τα αεροδρόμια ανοίγουν ,αλλά οι αεροπορικές εταιρείες αρχίζουν τα... τσαλίμια!!
Πάνω που είπαμε όλο χαρά, :Επιτέλους θα πάμε Ελλάδα, άρχισαν να ακυρώνουν από μόνες τους πτήσεις!
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς το γιατί. (Επταήμερε, έλα να μας κάνεις τωρα ανάλυση)
πχ η ryanair έχει ακυρώσει πάρα πολλές πτήσεις μέσα στον Ιούλιο. Σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις voucher ή λεφτά πίσω , τα οποία όμως θα μπουν στο λαγαριασμό σου...Λένε οι φήμες σε κανα δυο χρόνια.
Υπάρχει η υποψία,ότι πουλάει πλέον τα εισητηρια πολύ ακριβότερα.Δηλαδή ενώ πήρες voucher των 70 ευρω, το καινούργιο εισητηριο στοιχίζει 160. Η απορία μου είναι, ότι και πάλι χάνουν, γιατί πρέπει να επιστρέψουν τόσα χρήματα, έστω και σε δυο χρόνια και οι πτήσεις δε γίνονται,δηλ χάνουν έσοδα.
Άλλη υποψία είναι ότι επειδή τις ζορίζουν για αυστηρούς κανονες περί υγείας, αυτές έτσι διαμαρτύρονται. Πχ δεν επιτρεπουν πωλήσεις ειδών μεσα στο αεροπλάνο κλπ.
Εγώ έκλεισα με aegean με την ελπίδα ότι αυτή θα πετάξει. ¨Ηδη πετάει και μεσα στην καραντίνα, αλλά δυο φορές την εβδομάδα για επείγουσες περιπτώσεις. Τώρα μου είπαν ότι θ αρχίσει και αυτή να ακυρώνει πτήσεις από μόνη...Eίναι όμως δυνατό; Etsi είπαν στο διαδίκτυο... αλλά δεν ξέρω, Το ιντερνετικό ράδιο - αρβήλα είναι διαδεδομένο!
Θα σας πω νεώτερα.
Το τρενο που υπήρχε κάποτε, το περίφημο <ακρόπολις> υπάρχει; Έψαξα δεν το βρήκα
Παρε λεωφορειο
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Paralia48τα αεροδρόμια ανοίγουν ,αλλά οι αεροπορικές εταιρείες αρχίζουν τα... τσαλίμια!!
Πάνω που είπαμε όλο χαρά, :Επιτέλους θα πάμε Ελλάδα, άρχισαν να ακυρώνουν από μόνες τους πτήσεις!Δεν καταλαβαίνω ακριβώς το γιατί. (Επταήμερε, έλα να μας κάνεις τωρα ανάλυση)
πχ η ryanair έχει ακυρώσει πάρα πολλές πτήσεις μέσα στον Ιούλιο. Σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις voucher ή λεφτά πίσω , τα οποία όμως θα μπουν στο λαγαριασμό σου...Λένε οι φήμες σε κανα δυο χρόνια.
Υπάρχει η υποψία,ότι πουλάει πλέον τα εισητηρια πολύ ακριβότερα.Δηλαδή ενώ πήρες voucher των 70 ευρω, το καινούργιο εισητηριο στοιχίζει 160. Η απορία μου είναι, ότι και πάλι χάνουν, γιατί πρέπει να επιστρέψουν τόσα χρήματα, έστω και σε δυο χρόνια και οι πτήσεις δε γίνονται,δηλ χάνουν έσοδα.
Άλλη υποψία είναι ότι επειδή τις ζορίζουν για αυστηρούς κανονες περί υγείας, αυτές έτσι διαμαρτύρονται. Πχ δεν επιτρεπουν πωλήσεις ειδών μεσα στο αεροπλάνο κλπ.Εγώ έκλεισα με aegean με την ελπίδα ότι αυτή θα πετάξει. ¨Ηδη πετάει και μεσα στην καραντίνα, αλλά δυο φορές την εβδομάδα για επείγουσες περιπτώσεις. Τώρα μου είπαν ότι θ αρχίσει και αυτή να ακυρώνει πτήσεις από μόνη...Eίναι όμως δυνατό; Etsi είπαν στο διαδίκτυο... αλλά δεν ξέρω, Το ιντερνετικό ράδιο - αρβήλα είναι διαδεδομένο!
Θα σας πω νεώτερα.
Το τρενο που υπήρχε κάποτε, το περίφημο <ακρόπολις> υπάρχει; Έψαξα δεν το βρήκα
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από SouryaΠαρε λεωφορειο
Τι λες μωρέ Σουρία; Τι είμαστε ; Καβάλα. Χρυσούπολη; Ή Καβάλα Αμυγδαλεώνας;
Δεν έχει ένα λεωφορείο. Αν υπάρξει θα είναι συνδιασμός πολλών, ψάχνε στάσεις σε άγνωστες χώρες και πόλεις, . Το τρενο είναι πιο απλό για μένα, γιατί το ένα ξεκινά από κει που σταματα το άλλο
Αντε μη ψαχνεις θα σου πω...Αλικες
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Paralia48
A υτό πάνω στο #38 είναι Θάσος, αλλά ποια γωνιά της ... ,. Την έχω κολυμπήσει , νομίζω. Αναγνωρίζω το βυθό. Ξέρεις πού πρέπει να είναι? Προς την ανατολική πλευρά του νησιού, νοτιότερα από τη Χρυσή Αμμουδιά και βορειότερα από τον Αρχάγγελο. Δεν ξέρω, πώς λέγεται, έχει κάτι ενοικιαζόμενα. ... θα σου πω σε λίγο
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Paralia48πήγε το μυαλό μου στην παραλία που λέγεται Θυμωνιά, αλλά κοίταξα στο γκούγκλη και δεν έχει αυτά τα δέντρα κατα μήκος. ¨Αλλη είναι μάλλον.
Έκτακτες μίνι διακοπές τριημέρου. Ο καιρός βεβαια δεν βοηθάει...αλλά διάθεση υπάρχει!
Την καλημέρα μου από Χαλκιδική!
Ολα αυτα, για...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από EnikosΟλα αυτα, για...
...να πας Πολυνησια?...
Για φέτος το καλοκαίρι, θα χαρώ να βρέξω τα πόδια μου στη Μεσόγειο
Αν βέβαια επιτραπεί η είσοδος σε Πολυνησία, ΗΠΑ, κλπ, να πάω ευχαρίστως.
Με βάζεις στο καράβι ως εργαζόμενη Θα σας τηγανίζω και τις ματζάνες
Οι μολυσμένοι..
Το καλύτερο είναι να σε δαγκώνουν..
Το πιο σίγουρο δηλαδή
Ζόμπι, εξωγήινοι, πράσινα σάλια..
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από alisida
Κρούσμα στην Αίγινα Λογικά θα μπει το ξενοδοχείο σε καραντίνα ,οκ μέχρι εκεί.Για τις ξαπλώστρες στις παραλίες που χρησιμοποίησαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου ,ποιος θα αποφασίσει και με ποια κριτήρια ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από alisida
Κρούσμα στην Αίγινα Λογικά θα μπει το ξενοδοχείο σε καραντίνα ,οκ μέχρι εκεί.Για τις ξαπλώστρες στις παραλίες που χρησιμοποίησαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου ,ποιος θα αποφασίσει και με ποια κριτήρια ?
Πάντως εμάς μας είπαν, ότι όλες οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται μετά τη χρήση κάθε πελάτη.
Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι πια τα ζόμπυ οι μολυσμένοι. Κυκλοφορούν έτσι κι αλλοιώς ανάμεσά μας, γιαυτό και προσέχουμε. Μήπως στο λεωφορείο που μπαίνουμε, δεν υπάρχουν μολυσμένοι; Στα μπαρ που πάμε, δεν έχει; Γιαυτό προσέχουμε όσο μπορούμε. Πλένουμε χέρια, κρατάμε αποστάσεις κλπ κλπ.
Λοιπόν,ξεκινάμε τις διακοπές μας.
Σήμερα έχει καφεδάκι κάτω από τη μηλιά!
Ελάτε, κοπιάστε
Θέα στον ωκεανό δεν βλέπω..
Υπαίθριο μπαρ κορίτσια ξυπόλυτα να χορεύουν, ρούμι, φούντες και ρέγγε μουσική παρακαλώ..
Ο καπταιν Τζακ λείπει απόψε..
Θα χάσει τις κοκορομαχιες..
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Paralia48Λοιπόν,ξεκινάμε τις διακοπές μας.
Ελάτε, κοπιάστε
Μέσα στην χαλαρη υπερβολή πάντως βρίσκεις την πραγματικότητα.
Απολυμαίνουν καρέκλες και τραπέζια ,ξαπλώστρες κλπ μετά από κάθε αναχώρηση.
Κανείς όμως δεν σκέφτεται να απολυμανει τον κατάλογο
Μάταιος κόπος λοιπόν όλα,τα πλεξ γκλασσ μας έλειψαν για να αποσυρθούν κι αυτά στις χωματερές μαζί με τους τόνους γάντια και μάσκες .
Έχω μαζί μου αντισηπτικό ,ε,και ?
Προφυλασσομαι ?
Μην κοιτάς που εσύ έχεις μεγάλα δόντια
και δεν φοβάσαι τίποτα
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από MegalodondasΟι μολυσμένοι..
Το καλύτερο είναι να σε δαγκώνουν..
Το πιο σίγουρο δηλαδή
Ζόμπι, εξωγήινοι, πράσινα σάλια..
Μην ξεχναμε την εμπλοκη του μηλου...
Στην ανακαλυψη της βαρυτητος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Paralia48Λοιπόν,ξεκινάμε τις διακοπές μας.
Ελάτε, κοπιάστε
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από EnikosΜην ξεχναμε την εμπλοκη του μηλου...
Στην ανακαλυψη της βαρυτητος...
Πολύ καλό!
Να πηγαίνω παραπέρα λες ε; Τον καφέ θα βάζω μάλλον παραπέρα! Μη μας χαλάσει το καϊμάκι! Την ξερή κεφάλα μου, τι να την κάνει; Το πολύ πολύ να ...στρώσει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από alisida
δηλαδή εννοείς, αν βγει κάποιος από το ξενοδοχείο θετικός, θα μας χώσουν όλους καραντίνα; Και το βρίσκεις λογικό; Εγώ το βρίσκω άκρως παράλογο. Ας μας τεστάρουν όλους. Φνατάζεσαι να έρθεις για 10 μέρες διακοπές και να κάνεις φυλακή;
Παιδιά, αυτή τη φορά δεν αστειεύομαι, αλλά θα φύγω νύχτα! Θα πηδήξω, δεν ξέρω τι θα κάνω... πάντως φυλακή δίχως δίκη δεν τη δέχομαι.
Βρε και εγω για το ωραιο φλυτζανακι του καφε ειπα!!!...
Εσενα σε ξερω...
Αλιμονο το μηλο που θαχει αυτη την τυχη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Paralia48
Πολύ καλό!
Να πηγαίνω παραπέρα λες ε; Τον καφέ θα βάζω μάλλον παραπέρα! Μη μας χαλάσει το καϊμάκι! Την ξερή κεφάλα μου, τι να την κάνει; Το πολύ πολύ να ...στρώσει!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media