Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από alisida
Δεν λέω βρε Παραλία να σε βάλουν αλλά ,αλήθεια ,δεν βάζουν καραντίνα πια ?Πόσες μέρες θα πας πρώτον και δεύτερον ,εάν ο μη γένοιτο βρεθεί κρούσμα στο αεροπλάνο ,δεν θα σας βάλουν όλους καραντίνα ? Το διακινδυνεύεις ?
Για το αεροπλάνο ξέρω το εξής (ίσως αλλάξει,κάθε μέρα αλλάζουν).
Από 1.7 φτιάχνεις μια φόρμα με όλα σου τα στοιχεία και τη στελνεις στο υπουργείο υγείας. Αυτοί σου δίνουν έναν κωδικό και αποφασίζουν αν θα σου κάνουν τεστ. Αν σου κάνουν περιμένεις σε ξενοδοχείο καραντινα μια μέρα ,μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.Αν βγει αρνητικό ,πας όπου θες. Ακόμα και αν υπήρχε άλλος θετικός. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος θετικός μέσα σε 200 άτομα. Στις ΗΠΑ υπολογιζεται να είναι 1 στους 60 θετικός, απλά δεν έχουν όλοι συμπτώματα και δεν ψάχνονται. Αν βγεις θετικός, τότε κάθεσαι καραντίνα.
Έτσι ξέρω εγώ...
πού το θυμήθηκες, παιδάκι μου;
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Paralia48Το τρενο που υπήρχε κάποτε, το περίφημο <ακρόπολις> υπάρχει; Έψαξα δεν το βρήκα
δε σου δείχνω φωτογραφίες ούτε βίντεοζ γιατί θα ζουλέψεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Paralia48
¨΄Αντε πάλι...Μετά από συνεχόμενες ακυρώσεις εισητηρίων, καβγάδες με τις εταιρίες για τα κουπόνια ή την επιστροφή χρημάτων κλπ, μας έρχεται το καινούργιο φρούτο. : έγκριση από το υπουργείο υγείας!!!πρέπει να ζητήσουμε ηλεκτρονική άδεια για είσοδο...
Παιδιά, κοντεύω να τα ...παίξω...Κλείνουμε, μας ξεκλείνουν. Εφόσον λένε παντού θα ισχύσουν μέτρα. Στα ενοικιαζόμενα, ούτε ερκοντίσιον λένε, ούτε καθαρίστριες θα μπαίνουν, στα ξενοδοχεία, ούτε μπουφές. Στις παραλίες αποστασεις, στις ταβέρνες αποστάσεις... Τι άλλο μένει? Εγώ έχω μάθει, ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τα ξενυχταδικα, τα πάρτυ και τα μπαρ είναι φουλ. Από τους προσεχτικούς τουρίστες φοβούνται;
Μια χαρά και η Λούτσα και τα Παλούκια.
Γελάς Λα Μερ έτσι;
Θα σας στείλω το απόγευμα φωτογραφιες από τις διακοπές στη γειτονιά μου...Καφέ κάτω από τη μηλιά μου... βρέξιμο των πατουσών στη βρωμολίμνη παραπέρα από το σπίτι μου, αεράκι στο πρόσωπο στο βρωμοκανάλι, λίγο παραπέρα, πίτσα παραγγελία στο μπαλκονάκι στον ...ακάλυπτο που λέει και ο Μίλτος...
Τέλεια!
Τώρα γέλα Λα Μερ!![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Paralia48
¨΄Αντε πάλι...Μετά από συνεχόμενες ακυρώσεις εισητηρίων, καβγάδες με τις εταιρίες για τα κουπόνια ή την επιστροφή χρημάτων κλπ, μας έρχεται το καινούργιο φρούτο. : έγκριση από το υπουργείο υγείας!!!πρέπει να ζητήσουμε ηλεκτρονική άδεια για είσοδο...
Παιδιά, κοντεύω να τα ...παίξω...Κλείνουμε, μας ξεκλείνουν. Εφόσον λένε παντού θα ισχύσουν μέτρα. Στα ενοικιαζόμενα, ούτε ερκοντίσιον λένε, ούτε καθαρίστριες θα μπαίνουν, στα ξενοδοχεία, ούτε μπουφές. Στις παραλίες αποστασεις, στις ταβέρνες αποστάσεις... Τι άλλο μένει? Εγώ έχω μάθει, ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τα ξενυχταδικα, τα πάρτυ και τα μπαρ είναι φουλ. Από τους προσεχτικούς τουρίστες φοβούνται;
Μια χαρά και η Λούτσα και τα Παλούκια.
Γελάς Λα Μερ έτσι;
Θα σας στείλω το απόγευμα φωτογραφιες από τις διακοπές στη γειτονιά μου...Καφέ κάτω από τη μηλιά μου... βρέξιμο των πατουσών στη βρωμολίμνη παραπέρα από το σπίτι μου, αεράκι στο πρόσωπο στο βρωμοκανάλι, λίγο παραπέρα, πίτσα παραγγελία στο μπαλκονάκι στον ...ακάλυπτο που λέει και ο Μίλτος...
Τέλεια!
Τώρα γέλα Λα Μερ!![]()
κοίταξες;
Ρίξε μια ματιά και κει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από la-merπού το θυμήθηκες, παιδάκι μου;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media