσα ίσα μια εκκαθάριση είναι για κάποιους και απολύτως αναγκαία εδικά των προχωρημενων ηλικιών

Εν πάση περιπτώσει συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια..

Η φύση τέλος δεν εκδικείται κανέναν.. Είναι απολύτως φυσιολογικη η αναπαραγωγή και η επιβίωση όλων των οργανισμών πού μάχονται για αυτήν με τα δικά του εργαλεία ο καθένας

Οι ιοί, τα βακτήρια και οι μύκητες υπάρχουν εκατομμύρια χρόνια και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά από κάποια ενδεχόμενη εξαφάνιση τού είδους μας

...πιθανότερο από τις δικές μας πράξεις.. ας μην ψάχνουμε αλλού για "κακούς"..η επιβίωση είναι θεμιτή.. και το μόνο ζώο πού έχει "επεκτείνει" την απλή επιβίωση σε αναίτια καταστροφή πολλών άλλων οργανισμών είναι ο άνθρωπος.

Αυτοκαταστρεφομαστε και μοναχοί μας δηλαδή... καθώς η "θεοί" η τίποτα!

Enikos

# 48 στις 28/3/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Δεν ειναι εκδικηση, ειναι αντιδραση σε μια η πολλες δρασεις...

Εχει την εξης σκασιλα, σαν ζωντανος οργανισμος...

Να πολεμησει τον "καρκινο" που της προεκυψε παλι...

Το οτι συντηρει, στεγαζει, φροντιζει για την ομαλη διαβιωση τοσων τρις οργανισμων, δεν δειχνει μια απλη ...απαθη υπαρξη, αλλα εναν ανωτερο οργανισμο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Kristina_

Αυτα ειναι ανθρωπινες ερμηνειες εκ των υστερων...η φυση δε λειτουργει ετσι...εκδικητικα ...λεω μια αποψη ε

Αλλωστε και οι ανθρωποι και οι και ολα κομματια της φυσης ειναι...δεν εχει η φυση καμια σκασιλα να επιβαλει ισορροπια ( σε τι???)...απλα υπαρχει

Αρέσει στα μέλη Paralia48, MiltosRNLI1930

Sarimpala_zwgrafina

# 49 στις 28/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

#45.

Δεν ξερω τι κανει αλλα δεν φταιει εκεινος, μπορει να λεει οτι θελει. Άς προσεχουν που πανε. 

Και παλι δεν συμφωνο σε ολα αλλα σε μερικα!

Οτι πας στον γιατρο και σου γραφει ο καθε γιατρος τα δικα του το ιδιο ειναι αφου προωθουν. 

Και σιγα ο καημενος βοτανα πουλαει κατι που μπορεις να παρεις και απο καπου αλλου αμεσως να τον φας.

Επισης μπορει οντως να θεραπευσε, εδω με πιστη στο θεω εχω ακουστα εξαφανιστηκε καρκινος, δεν ειδα ανθρωπους να αποκαλουν το θεω απατεωνα γιατι σου κανει εντυπωση εκεινος ο ανθρωπος δεν καταλαβαινω.

anassa_

# 50 στις 28/3/2020
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Δεν ειναι κανονας, καποιοι απο τους ομοιοπαθητικους ειναι κλασικοι γιατροι που χρησιμοποιουν και ομοιοπαθητικη βοηθητικα ... 

Αλλοι ειναι οτιδηποτε που μπηκαν στον χωρο για να βγαλουν ευκολα χρηματα. 

Το θεμα του εμβολιου ειναι πολυσυνθετο και εχει υποστηρικτες και πολεμιους απο ολους τους χωρους .

Απο απλους αμορφωτους / ανενημερωτους μεχρι δασκαλους καθηγητες και γιατρους.

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Paralia48
Αλήθεια, οι ομοιοπαθητικοί είναι εναντίον των εμβολίων;
Είχα επί χρόνια παιδιάτρο που προτιμούσε ομοιοπαθητικές και εναλλακτικές θεραπείες .Αν ήταν αναγκαίο βέβαια, έδινε και δυνατά φάρμακα. Ποτέ δε μου είπε να μην κάνω εμβόλιο στα παιδιά

Αρέσει στα μέλη jane1978, Paralia48

MiltosRNLI1930

# 51 στις 28/3/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

To ερωτημα

https://www.youtube.com/watch?v=2CZ8fejXB7Y

εδω ειναι πως βλεπει ο μηχανοδηγος ?
Αρέσει στο μέλος Mindthegap-

Kristina_

# 52 στις 28/3/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Μα για τη φυση δεν ειναι ακριβως "καρκινος" ο ιος...ειναι και αυτος κομματι της...απειλει τον ανθρωπο Βεβαια...αλλα

εγω δεν εχω πειστει οτι για τη φυση ειμαστε εμεις το πιο σημαντικο κομματι της ...ουτε οτι κατανοει την εννοια της "σημαντικοτητας" ...και αν περιοριστει ο ανθρωπινος πληθυσμος η φυση ιδια θα ναι και η ζωη επισης θα βρει το (νεο?)  δρομο της 

Τελος παντων το θεμα ειναι εμεις τι μπορουμε να κανουμε τωρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Enikos

Δεν ειναι εκδικηση, ειναι αντιδραση σε μια η πολλες δρασεις...

Εχει την εξης σκασιλα, σαν ζωντανος οργανισμος...

Να πολεμησει τον "καρκινο" που της προεκυψε παλι...

Το οτι συντηρει, στεγαζει, φροντιζει για την ομαλη διαβιωση τοσων τρις οργανισμων, δεν δειχνει μια απλη ...απαθη υπαρξη, αλλα εναν ανωτερο οργανισμο...

Αρέσει στο μέλος DragonFall

Kristina_

# 53 στις 28/3/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Παντως εγω σε ατομα του περιβαλλοντος μου που κανουν ομοιοπαθητικη λεω παντα: "αμα ειστε αρρωστοι να πατε σε πραγματικο γιατρο και να παρετε φαρμακα (πραγματικα)..ε αμα ειστε καλα...καντε ομοιοπαθητικη!!!"

Και αυτο κανουν!!! Δεν ξερω αν εχουν καταλαβει το νοημα της παροτρυνσης μου, αλλα αφου συνεχιζουν την ομοιοπαθητικη δεν το χουν κατανοησει εις βαθος

Παντως απορω που ακομη υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται με το θεμα ομοιοπαθητικη...εδω και τα αμερικανακια ξυπνησαν!

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από anassa_

Δεν ειναι κανονας, καποιοι απο τους ομοιοπαθητικους ειναι κλασικοι γιατροι που χρησιμοποιουν και ομοιοπαθητικη βοηθητικα ... 

Το θεμα του εμβολιου ειναι πολυσυνθετο και εχει υποστηρικτες και πολεμιους απο ολους τους χωρους .

Αρέσει στα μέλη DragonFall, anassa_ και σε ακόμα 1 μέλος.

Aggelo

# 54 στις 28/3/2020
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
Τον λογο υπαρξης και γιατι εγινε ολο αυτο και γιατι απλωθηκε ο κορονοιος

θα μαθουμε σε 5-6 μηνες τωρα απλα ακουμε νουμερα νοσουντων που κανεις

δεν ξερει ποσο αληθινα ειναι η οχι και απαγορευσεις...
Αρέσει στα μέλη anassa_, MiltosRNLI1930

Sourya

# 55 στις 28/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χαχα κι εγω ημουν εκει πανω

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από MiltosRNLI1930

To ερωτημα

https://www.youtube.com/watch?v=2CZ8fejXB7Y

εδω ειναι πως βλεπει ο μηχανοδηγος ?

anassa_

# 56 στις 28/3/2020
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Ετσι ακριβως 

Το ιδιο ισχυει  κ για τον δρα. Μορς 

Βοηθητικα μπορεις να παρεις καποιες ιδεες ιδιαιτερα σε ο,τι αφορα τη χρηση φρουτων, βοτανων, φυσικων καλλυντικων, εφοσον αποδεδειγμενα γνωριζουμε οτι μας κανουν καλο. 

Εγω ας πουμε επειδη δυσκολευομαι πολυ με τα φρουτα προτιμω... τις παστες  μου εκαναν καλο οι επεξηγησεις πανω στη λειτουργια της φρουτοφαγιας ... τη στιγμη που κι αλλες πληροφοριες απο ιατρικα σαιτ συγκλινουν το βρισκω χρησιμο ... 

Ή το οτι απειροι γιατροι συστηνουν την ομοιοπαθητικη για καποια απο τα δερματικα νοσηματα διοτι ειναι αποτελεσματικη οκ ... θα δοκιμαζα αν μου συνεβαινε 

Αλλα να εχω καρκινο και να τον παλευω με τον Μορς ή την ομοιοπαθητικη τοτε θα ημουν αξια της μοιρας μου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Kristina_

Παντως εγω σε ατομα του περιβαλλοντος μου που κανουν ομοιοπαθητικη λεω παντα: "αμα ειστε αρρωστοι να πατε σε πραγματικο γιατρο και να παρετε φαρμακα (πραγματικα)..ε αμα ειστε καλα...καντε ομοιοπαθητικη!!!"

Και αυτο κανουν!!! Δεν ξερω αν εχουν καταλαβει το νοημα της παροτρυνσης μου, αλλα αφου συνεχιζουν την ομοιοπαθητικη δεν το χουν κατανοησει εις βαθος

Παντως απορω που ακομη υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται με το θεμα ομοιοπαθητικη...εδω και τα αμερικανακια ξυπνησαν!

Αρέσει στα μέλη DragonFall, jane1978 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 57 στις 28/3/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Δεν ειπα αυτα για τα οποια απαντας...

Ειπα κατα ποσον η Γη μπορει να εχει "σκασιλες" για το τι την αποτελει και γιατι...

Που ανεφερες στο ποστ το οποιο παρατεθηκα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Kristina_

Μα για τη φυση δεν ειναι ακριβως "καρκινος" ο ιος...ειναι και αυτος κομματι της...απειλει τον ανθρωπο Βεβαια...αλλα

εγω δεν εχω πειστει οτι για τη φυση ειμαστε εμεις το πιο σημαντικο κομματι της ...ουτε οτι κατανοει την εννοια της "σημαντικοτητας" ...και αν περιοριστει ο ανθρωπινος πληθυσμος η φυση ιδια θα ναι και η ζωη επισης θα βρει το (νεο?)  δρομο της 

Τελος παντων το θεμα ειναι εμεις τι μπορουμε να κανουμε τωρα

Paralia48

# 58 στις 29/3/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από anassa_

αυτό ακριβώς.

Πολλοί γιατροί προτιμούν να μη φορτωνουν άσκοπα τον ασθενή με φάρμακα, αν δεν είναι απαραίτητα. Έτσι σε απλές περιπτώσεις λένε Πιες τσάι μελισσόχορτου,κλπ> . Αυτό ονομάζουν ομοιπαθητική.. Αν πάλι είσαι υγιής ,όπως λέει η Κριστίνα, πήγαινε να πάρεις αυτά τα δυναμωτικά βοτάνια, να δυναμώσιες ,αν θες, άσε που αν ζεις υγιεινά, θα δυναμώσεις έτσι κι αλλοιώς.

Αλλά ξέρω πως υπάρχουν αυτοί οι ..τσαρλατάνοι, που δεν είναι καν γιατροί και παίρνουν πολλά λεφτά (δεν τους καλύπτουν τα ταμεία) και σε βάζουνμε  διάφορα βοτάνια να κάνεις θεραπείες.

Kristina_

# 59 στις 29/3/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Απο οτι ξερω αλλο ειναι η ομοιοπαθητικη!!! (Οχι το πινω ενα τσαγακι...)

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Paralia48

αυτό ακριβώς.

Πολλοί γιατροί προτιμούν να μη φορτωνουν άσκοπα τον ασθενή με φάρμακα, αν δεν είναι απαραίτητα. Έτσι σε απλές περιπτώσεις λένε Πιες τσάι μελισσόχορτου,κλπ> . Αυτό ονομάζουν ομοιπαθητική.. Αν πάλι είσαι υγιής ,όπως λέει η Κριστίνα, πήγαινε να πάρεις αυτά τα δυναμωτικά βοτάνια, να δυναμώσιες ,αν θες, άσε που αν ζεις υγιεινά, θα δυναμώσεις έτσι κι αλλοιώς.

Αλλά ξέρω πως υπάρχουν αυτοί οι ..τσαρλατάνοι, που δεν είναι καν γιατροί και παίρνουν πολλά λεφτά (δεν τους καλύπτουν τα ταμεία) και σε βάζουνμε  διάφορα βοτάνια να κάνεις θεραπείες.

Αρέσει στο μέλος DragonFall

papadoud

# 60 στις 29/3/2020
author
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 155

Άσχετο αλλά σχετικό με το "ό,τι έχουμε στο μυαλό διαβάζουμε και ακούμε". 

Ποιος ο τίτλος τού θέματος; Φονικός ιός; 

Για ξαναδείτε το!

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.