με προλαβε η Περσεφόνη...
Για ποιο λογο θες να κοιμασαι έξω?κ για ποιο λογο θες να τα μαζευεις το πρωι ?κ υπαρχει κ αυτη η λυση φυσικα...
πιο φθηνη...κ η λυση της αιωρας ...επισης...
χαχαχα να ΄σαι καλα squirrel1968.
Σχόλιο # 42 από squirrel1968
τα κοριτσια προτειναν λυσεις χωρις να υπολογισουν το ειδικο βαρος του Παναγιωτακη .Αν δε υπολογισουν το πραγματικο βαρος ας του στειλουν διευθυνση τσαγκαρη στου Ψυρρη για να ραψει την αιωρα που θα σχισθει το πρωτο βραδυ .Οταν ο αλλος λεει οτι φοβαται την πτωση απο το ραντσο εσεις ποσα κιλα τον υπολογιζεται ?
Μπες λίγο στο προφίλ του. Θα τα δεις όλα...μεταφορικά . Εμένα πάντως με προβλημάτισαν τα " μεγάλα προσόντα" Πάντως οκ δεν δηλώνει κάπου πως ένα απ τα μεγάλα του προσόντα ΔΕΝ είναι η ισορροπία (Λες να φταίει αυτό
Παράθεση:
Oλα
Σχόλιο # 45 από MiltosRNLI1930τα κοριτσια προτειναν λυσεις χωρις να υπολογισουν το ειδικο βαρος του Παναγιωτακη .Αν δε υπολογισουν το πραγματικο βαρος ας του στειλουν διευθυνση τσαγκαρη στου Ψυρρη για να ραψει την αιωρα που θα σχισθει το πρωτο βραδυ .Οταν ο αλλος λεει οτι φοβαται την πτωση απο το ραντσο εσεις ποσα κιλα τον υπολογιζεται ?
γουγλαρα κ εύρηκα ....γιατι πεφτει απ το κρεβατι...ο Panagiotis
καταρχην η πτωση συμβαινει μεσα σε λιγα λεπτα αφοτου κοιμηθει.
Στο εργαστηριο ύπνου στο νοσοκομειο της Μαδρίτης ,εχουν ερευνησει το φαινομενο αυτο κ
συμπεραναν ότι ...
ειναι αποτελεσμα στοιχειώδους ανισορροπίας μεταξύ του αιθοσαιου συστήματος (που βρισκεται στα αυτια)
κ του κιναισθητικού συστηματος (η ικανοτητα του σωματος να συντονιζει τη κινηση κ να "αντιλαμβανεται "τη θεση του στο χωρο κ τον χρονο)
Το σωμα δεν εχει προσαρμοστει σε ξαπλωτη θεση,πραγμα το οποιο μας πιεζει να ξυπνησουμε με την αισθηση οτι "πεφτουμε"
Αυτο κανει πολλους ανθρωπους να πεφτουν κ πραγματικα απο το κρεβατι...
Συμπερασμα...κ συμβουλη
κοιμασαι σε αιωρα...κ βαζεις κ το αεροστρωμα απο κατω...να εισαι ασφαλης κατα τη πτωση...
εγω θα το πηγαινα κ ενα βημα παραπερα...
να κανεις μια "επεκταση "...στο μπαλκονι σου
ωστε να χωρεσουν όλες οι ιδεες που σου προτειναμε...(σκηνη..γερανακι κλπ)
Υ,Γ,κ ενα τελευταιο...ειδα τα θεματα σου Panagioti...
εισαι τροφη για σκεψη...βαζεις ολους μας σε διαδικασία ευρεσης γνωσεων...
..βαζεις όλους τους συναδελφους να γουγλαρουν να βρισκουν λυσεις ,,,
πατα κ λιγο το γουγλη...
η επομενη "δυσκολη"..."αναγκαστικη λυση"
ειναι αυτη...κ ησυχασες...και σαμπρελες απο τρακτερ σε πολυ καλη κατασταση τις οποιες γεμιζεις με νερο και τις συνδεεις με το συστημα ποτισματος με βραδυνο by-pass το οποιο απομονωνει το Gardena .Κατα την βραδυνη πτωση το νερο διοχετευεται στο ποτιστικο δικτυο .Δηλαδη δυο σαμπρελες κατω απο την αιωρα ειναι αρκετες να ποτιζουν για πολλαπλες πτωσεις .
μηπως λειτουργησει σαν τραμπολινο?...κ βρεθει στον απεναντι ...3ο οροφο ομως...
κοιταξε σκουρελ, δεν μ ενδιαφερει ο γουγλης, εγω θετω το ερωτημα για να ακουσω το προσωπικο βιωμα! με ενδιαφερει η εμπειρια! παρε μια συνταγη ας πουμε απ το ιντερνετ, ο καθενας θα χει αλλο αποτελεσμα. ειμαι εμπειριστης αγγλοσαξων.
Πρεπει ν ανατρεξω...τωρα...στις θεωριες ...του Francis Bacon...κ του John Locke...
βρε τι τραβαμε...για ενα υπνο ...στο μπαλκονι......
Υ.Γ.κ γω αυτης της "σχολης" ειμαι...αλλα να περασει κ καπως ευχαριστα ..ο καυσων της Κυριακης
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από squirrel1968Πρεπει ν ανατρεξω...τωρα...στις θεωριες ...του Francis Bacon...κ του John Locke...
βρε τι τραβαμε...για ενα υπνο ...στο μπαλκονι...
...
Υ.Γ.κ γω αυτης της "σχολης" ειμαι...αλλα να περασει κ καπως ευχαριστα ..ο καυσων της Κυριακης
... και μάλιστα χωρίς σεντόνι!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media