Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Διακοπές καλοκαίρι 2020

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Ψήφοι: 19

Paralia48

# 1 στις 2/5/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%

Διακοπές καλοκαίρι 2020

Πώς πιστεύετε ότι θα είναι οι διακοπές μας αυτό το καλοκαίρι του 2020;

archagellos

# 2 στις 2/5/2020
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Paralia48

Διακοπές καλοκαίρι 2020

Μουγγες θα ειναι αγαπητη ...

Αρέσει στο μέλος agrotis53

archagellos

# 3 στις 2/5/2020
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 3.563

https://www.youtube.com/watch?v=DmEp82X_dNs

οπους εκλογες βαλε... Διακοπες  

(Το κείμενο σας είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.)
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, agrotis53 και σε ακόμα 1 μέλος.

MiltosRNLI1930

# 4 στις 2/5/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Οπως

https://www.youtube.com/watch?v=JPyAh9c-gac

παρατηρησες Madame Paralie κατα την διαρκεια της καραντινας μονο βαπορια κυκλοφορουν στα ανοιχτα πελαγη .Ακομα και τις μασκες που φορας αυτα τις μεταφερουν .
Αρέσει στο μέλος Paralia48

marie_la_journaliste

# 5 στις 2/5/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

τελειες θα ειναι.

οσοι  εχουν να κανουν χρονια διακοπες ισως καταφερουν φετος να κανουν κατι!!

...ο εσωτερικος τουρισμος δε μπορει να βοηθησει σε πολλα...αλλα κατι ειναι κι αυτος απο το τιποτα
Αρέσει στο μέλος GiorgosV25

alisida

# 6 στις 2/5/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Παραλία μπερδεύτηκα δηλ αν πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν όλα ,δεν ξέρω τι να πατήσω ...Ίσως δουλέψουν περισσότερο τα ενοικιαζόμενα από τα ξενοδοχεία γτι έχουν λιγότερους ελέγχους κάποια είναι και απόμακρα (σε τέτοιο θα πάω σίγουρα ). ..
Αρέσει στο μέλος Persefoni__

Enikos

# 7 στις 2/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Τι να πιστεψουμε εμεις, πριν τους επιστημονες και τις προσπαθειες τους να αντιμετωπισουν αυτη την κατασταση, πριν αποφανθουν αυτοι...

Οτι κατσει, για να εχουμε θεμα στο φορουμ?...

Δεν ειμαστε καλα, με αυτες τις "ιδεες" καθε τοσο!...

Αρέσει στα μέλη Lamort, la-mer

Sourya

# 8 στις 2/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Με προσοχη . Εγω παντως στο νησι θα παω αλλα μακρια απο τουριστες, αν εχει βεβαια.Τωρα με τα ΑΦΜ, αν γινει ..ιουνιο δεν παω για μπανιο, θα τσουτσουριασω, αν θελει κανεις ν αλλαξουμε μηνα

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 80706df9744119d306144e80a62fb2ee.jpg (78.14KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 184 φορές

pythagoras

# 9 στις 2/5/2020
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Δεν νομίζω

τόσα πολλά ΑΦΜ, Μάλλον όσων λήγει σε 4 για ... 3 μέρες, και με διέλευση από ένα έως δύο Νομούς!

Αρέσει στο μέλος Lamort

Paralia48

# 10 στις 2/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alisida
Παραλία μπερδεύτηκα δηλ αν πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν όλα ,δεν ξέρω τι να πατήσω ...Ίσως δουλέψουν περισσότερο τα ενοικιαζόμενα από τα ξενοδοχεία γτι έχουν λιγότερους ελέγχους κάποια είναι και απόμακρα (σε τέτοιο θα πάω σίγουρα ). ..

την πρωτη επιλογη ντε!

Paralia48

# 11 στις 2/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Enikos

Τι να πιστεψουμε εμεις, πριν τους επιστημονες και τις προσπαθειες τους να αντιμετωπισουν αυτη την κατασταση, πριν αποφανθουν αυτοι...

Οτι κατσει, για να εχουμε θεμα στο φορουμ?...

Δεν ειμαστε καλα, με αυτες τις "ιδεες" καθε τοσο!...

να βγάλουμε λίγο ευχαριστα την καραντινα!

Άρχισε να μου τη ...δίνει λίγο.

Ας ονειρευτούμε...

Paralia48

# 12 στις 2/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παιδιά,πιστεύω θα κάνουμε διακοπές φέτος!

Η Ιταλία ήδη δήλωσε επίσημα, ότι όλα θα λειτουργήσουν και όσοι θέλουν ,να κανονίσουν.

Εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Ιταλία. Να δείτε που θα κάνουμε τα μπανάκια μας!

Sourya

# 13 στις 2/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλε ναι θα κανουμε ,μπα σε καλο μας!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Paralia48

Παιδιά,πιστεύω θα κάνουμε διακοπές φέτος!

Η Ιταλία ήδη δήλωσε επίσημα, ότι όλα θα λειτουργήσουν και όσοι θέλουν ,να κανονίσουν.

Εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Ιταλία. Να δείτε που θα κάνουμε τα μπανάκια μας!

Tyler84

# 14 στις 2/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε πρωτόγνωρες και αξέχαστες διακοπές φέτος..Το που και το πως θα φανεί..

GiorgosV25

# 15 στις 3/5/2020
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 4

εγώ πιστεύω  θα είναι ιδανικά για όσους τους άρεσαν οι διακοπές του Σεπτεμβρίου, χωρίς τον χαμό στις παραλίες και τα στριμώγματα στα μαγαζιά. Όσοι δεν τους αρέσει η ησυχία και θέλουν το κλαμπινγκ και την νυχτερινή ζωή και γουστάρουν στην παραλία να μυρίζουν τα πόδια του διπλανού τους, προφανώς έχουν χάσει... Μάλλον πολλά θα αναθεωρήσουμε φέτος..

agnwstos_Xi

# 16 στις 3/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Paralia48

Διακοπές καλοκαίρι 2020

Περίεργες

Με λίγους τουρίστες(όλες οι χώρες θα προσπαθήσουν να ανατάξουν τις οικονομίες τους με κινητροδότηση για εσωτερικό τουρισμό),με κορωνοϊό,ίσως και με διπλές εκλογές κάπου ανάμεσα στα μπάνια μας.

Δεν απασχολούν το μυαλό μου οι βουτιές στη θάλασσα,αλλά οι αμέτρητες χιλιάδες ανθρώποι που θα μείνουν χωρίς εργασία το καλοκαίρι και η καθίζηση της ελληνικής οικονομίας που θα φέρει του χρόνου μνημόνιο χειρότερο του 2010.

MiltosRNLI1930

# 17 στις 3/5/2020
author

Eσυ δεν εχεις αναγκη απο ΑΦΜ .Θα πας στην Καλκουτα κι'αντε να σε βρουν οι πολιτσιμανοι της Ινδιας .

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Sourya

Με προσοχη . Εγω παντως στο νησι θα παω αλλα μακρια απο τουριστες, αν εχει βεβαια.Τωρα με τα ΑΦΜ, αν γινει ..ιουνιο δεν παω για μπανιο, θα τσουτσουριασω, αν θελει κανεις ν αλλαξουμε μηνα

MiltosRNLI1930

# 18 στις 3/5/2020
author

Εχω

περιγραψει στο παρελθον καλοκαιρινες διακοπες του οχλου .Ουρα στην αποβαθρα με μια παγωμενη μπουγατσα στο χερι να περιμενουν επιβιβαση .

Αρέσει στα μέλη Enikos, la-mer

Paralia48

# 19 στις 3/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από agnwstos_Xi

Περίεργες

Με λίγους τουρίστες(όλες οι χώρες θα προσπαθήσουν να ανατάξουν τις οικονομίες τους με κινητροδότηση για εσωτερικό τουρισμό),με κορωνοϊό,ίσως και με διπλές εκλογές κάπου ανάμεσα στα μπάνια μας.

Δεν απασχολούν το μυαλό μου οι βουτιές στη θάλασσα,αλλά οι αμέτρητες χιλιάδες ανθρώποι που θα μείνουν χωρίς εργασία το καλοκαίρι και η καθίζηση της ελληνικής οικονομίας που θα φέρει του χρόνου μνημόνιο χειρότερο του 2010.

έχεις απόλυτο δίκιο.

Νομίζω υπάρχουν τρία παραλληλα προβλήματα αυτή τη στιγμή που πρέπει να λυθούν

1. η αρρώστια. Αποτελεσμα του κινδύνου αυτού είναι ο εγκλεισμός και αυτοί που φροντιζουν αυτό το πρόβλημα είναι οι γιατροί και οι βιρολόγοι , ή πώς λέγονται

2. η οικονομία. Εδώ θ αναστενάξουμε όλοι. Τα επόμενα 100 χρόνια θα έχουμε τα μνημόνια που λες,

3. η παιδεία. Από την εποχή του πολέμου, δεν έχουν μείνει τα παιδιά 6 μήνες δίχως σχολείο.Και τωρα ακόμη χειρότερα,γιατί τους απαγορεύεται και να παίξουν με φίλους, να κάνουν αθλητισμό, να βγουν έξω. Έχουμε δηλ.ένα μεγαλο δυναμικό νεολαίας με φουλ ορμόνες, που τους απαγορεύουμε αυτό που επιβάλλει η φύση τους: Το παιχνίδι!   Αυτό πιστεύω θα φέρει μεγάλα προβλήματα ! Κανείς δεν άκουσα να ασχολείται μ αυτό. Οι παιδαγωγοί στην Ευρωπη έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν ξέρω τι λέει η Διαδασκαλική ομοσπονδία, ή η ΟΛΜΕ. Αυτό το πρόβλημα λογικά πρέπει να το λύσει  το υπουργείο παιδείας και οι σύλλογοι διδασκόντων.

Αρέσει στο μέλος apvnsn

la-mer

# 20 στις 3/5/2020
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

πες τα χρυσόστομε...

εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν!

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από agnwstos_Xi

Περίεργες

Αρέσει στο μέλος Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.