Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Διακοπές καλοκαίρι 2020

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Ψήφοι: 19

agnwstos_Xi

# 21 στις 3/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Paralia48

2. η οικονομία. Εδώ θ αναστενάξουμε όλοι. Τα επόμενα 100 χρόνια θα έχουμε τα μνημόνια που λες

Αυτά που θα ζήσει η Ελλάδα,δε θα τα ζήσει καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα,γιατί μόνο η ελληνική οικονομία έχει τόσο μεγάλη εξάρτηση από τον τουρισμό.

Δείτε τα στοιχεία του 2018(δεν υπάρχουν ακόμα τα στοιχεία του 2019,χρονιάς καλύτερης του 2018).

411.000 εργαζόμενοι στα καταλύματα και στην εστίαση στην αιχμή της τουριστικής περιόδου (οι δηλωμένοι).

Ο τουρισμός κάλυψε με τις ταξιδιωτικές εισπράξεις και τις εισπράξεις από τις αερομεταφορές και τις θαλάσσιες μεταφορές το 81% του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών.

Η οικονομία τριών νησιωτικών περιφερειών εξαρτάται σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό, αφού η συνεισφορά του τομέα στο περιφερειακό ΑΕΠ ανέρχεται σε 47,2% στην Κρήτη, σε 71,2% στα Ιόνια Νησιά και σε 97,1% στο Νότιο Αιγαίο.

Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο είχαμε 16,5 εκατομμύρια αφίξεις.

Συνολικά (άμεσα και έμμεσα) ο τουρισμός το 2018 συνέβαλε από 25,7% (47,4 δισ. ευρώ) έως 30,9% (57,1 δισ. ευρώ) στη δημιουργία του ΑΕΠ.

'Ανω του 90% τον εσόδων που δημιουργεί ο τουρισμός προέρχεται από εισερχόμενο τουρισμό.

Να παρακαλάμε από Ιούλιο και μετά να μας έρχεται μαζικά κόσμος.Αν δε συμβεί αυτό,μόλις μπούμε στο χειμώνα θα έρθει μεγάλη πείνα.

MiltosRNLI1930

# 22 στις 3/5/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579
'Aρεσαν+: 0%

Tην εποχη

https://www.youtube.com/watch?v=t1Qa_Y-ulcs

της λαμπροτητας οταν τα επιβατηγα πλοια δεν ηταν σαν μπαουλο-πολυκατοικιες στο Χαιδαρι απολαμβανες το πραγματικο θαλασσινο ταξιδι .Τωρα νομιζεις οτι εισαι μεσα στου Σκλαβενιτη με το καροτσακι .
Αρέσει στα μέλη Enikos, la-mer

konstandinos73

# 23 στις 3/5/2020
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 365
Παραλια...για μενα, που ειμαι στα 47, τα καλα καλοκαιρια ηταν αυτα πριν μας "καβαλησει" το ιντερνετ και τα παραγωγα του. Ηταν οι αναρχες φυσικες παραλιες, οι χωματοδρομοι με το σηκωμα της σκονης, οι δρομοι με τις γουβες, οι αλανες που παιζαμε μπαλα μεχρι αργα το βραδυ και πολλα αλλα. Οποτε, ειτε με ειτε χωρίς καραντινα, ολα τα καλοκαίρια πλεον ειναι "ξενερωτα". Τυποποιημένα. Υποκριτικα. Οργανωμενα με τη τελευταία λεξη της τεχνολογιας. Γεματα τατουαζ. Αυτο ηθελε η παγκοσμιοποίηση, αυτο πετυχε. Τουλάχιστον, η γενεια μου και οι προηγούμενες γενιες, τα ζησαμε. Τοτε που το καλοκαίρι ανταποκρίνοταν στην εποχη. Εν αντιθεσει, με σημερα , που μπορει να χιονισει το καλοκαίρι αλλα να εχει καυσωνα το Δεκέμβρη. Τωρα, πλέον, μπορεις να φανταστεις την εξελιξη. Ακρατη τεχνολογια, ακρατη παγκοσμιοποίηση...ισον καμμια εκπληξη καμμια απορια. Μονο κανόνες. Τιποτα αλλο. Κανονες απολυτoυς για ολο το πλανητη.
Αρέσει στα μέλη Alezandra, MiltosRNLI1930

Enikos

# 24 στις 3/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Το τι πιστευουμε, (οπως ρωτας), το τι ισχυει, μεχρι το τι ονειρευομαστε...

Αποσταση, ε?...

Να πουμε τι πιστευουμε ισα για την συνενοχη, στην κουτουραδα?...

Νομιζω στην ηλικια μου, θα απερριπτα η θα λοιδωρουσα...την ηλικια μου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Paralia48

να βγάλουμε λίγο ευχαριστα την καραντινα!

Άρχισε να μου τη ...δίνει λίγο.

Ας ονειρευτούμε...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Aggelo

# 25 στις 3/5/2020
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Προς το παρον δεν μπορω να πω τιποτα γιατι μας περιμενουν ακομα εκπληξεις
οχι απαραιτητα αρνητικες......σε σχεση με τον κορονοιο
Να πω την αληθεια μπορει να εξαφανιστει Ιουλιο Αυγουστο ο Ιος και να εμφανιστει
ξανα με τις Αμερικανικες εκλογες,,,...τροφη για σκεψη ειναι.

δεν εχω πλροφοριες 

Μπορει να βρεθει κανα ενδιαμεσο φαρμακο...οποτε νωρις ειναι ακομα να σκεφτομαστε

για διακοπες,,,...

Μπορει να ξυπνισει κανα καλοκαιρινο πρωινο στραβα ο προστασιας του πολιτη

και να βαλει εκ νεου τιποτα απαγορευτικα ...

Συμπερασμα...ας το παμε μερα-μερα

...

Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 26 στις 3/5/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από MiltosRNLI1930

Tην εποχη

https://www.youtube.com/watch?v=t1Qa_Y-ulcs

της λαμπροτητας οταν τα επιβατηγα πλοια δεν ηταν σαν μπαουλο-πολυκατοικιες στο Χαιδαρι απολαμβανες το πραγματικο θαλασσινο ταξιδι .Τωρα νομιζεις οτι εισαι μεσα στου Σκλαβενιτη με το καροτσακι .

Πάντως τα καραβια ήταν και είναι επικίνδυνα για εξάπλωση επιδημιών. Είχα διαβασει για την πανμούκλα την εποχή του μεσαίωνα,που γέμιζαν καραβια ολόκληρα. Βέβαια ήταν ναύτες σε κλειστά κακά αεριζόμενα αμπάρια, μηχανοστάσια, αποθήκες κλπ και χωρίς καθαριότητα,όπως περιέγραφε και η Περιπλίτσα κάποτε (καλή ώρα),όπου νερό και σκουριά ανακατεύονταν  στους σωλήνες. Αλλά και στα μοντερνα  αυτά τα <<μπαούλα>> που λες, πάλι οι συνθηκες βοηθούν τη μεταδοση. Έχω μπει εκεί μεσα έχω κοιμηθεί 7 βραδια σε τετοιο. Τα ταβανια είναι χαμηλά. Όταν πιάνει λιμάνι ,μαζεύονται 1000 επιβάτες σε ουρά για να βγούν, στο φαγητό τα τραπεζια είναι κοντα, στη διασκέδαση , δίπλα δίπλα. Έχει χώρους, αλλά έχει και 1000 επιβατες που γυρνούν παρόμοιες ώρες στους ίδιους χώρους.

Paralia48

# 27 στις 3/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από konstandinos73
Παραλια...για μενα, που ειμαι στα 47, τα καλα καλοκαιρια ηταν αυτα πριν μας "καβαλησει" το ιντερνετ και τα παραγωγα του. Ηταν οι αναρχες φυσικες παραλιες, οι χωματοδρομοι με το σηκωμα της σκονης, οι δρομοι με τις γουβες, οι αλανες που παιζαμε μπαλα μεχρι αργα το βραδυ και πολλα αλλα. Οποτε, ειτε με ειτε χωρίς καραντινα, ολα τα καλοκαίρια πλεον ειναι "ξενερωτα". Τυποποιημένα. Υποκριτικα. Οργανωμενα με τη τελευταία λεξη της τεχνολογιας. Γεματα τατουαζ. Αυτο ηθελε η παγκοσμιοποίηση, αυτο πετυχε. Τουλάχιστον, η γενεια μου και οι προηγούμενες γενιες, τα ζησαμε. Τοτε που το καλοκαίρι ανταποκρίνοταν στην εποχη. Εν αντιθεσει, με σημερα , που μπορει να χιονισει το καλοκαίρι αλλα να εχει καυσωνα το Δεκέμβρη. Τωρα, πλέον, μπορεις να φανταστεις την εξελιξη. Ακρατη τεχνολογια, ακρατη παγκοσμιοποίηση...ισον καμμια εκπληξη καμμια απορια. Μονο κανόνες. Τιποτα αλλο. Κανονες απολυτoυς για ολο το πλανητη.

ήμασταν νέοι τότε Κωνσταντινε, Τα πρόλαβα και γω.

Ελεύθερο κάμπινγκ,,, Εγώ θα το έκανα  και πιθανότατα να το κάνω...Και εφοσον από Σεπτέμβρη θα μείνουμε άφραγκοι, από του χρόνου θα επιστρέψουμε στο ελέυθερο κάμπινγκ αναγκαστικά...

και τα υπόλοιπα ακολουθούν. Ποδόσφαιρο στην αλάνα...μια χαρά

Δες το θετικά. Θα σταμπάρουμε από το γκούγκλη, το πού και πώς θα πάμε...   Βοηθά κιόλας η τεχνολογία

Αρέσει στο μέλος alisida

Sourya

# 28 στις 4/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μεχρι να παμε διακοπες...

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 238b99a2c4bda4117566a9a12455740c.jpg (43.08KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 74 φορές

MiltosRNLI1930

# 29 στις 4/5/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

madame Paralie Διαβασε σε παρακαλω τι ηταν το S.S.Normandie και ασε τις περιγραφες για τα σαπιοβαπορα που αγοραζουν κατι εφοπλιστες τις πενταρας εν αντιθεσει με τους γνησιους παραδοσιακους εφοπλιστες που παραγγελνουν βασιλοβαπορα σε Ιαπωνια ,Κινα ( ορα Ενικος ).

Τωρα σχετικα με τη bubonic plaque την μετεφεραν Ιταλοι ναυτικοι με ιστιοφορα πλοια στη Γενοβα απο την Κινα .Δεν εχει καμια σχεση με τα νερα και την καθαριοτητα αλλα με τα ποντικια και τους ψυλλους οι οποιοι την μεταδιδουν στους ανθρωπους .( 200.000.000 νεκροι )

Διαβασε επισης σε τι αθλιες συνθηκες ζουσαν την εποχη εκεινη στις πολεις της Ευρωπης και τι νερα επιναν ( ορα Λονδινο ) 1348-1353 .

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Paralia48

Πάντως τα καραβια ήταν και είναι επικίνδυνα για εξάπλωση επιδημιών. Είχα διαβασει για την πανμούκλα την εποχή του μεσαίωνα,που γέμιζαν καραβια ολόκληρα. Βέβαια ήταν ναύτες σε κλειστά κακά αεριζόμενα αμπάρια, μηχανοστάσια, αποθήκες κλπ και χωρίς καθαριότητα,όπως περιέγραφε και η Περιπλίτσα κάποτε (καλή ώρα),όπου νερό και σκουριά ανακατεύονταν  στους σωλήνες. Αλλά και στα μοντερνα  αυτά τα <<μπαούλα>> που λες, πάλι οι συνθηκες βοηθούν τη μεταδοση. Έχω μπει εκεί μεσα έχω κοιμηθεί 7 βραδια σε τετοιο. Τα ταβανια είναι χαμηλά. Όταν πιάνει λιμάνι ,μαζεύονται 1000 επιβάτες σε ουρά για να βγούν, στο φαγητό τα τραπεζια είναι κοντα, στη διασκέδαση , δίπλα δίπλα. Έχει χώρους, αλλά έχει και 1000 επιβατες που γυρνούν παρόμοιες ώρες στους ίδιους χώρους.

Αρέσει στο μέλος Enikos

marie_la_journaliste

# 30 στις 4/5/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

αφιερωμενο στην παραλια!

https://www.youtube.com/watch?v=kWvDIc-JPvs

παμε παιδια!!!
Αρέσει στα μέλη Paralia48, Saleas17

Paralia48

# 31 στις 4/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από MiltosRNLI1930

madame Paralie Διαβασε σε παρακαλω τι ηταν το S.S.Normandie και ασε τις περιγραφες για τα σαπιοβαπορα που αγοραζουν κατι εφοπλιστες τις πενταρας εν αντιθεσει με τους γνησιους παραδοσιακους εφοπλιστες που παραγγελνουν βασιλοβαπορα σε Ιαπωνια ,Κινα ( ορα Ενικος ).

Τωρα σχετικα με τη bubonic plaque την μετεφεραν Ιταλοι ναυτικοι με ιστιοφορα πλοια στη Γενοβα απο την Κινα .Δεν εχει καμια σχεση με τα νερα και την καθαριοτητα αλλα με τα ποντικια και τους ψυλλους οι οποιοι την μεταδιδουν στους ανθρωπους .( 200.000.000 νεκροι )

Διαβασε επισης σε τι αθλιες συνθηκες ζουσαν την εποχη εκεινη στις πολεις της Ευρωπης και τι νερα επιναν ( ορα Λονδινο ) 1348-1353 .

κάτι μου θυμίζει αυτή η ιστορία!

Μονο  για τον Ενικό δεν καταλαβα τι να ορήσω. Έτσι όπως το λες, σα να μου λες,ότι είναι ένας γνήσιος εφοπλιστής!

Heptamer

# 32 στις 4/5/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από MiltosRNLI1930

Ο ρολος των αρουραιων στη μεταδοση της πανωλης τοτε,  εχει υπερεκτιμηθει. 

Δε μπορει,  με βαση  μελετη που εγινε,  να τους αποδοθει κυριος ρολος στη μεταδοση. Οι ψυλλοι ωστοσο  ηταν καθοριστικοι. 

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Enikos

# 33 στις 4/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Πως φαινεται ομως, Αγαπητε, οτι...

Οι αφηγησεις μας, επισκιαζονται...

Απο την ακρατεια, για γνωση...

Της ποσοτητας, με αναφορες...

Σε προορισμους, που δειχνουν τα τουριστικα φυλλαδια των κακοτροπων ατζεντηδων...

Με εδρα τους παραδρομους, του γιαχνι σοκακι...

Ε?...

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, la-mer

Paralia48

# 34 στις 4/5/2020
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Enikos

Πως φαινεται ομως, Αγαπητε, οτι...

Οι αφηγησεις μας, επισκιαζονται...

Απο την ακρατεια, για γνωση...

Της ποσοτητας, με αναφορες...

Σε προορισμους, που δειχνουν τα τουριστικα φυλλαδια των κακοτροπων ατζεντηδων...

Με εδρα τους παραδρομους, του γιαχνι σοκακι...

Ε?...

Μα γιαυτό σας θέλουμε εσάς τους κοσμογυρισμένους! Διότι εμάς οι γνωσεις μας περιορίζονται στο χαζοκούτι, στα φυλλάδια που λες και στον γκούγκλη.

Το χαζοκούτι έχει κάτι καλά ντοκυμαντερ σε μέρη σχεδόν απάτητα. δηλ. οι ντόπιοι, ο ρεπόρτερ και ο κάμεραμαν πάνε.

Ο γκούγκλης έχει όλη τη γη, αλλά δορυφορικά. Πολλά μπορείς να μαντέψεις για την πραγματικότητα, αλλά μόνο να μαντέψεις.

Τα φυλλάδια που λες, έχουν μόνο περιοχές φουλ τουριστικές.

Όταν πάμε διακοπές Ελλάδα,που την ξέρουμε περίπου, δε μας βοηθανε τα φυλλάδια. Έχουν Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη και άλλα 10 μέρη σ όλη την Ελλάδα. Άντε βάλε Παξούς...  βάλε Ιθάκη...  βάλε Λειψούς...  τίποτα!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι οι τουριστικές γνώσεις τους περιορίζονται εκεί.

Το ίδιο πρεπει να συμβαινει και στα εξωτικά μέρη. Έχει 100 περιοχές, μπλόκαραν τώρα κι αυτές !

Γιαυτό εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω, δώστε μας ιδέες και γνώσεις !

Alezandra

# 35 στις 6/5/2020
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Θα γίνει ότι γίνεται πάντα δηλαδή όσοι έχουν χρήματα θα πάνε ακόμα και σε αντισκοινο εκεί που απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπινγκ αρχίζει η ελευθερία του λαου.Μόνο παίδες μην δω κανέναν να πάει εκεί χωρίς να έχει χημική τουαλέτα μαζί και μερικές δεκάδες σακούλες σκουπιδιών.Πολλά έχω δει και εκνευρίζομαι με την αναισθησία μερικών
Αρέσει στο μέλος Megalodondas

wish_

# 36 στις 15/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Είπα απ΄όλα τα θέματα να διαλέξω το πιο χαλαρωτικό και ανώδυνο μιας και μαζεύτηκαν πολλά και...ποιο να πρωτοδιαβάσω μετά από τόσο καιρό! Αλλά...και μόνο τις απαντήσεις του "αγνωστου χ" να διαβάσεις επανέρχεσαι στην πραγματικότητα. 

Διακοπές?!   Καλό. 

agnwstos_Xi

# 37 στις 15/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από wish_

Είπα απ΄όλα τα θέματα να διαλέξω το πιο χαλαρωτικό και ανώδυνο μιας και μαζεύτηκαν πολλά και...ποιο να πρωτοδιαβάσω μετά από τόσο καιρό! Αλλά...και μόνο τις απαντήσεις του "αγνωστου χ" να διαβάσεις επανέρχεσαι στην πραγματικότητα. 

Διακοπές?!   Καλό. 

Συγχώρεσέ με,αλλά δεν τον κάνω επίτηδες.

Στο θέμα της πρώτης φάσης της πανδημίας πάντως έπεσα έξω.Μακάρι να πέσω έξω κι εδώ.

Σε παρακαλώ πολύ,αν μπεις να γράψεις στο "τι σκέφτεσαι τώρα",προσπέρασε το σχόλιό μου Γενικότερα,αν σου ρίχνουν την ψυχολογία αυτά που γράφω,να τα προσπερνάς αμέσως.

Κι εσύ κι εγώ και όλοι μας έχουμε δικαίωμα να χαρούμε το καλοκαιράκι,χωρίς να σκεφτόμαστε από τώρα το τι θα έρθει.

Εξάλλου,κανείς δε διαθέτει μαγική σφαίρα να δει τα μελλούμενα.Υποθέσεις στον αέρα κάνω.

Στα του ιού,μπορεί μέχρι τον χειμώνα να έχει υποστεί μεταλλάξεις που θα τον αχρηστεύσουν εντελώς και δε θα χρειαστεί καν να περιμένουμε εμβόλια.

Στα της οικονομίας,αν πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες πάθουν χοντρή ζημιά στον τουρισμό τους,θα πιέσουν ώστε να προκύψουν εντός Ε.Ε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να σβήσουν μέρος της ζημιάς αυτής.

Εν ολίγοις,προσπέρασε τον άγνωστο χι,απόλαυσε την κάθε μέρα του καλοκαιριου και τις διακοπές σου.

Sourya

# 38 στις 15/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μιλτο παιδι μου εγω εδω θα παω

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από MiltosRNLI1930

Eσυ δεν εχεις αναγκη απο ΑΦΜ .Θα πας στην Καλκουτα κι'αντε να σε βρουν οι πολιτσιμανοι της Ινδιας .

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 0399477d3c8a88dc431037b60c698d87.jpg (295.38KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 40 φορές

Paralia48

# 39 στις 16/5/2020
author
Αλλη χώρα
A υτό πάνω στο #38 είναι Θάσος, αλλά ποια γωνιά της ... ,. Την έχω κολυμπήσει , νομίζω. Αναγνωρίζω το βυθό. Ξέρεις πού πρέπει να είναι? Προς την ανατολική πλευρά του νησιού, νοτιότερα από τη Χρυσή Αμμουδιά και βορειότερα από τον Αρχάγγελο. Δεν ξέρω, πώς λέγεται, έχει κάτι ενοικιαζόμενα. ... θα σου πω σε λίγο

Paralia48

# 40 στις 16/5/2020
author
Αλλη χώρα

πήγε το μυαλό μου στην παραλία που λέγεται Θυμωνιά, αλλά κοίταξα στο γκούγκλη και δεν έχει αυτά τα δέντρα κατα μήκος. ¨Αλλη είναι μάλλον.

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.