Πώς πιστεύετε ότι θα είναι οι διακοπές μας αυτό το καλοκαίρι του 2020;
Παράθεση:
Διακοπές καλοκαίρι 2020
Σχόλιο # 1 από Paralia48Πώς πιστεύετε ότι θα είναι οι διακοπές μας αυτό το καλοκαίρι του 2020;
Μουγγες θα ειναι αγαπητη ...
οσοι εχουν να κανουν χρονια διακοπες ισως καταφερουν φετος να κανουν κατι!!
...ο εσωτερικος τουρισμος δε μπορει να βοηθησει σε πολλα...αλλα κατι ειναι κι αυτος απο το τιποταΤι να πιστεψουμε εμεις, πριν τους επιστημονες και τις προσπαθειες τους να αντιμετωπισουν αυτη την κατασταση, πριν αποφανθουν αυτοι...
Με προσοχη . Εγω παντως στο νησι θα παω αλλα μακρια απο τουριστες, αν εχει βεβαια.Τωρα με τα ΑΦΜ, αν γινει ..ιουνιο δεν παω για μπανιο, θα τσουτσουριασω, αν θελει κανεις ν αλλαξουμε μηνα
τόσα πολλά ΑΦΜ, Μάλλον όσων λήγει σε 4 για ... 3 μέρες, και με διέλευση από ένα έως δύο Νομούς!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alisida
Παραλία μπερδεύτηκα δηλ αν πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν όλα ,δεν ξέρω τι να πατήσω...Ίσως δουλέψουν περισσότερο τα ενοικιαζόμενα από τα ξενοδοχεία γτι έχουν λιγότερους ελέγχους κάποια είναι και απόμακρα (σε τέτοιο θα πάω σίγουρα
). ..
την πρωτη επιλογη ντε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από EnikosΤι να πιστεψουμε εμεις, πριν τους επιστημονες και τις προσπαθειες τους να αντιμετωπισουν αυτη την κατασταση, πριν αποφανθουν αυτοι...
Οτι κατσει, για να εχουμε θεμα στο φορουμ?...
Δεν ειμαστε καλα, με αυτες τις "ιδεες" καθε τοσο!...
να βγάλουμε λίγο ευχαριστα την καραντινα!
Άρχισε να μου τη ...δίνει λίγο.
Ας ονειρευτούμε...
Παιδιά,πιστεύω θα κάνουμε διακοπές φέτος!
Η Ιταλία ήδη δήλωσε επίσημα, ότι όλα θα λειτουργήσουν και όσοι θέλουν ,να κανονίσουν.
Εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Ιταλία. Να δείτε που θα κάνουμε τα μπανάκια μας!
Καλε ναι θα κανουμε ,μπα σε καλο μας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Paralia48Παιδιά,πιστεύω θα κάνουμε διακοπές φέτος!
Η Ιταλία ήδη δήλωσε επίσημα, ότι όλα θα λειτουργήσουν και όσοι θέλουν ,να κανονίσουν.
Εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Ιταλία. Να δείτε που θα κάνουμε τα μπανάκια μας!
εγώ πιστεύω θα είναι ιδανικά για όσους τους άρεσαν οι διακοπές του Σεπτεμβρίου, χωρίς τον χαμό στις παραλίες και τα στριμώγματα στα μαγαζιά. Όσοι δεν τους αρέσει η ησυχία και θέλουν το κλαμπινγκ και την νυχτερινή ζωή και γουστάρουν στην παραλία να μυρίζουν τα πόδια του διπλανού τους, προφανώς έχουν χάσει... Μάλλον πολλά θα αναθεωρήσουμε φέτος..
Παράθεση:
Διακοπές καλοκαίρι 2020
Σχόλιο # 1 από Paralia48Πώς πιστεύετε ότι θα είναι οι διακοπές μας αυτό το καλοκαίρι του 2020;
Περίεργες
Με λίγους τουρίστες(όλες οι χώρες θα προσπαθήσουν να ανατάξουν τις οικονομίες τους με κινητροδότηση για εσωτερικό τουρισμό),με κορωνοϊό,ίσως και με διπλές εκλογές κάπου ανάμεσα στα μπάνια μας.
Δεν απασχολούν το μυαλό μου οι βουτιές στη θάλασσα,αλλά οι αμέτρητες χιλιάδες ανθρώποι που θα μείνουν χωρίς εργασία το καλοκαίρι και η καθίζηση της ελληνικής οικονομίας που θα φέρει του χρόνου μνημόνιο χειρότερο του 2010.
Eσυ δεν εχεις αναγκη απο ΑΦΜ .Θα πας στην Καλκουτα κι'αντε να σε βρουν οι πολιτσιμανοι της Ινδιας .
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από SouryaΜε προσοχη . Εγω παντως στο νησι θα παω αλλα μακρια απο τουριστες, αν εχει βεβαια.Τωρα με τα ΑΦΜ, αν γινει ..ιουνιο δεν παω για μπανιο, θα τσουτσουριασω
, αν θελει κανεις ν αλλαξουμε μηνα
περιγραψει στο παρελθον καλοκαιρινες διακοπες του οχλου .Ουρα στην αποβαθρα με μια παγωμενη μπουγατσα στο χερι να περιμενουν επιβιβαση .
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από agnwstos_Xi
Περίεργες
Με λίγους τουρίστες(όλες οι χώρες θα προσπαθήσουν να ανατάξουν τις οικονομίες τους με κινητροδότηση για εσωτερικό τουρισμό),με κορωνοϊό,ίσως και με διπλές εκλογές κάπου ανάμεσα στα μπάνια μας.
Δεν απασχολούν το μυαλό μου οι βουτιές στη θάλασσα,αλλά οι αμέτρητες χιλιάδες ανθρώποι που θα μείνουν χωρίς εργασία το καλοκαίρι και η καθίζηση της ελληνικής οικονομίας που θα φέρει του χρόνου μνημόνιο χειρότερο του 2010.
έχεις απόλυτο δίκιο.
Νομίζω υπάρχουν τρία παραλληλα προβλήματα αυτή τη στιγμή που πρέπει να λυθούν
1. η αρρώστια. Αποτελεσμα του κινδύνου αυτού είναι ο εγκλεισμός και αυτοί που φροντιζουν αυτό το πρόβλημα είναι οι γιατροί και οι βιρολόγοι , ή πώς λέγονται
2. η οικονομία. Εδώ θ αναστενάξουμε όλοι. Τα επόμενα 100 χρόνια θα έχουμε τα μνημόνια που λες,
3. η παιδεία. Από την εποχή του πολέμου, δεν έχουν μείνει τα παιδιά 6 μήνες δίχως σχολείο.Και τωρα ακόμη χειρότερα,γιατί τους απαγορεύεται και να παίξουν με φίλους, να κάνουν αθλητισμό, να βγουν έξω. Έχουμε δηλ.ένα μεγαλο δυναμικό νεολαίας με φουλ ορμόνες, που τους απαγορεύουμε αυτό που επιβάλλει η φύση τους: Το παιχνίδι! Αυτό πιστεύω θα φέρει μεγάλα προβλήματα ! Κανείς δεν άκουσα να ασχολείται μ αυτό. Οι παιδαγωγοί στην Ευρωπη έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν ξέρω τι λέει η Διαδασκαλική ομοσπονδία, ή η ΟΛΜΕ. Αυτό το πρόβλημα λογικά πρέπει να το λύσει το υπουργείο παιδείας και οι σύλλογοι διδασκόντων.
πες τα χρυσόστομε...
εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν!
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από agnwstos_Xi
Περίεργες
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media