Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οι πιο μεγάλες ασχημιες και το γήρας

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Ψήφοι: 22

Megalodondas

# 21 στις 18/5/2020
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053
'Aρεσαν+: 0%

Σε όλα τα θέματα διευκρινήσεις ρωτάς.. 

Η σκέψου και απαντα η μην μπαίνεις στον κόπο καθόλου.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alisida

Φυσικά και εσύ θα εξηγήσεις,εφόσον εσύ έβαλες το θέμα στο οποίο ζητώ διευκρινήσεις .

Είναι πολύ αόριστα όσα ρωτάει το θέμα και μια συζήτηση (αυτό ζητάνε εξάλλου τα θέματα ,συζήτηση έτσι δεν είναι ?)

προϋποθέτει διάθεση (και ) επεξηγηματική 

Εκτός αν θέλεις μόνο να εντυπωσιάσεις αερολογοντας , οπότε πάω πάσο 

Αρέσει στα μέλη andy12, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 22 στις 18/5/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Πήρα ωστόσο κάποια έμπρακτη απάντηση στο ερώτημα μου 

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από alisida

Αυτά εννοείς ασχημιες ?

Τι άλλο ??

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Megalodondas

Παράθεση:

Σχόλιο # 19 από Megalodondas

Δες στον καθρέπτη τα δικά σου.. Εγώ θα ψάχνω να στα βρω?

Λέει και γήρας στην πινακίδα, μέσα είσαι..

Αρέσει στα μέλη jane1978, ---tsilipirdoni---

marie_la_journaliste

# 23 στις 18/5/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

εγω βλεπω αρκετή ασχημια γύρω μου τελευταια αλλά δεν ανησυχώ

ο κόσμος δεν άλλαξε.Εγω αλλάζω και αρχίζω να συμβιβάζομαι με την ιδέα οτι μεγαλώνω ότι δε θα ειμαι αυτη που ήμουν πια ..οτι οι άνθρωποι γύρω μου γερνάνε .οτι δε μπορώ να ακολουθησω τις εξελίξεις. ότι δε μπορώ πια να επιλέγω οπως παλιότερα...ηταν και το σοκ του κορωνοιού... εντάξει...μια κλιμακτήριος ειναι πόσο πια θα κρατήσει; Θα περάσει κι αυτή.Θα μπούμε σε μια σειρά μετά 

Να μαστε καλα κι ολα θα γίνουν !
Αρέσει στα μέλη panagiotismp90, Megalodondas

---tsilipirdoni---

# 24 στις 18/5/2020
author
Γυναίκα / 56 / Σε σχέση
Ν. Κυκλάδων / Αμοργός
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 917

θα μπορούσες να διαβάσεις τη θεραπεία του σοπενάουερ ,  φίλε θεματοθέτη ...  

Αρέσει στα μέλη jane1978, Megalodondas

la-mer

# 25 στις 18/5/2020
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Απαντήσεις: 1.576

ε να αρχίσουμε από το αλφάβητο τότε, επειδή ορισμένοι δεν πιάνουν τα στοιχειώδη...

Αρέσει στα μέλη Megalodondas, Enikos

la-mer

# 26 στις 18/5/2020
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Απαντήσεις: 1.576

η σκέψη δεν είναι πάντα εφικτή.

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Megalodondas

Αρέσει στα μέλη andy12, Enikos

Kristina_

# 27 στις 19/5/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Ε ναι βρε παιδια...αμα θελουμε να συζητησουμε για ενα θεμα (δλδ να ανταλλαξουμε αποψεις για ενα συγκεκριμενο θεμα) και οχι να φιλοσοφησει ο καθενας οπως και για οτι μπορει, καλο ειναι ειτε να θεσουμε εξαρχης το θεμα με σαφηνεια ειτε να δινουμε οσες εξηγησεις μπορουμε οταν ζητηθουν...

Αλλο να λεμε «ασχημια» τις ρυτιδες  μας, αλλο τα ελαττωματα του χαρακτηρα μας (ψεμα, διπροσωπια, εξαπατηση, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα κλπ) και αλλο να εννοουμε εκεινα που μας οδηγησαν σε εγκληματα του κοινου ποινικου δικαιου? Νομιζωωω 

Παντως εγω θεωρησα οτι μιλαμε για φυσικες ασκημιες   και λιγακι και για μικροελαττωματα (γεροπαραξενιες) ...τιιι? λαθος καταλαβα? 

Και ψηφιζω το πρωτο μαλλον...Αυτο που φερνει το γηρας ειναι φυσικη φθορα και αρση των αναστολων και ο καθενας βγαζει πιο ευκολα αυτο που εχει μεσα του

Αρέσει στα μέλη anassa_, jane1978

Kristina_

# 28 στις 19/5/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Βρε βλαδιμηρε παραθετεις και γραφεις κατι και ξαφνικαπρωι πρωι σου κανουν λαικ νικς που εχουν να μπουν εξι και χρονια και ειναι και τα μονα νικς που συμμετειχαν σε παλιο θεμα σου?

Το λες και οτι «μιλας για τον εαυτο σου» ...με εξεπληξες παντως

Εχουμε και λεμε ενας εσυ, μια στην παραθεση, 3 που μετρησα στα λαικς (diamantw, psarokasela, kapnistotsoukali) και 2-3 που συμπερανα απο τα θεματα σας ... και στα 100 βρε!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από VLADIMHROS

...NA MAS PEIS PWS LEGETAI NA MILAS ME TON EAYTO SOU ALLAZONTAS ROUXA KAI POLY8RONA

KORYFAIO

Το κείμενο σας είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά

KORYFAIO

Αρέσει στα μέλη jane1978, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Megalodondas

# 29 στις 19/5/2020
author

Ο όλος εμπλεγμος της γήρανσης γίνεται καθώς αυτές οι ασχημιες έρχονται η απογυμνωνονται με τον χρόνο και συνήθως είναι μόνιμα κουσούρια του οργανισμού πού δεν μπορούμε να απαλλαχτουμε εύκολα.. 

Μόνο να μετριασουμε, να αποδεχτούμε η να καλύψουμε.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Kristina_

Ε ναι βρε παιδια...αμα θελουμε να συζητησουμε για ενα θεμα (δλδ να ανταλλαξουμε αποψεις για ενα συγκεκριμενο θεμα) και οχι να φιλοσοφησει ο καθενας οπως και για οτι μπορει, καλο ειναι ειτε να θεσουμε εξαρχης το θεμα με σαφηνεια ειτε να δινουμε οσες εξηγησεις μπορουμε οταν ζητηθουν...

Αλλο να λεμε «ασχημια» τις ρυτιδες  μας, αλλο τα ελαττωματα του χαρακτηρα μας (ψεμα, διπροσωπια, εξαπατηση, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα κλπ) και αλλο να εννοουμε εκεινα που μας οδηγησαν σε εγκληματα του κοινου ποινικου δικαιου? Νομιζωωω 

Παντως εγω θεωρησα οτι μιλαμε για φυσικες ασκημιες   και λιγακι και για μικροελαττωματα (γεροπαραξενιες) ...τιιι? λαθος καταλαβα? 

Και ψηφιζω το πρωτο μαλλον...Αυτο που φερνει το γηρας ειναι φυσικη φθορα και αρση των αναστολων και ο καθενας βγαζει πιο ευκολα αυτο που εχει μεσα του

Άλλωστε είμαστε πολύ σύνθετα όντα και το πως μεταφράζει ο καθένας νοητά τις όποιες σωματικές καταπονησεις του γήρατος διαφέρουν μιας κι έρχεται σιγά σιγά και ύπουλα.. 

Αρέσει στο μέλος ---tsilipirdoni---

Enikos

# 30 στις 19/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ηταν ενα μικρο καραβι...

Ηταν ενα μικρο καραβι...

Που ηταν,α α αταξιδευτο...

Που ηταν, α α αταξιδευτο...

Οε οε οεεε... οεεε ο ε...

Ευχαριστω, παρτε τις καμερες απο μπροστα μου...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Enikos

# 31 στις 19/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Απλα, εχει χασει τον λογαριασμο...

Και συνηθως, απευθυνεται στον ιδιο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Kristina_

Βρε βλαδιμηρε παραθετεις και γραφεις κατι και ξαφνικαπρωι πρωι σου κανουν λαικ νικς που εχουν να μπουν εξι και χρονια και ειναι και τα μονα νικς που συμμετειχαν σε παλιο θεμα σου?

Το λες και οτι «μιλας για τον εαυτο σου» ...με εξεπληξες παντως

Εχουμε και λεμε ενας εσυ, μια στην παραθεση, 3 που μετρησα στα λαικς (diamantw, psarokasela, kapnistotsoukali) και 2-3 που συμπερανα απο τα θεματα σας ... και στα 100 βρε!!!

Αρέσει στα μέλη andy12, la-mer

---tsilipirdoni---

# 32 στις 19/5/2020
author
Γυναίκα / 56 / Σε σχέση
Ν. Κυκλάδων / Αμοργός
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 917

megalodontas - μεγαλώνοντας 

το κείμενο είναι μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ...

Αρέσει στο μέλος Megalodondas

Megalodondas

# 33 στις 19/5/2020
author

Είσαι η πρώτη πού το παρατήρησε.. 

Ένα γράμμα, μια στιγμή, ένα βουνό και αλλάζει η ιστορία.. 

Του μυαλού μας φυσικά.. 

Όλα τ άλλα ίδια.. 

Για τις μεγάλες ασχημιες, πού καθορίζονται μέσα σε ένα κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο της ανθρώπινης πορείας δεν νομίζω πως 

Μπορούμε να πούμε πολλά.. 

Για όσους από εμάς πιστέψαμε κάποτε στην καλοσύνη ίσως κάποιες ασχημιες μας να να πονάνε 

Το σύνολο όμως ακολουθεί πλέον καθαρά την επιβίωση, δεν νομίζω πως αισθάνονται πολλοί άσχημα πού ξεπούλησαν κάποιον για συμφέρον η πού έκλεψαν η πού αδικήσανε τους πλησίον τους.. 

Άλλωστε είναι η μία φυσική πλευρά μας ή επιβίωση.. 

Όπως και να είναι η ασχήμια η ζημιά είναι το θέμα να γίνει στον εαυτό μας.. 

Αν πάψεις να τις βλέπεις γίνονται περισσότερες.. 

Άλλο να βλέπεις ουρανό και θάλασσα και άλλο την Αθηνάς κάθε μέρα, αποκτάς ανοσία 

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από ---tsilipirdoni---

megalodontas - μεγαλώνοντας 

το κείμενο είναι μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ...

Αρέσει στο μέλος ---tsilipirdoni---

jane1978

# 34 στις 19/5/2020
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 772

Ψήφισα το πρώτο.

Την όποια "ασχήμια" (χαρακτήρα,εμφάνισης κλπ) πιστεύω ότι την "κουβαλάς" μαζί σου από την αρχή ως το τέλος...

Και εντάξει,με την εμφάνιση κάτι γίνεται,να είναι καλά οι πλαστικοί.:

Ένας άσχημος χαρακτήρας όμως δεν αλλάζει, κατά τη γνώμη μου ...ένας μοχθηρός,αλαζόνας,διπρόσωπος ξέρω γω,,εεε...δεν αλλάζει...το γήρας ίσως λειτουργεί ως μεγεθυντικός φακός...

ΥΓ. Και εγώ ζητάω διευκρινίσεις για ορισμένα θέματα,πού είναι το κακό;

Ας πούμε  και για τούτο εδώ, δεν είμαι σίγουρη ότι το "έπιασα" σωστά.

Αρέσει στα μέλη anassa_, alisida

panagiotismp90

# 35 στις 19/5/2020
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από marie_la_journaliste

εγω βλεπω αρκετή ασχημια γύρω μου τελευταια αλλά δεν ανησυχώ

ο κόσμος δεν άλλαξε.Εγω αλλάζω και αρχίζω να συμβιβάζομαι με την ιδέα οτι μεγαλώνω ότι δε θα ειμαι αυτη που ήμουν πια ..οτι οι άνθρωποι γύρω μου γερνάνε .οτι δε μπορώ να ακολουθησω τις εξελίξεις. ότι δε μπορώ πια να επιλέγω οπως παλιότερα...ηταν και το σοκ του κορωνοιού... εντάξει...μια κλιμακτήριος ειναι πόσο πια θα κρατήσει; Θα περάσει κι αυτή.Θα μπούμε σε μια σειρά μετά 

Να μαστε καλα κι ολα θα γίνουν !

μην αγχώνεσαι, ζωή είναι, θα περάσει.

Αρέσει στο μέλος marie_la_journaliste

anassa_

# 36 στις 19/5/2020
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Να εξομολογηθεις θελεις ή να μας εξομολογησεις ;    

Ασε και παραμονευουν οι αφορισμοι μερες πούναι ...  

Υ.Γ.   Ωραίο θεμα !!!   

Να ξες τα παντα εν Σοφια ...  

Το πρωτο ψηφιζω. Ανθρωπος γεννιεσαι δεν γινεσαι ... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Megalodondas

Οι πιο μεγάλες ασχημιες και το γήρας

Όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο άσχημος αισθάνομαι..

Πέρα από την χαλάρωση των μυών η μιζέρια φωλιάζει πιο βαθειά μέσα μου όταν με επισκέπτεται..

Το χαμόγελο η ανάσα η σπιρτάδα στο βλέμμα την  μαρτυρούν και την δηλώνουν με απέχθεια στους γύρω..

Στις ασχήμιες πού θαβονται, και πλέον δεν γιατρευονται κρύβονται και οι ελπίδες μας για το μέλλον..

Οι γυναίκες με τον ρόλο της παλιάς αγαπημένης , ξορκιζουν το "κακό" στις άκρες των δακτύλων τους και οι άντρες δείχνουν πάντοτε το κάτι παραπάνω από την  χαμένη παληκαρια τους, μην πάρουν σηκωτους τ αλάνια τους κακομαζαλους σκελετούς τους και τους πετάξουν σε κάνα χαντάκι..

*.Οι πραγματικές ασχημιες δεν είναι αυτές πού φέρνει το γήρας, είναι διαχρονικές και φωλιάζουν στα σπλάχνα μας απο αδυναμία.. Το γήρας τις απογυμνωνει..

*.Είναι καλό να εκφράζονται οι ασχημιες ως εκεί πού δεν γίνονται γενεσιουργος αιτία για περαιτέρω στενοχώρια και τόσο όσο να απελευθερωνονται οι καταπιεσμενες ελπίδες μας.. Όσο αισθάνεται άσχημος ο άνθρωπος δεν ελπίζει πραγματικά..

*.Έχω βολευτεί με τον εαυτό μου, δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με αυτές, είμαστε όπως είμαστε, δεν τις βλέπω καν.

*Το σώμα και η όμορφη φυσική παρουσία δεν επηρεάζει την ψυχολογία μας..η ψυχή δεν γερνάει..

** Τίποτα πιο εκλεκτό? Ήμουν πάντοτε άσχημος στην ψυχή και στην μάπα και τα γηρατειά καλώς να έρθουν κι αυτά σε αυτήν την ρημάδα την κοινωνια πού ζούμε καλά να πάθουμε..

* Δεν υπάρχει ασχήμια στην αδυναμία.. Ο άνθρωπος για να προχωρά πρέπει να βιώνει μικρούς θανάτους και ξεκαθάρισμα από τις αυταπάτες του ώστε να ζει μια μεγάλη ζωή.. 

Αρέσει στο μέλος Megalodondas

anassa_

# 37 στις 19/5/2020
author

Εξαρταται 

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Megalodondas

Τα αποτελέσματα δείχνουν πως τις βλέπουμε δεν τις βλέπουμε τις ασχημιες είμαστε πρόθυμοι να τις συγχωρέσουμε με μεγαλοθυμια απ ότι φαίνεται.. 

marie_la_journaliste

# 38 στις 19/5/2020
author
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

εδω δεν εχουμε αγχωθει για αλλα κι άλλα...

αλλα με τις ορμονες δε τα βγαζεις περα...πιστεψε με!  

Tη ζωή τη λατρευω.Μια που θα περασει, ας περασει με αξιοπρεπεια!  

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από panagiotismp90

μην αγχώνεσαι, ζωή είναι, θα περάσει.

Αρέσει στα μέλη panagiotismp90, Megalodondas

Megalodondas

# 39 στις 19/5/2020
author

Από τι? 

37 % ψηφίζουν I am only human after all.. 

Καλώς ή κακώς αποδεχόμαστε την φύση μας.. Πέφτει και μπόλικη αυταπάτη..βοηθάει κι αυτή..στο "έτσι είμαι εγώ " του καθενός.. 

Ακόμα εγωιστές δεν είμαστε? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από anassa_

Εξαρταται 

Αρέσει στο μέλος la-mer

anassa_

# 40 στις 19/5/2020
author

Ας εγκαινιασω τη ελευθερη μου προσβαση     

...κ αι που ψηφισαν, δεν νομιζω να σημαινει κατι ... εδω δεν σημαινει οταν ψηφιζουν πολιτικους αντιπροσωπους.  

Το να λες / ισχυριζεσαι οτι εισαι πανω απο όλα Ανθρωπος και να το συμπεραινεις μόνος σου δε σε κατατασσει αυτοματα στο Είδος ...  χα χα να κανουμε κ κανενα αστειακι ε ...  

Εγω πιστευω στα γεραματα ο "χορτατος" Ανθρωπος ηρεμει, ειναι σοφοτερος, γνωριζει οτι οι ανατροπες, η εξελιξη , ο ατομικος αγωνας για τους στοχους της καλυτερευσης του μεσα του ισως κι αν ... ο θανατος, ειναι τα πολυ σιγουρα, τα αναποφευκτα ... 

Τα υπολοιπα κατα τα νεοτερα χρονια ειναι μεσα στο παιχνιδι αναμεσα στο σωστο και το λαθος, ειναι εκπαιδευση  που συνεχιζει ... να παθαινεις ... να παθαινεις μεχρι να μαθεις,  αν μαθεις ...

Οι ανθρωποι που " πεινανε" μεχρι τα γεραματα ,  που δεν καταφεραν να χορτασουν την καρδουλα τους ... πραγματικα δεν θελω να σκεφτω ουτε καν τη ματια τους ... λυπαμαι  

Μακαρι να μην υπαρχει  "  κενο , πεινα, ενδεια " σε όλα τα επιπεδα και σε κανεναν οταν φτανουμε στην τριτη ηλικια ... που κοντευουμε...  

Κι αν δεν δουμε στον "πεινασμενο κακο γεροντα" λιγο εστω λιγο απο τον εαυτο μας  δεν λεγομαστε ουτε Ανθρωποι ουτε Ανθρωπινοι  ... νομιζω ...  

Υπαρχει ομως κι ελπιδα εκει στο βαθος ... Μπορουμε παντα να ειμαστε διδασκομενοι , ας μεγαλωνουμε ...

Μπορει να μην απαντησα ακριβως στην ερωτηση  για το  " εξαρταται "  ... αλλα δεν πειραζει αλλη φορα ... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Megalodondas

Από τι? 

37 % ψηφίζουν I am only human after all.. 

Καλώς ή κακώς αποδεχόμαστε την φύση μας.. Πέφτει και μπόλικη αυταπάτη..βοηθάει κι αυτή..στο "έτσι είμαι εγώ " του καθενός.. 

Ακόμα εγωιστές δεν είμαστε? 

Αρέσει στο μέλος jane1978
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.