Οταν ενας δικηγορος αναλαμβανει μια υποθεση και παιρνει παρα πολλα χρηματα για να υποβαλλει μηνυση ο πελατης του για ποιο λογο στη μηνυση δε φαινεται το ονομα του και η υπογραφη του ; γιατι δεν φαινεται αυτο που γραφουν οι περισσοτεροι δικηγοροι διοριζω το χ δικηγορο . Γιατι φαινεται σαν να μην εχει δικηγορο ο πελατης του αφου ο δικηγορος πληρωθηκε .
Εγώ ξέρω πως ο δικηγόρος υπογράφει και βάζει την σφραγίδα του από προσωπικές υποθέσεις..
.. αν για οποιοδήποτε λόγο τσακωθείς με αυτόν χρειάζεται επίσης η υπογραφή του και να παραδόσει την όλη εργασία ώστε να μπορεί να την παραλάβει ο καινούργιος.
Παράθεση:
Γνωριζετε γιατι γινεται αυτο ;
Σχόλιο # 1 από kiriakos1996Οταν ενας δικηγορος αναλαμβανει μια υποθεση και παιρνει παρα πολλα χρηματα για να υποβαλλει μηνυση ο πελατης του για ποιο λογο στη μηνυση δε φαινεται το ονομα του και η υπογραφη του ; γιατι δεν φαινεται αυτο που γραφουν οι περισσοτεροι δικηγοροι διοριζω το χ δικηγορο . Γιατι φαινεται σαν να μην εχει δικηγορο ο πελατης του αφου ο δικηγορος πληρωθηκε .
τοσο πιο ξεγνοιαστος άνθρωπος είσαι!
Με τον φακεν δικεορο παλι!!!...
Γιατι την μυνηση την εκανες εσυ...εσυ υπογραφεις...το οτι τον πληρωσες για την εργασια του ...ειναι θεμα οτι επρεπε να σου δωση αποδειξη...η να ζητησεις...οποτε αυτος απλα συνεταξε την μυνητηρια αναφορα για σενα...και για αυτο πληρωθηκε...απο εκει και περα σε εσενα θα ερθει το χαρτι της εκδικασης της υποθεσης...μπορεις να παρουσιαστης τοτε με οποιον δικηγορο θες εσυ η και χωρις αν θελεις...ο δικηγορος υπογραφει αντι για σενα οταν τον ορισεις πληρεξουσιο για να υπογραφη...ΕΔΩ λοιπον το μονο που προκυπτει ειναι οτι μαλλον δεν πηρες αποδειξει για οτι πληρωσες...μαυρα λεφτα και αδηλωτα για τον δικηγορο...Τωρα αν το εχεις ορισει για ολη την υποθεση και εχει αναλαβη ακομη και τυχων εξωδικες συμφωνιες...θα δεις οτι σε πολλα χαρτια θα υπογραφη σαν αντιπροσωπος σου... Τωρα δεν υπηρχε λογος ...
Παράθεση:
Η μηνυση εγινε σε αστυνομικο τμημα .Για ποιο λογο δεν υπεγραψε και δεν φαινεται οτι εχω δικηγορο εγω τον πληρωσα και πολλα χρηματα μαλιστα. Γιατι αλλοι υπογραφουν και φαινεται διοριζω το χ δικηγορο ;
Σχόλιο # 5 από kiriakos1996
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media