Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Ακριβώς ,χαίρομαι που το πιστεύεις αυτό για να τηρηθεί από εδώ και πέρα και στα σχόλια σου που αφορούν ανθρώπους και όχι ζαρτιερες.
Παράθεση: Σχόλιο # 81 από la-mer
ναι...επίσης όταν δε γνωρίζω, δε μιλάω
Μου αρέσει +
Kamikazi_agapi_mou
# 83στις 23/6/2020
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μωρέ αν τον γουσταρεις τον άλλον...και σκούπα καβαλάς και το παίζεις και σέξυ μάγισσα..
Μου αρέσει +
Straightforward
# 84στις 28/6/2020
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καθένας με τις προτιμήσεις του, δεν είναι όλοι το ίδιο σε όλα.
Μου αρέσει +
Kamikazi_agapi_mou
# 85στις 4/7/2020
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δε θέλω τα πράσινα, ούτε τα μπεζΘέλω τα ίδια που φόραγες χθεςΔε θέλω τα κόκκινα, ούτε τα ροζΤο ξέρεις πως πεθαίνω με τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σουΠου με φέρνουν πιο κοντά σουΔε γουστάρω κυριλέΜα τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σουΜε δυο κατοστάρικα από την ΚαλλιθέαΌσο πιο φθηνιάρικα τόσο πιο ωραίαΓιατί; Γιατί;Να ντρέπομαι επειδή γουστάρω δηλαδήτα εσώρουχα σουΜε φέρνουν πιο κοντά σουΔεν γουστάρω κυριλέΜα τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου...Έτσι πες τααα
Μου αρέσει +
lolly-123
# 86στις 4/7/2020
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Aμα αρχισουν τα ετσι και γιουβετσι ... ανοιξε πορτα να διαβω
Εγώ αναφέρω τον προβληματισμό μου κι εσύ τραγουδάς Καρβέλα.
Τι να σου πω τώρα !!χαχαχα!!
Παράθεση: Σχόλιο # 85 από Kamikazi_agapi_mou
Δε θέλω τα πράσινα, ούτε τα μπεζΘέλω τα ίδια που φόραγες χθεςΔε θέλω τα κόκκινα, ούτε τα ροζΤο ξέρεις πως πεθαίνω με τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σουΠου με φέρνουν πιο κοντά σουΔε γουστάρω κυριλέΜα τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σουΜε δυο κατοστάρικα από την ΚαλλιθέαΌσο πιο φθηνιάρικα τόσο πιο ωραίαΓιατί; Γιατί;Να ντρέπομαι επειδή γουστάρω δηλαδήτα εσώρουχα σουΜε φέρνουν πιο κοντά σουΔεν γουστάρω κυριλέΜα τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου...Έτσι πες τααα
Μου αρέσει +
Kamikazi_agapi_mou
# 88στις 10/7/2020
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ΧαχαχαΦοργκετ ιτ??Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σού...Αν δε σε χαλάει και το γουστάρεις και εσύ... ντύσου γδυσου και κάντε έναν έρωτα όλο τρέλα...Ωραίο το αλατοπιπερο αυτί με εσώρουχα και ζαρντιερες...Εύγε στο παλικάρι σου...Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Περί ορέξεως λέω για αρχή να τον τρομάξω να δω τις διαθέσεις του
Παράθεση: Σχόλιο # 88 από Kamikazi_agapi_mou
ΧαχαχαΦοργκετ ιτ??Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σού...Αν δε σε χαλάει και το γουστάρεις και εσύ... ντύσου γδυσου και κάντε έναν έρωτα όλο τρέλα...Ωραίο το αλατοπιπερο αυτί με εσώρουχα και ζαρντιερες...Εύγε στο παλικάρι σου...Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Παράθεση: Σχόλιο # 2 από alisida
Τι να σου πω βρε κοπελιά ,εμένα πάντως αν μου άρεσε πολύ το αγόρι και τα βρίσκαμε και στα υπόλοιπα όπως εσείς ,όχι μόνο σέξι εσώρουχα αλλά και alisides θα φορούσα
Το πιο φυσιολογικό από όλα είναι...να σου κάνει δώρο ΑΥΤΌΣ τα sexy εσώρουχα (χωρίς να το ξέρεις από πριν)... και να εμφανιστείς εσύ την επομένη με αυτά μπροστά του στο ημίφως...για να τον ευχαριστήσεις.DON'T FORGET IT.
στα social media