Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Προφυλαξεις απο τον ιο covid-19.

Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567

Mindthegap-

# 101 στις 5/4/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από Paralia48

χμμμ,φιλενάδα Μindthegap...θα κρυφτώ

Έρχεσαι μαζί και συ; Θα κάνουμε και τσιγαράκι μετά, εσύ ενεργητικό και γω παθητικό!

Ναι αμε ...γιατι οχι..;;

Να ανοιξουμε και συζητηση για το τσιγαρο να μας ακουσει στο τελος ολος ο νομος...

Αρέσει στα μέλη jane1978, Paralia48

Mindthegap-

# 102 στις 5/4/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 99 από squirrel1968

μην τσιμπας Mind...

θα σε καρφωσει στο 1142...

Λες ε;;;

Χμ...να σου πω...ικανη την εχω...

squirrel1968

# 103 στις 5/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

αφου θα ειστε σε αποσταση ...ασφαλειας ετσι κ αλλιως...1 μετρου...

πιο κει ακομα?σε αλλο νομό...σας βλεπω

Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από Paralia48

τι λες μαρή;

Μαζί θα είμαστε στημεγάλη παρανομία!  Η  μικρή μας μάρανε;

Και 'επειτα εγώ δεν καρφώνω. Αν αρχίσει να μ΄ενοχλεί, θα της πω να πάει πέρα. Αλλά μετά από μια καλή παρανομία,θα έχω όρεξη για μια τράκα παθητική τζούρα

squirrel1968

# 104 στις 5/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από Paralia48

τα γυμναστηρια είναι κλειστοί χώροι

Εν πάσει περιπτώσει, Αλυσίδα, έχω καταστρώσει σχέδιο, πώς θα μπούμε στη θάλασσα.

Πάμε σ΄ένα παραθαλάσσιο χωριό, περιοχή.  Η περιοχή είναι άδεια. περίπου έτσι είναι .Πάμε με το λεωφορείο της γραμμής.πρόσεχε ,όχι με σορτσακια κλπ. Θα είμαστε σα θείες: Φούστες κάτω από το γόνατο,  και σακούλες του σκλαβενίτη. Εσύ βάλε και τσεμπέρι μη σου δουν τα μαλλιά σου...

Κατεβαίνουμε στη σταση του χωριού .Κοίτα,πώς βαδίζουμε, αναμεσα στα σπίτια.Εσύ είσαι με τα κόκκινα μαλιά, εγώ με τα πράσινα. Θα κραταμε και πράσινα φυλλώματα, παραλλαγή (λοκατζίδικα ρούχα. ) Θα φτάσουμε στα βραχάκια,πρόσεχε... ...το δρόμο θα τον περάσουμε γρήγορα. Τόπος προορισμού το μπλουμ  Εκεί βουταμε

sammer19

# 105 στις 5/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ΠαρΑγαπητη μου,Mind!εγω πιστευω ότι η κυρια θα ξαναπαει στην παραλια!Υποψιαζουμαι ότι η κυρια βγηκε στην παραλια για ghosting ,να εφαρμοσει τη νεα μεθοδο του, δηλαδή ''χώστην και διώχτην'',η οποια εξαπλωθηκε τωρα τελευταια παγκοσμίως, παραλληλα με τον κινεζοιο!εχουν φαινεται σχεση μεταξυ τους και μαλλον τη μεθοδο αυτή την ανακαλυψαν οι φιλοι μας οι κινεζοι!πολυ προοδευτικοι!τα κινεζάκια!εξεπληξαν τους παγκοσμιους επιστήμονες και κατεκτησαν την παγκοσμια, οικονομια!τωρα για την κυρια το προστιμο 150 ευρω,τα ειχε και τα θυσιασε στο βωμο του κορονοιου,ινα απολαυσει την σωματικη της ικανοποιηση!πηδωντας την στην παραλια,στην ερημιια! ΚΑΙ μαλλον περιμενε τον καλο της για συνουσια,αλλα ο μαγκας σαν πιο εγκρατης,καθυστερησε λιγο να παει στην παραλια και να ειδε το λιμεναρχειο από μακρια και να εγινε λαγος!ετσι τη γλυτωσε το παλικαρι!ή να ηθελε να παρει εκδικηση,ο μαγκακος από την κυρια για κακη της συμπεριφορά στο παρελθον και να μην πηγε καθολου!δεν ειχε φαινεται και 150 ευρω,να θυσιασει στο βωμο του ιου!τελος παντων όπως να εχει το πραγμα εμας λιγο μας νοιαζει,δε χασαμε και τιποτα,απλως μας αρεσει το κουτσουμπολιο!΄τι να κανουμε αδυναμίες ειναι αυτές!kisses miss,kisses!
Σχόλιο # 97 από Mindthegap 

Δεν κανει τιποτα...

Στα Χανια διαβασα  σε ενα σαιτ οτι μια κυρια που εκανε αμεριμνη  το μπανιο της στη θαλασσα μολις βγηκε ακουει τη σειρηνα του Λιμενικου...τσουπ... παρτο το 150αρι στο κεφαλι...

Θα ξαναπαει νομιζεις...;;; 

Κανονισε να σε δουμε στη τηλεοραση...

sammer19

# 106 στις 5/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:Κουκλαρα μου ,εσυ!Squirrel.το ΚΑΡΦΩΜΑ στο1142 ,τι ακριβως είναι;πειτε μας .πιο απλα να μαθαίνουμε διαφορες  μεθόδους,πώς γινονται; ΄πώς εφαρμόζονται!εγω γνωρίζω καρφωμα ,σημαινει μεγαλο και γερο καρφί να καρφωνεται σε σκληρο ξυλο!εδω,τι ακριβως εννοεις!πονηρουλα ,μου φαινεται ότι εισαι!πονηρουλα! μπλοκαρεις και προφιλ!γιατι το κανεις!φιλακια!
Σχόλιο # 99 από squirrel1968

μην τσιμπας Mind...

θα σε καρφωσει στο 1142...

sammer19

# 107 στις 5/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:Στους ουρανους θα ταξιδεψουν,στο τελευταιο ταξιδι της ζωης τους,θα τις βλεπεις να ανεβαινουν και θα τις χαιρετας με καλαματιανο μαντηλι!
Σχόλιο # 103 από squirrel1968

αφου θα ειστε σε αποσταση ...ασφαλειας ετσι κ αλλιως...1 μετρου...

πιο κει ακομα?σε αλλο νομό...σας βλεπω

Heptamer

# 108 στις 5/4/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από sammer19

πολυ προοδευτικοι!τα κινεζάκια!εξεπληξαν τους παγκοσμιους επιστήμονες και κατεκτησαν την παγκοσμια, οικονομια!

Ιδιωτικοποιησαν τα κερδη - παγκοσμιοποιησαν (δια του ιου) τη χασουρα.

Κλασσικα καπιταλάκια!

Αρέσει στο μέλος jane1978

giorgos170

# 109 στις 5/4/2020
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
Να σου φτιάξω ένα σεναριάκι..,,,  plan b ..,,?
https://www.youtube.com/watch?v=j7_znaYRGzg

hornet19

# 110 στις 5/4/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.346

Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από Mindthegap-

Οσο για αυτο που λες Παραλια...
Μολις ανοιξουν οι καφετεριες, θα παω πουρνο-πουρνο  σε μια να ειμαι και μονη  μου και θα αναψω τσιγαρο...
Αφου δεν θα ενοχλω κανεναν και ουτε θα επιβαρυνω την υγεια του γιατι να μη το κανω...;;; 

... Εσύ και άλλοι 100 κάπου που θα σκεφτούν το ίδιο και θα λαχταράνε να ξεχυθούν στους δρόμους

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, jane1978

hornet19

# 111 στις 5/4/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Paralia48

Θα σου έκανα λάικ για την τρίτη παράγραφο,

αλλά ...η δεύτερη και η πρώτη είναι π@π@ριά. Κοινή υπουργική απόφαση...χμμμ...  r093.gif

Καααλά! Έκανε η μύγα κ@λο κι...s035.gifs035.gifs035.gif

Ευχαριστούμε πάντως για το νούμερο της υπουργικής απόφασης, να ξέρουμε, τι θα πολεμήσουμεs035.gifs035.gif

Αν δε σταματήσουν αυτή τη  @#$%!#  δε θα έρθει κανείς φέτος Ελλάδα.r093.gif

Θα μου πεις, έτσι κι αλλοιώς θα ρχόταν;

Όλοι ελπίζουν ότι σε κανα τρίμηνο θα αρχίσουμε να ζούμε φυσιολογική ζωή.

Μην ανεβάζεις στροφές εύκολα Παραλία.

Πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή γιατί, στην Ελλάδα τουλάχιστον, υπολογίζω, να (παρα)μένει αυτό το "Μένουμε Σπίτι" (ΤΜ) ως τον Ιούνιο (και βλέπουμε..)

hornet19

# 112 στις 5/4/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από squirrel1968

το σκεφτεστε να ερθουν ..Ιουλιο..Αυγουστο...τουριστες στην Ελλαδα...

κ να αρχισει ενας νεος κυκλος κορονοιου?...

ελπιζω να εχει βρεθει θεραπεια μεχρι τοτε...γιατι το εμβολιο θα αργησει...

Δεν ξέρω αν (δεν) θέλω να ευχηθώ να έρθουν τελικά (πρόσεχε τι εύχεσαι ...), γιατί αν δεν έρθει ψυχή θα λιμοκτονήσουμε, εκτός αν έχουμε σούπερ μάρκετ είτε φαρμακείο

hornet19

# 113 στις 5/4/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Mindthegap-

Ναι αμε ...γιατι οχι..;;

Να ανοιξουμε και συζητηση για το τσιγαρο να μας ακουσει στο τελος ολος ο νομος...

Αρέσει στο μέλος Mindthegap-

Paralia48

# 114 στις 5/4/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από hornet19

Μην ανεβάζεις στροφές εύκολα Παραλία.

Πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή γιατί, στην Ελλάδα τουλάχιστον, υπολογίζω, να (παρα)μένει αυτό το "Μένουμε Σπίτι" (ΤΜ) ως τον Ιούνιο (και βλέπουμε..)

πάλι καλά! Εμας στην Αλεμάνια μας καλούν από 20.04 στη δουλειά .

Μέτρησαν , είδαν ότι μέχρι τότε θα έχει νοσήσει ένα σεβαστό ποσοστό, έπειτα μπορούν να νοσήσουν και οι υπόλοιποι.Πόσοι θα υποφέρουν ή θα πεθάνουν,τους είναι αδιάφορο.

Έχουν λέει ηδη τα ψυχολογικά τους από τον εγκλεισμό  και ήδη έκλεισαν οι επιχειρήσεις τους και θα τους έχουμε ταμείο ανεργίας, επομένως άστους τώρα να αρρωστήσουν και όσοι πεθάνουν, πέθαναν. Το όλοι μαζί πεθαμός, το γλυτώσαμε

squirrel1968

# 115 στις 7/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Στον Παναμά είναι ΚΑΙ θέμα διαφοράς φύλων

Η κυβέρνηση του Παναμά βρήκε έναν ακόμη περιορισμό στην κυκλοφορία: άλλες ημέρες θα κυκλοφορούν οι άνδρες και άλλες οι γυναίκες. Σαν τα μονά και τα ζυγά ένα πράγμα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μπορούν να κυκλοφορούν οι γυναίκες. Τρίτη και Πέμπτη είναι οι ημέρες για τους άνδρες. Την Κυριακή κανένα φύλο στους δρόμους...

Λέτε να σκεφτούν κάτι τέτοιο για να μας αμολύσουν σταδιακά τον Ιούνιο?...

sammer19

# 116 στις 7/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:Εγω εμαθα στον Παναμα,σεβαστη μου κυρια,οτι εκτος από αυτά που γραφεις!σωστα είναι ολα,αλλα ένα τριτο μετρο πολύ αποτελισματικο εφαρμοστικε!Τα βραδια η κυκλοφορια είναι ελευθερη σε ολους,και οι πορτες των σπιτιων διάπλατα ανοιχτες,αλλα με τον ορο ,κάθε βραδυ να αλλαζουν τα ζευγάρια!συνεχεια!ετσι ο κορονοιος κουράζεται,εξαντλειται και καταστρέφεται!οκ!καταλαβατε!οποιος δεν καταλαβε,παρακαλω να ερθει να του τα πω από κοντα!ευχαριστω πολύ,για την καλη σας διαθεση να με διαβασετε!ευχαριστωωω!!
Σχόλιο # 115 από squirrel1968

Στον Παναμά είναι ΚΑΙ θέμα διαφοράς φύλων

Η κυβέρνηση του Παναμά βρήκε έναν ακόμη περιορισμό στην κυκλοφορία: άλλες ημέρες θα κυκλοφορούν οι άνδρες και άλλες οι γυναίκες. Σαν τα μονά και τα ζυγά ένα πράγμα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μπορούν να κυκλοφορούν οι γυναίκες. Τρίτη και Πέμπτη είναι οι ημέρες για τους άνδρες. Την Κυριακή κανένα φύλο στους δρόμους...

Λέτε να σκεφτούν κάτι τέτοιο για να μας αμολύσουν σταδιακά τον Ιούνιο?...

sammer19

# 117 στις 7/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:Aμα ερθουν ,οι τουριστρεουλες,εδω ,φιλτατε,hornet.θα αναψουν πυρκαγιες και θα  καψουν στην πυρα,τον Κινεζιιο!θα μας απαλλαξουν από αυτόν!και μεις για ευγνωμοσυνη,θα τις προσφερουμε δωρεαν βραδινη απολαυση και ικανοποιηση!γκεκε;
Σχόλιο # 112 από hornet19

Δεν ξέρω αν (δεν) θέλω να ευχηθώ να έρθουν τελικά (πρόσεχε τι εύχεσαι ...), γιατί αν δεν έρθει ψυχή θα λιμοκτονήσουμε, εκτός αν έχουμε σούπερ μάρκετ είτε φαρμακείο

squirrel1968

# 118 στις 7/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Περισσότεροι από 3.000 πολίτες «κατέβασαν» ήδη το app «ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ»Τρεις χιλιάδες τριακόσια άτομα είχαν κατεβάσει την εφαρμογή ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ (COVTRACER) μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος, ο οποίος τόνισε πως ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες.Η εφαρμογή ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ (COVTRACER) έχει ως στόχο την αναχαίτιση της Πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19

.Για να επιτευχθεί η αναχαίτιση αυτή χρειάζεται η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αναγνώριση πολιτών που είχαν έρθει σε επαφή με πολίτες που έχουν μολυνθεί από τον ιό, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 14 ημερών.«Ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό, είναι άλλο να δει μέσα από την εφαρμογή τους χώρους που έχει επισκεφθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες και άλλο να προσπαθεί να θυμηθεί πού έχει πάει και με ποιους ήρθε σε επαφή», είπε ο κ. Κόκκινος.

Ο Υφυπουργός τόνισε πως αυτή η εφαρμογή έγκειται καθαρά στην ευχέρεια και στη θέληση του κάθε πολίτη, αν επιθυμεί δηλαδή εθελοντικά να την κατεβάσει και να την έχει στο κινητό του και είναι εντελώς οικειοθελώς που θα δώσει τις όποιες πληροφορίες.Το σκέλος της εφαρμογής που αφορά την καταγραφή τοποθεσίας είναι εθελοντικό και τα δεδομένα που καταγράφονται ανήκουν αποκλειστικά στον χρήστη, ο οποίος έχει την αποκλειστική πρόσβαση στα δεδομένα. Όπως υπογράμμισε, ο πολίτης που θα διαγνωστεί με τον ιό, μόνο αν το θελήσει θα μοιραστεί τις πληροφορίες τοποθεσίας στις οποίες βρισκόταν τις τελευταίες 2 βδομάδες, με τους επιδημιολόγους του κράτους.

Απαντώνταςσε ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο κ. Κόκκινος είπε πως η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης εφαρμογής θα αποδειχθεί στην πράξη, καθώς η μνήμη του κάθε ανθρώπου μπορεί να διαφέρει.Όπως εξήγησε ο κ. Κόκκινος, με τον έλεγχο των διαδρομών του χρήστη, εντοπίζονται οι τοποθεσίες που έχει επισκεφτεί το άτομο που έχει διαγνωστεί με τον ιό και επιτρέπει έγκαιρη παρέμβαση, όπως ενδεχομένως εκκένωση και απολύμανση κάποιων χώρων, ενώ δίνει τη δυνατότητα να εντοπιστούν οι επαφές που είχε όλο αυτό το διάστημα. 

Σημείωσε πως η χρήση της εφαρμογής μπορεί να μειώσει την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έτσι...σιγά σιγά...

sammer19

# 119 στις 7/4/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:Αγαπητη μου,κυρια ,μας κουραζεις  με αυτά που γραφεις, 5 στρεμματα γραπτω,ποιος το διαβαζει!θα χαλασουμε τα ματια και θα ζητήσουμε αποζημιωση!
Σχόλιο # 118 από squirrel1968

Περισσότεροι από 3.000 πολίτες «κατέβασαν» ήδη το app «ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ»Τρεις χιλιάδες τριακόσια άτομα είχαν κατεβάσει την εφαρμογή ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ (COVTRACER) μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος, ο οποίος τόνισε πως ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες.Η εφαρμογή ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ (COVTRACER) έχει ως στόχο την αναχαίτιση της Πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19

.Για να επιτευχθεί η αναχαίτιση αυτή χρειάζεται η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αναγνώριση πολιτών που είχαν έρθει σε επαφή με πολίτες που έχουν μολυνθεί από τον ιό, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 14 ημερών.«Ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό, είναι άλλο να δει μέσα από την εφαρμογή τους χώρους που έχει επισκεφθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες και άλλο να προσπαθεί να θυμηθεί πού έχει πάει και με ποιους ήρθε σε επαφή», είπε ο κ. Κόκκινος.

Ο Υφυπουργός τόνισε πως αυτή η εφαρμογή έγκειται καθαρά στην ευχέρεια και στη θέληση του κάθε πολίτη, αν επιθυμεί δηλαδή εθελοντικά να την κατεβάσει και να την έχει στο κινητό του και είναι εντελώς οικειοθελώς που θα δώσει τις όποιες πληροφορίες.Το σκέλος της εφαρμογής που αφορά την καταγραφή τοποθεσίας είναι εθελοντικό και τα δεδομένα που καταγράφονται ανήκουν αποκλειστικά στον χρήστη, ο οποίος έχει την αποκλειστική πρόσβαση στα δεδομένα. Όπως υπογράμμισε, ο πολίτης που θα διαγνωστεί με τον ιό, μόνο αν το θελήσει θα μοιραστεί τις πληροφορίες τοποθεσίας στις οποίες βρισκόταν τις τελευταίες 2 βδομάδες, με τους επιδημιολόγους του κράτους.

Απαντώνταςσε ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο κ. Κόκκινος είπε πως η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης εφαρμογής θα αποδειχθεί στην πράξη, καθώς η μνήμη του κάθε ανθρώπου μπορεί να διαφέρει.Όπως εξήγησε ο κ. Κόκκινος, με τον έλεγχο των διαδρομών του χρήστη, εντοπίζονται οι τοποθεσίες που έχει επισκεφτεί το άτομο που έχει διαγνωστεί με τον ιό και επιτρέπει έγκαιρη παρέμβαση, όπως ενδεχομένως εκκένωση και απολύμανση κάποιων χώρων, ενώ δίνει τη δυνατότητα να εντοπιστούν οι επαφές που είχε όλο αυτό το διάστημα. 

Σημείωσε πως η χρήση της εφαρμογής μπορεί να μειώσει την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έτσι...σιγά σιγά...

Heptamer

# 120 στις 17/4/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Προφυλάξεις!

Το social distancing με πλεξιγκλας κ. κ. Σχεσιαστές, όμορφα ενσωματωμενο στα τηλεπαιχνίδια. 

Ποτε θαρθει και κατά δω αυτή η νέα μόδα; Γιατί ειμεθα πισω;
Αριστερά, έχουμε το Alter Ego του Βλακη  Γαβαλα; - η ο Βλακης μας είναι κακεκτυπη  κόπια του πλουμιστου; 

Το μέλος Heptamer έχει επισυνάψει το αρχείο: IMG_20200417_215510.jpg (1.28MB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 16 φορές
Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.