Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Διακοπές καλοκαίρι 2020

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Ψήφοι: 19

Paralia48

# 61 στις 29/6/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από alisida
Δεν λέω βρε Παραλία να σε βάλουν αλλά ,αλήθεια ,δεν βάζουν καραντίνα πια ?Πόσες μέρες θα πας πρώτον και δεύτερον ,εάν ο μη γένοιτο βρεθεί κρούσμα στο αεροπλάνο ,δεν θα σας βάλουν όλους καραντίνα ? Το διακινδυνεύεις ?

Για το αεροπλάνο ξέρω το εξής (ίσως αλλάξει,κάθε μέρα αλλάζουν).

Από 1.7 φτιάχνεις μια φόρμα με όλα σου τα στοιχεία και τη στελνεις στο υπουργείο υγείας. Αυτοί σου δίνουν έναν κωδικό και αποφασίζουν αν θα σου κάνουν τεστ. Αν σου κάνουν περιμένεις σε ξενοδοχείο καραντινα μια μέρα ,μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.Αν βγει αρνητικό ,πας όπου θες. Ακόμα και αν υπήρχε άλλος θετικός. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος θετικός μέσα σε 200 άτομα.  Στις ΗΠΑ υπολογιζεται να είναι 1 στους 60 θετικός, απλά δεν έχουν όλοι συμπτώματα και δεν ψάχνονται.  Αν βγεις θετικός, τότε κάθεσαι καραντίνα.

Έτσι ξέρω εγώ...

la-mer

# 62 στις 29/6/2020
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

πού το θυμήθηκες, παιδάκι μου; 

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Paralia48

Το τρενο που υπήρχε κάποτε, το περίφημο <ακρόπολις> υπάρχει; Έψαξα δεν το βρήκαk039.gif

k039.gif

Αρέσει στο μέλος Paralia48

la-mer

# 63 στις 29/6/2020
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

δε σου δείχνω φωτογραφίες ούτε βίντεοζ γιατί θα ζουλέψεις 

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Paralia48
¨΄Αντε πάλι...Μετά από συνεχόμενες ακυρώσεις εισητηρίων, καβγάδες με τις εταιρίες  για τα κουπόνια ή την επιστροφή χρημάτων κλπ, μας έρχεται το καινούργιο φρούτο. : έγκριση από το υπουργείο υγείας!!!πρέπει να ζητήσουμε ηλεκτρονική άδεια για είσοδο...
Παιδιά, κοντεύω να τα ...παίξω...Κλείνουμε, μας ξεκλείνουν. Εφόσον λένε παντού θα ισχύσουν μέτρα. Στα ενοικιαζόμενα, ούτε ερκοντίσιον λένε, ούτε καθαρίστριες θα μπαίνουν, στα ξενοδοχεία, ούτε μπουφές. Στις παραλίες αποστασεις, στις ταβέρνες αποστάσεις...   Τι άλλο μένει? Εγώ έχω μάθει, ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τα ξενυχταδικα, τα πάρτυ και τα μπαρ είναι φουλ. Από τους προσεχτικούς τουρίστες φοβούνται;
Μια χαρά και η Λούτσα και τα Παλούκια.
Γελάς Λα Μερ έτσι;

Θα σας στείλω το απόγευμα φωτογραφιες από τις διακοπές στη γειτονιά μου...Καφέ κάτω από τη μηλιά μου...    βρέξιμο των πατουσών στη βρωμολίμνη παραπέρα από το σπίτι μου, αεράκι στο πρόσωπο στο βρωμοκανάλι, λίγο παραπέρα, πίτσα παραγγελία στο μπαλκονάκι στον ...ακάλυπτο που λέει και ο Μίλτος...   
k026.gif
Τέλεια!
Τώρα γέλα Λα Μερ!

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Paralia48
¨΄Αντε πάλι...Μετά από συνεχόμενες ακυρώσεις εισητηρίων, καβγάδες με τις εταιρίες  για τα κουπόνια ή την επιστροφή χρημάτων κλπ, μας έρχεται το καινούργιο φρούτο. : έγκριση από το υπουργείο υγείας!!!πρέπει να ζητήσουμε ηλεκτρονική άδεια για είσοδο...
Παιδιά, κοντεύω να τα ...παίξω...Κλείνουμε, μας ξεκλείνουν. Εφόσον λένε παντού θα ισχύσουν μέτρα. Στα ενοικιαζόμενα, ούτε ερκοντίσιον λένε, ούτε καθαρίστριες θα μπαίνουν, στα ξενοδοχεία, ούτε μπουφές. Στις παραλίες αποστασεις, στις ταβέρνες αποστάσεις...   Τι άλλο μένει? Εγώ έχω μάθει, ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τα ξενυχταδικα, τα πάρτυ και τα μπαρ είναι φουλ. Από τους προσεχτικούς τουρίστες φοβούνται;
Μια χαρά και η Λούτσα και τα Παλούκια.
Γελάς Λα Μερ έτσι;

Θα σας στείλω το απόγευμα φωτογραφιες από τις διακοπές στη γειτονιά μου...Καφέ κάτω από τη μηλιά μου...    βρέξιμο των πατουσών στη βρωμολίμνη παραπέρα από το σπίτι μου, αεράκι στο πρόσωπο στο βρωμοκανάλι, λίγο παραπέρα, πίτσα παραγγελία στο μπαλκονάκι στον ...ακάλυπτο που λέει και ο Μίλτος...   
k026.gif
Τέλεια!
Τώρα γέλα Λα Μερ!

Paralia48

# 64 στις 30/6/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Οι διακοπές 2020 συνεχίζονται...
Σήμερα έχει δροσερό αεράκι στο βρωμοκανάλι της γειτονιάς. Το αεράκι είναι πολύ ευχάριστο, πάντως. Σα ρεματιά, έχει πάντα αεράκι. Υπάρχουν σημεία που μπορούμε να καθήσουμε και να μη βουλιάξουμε στη λάσπη. Φέρτε κάμοια κουρελού, ή μια καρεκλίτσα θάλασσας.

Aν δε συχαίνετσε ψάρια από το καφετί νερό, μπορούμε και να ψαρέψουμε. Πολλοί το κάνουν. Εμείς ως Έλληνες βεβαια ,έχουμε απαιτήσεις από το ψάρι μας, αλλά , αν θέλετε...
Φέρτε και ένα πικ νικ αν θέλετε. Θα στρώσουμε παρέα ...

Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: kanali.jpg (153.48KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 30 φορές
Αρέσει στο μέλος alisida

jane1978

# 65 στις 30/6/2020
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 772
Διακοπές εεε;a010.gif

Άντε ρε κείμενο για διακοπές επιτέλους,μας έχεις βγάλει το λάδι!

carribean.jpg

pythagoras

# 66 στις 20/12/2020
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Στο μουσείο

κοίταξες;

Ρίξε μια ματιά και κει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από la-mer

πού το θυμήθηκες, παιδάκι μου; 

Αρέσει στο μέλος la-mer
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost