Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Περι συμπαντικης συνομωσιας

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

equinox_

# 21 στις 30/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Insomnia_96

Περι συμπαντικης συνομωσιας

Και τελικά όλοι εσείς που θελησατε κάτι πολύ, το σύμπαν συνομωτησε για να το αποκτησετε; Ή αυτά είναι για τους ρομαντικούς και τους αισιόδοξους μαλακες;

Ναι μέν παιζει μεγάλο ρόλο το πόσο κυνηγησες κάτι ,αλλα το ανεξήγητο της ύπαρξης μας ,η "μαγια του σύμπαντος" ,οι θεωρίες σχετικά με την ύπαρξη παράλληλων συμπαντων ,η αποδειξη της μεγαλιοτητας του αγνωστου -αυτου που κανένας δεν έχει καταφέρει να ανακαλυψει-αλλα και η πίστη των ανθρώπων σε υπερφυσικές δυνάμεις και οντότητες αποδεικνυει πως ο κοσμος μας δεν λειτουργει  με τον ορθολογισμο και αυτο με κάνει να διερωτώμαι κατά πόσο η λεγόμενη μοίρα υπάρχει -Γιατί δλδ έχω γεννηθεί το άτομο που είμαι ενω θα μπορουσα να ειμαι κάποιο αλλο;Γιατί κάθε άνθρωπος παίρνει εκ γενετής μια συγκεκριμένη θέση μέσα σε αυτό το κοσμο;Γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε;Και ποιος είναι ο προορισμός μας τελικα, πέρα απ'τον τελικό μας προορισμό-τον θάνατο;Άραγε όταν θες κάτι πάρα πολύ σε φέρνει  το συμπαν κοντα του;Θα ήθελα να ακούσω προσωπικές εμπειρίες και απόψεις.

Πότε μπορούμε να πούμε πως ''θέλουμε κάτι πολύ''?

Όταν συνέχεια το σκεφτόμαστε, όταν η προσοχή μας δεν φευγει από κει, όταν αφιερονουμε χρονο, όταν είναι στα όνειρα μας - αυτό, που θα μας φέρει χαρά κλπ θετικά...
Αυτό, υποθέτει συναισθήματα - επίσης θετικά.

Δυστυχώς - συνήθως ασυνείδητα - ονειρευόμαστε και τα άσχημα.

Και, όσο πιο επίμονα, επαναλαμβανόμενα συμβαίνουν οι συνδυασμοί σκέψεις/συναισθήματα, τόσο καλύτερα πραγματοποιούνται όποιου είδους ...όνειρα μας.

Όνειρα ή ''όνειρα''...

Εχει σχέση με κύματα, οσο πιο πολύ εισαι εκει, τοσο πιο πολύ εχει δινατοτητα η πραγματοποίηση του

Τα - σε εισαγωγικά - πάλι δική μας θέλιση είναι, δικη μας εκπομπή κυματων...

Εκείνο το, ''πρόσεχε τις σκέψεις σου, γιατι θα γίνουν πράξεις ''..
ή το άλλο, ''πρόσεχε τι σου εύχεσαι, γιατι μπορεί και να γίνει πραγματικότητα'', δεν νομίζω κανείς να αμφιβάλει πως ισχύουν.

Στην βάση όλων των πραγμάτων, όλων των ανθρώπινων πράξεων - καλες ή κακες, είναι οι σκέψεις, αυτές είναι τα κλειδιά που μας οδηγούν μέσα από το λαβύρινθο της ζωής και που ανοίγουν τις πόρτες των συμβάντων-συμπαντων, της πολύπλευρης πραγματικότητας... 

Μόλις δούμε την μια πλεύρα και νομίζουμε πως ξέρουμε/αναλύσαμε/γνωρίσαμε πια τα παντα, τσακ - γυρίζει και δείχνει οσες άλλες θες πλευρες... απειρες...

Μην ψάχνετε άλλα, αλλού, έξω από εμάς σύμπαντα...

τα δικα μας, τα μαθαμε???

τα αναγνωρίζουμε, ειμαστε ξύπνιοι για το τι κανουμε ανα πασα στιγμη???

πού θα μας οδηγισει κάθε επομενη σκεψη ή πραξη?

μέσα μας είναι και τα παράλληλα και τα πολύπλευρα συμπαντα.. οι ''φλέβες'' της καλής ή της κακής μοίρας

.
Κάθε στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε - είτε αυτό, είτε το άλλο

Μοίρες στροφών... Μοίρα, σημαίνει κατεύθυνσή, δρομος

Η ζωή μας είναι σύνολο μοιρών που στην μεγαλύτερο κομμάτι της, την έχουμε επιλέξει, είτε άμεσα, είτε όχι.

ε, μην την κλαιμε τη μοιρα μας, μετα...

panagiotismp90

# 22 στις 30/3/2020
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841
'Aρεσαν+: 0%

ακου ινσομνια, για μενα ενω δεν τα πιστευα, ναι το συμπαν συνομωτησε, δηλ οι συμπτωσεις που εγιναν ειναι τοσες πολλες που δεν μπορω να το εξηγησω.

papadoud

# 23 στις 30/3/2020
author
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 155

Επειδή αυτό που λέμε σύμπαν συνομωτεί είτε υπέρ μας είτε εναντίον μας, θα θυμίσω το ρητό 

"ο σκοπός αγιάζει τα μέσα..." που προσωπικά το βρίσκω λειψό και κομμένο/ραμμένο στα μέτρα εκείνου που θέλει να κάνει κάτι κακό.

Καλό είναι να το συμπληρώσουμε με το "..όταν ο σκοπός  μας είναι άγιος".

Για αυτό, προσέχουμε πολύ τι ευχόμαστε και θέλουμε, όπως σωστά επεσήμανε η equinox παραπάνω. Επειδή το κακό και άδικο γυρνάει πίσω πάντα σε εκείνον που το προκάλεσε για να επιτύχει έναν όχι άγιο σκοπό, και έρχεται με τις ευλογίες ολάκερου τού σύμπαντος, μαζί με τις μαύρες τρύπες του για μπόνους!

Enikos

# 24 στις 30/3/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εκανα λικε στην θεματοθετρια, (τρολ η μη), επειδη...

Εστω και λιγο μπερδεμενα τολμησε...

Να βαλει ενα θεμα, το οποιο δειχνει "αλλες" ανησυχιες, περα απ' το μαμ κακα κοκο και νανι, που τοσο εχουμε αναλυσει ως ατομα των ειδικων πανεπιστημιακων γνωσεων, των οποιων ειμαστε κατοχοι...

Και να πεις οτι ειναι το μακρινο 1821?...

Χθες μου εκαναν ενα "μαθημα" περι πλουραλισμου εκει περα στο τσατ, (το τσατ ειναι τα εργαστηρια του φορουμ) και για το πως ειναι οι ιδεατες καταστασεις οχι κατα την συνωμοσια, αλλα και μετα απο αυτην...

Και σημερα διαβαζω οτι πιο αντι-πλουραλιστικο και εμμονικα μονομερες μπορει να διατυπωθει, απεναντι στην "αστοχια" ενος τρολ αν θες, να μιλησει περα απο το μαμ, κακα, κοκο και νανι...

Πολυ σοφα επραξε η επιστημονικη κοινοτητα που αρχισε να μετραει και την συναισθματικη νοημοσυνη, ως δεικτη ευφιας, διοτι μονο με τις πανεπιστημιακες-τεχνικες, γνωσεις-δεξιοτητες, ειχαμε πεσει πολυ εξω ως προς τους δεικτες της πραγματικης ευφυιας...

Τελικα...πλουραλισμος η οτι κατσει, οποτε κατσει, οπως κατσει, κατσει δε κατσει?...

Αυτη ηταν η πρωτη μου εντυπωση για το θεμα...

Ως προς το ιδιο το θεμα,θα επανελθω...

Εν τω μεταξυ, δωστε καμια κροκετα και στα αδεσποτα, που ταλαιπωρουνται με αυτη την κατασταση των περιορισμων...

Και λιγο νερακι...

Αρέσει στα μέλη Kristina_, Paralia48

Mindthegap-

# 25 στις 30/3/2020
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Sourya

Παιδακια μην αγχωνεσται, ετσι κι αλλιως η ζωη μας ειναιενα εργο που το γραφει αλλος κι εμεις το ζουμε.

Ποιος το γραφει..;;;

Ring_a_Bell

# 26 στις 30/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δωσε παραδείγματα, που τα θεωρεις συνομωσία του συμπαντος, να καταλάβουμε.

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από panagiotismp90

ακου ινσομνια, για μενα ενω δεν τα πιστευα, ναι το συμπαν συνομωτησε, δηλ οι συμπτωσεις που εγιναν ειναι τοσες πολλες που δεν μπορω να το εξηγησω.

Sourya

# 27 στις 30/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυτος που μας δημιουργησε η καποια απο τις μοιρες. Παντως ενα εχω να πω στην δικη μου μοιρα...Μοιρα μου δεν εισαι ενταξει

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Mindthegap-

Ποιος το γραφει..;;;

Enikos

# 28 στις 30/3/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Και κατι αλλο...

Η συνωμοσια του Συμπαντος, ειναι μια εκφραση που σκοπο εχει να δωσει το στιγμα του αδιανοητου για εμας...

Μιλαει για την  ενεργη υπαρξη-συμμετοχη του Συμπαντος, σε αυτο το ιδιο αλλα και σε οτι αυτο περιεχει...

Ειναι οτι δεν καταλαβαινουμε, αν θες, με το περιορισμενης αντιληψης μυαλο μας...

Δεν απευθυνεται ως εκφραση, στην "πραγματικοτητα" του ενος εκαστου, που εχει τιγκαρει με προσωπικες "λογικες", τη ελλειψει του τυπου των ηλων, αλλα και του δαχτυλου...

Αντε και μεταφρασαμε την φραση...

Και τι εγινε...

Ειναι αορατα τα ...στρασακια και τα καθρεφτακια της...

Το παρον αμφιθεατρο, παλι για δαχτυλο και τρυπα θα ψαχνει...

Θα συνεχισω αργοτερα...

valia-12

# 29 στις 30/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αγαπητή Αϋπνία,

Βρήκα το θέμα σου εξαιρετικά ενδιαφέρον γιατί είναι περίπλοκο και πρέπει να εξεταστεί από πολλές ολευρές για να απαντηθεί.Θα εστιάσω σε αυτό που -κατά την άποψη μου - είναι πιο ενδιαφέρον και δεν είναι παρά οι νόμοι του Σύμπαντος.Δεν θα επεκταθώ σε αυτό αναλυτικά αλλά θα πω το εξής: Όλα τα πράγματα έχουν άνοδο και πτώση,η αμφιταλάντευση του εκκρεμούς εκδηλώνεται σε όλα,το μέτρο της ταλάντευσης προς τα δεξιά είναι το μέτρο της ταλάντευσης προς τα αριστερά,ο ρυθμός εξισσοροπεί. Σ΄τμφωνα με αυτόν τον νόμο ,λοιπόν,όταν καθε τι φτάσει στο άκρο του ανεπαίσθητα και μοιραία ξεκινά αυτομάτως να κινείται αντίστροφα και η διαδικασία επαναλαμβάνεται εις το διηνηκές.Κατέπέκταση ,για να ανέβουμε πάνω από αυτό το σημείο  χρειάζεται πρώτα να εξασκηθούμε ώστε να αφουγκραζόμαστε αυτην την λεπτή κίνηση της ενέργειας.Την στιγμή που αυτή κορυφώνεται ή οπισθοχωρεί σε κάθε ένα εγχείρημα μας είτε αφορά τα οικονομικά μας ,είτε τα προσωπικά μας ,είτε τα επαγγελματικά μας και ο,τι βρίσκεται σε εξέλιξη.Για παράδειγμα,κάθε σκέψη μας προκαλεί μια σειρά διεργασιών που πρέπει να εκδηλώσουμε.Για να γίνουμε κύριοι αυτών των ενεργειών πρέπει να χαλιναγωγήσουμε τον νου μας και τα συναισθήματα μας και να επιδείξουμε αυτοκυριαρχία. Τέλος,εκτός από τους νόμους του σύμπαντος υπάρχουν κι άλλοι νόμου που μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπινα όντα και δεν είναι άλλοι απο τα συναισθήμτα όπως καλοσύνη,φιλανθρωπία,συμπόνια ,θάρρος,αφοσίωση ,πίστη ,συγχώρεση κλπ.Προσωπικά,έχω βιώσει καταστάσεις και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό με τα γνωστά σκαμπανεβάσματα πάνω-κάτω,όμως μέσα απο την δύναμη της μάθησης καταφέρνω να ισορροπώ,ν αλλάζω τις συνθήκες της ζωής μου προς το καλύτερο και να βαδίζω συνειδητά στο αληθινό  πεπρωμένο μου.

Ring_a_Bell

# 30 στις 31/3/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σαν σκοπο ύπαρξης μου ηρθε στον νου και η Αυτογνωσια.
Ο καθε ανθρωπος αποτελει έναν κοσμο.
Θελει κυριολεκτικα μια ζωη και παλι δεν φτανει για να μαθει ο καθενας τον εαυτο του, αφου σημερα δεν ειμαστε αυτο που ημασταν χθες και αυριο δε θα ειμαστε αυτό που ειμαστε σημερα.
Ειναι μεγαλη προκληση συν τοις αλλοις.

---tsilipirdoni---

# 31 στις 31/3/2020
author
Γυναίκα / 56 / Σε σχέση
Ν. Κυκλάδων / Αμοργός
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 917

δεν ήθελα να μάθω περί τίνος πρόκειται ...

ήθελα απλά να μάθω πώς να ζω μέσα σε αυτό ...

ίσως αν μάθουμε να ζούμε σε αυτό να μάθουμε και περί τίνος πρόκειται ...

Αρέσει στα μέλη Silektis, jane1978 και σε ακόμα 2 μέλη.

Megalodondas

# 32 στις 31/3/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Σπάει η καρδιά.. 

Δεν αντέχει.. 

Από τις κορυφές κουράζεται... στις  δε θάλασσες  κρατάει σφιχτά την κουπαστή και βάζει τους γλάρους να διαπραγματευτουν τους ποθους του.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από ---tsilipirdoni---

δεν ήθελα να μάθω περί τίνος πρόκειται ...

ήθελα απλά να μάθω πώς να ζω μέσα σε αυτό ...

ίσως αν μάθουμε να ζούμε σε αυτό να μάθουμε και περί τίνος πρόκειται ...

la-mer

# 33 στις 11/4/2020
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

We are stardust, we are golden and we've got to get ourselves back to the garden?

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από gritman

Άλλες φορές ναι και άλλες φορές όχι. Με τη διαφορά ότι το σύμπαν δεν έχει νόηση, είναι σαν την φύση, δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό και δεν συνωμοτεί ούτε υπέρ μας αλλά ούτε κατά μας. Η περιορισμένη μας αντίληψη είναι που δίνει αυτή τη ψευδαίσθηση.

Το ότι δεν ξέρουμε τα πάντα για την ύπαρξή μας (και ξέρουμε μερικά πράγματα) δεν σημαίνει πως είναι ανεξήγητη. Πολύ απλά δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο αυτό της γνώσης. Ο πολιτισμός μας δεν έχει φτάσει ακόμα τον τύπο Ι (1 λατινικό) ενεργειακά και σε άλλες διαβαθμίσεις είμαστε ακόμα χειρότερα. Οι θεωρίες για παράλληλα και πολλαπλά σύμπαντα δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τη "συνωμοσία" αυτή. Για την επιστήμη μοίρα δεν υπάρχει, βρεθήκαμε εδώ που είμαστε χωρίς κάποια αιτία υπερφυσική. Γεννήθηκες από το γενετικό υλικό που δώσανε οι γονείς σου, μεγάλωσες στην κοινωνία που διάλεξαν εκείνοι η οι συνθήκες και το περιβάλλον σε συνεργασία με τα γονίδια σου επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να υπάρχει προορισμός, η το ταξίδι είναι αρκετό; Στην τελική όλοι είμαστε σκόνη από αστέρια και μια μέρα εκεί θα επιστρέψουμε. Άλλες εξηγήσεις με παραδείσους, βουνά από πιλάφι, μετεμψύχωση και κάρμα δεν έχουν κάποια επιστημονική βάση, πας σε άλλον τομέα, αυτόν της πίστης, της θρησκείας και του μεταφυσικού.      

Αρέσει στο μέλος gritman

DragonFall

# 34 στις 11/4/2020
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Απαντήσεις: 417

Μόνο που οι απαντήσεις των μεγάλων φυσικών για το σύμπαν δεν έχουν να κάνουν

με το αν αυτό εξυπηρετεί τις δικές μας μικροαπαιτησούλες και φαντασιώσεις.

Μπερδεμένη ακούγεσαι

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Insomnia_96
Λοιπόν,Αγαπητό Χριστινάκι,Εσυ,σαν άνθρωπος δεν έχεις απορίες για διάφορα πιο φιλοσοφικά θεματα;Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει θέσει ερωτήσεις για θέματα που δεν έχουν λυθει, μιας και είναι ένας τρόπος να βάλεις το μυαλό σου σε σκέψεις,να εξελιχθεις,να ψάξεις παραπέρα.Ή απάντηση σου με κάνει να καταλάβω πως εισαι ένα άτομο κλειστομυαλο και επικριτικό.Ωστοσο δεν ειμαι εδω να σου "επιτεθω" αλλα να σου απαντήσω.Σαφώς και έχουν διατυπωθεί πολλες θεωρίες για το σύμπαν,μια από αυτές είναι και η θεωρία των παράλληλων συμπαντων του Στίβεν Χόκινγκ ,αυτού του μεγάλου φυσικού.Ο τίτλος μου προφανώς κολλάει στην ερώτηση που θέτω στο κεντρικό θέμα του κειμένου μου(δεν ξέρω αν το διάβασες καλα) αλλα εγω δεν καταλαβαίνω που κολλάει η ειρωνια σου.

gritman

# 35 στις 13/4/2020
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Απαντήσεις: 19

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από la-mer

We are stardust, we are golden and we've got to get ourselves back to the garden?

Πανέμορφος στίχος από την Joni Mitchell. Η φράση, που έκανε γνωστή ο Carl Sagan, μπορεί να ακούγεται απλά ποιητική, αλλά έχει στιβαρό επιστημονικό υπόβαθρο. Με εξαίρεση ίσως το υδρογόνο στο σώμα μας, που είναι πιθανό να προέρχεται από το Big Bang, η υπόλοιπη ύλη προέρχεται από εκρήξεις σουπερνόβα αστέρων. Ακόμα και το "Χους ει και εις χουν απελευσει" τουλάχιστον όσο αφορά την ύλη, θρησκεία και επιστήμη συμφωνούν. Μας μένει η ψυχή, αλλά και ο νόμος της διατήρησης των κβαντικών πληροφοριών, μήπως είναι θέμα χρόνου να έχουμε μία σύγκληση επιστήμης και θρησκείας;

"We are stardust Billion year old carbon We are golden Caught in the devil's bargain And we've got to get ourselves back to the garden"   

giorgos170

# 36 στις 13/4/2020
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
https://www.youtube.com/watch?v=V2YDApNRK3g

Το κείμενο σας δεν μπορεί να ...,,

marie_la_journaliste

# 37 στις 13/4/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

Το συμπαν συνωμοτει οταν πιστεψεις στ αληθεια οτι θα αποκτησεις αυτο που θελεις

Ολοι θελουμε να κερδισουμε το τζοκερ Αλυσιδα μου αλλα κανεις δε το πιστευει!!!  : )

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisida
Πολλά θέματα μέσα σε ένα .Θα απαντήσω μόνο στο πρώτο :Όχι ,το σύμπαν μέχρι τώρα δε συνομοτησε να κερδίσω το τζόκερ ,αν και το ήθελα πάρα πολύ

pythagoras

# 38 στις 18/4/2020
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Απλά.

Αν το πιστεύεις δεν έχεις παρά να παίξεις όλα τα νούμερα.

Δικός το ... Τζόκερ!

(τώρα αν θα φτάσουν να πληρώσεις τα έξοδα είναι άλλο πράγμα) ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από marie_la_journaliste

Το συμπαν συνωμοτει οταν πιστεψεις στ αληθεια οτι θα αποκτησεις αυτο που θελεις

Ολοι θελουμε να κερδισουμε το τζοκερ Αλυσιδα μου αλλα κανεις δε το πιστευει!!!  : )

giorgos170

# 39 στις 18/4/2020
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
Καλά,, ολόκληρη Ελλάδα, & δεν μπορεί να φέρει ένα πείραμα εις πέρας ..,,?
https://www.youtube.com/watch?v=knrHPneSN10
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost