Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από papadoudΆσχετο αλλά σχετικό με το "ό,τι έχουμε στο μυαλό διαβάζουμε και ακούμε".
Ποιος ο τίτλος τού θέματος; Φονικός ιός;
Για ξαναδείτε το!
δεν πειράζει ρε Παπαντού. Κυλάει η κουβέντα
Δεν είναι αυτό το θέμα μου Παραλία. Είναι πως, ερμηνεύουμε τα πάντα σύμφωνα με το τι έχουμε στο μυαλό μας.
Θα βάλω θέμα σχετικό σύντομα.
Ωραιο θεμα...βαλε το ...οτι πρεπει να αναψουν τα αιματα
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από papadoudΔεν είναι αυτό το θέμα μου Παραλία. Είναι πως, ερμηνεύουμε τα πάντα σύμφωνα με το τι έχουμε στο μυαλό μας.
Παράθεση:Kαλη μου,ο κορονοιος ξεκινησε από την εκρηξη ηφαιστειου,ασε τι λενε οι επιστήμονες!θελουν να ανεβασουν το επιστημονικο τους επιπεδο!
Σχόλιο # 1 από Paralia48
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Kristina_Ωραιο θεμα...βαλε το ...οτι πρεπει να αναψουν τα αιματα
Δεν ξέρω πώς και από πού να το πρωτοπιάσω Κριστίνα!
Ήδη έχουν ανάψει τα αίματα μέσα μου και πώς να το μαζέψω να μην εκτροχιαστώ και εγώ ο ίδιος!
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από sammer19
Παράθεση:Kαλη μου,ο κορονοιος ξεκινησε από την εκρηξη ηφαιστειου,ασε τι λενε οι επιστήμονες!θελουν να ανεβασουν το επιστημονικο τους επιπεδο!
Πώς ξεκίνησε ο φονικές ιός;Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πώς ξεκινησε ο κορωνοϊός. Όλες οι υποθέσεις έχουν ακουστεί , ακόμα και οι πιο τρελές.
Σχόλιο # 1 από Paralia48
Εσείς τι πιστευετε; Ίσως ένα μικρό φόρουμ δώσει φως στα μυστήρια της επιστήμης...![]()
ποιο ηφαίστειο; Αυτό στη Νέα Ζηλανδία;
Και εκσφενδονίστηκαν τέτοιοι ιοί τόσο μακρυά;
Και η σύνθεση έγινε από ενώσεις του μάγματος της γης;
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από papadoud
Δεν ξέρω πώς και από πού να το πρωτοπιάσω Κριστίνα!
Ήδη έχουν ανάψει τα αίματα μέσα μου και πώς να το μαζέψω να μην εκτροχιαστώ και εγώ ο ίδιος!
εγκώ ντεν καταλαβαίνει...
Παραλια ο παπδουδ μιλαει για τους περιορισμους του ανθρωπινου νου που μας οδηγουν πχ να ακουμε κατι και να καταλαβαινουμε αυτο που μας ταιριαζει καλυτερα,,,αυτο που εχουμε ηδη στο νου μας...αυτοεπιβεβαιωση κλπ
Και επειδη και ο δικος μου νους εχει ορια μπορει αλλο να εννοει ο παπαδουδ και εγω να καταλαβαινω οτι θελω
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Paralia48εγκώ ντεν καταλαβαίνει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Kristina_Παραλια ο παπδουδ μιλαει για τους περιορισμους του ανθρωπινου νου που μας οδηγουν πχ να ακουμε κατι και να καταλαβαινουμε αυτο που μας ταιριαζει καλυτερα,,,αυτο που εχουμε ηδη στο νου μας...αυτοεπιβεβαιωση κλπ
Και επειδη και ο δικος μου νους εχει ορια μπορει αλλο να εννοει ο παπαδουδ και εγω να καταλαβαινω οτι θελω
καλά, αυτό πάντα και παντού έτσι ήταν,είναι και θα είναι. Δε νομίζω να έχει σχέση με σένα. Όλοι το κάνουμε. Και τι πειράζει; Κακό είναι; Είμαστε ευτυχισμένοι στον κόσμο μας
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Paralia48
αυτό ακριβώς.
Πολλοί γιατροί προτιμούν να μη φορτωνουν άσκοπα τον ασθενή με φάρμακα, αν δεν είναι απαραίτητα. Έτσι σε απλές περιπτώσεις λένε Πιες τσάι μελισσόχορτου,κλπ> . Αυτό ονομάζουν ομοιπαθητική.. Αν πάλι είσαι υγιής ,όπως λέει η Κριστίνα, πήγαινε να πάρεις αυτά τα δυναμωτικά βοτάνια, να δυναμώσιες ,αν θες, άσε που αν ζεις υγιεινά, θα δυναμώσεις έτσι κι αλλοιώς.
Αλλά ξέρω πως υπάρχουν αυτοί οι ..τσαρλατάνοι, που δεν είναι καν γιατροί και παίρνουν πολλά λεφτά (δεν τους καλύπτουν τα ταμεία) και σε βάζουνμε διάφορα βοτάνια να κάνεις θεραπείες.
θα δυναμωσεις αν κανεις βαρη
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Kristina_Απο οτι ξερω αλλο ειναι η ομοιοπαθητικη!!! (Οχι το πινω ενα τσαγακι...)
Ναι - χάπια με μελανι σουπιας για καθε αρρωστια (true story)
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από papadoudΆσχετο αλλά σχετικό με το "ό,τι έχουμε στο μυαλό διαβάζουμε και ακούμε".
Ποιος ο τίτλος τού θέματος; Φονικός ιός;
Για ξαναδείτε το!
- Πώς ξεκινησε ο φονικές ιος ειναι για την ακριβεια
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από papadoudΔεν είναι αυτό το θέμα μου Παραλία. Είναι πως, ερμηνεύουμε τα πάντα σύμφωνα με το τι έχουμε στο μυαλό μας.
... με μηδεν θεματα ή "θεματα" εχεις "ελαχιστοποιημενη" κριτικη
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Paralia48εγκώ ντεν καταλαβαίνει...
Έχει να κάνει με το: "Ελληνικά μιλάμε και οι δυο, γιατί δεν καταλαβαινόμαστε;"
Οχι. Ντεν έχουμε τα ίντια αυτονόητα καρντιά μου..
Όταν εγκώ λέω "πάω Μοναστηράκι", εννοώ ακριβώς αυτό. Άντε και κανένα αρχαιοελληνικό σανδάλι στα μαγαζιά εκεί ή σουβλάκι στον Θανάση.
Εσύ, μπορεί να θυμάσαι μια γκόμενα που τυχαία κάααποτε συνάντησα εκεί.. Οπότε, μόλις χώρισαν οι γλώσσες μας..
Άλλο σημαίνει το Μοναστηράκι για εσένα πλέον και άλλο για μένα.
Να το πω και αλλιώς; Μια μαύρη γάτα το πρωί αύριο, μπορεί για κάποιον να σημαίνει την καταστροφή όταν την δει. Για μένα σημαίνει πως μια γάτα πάει κάπου. Τίποτα παραπάνω. Τόσο απλά.
Σωστά κατάλαβες Κριστίν. Σε ευχαριστώ.
Παράθεση:
Πώς ξεκίνησε ο φονικές ιός;Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πώς ξεκινησε ο κορωνοϊός. Όλες οι υποθέσεις έχουν ακουστεί , ακόμα και οι πιο τρελές.
Σχόλιο # 1 από Paralia48
Εσείς τι πιστευετε; Ίσως ένα μικρό φόρουμ δώσει φως στα μυστήρια της επιστήμης...![]()
Ολα απο μενα ξεκινησαν.
Οσοι μου εστειλαν μηνυμα μολυνθηκαν
Μη μου ξαναστειλετε
Αι σιχτιρ πιαα.
Ολοι με το καλημερα θελετε και το κοκκαλακι μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από nuxterida
Ολα απο μενα ξεκινησαν.
Οσοι μου εστειλαν μηνυμα μηνυμα μολυνθηκαν
Μη μου ξαναστειλετε
Αι σιχτιρ πιαα.
Ολοι με το καλημερα θελετε και το κοκκαλακι μου.
εσυ μας εφερες τον COVID-19?
οκ καταλαβαμε!!!
Και αυτο ειναι πιο επικινδυνο ...σου λεει ο αλλος (αφελως) "χαπι σπουδαιο πραγμα-επιστημη" και τσιμπαει το στρουθιο...
ενω το τσαγακι το λεει και η γιαγια-δεν ειναι πιασιαρικο
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από hornet19Ναι - χάπια με μελανι σουπιας για καθε αρρωστια (true story)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media