Λοιπον παιδια θελω να βρουμε μια λυση στο εξης προβλημα, θελω να κοιμαμαι εξω στο μπαλκονι του σπιτιου και ψαχνω μια λυση ωστε να μην στρωνω και ξεστρωνω βραδυ πρωι ενα σωρο παπλωματα σεντονια κλπ που βαζω για να ειναι μαλακο. Δεν θελω κατι υπερυψωμενο πχ ραντζο και σε διαστασεις δεν υπαρχει περιορισμος. Ευχαριστώ.
Μαθε την αιωρηση του φακιρη...
Ριξε και ενα σεντονακι...
Βαλε και αουταν για τα κουνουπια...
Και μακρια απο το καγκελο, γιατι καμια φορα η αιωρηση κανει πλαγιες μετακινησεις...
Μηπως ξερεις αν τα αλογα πινουν μιλκο?...
Η καλύτερη λύση είναι αυτή.
Βάζεις και ένα στρωματακι μέσα ,ούτε κουνούπια ούτε τίποτα
Παράθεση:
εξω
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Λοιπον παιδια θελω να βρουμε μια λυση στο εξης προβλημα, θελω να κοιμαμαι εξω στο μπαλκονι του σπιτιου και ψαχνω μια λυση ωστε να μην στρωνω και ξεστρωνω βραδυ πρωι ενα σωρο παπλωματα σεντονια κλπ που βαζω για να ειναι μαλακο. Δεν θελω κατι υπερυψωμενο πχ ραντζο και σε διαστασεις δεν υπαρχει περιορισμος. Ευχαριστώ.
alisida δεν το χα σκεφτει! ο πάτος ομως ειναι μαλακος? εχει παχος?
Η μονη που μπορει να σε συμβουλευσει εδω μεσα ειναι η Madame Paralie αλλα προς το παρον απουσιαζει σε αποστολη με γειτονες Τουρκους " στην Αδανα " για εξακριβωση στοιχειων Τουρκων ( ηθοποιου και κατασκευαστη καραμαλνιδικων σουτζουκ )
Έλα βρε Παναγιώτη
Αφού λες ότι στρώνεις κάτω διάφορα
Εαν κλείνεις τη σκηνή όταν σηκώνεσαι το πρωί ,δε χρειάζεται να τα μαζεύεις
Εκτός αν βαριέσαι να τραβας το φερμουάρ ,εκεί δεν σου έχω λύση
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από panagiotismp90alisida δεν το χα σκεφτει! ο πάτος ομως ειναι μαλακος? εχει παχος?
Εδώ είμαι ! Ήμουν με τον δικό μου Τούρκο ,το γειτονάκι μου. Έχουν και ραμανταν τώρα και έχουν κάθε βραδυ τραπέζι!Του είπα να πάει πίσω το ποδήλατο, δεν είναι ωραίο και περιμένει τον Ενικό ,να ...καθαρίσει
Επί του θέματος : Παρε ένα Isomatte, ή για γιογκα ή στρωματακι γυμανστικής. Χαμενο δε θα πάει,το χειμώνα θα το έχεις για κοιλιακούς.Υπάρχει και αυτό που φουσκώνει αυτόματα, δηλ.το αφήνεις ξεδιπλώνεται,παίρνει από βαλβίδα τον αερα που χρειάζεται και φουσκώνει .Αυτό το τελευταίο είναι πιο ακριβό,περίπου στα 40 με 50, το άλλο με 10 ευρω βρίσκεις. Ίσως βγαλουν τα λιντλ, βγαζουν σχεδόν στην αρχή καθε καλοκαιριού. Δε χρειάζεσαι κάτω σεντόνι. Μετά, βάζεις και μια ελαφριά κουβερτούλα, ανάλογα με το πόσο κρύο έχει. Σλιπινγκμπαγκ δεν συστηνω, γιατί θα σκάσεις .
Επίσης αυτή η σκηνούλα της Αλυσίδας, ωραία είναι . Σε προστατεύει από κουνούπια, κρύο, βροχή μέσα στη νύχτα, άλλα ζωάκια (πχ ποντικια). Μόνο ότι αν την πιάσει πρωι πρωί ο ήλιος, ψηνεσαι
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alisidaΈλα βρε Παναγιώτη
Αφού λες ότι στρώνεις κάτω διάφορα
Εαν κλείνεις τη σκηνή όταν σηκώνεσαι το πρωί ,δε χρειάζεται να τα μαζεύεις
![]()
![]()
Εκτός αν βαριέσαι να τραβας το φερμουάρ ,εκεί δεν σου έχω λύση
![]()
το μπαλκονι πρεπει κατα την διαρκεια της μερας να ειναι αδειο, αλλιως θα τ αφηνα μονιμα. γι αυτο σε ρωτησα.
παραλια εχεις εμπειρια απο φουσκωτα στρωματα? κατι με προβληματιζει. Τα τυπου γιογκα, καμπινγκ κλπ εχω αλλα θελω μεγαλο παχος, σαν στρωμα περιπου. Σκεφτομαι τα φουσκωτα αλλα κατι δεν μου παει καλα.
ρε Παναγιωτακη βαλε τη σκηνη που σου λενε τα κοριτσια στο μπαλκονακι της κουζινας που δεν εμποδιζεις κανενα .Ριξε και λιγο Baygon στο σκουριασμενο ντουλαπι γιατι εκει κανουν προπονηση τα κατσαριδακια που θα μπουκαρουν εξω με τις ζεστες .Περασε κι'ενα χερι ρεπουλινα το ντουλαπι για ωραια ατμοσφαιρα και για μαγκια που θα σε βλεπουν να ξαπλαρεις οι Μανταμιτσες απεναντι οταν απλωνουν τα βρακια τους στο συρμα. .
Αυτα για σημερα γιατι στο τελος το Θεμα θα ξεφυγει .
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από panagiotismp90
το μπαλκονι πρεπει κατα την διαρκεια της μερας να ειναι αδειο, αλλιως θα τ αφηνα μονιμα. γι αυτο σε ρωτησα.
ειναι οταν ειδα το " Εξω " λεω τωρα το παιδι θα μιλαει για τον " Εξω απο δος " οπως τον αποκαλουν οι γριες οι οποιες οταν αρρωστησουν τις τριβουν με τσιπουρο .Αντε μετα μ'αυτη τη σκεψη να πιεις τσιπουρο .Ομολογω δε οτι ουδεποτε στη ζωη μου ηπια τσιπουρο παρα μονο ουζο .
Θα εγκαταστήσεις τότε στην οροφή της βεράντας αυτό το γερανακιΚάθε πρωί θα σηκώνεις ψηλά τη σκηνή μαζί με το περιεχόμενο της (παπλώματα ,συρωματακλπ)Και η βεράντα θα μένει ελεύθερη
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από panagiotismp90
Μα το παιδι Μανταμ αναφερει μπαλκονι αυτα που φτιαχνουν οι Ελληνες εργολαβοι .Δεν μιλαει για την πλωτη δεξαμενη του Σκαραμαγκα με τα κρενια !
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από alisidaΘα εγκαταστήσεις τότε στην οροφή της βεράντας αυτό το γερανακιΚάθε πρωί θα σηκώνεις ψηλά τη σκηνή μαζί με το περιεχόμενο της (παπλώματα ,συρωματακλπ)Και η βεράντα θα μένει ελεύθερη
Είπε δεν υπάρχει περιορισμός στις διαστάσεις της λύσης που θα του προτείνουμε
Εγώ λοιπόν το εξέλαβα ως κανένα περιορισμό εμβαδού ,ύψους η μπάτζετ
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από MiltosRNLI1930Μα το παιδι Μανταμ αναφερει μπαλκονι αυτα που φτιαχνουν οι Ελληνες εργολαβοι .Δεν μιλαει για την πλωτη δεξαμενη του Σκαραμαγκα με τα κρενια !
1300 βατ μηπως ειναι λιγα ρε αλισιδα?
ασ'παει στο Περαμα σε κανενα διαλυτηριο να παρει δυο καπονια απο μοτορσιπ να μαιναρει το στρωμα στην παντα της πολυκατοικιας .Δηλαδη κατι σαν τον Τιτανικο.
Σχόλιο # 14 από alisida
Είπε δεν υπάρχει περιορισμός στις διαστάσεις της λύσης που θα του προτείνουμε
Εγώ λοιπόν το εξέλαβα ως κανένα περιορισμό εμβαδού ,ύψους η μπάτζετ
Χμμμ...
Δεν ξέρω από αυτά
Αλλά φαντάζομαι ότι (δεδομένου πως εσύ θα βγαίνεις από τη σκηνή πριν την ανύψωση)
Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα
Διαβασε τα χαρακτηριστικά και δες τι βάρος σηκώνει
(Το Σεπτέμβρη να μας πεις και πόσα γκομενάκια έριξες με την σκηνοκατασταση ,μη μας ξεχάσεις χωρίς ενημέρωση ε ??)
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από panagiotismp901300 βατ μηπως ειναι λιγα ρε αλισιδα?
η κυρια Αλυσιδα με το κρενακι μια χαρα σου τα ειπε αλλα εσυ απ'οτι καταλαβα θελεις αναβατοριο να κατεβαζεις στο υπογειο το σουμιε και το στρωμα απο Αιγυπτιακο μπαμπακι που ειναι βαρυ .Βεβαια αργοτερα θα εμφανιστουν και αλλα Μελη και μπορει να σου πουν ,γιατι δεν κοιμασαι στο απεναντι παρκο να κανεις και παρεα στον περιπτερα που ξενυχταει ο καημενος.
μονος θα κοιμασαι η με παρεα;
στα social media