Παράθεση: Ναι,καλη μου!στα αερια πολλαπλασιάζεται ο ιος! και από το φυσικο αεριο!μεταδοθηκε παγκοσμίως!
Σχόλιο # 67 από Paralia48
ποιο ηφαίστειο; Αυτό στη Νέα Ζηλανδία;
Και εκσφενδονίστηκαν τέτοιοι ιοί τόσο μακρυά;
Και η σύνθεση έγινε από ενώσεις του μάγματος της γης;
Παράθεση: Ευτυχειτε,γλυκια μου και την ευτυχια σας να την μεταδίδετε στην ανθρωποτητα!Στο βιβλιο Γκινες να περαστείτε και το βραβειο ΝΟΜΠΕΛ να αποκτησετε!ως φιλανθρωπικο σκοπο!ευτυχειτε!!ευτυχειτε!!!
Σχόλιο # 70 από Paralia48
καλά, αυτό πάντα και παντού έτσι ήταν,είναι και θα είναι. Δε νομίζω να έχει σχέση με σένα. Όλοι το κάνουμε. Και τι πειράζει; Κακό είναι; Είμαστε ευτυχισμένοι στον κόσμο μας
Παράθεση: Πολύ ειλικρινης νυχτεριδα μου,μπραβο,συγχαρητηρια,θα γλυτώσεις από τη βορα των κινεζων,δεν θα σε προτιμουν πλεον!κινδυνος θανατος θα εισαι για ολους!θα ζεις ελευθερη και χωρις φοβο!μην φυγεις ποτε από κει!πηρες την εκδικηση σου!εκεινοι σε τρώγανε,εμεις τι φταιμε και μας τιμωρεις!ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!
Σχόλιο # 78 από nuxterida
Ολα απο μενα ξεκινησαν.
Οσοι μου εστειλαν μηνυμα μολυνθηκαν
Μη μου ξαναστειλετε
Αι σιχτιρ πιαα.
Ολοι με το καλημερα θελετε και το κοκκαλακι μου.
Παράθεση:Κρεμαλα στη νυχτεριδα ,γλυκια μου,agaph40,κρεμαλα!στην πυρα να την ριξεις,να βασιλεύεις εσυ,στη γη,ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ,θελουμε ΑΓΑΠΗ,μονο σενα θελουμε!Προχωρα σε θελει ο πλανήτης ολος!kisses!
Σχόλιο # 79 από agaph40
εσυ μας εφερες τον COVID-19?
οκ καταλαβαμε!!!
Παράθεση:Kαι το τσαγακι εχει παρενέργειες,γλυκο μου,Kristinaki,μην ακους τη γιαγια σου!Μια από τις παρενεργειες είναι ότι μειωνει τη σεξουαλικοτητα των ανθρωπων!με αποτέλεσμα την υπογεννητικοτητα και την εξαφανιση του ανθρωπινου είδους!
Σχόλιο # 80 από Kristina_
Και αυτο ειναι πιο επικινδυνο ...σου λεει ο αλλος (αφελως) "χαπι σπουδαιο πραγμα-επιστημη" και τσιμπαει το στρουθιο...
ενω το τσαγακι το λεει και η γιαγια-δεν ειναι πιασιαρικο
Αααα το τσαι εφταιγε βρε σαμερ???
καλημερααα
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από sammer19
Παράθεση:Kαι το τσαγακι εχει παρενέργειες,γλυκο μου,Kristinaki,μην ακους τη γιαγια σου!Μια από τις παρενεργειες είναι ότι μειωνει τη σεξουαλικοτητα των ανθρωπων!με αποτέλεσμα την υπογεννητικοτητα και την εξαφανιση του ανθρωπινου είδους!
Σχόλιο # 80 από Kristina_Και αυτο ειναι πιο επικινδυνο ...σου λεει ο αλλος (αφελως) "χαπι σπουδαιο πραγμα-επιστημη" και τσιμπαει το στρουθιο...
ενω το τσαγακι το λεει και η γιαγια-δεν ειναι πιασιαρικο
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Kristina_Αααα το τσαι εφταιγε βρε σαμερ???
καλημερααα
Τωρα καταλαβα γιατι το θεωρεις υπερεκτιμημενο κρις.
Απο τις παρενεργειες του τσαγιου ειναι.
Κοψτοο
Τελικά Paralia48,φαίνεται να βγαίνει σωστός ο Τραμπ.
Κινεζοϊός,Κουνγκ Φλου.
Ιός χίμαιρα που ξεγλίστρισε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από agnwstos_XiΤελικά Paralia48,φαίνεται να βγαίνει σωστός ο Τραμπ.
Κινεζοϊός,Κουνγκ Φλου.
Ιός χίμαιρα που ξεγλίστρισε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.
Ίσως να μην μάθουμε ποτέ την αλήθεια.
παιδια εγω ειδα να κολανε μεταλλικα αντικειμενα, οχι σε βιντεο, δεν ξερω πως εξηγειται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από panagiotismp90παιδια εγω ειδα να κολανε μεταλλικα αντικειμενα, οχι σε βιντεο, δεν ξερω πως εξηγειται.
Αλλάζει λέει το ΡΗ του δέρματος. Ούτε γω το κατάλαβα καλά, αλλά ναι .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media