Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σέξυ εσώρουχα

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

forget_it

# 1 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μεταμόρφωση
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 281
'Aρεσαν+: 0%

Σέξυ εσώρουχα

Γεια σας

Είμαι 26 ετών και εδώ και λίγους μήνες είμαι σε σχέση με ένα αγόρι λίγο μεγαλύτερο στα 27.

Περνάμε πολύ καλά μαζί και τα συζητάμε όλα.

Ο λόγος που γράφω είναι επειδή με παραξένεψε πολύ η επιμονή του να φοράω στο κρεβάτι σέξι εσώρουχα όση ώρα είμαστε μαζί.

Είχα και πιο παλιά μια ολοκληρωμένη σχέση αλλά εκείνος δεν το είχε ζητήσει και δεν έδινε καμία σημασία στο τι φορούσα.

Το συζητησα και με δύο φίλες μου να μου πουν τη γνώμη τους και τι ζητάνε τα αγόρια τους να φοράνε αλλά και οι δύο μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα τι θα βλέπουν.

Δεν ξέρω πόση σημασία έχει να σε βλέπει ο άντρας με σέξι εσώρουχα ή να σε βλέπει χωρίς τίποτα.

Τι είναι πιο φυσιολογικό?

Να διευκρινίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι θα φοράω αλλά ούτε και άλλο πρόβλημα με το αγόρι μου ,όλα είναι εντάξει στη σχέση μας.

alisida

# 2 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Τι να σου πω βρε κοπελιά ,εμένα πάντως αν μου άρεσε πολύ το αγόρι και τα βρίσκαμε και στα υπόλοιπα όπως εσείς ,όχι μόνο σέξι εσώρουχα αλλά και alisides θα φορούσα
Αρέσει στα μέλη iason09, Ciannhs και σε ακόμα 8 μέλη.

achinos

# 3 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από alisida
Τι να σου πω βρε κοπελιά ,εμένα πάντως αν μου άρεσε πολύ το αγόρι και τα βρίσκαμε και στα υπόλοιπα όπως εσείς ,όχι μόνο σέξι εσώρουχα αλλά και alisides θα φορούσα

, πες τα ρε αλισίδα, να μαθαίνουν οι νεαρούλες...

θες να δεις το φυσιολογικό κοπελιά; αν συμφωνούν οι ενήλικες που εμπλέκονται κανείς άλλος δεν έχει λόγο. 

Αρέσει στα μέλη hns1602, kinky1971 και σε ακόμα 3 μέλη.

Kristina_

# 4 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Καλε εγω τα φοραω μερανυχτα και χωρις αγορι

Αρέσει στα μέλη Theos_Dionysos, Silektis και σε ακόμα 7 μέλη.

Persefoni__

# 5 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 54 / Χήρα
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 418

Εμένα θα με προβλημάτιζε μόνο αν ήθελε να φοράει αυτός τα σέξυ εσώρουχα κι όχι εσύ . Καλημέρα 

Αρέσει στα μέλη Crazy_Horse, Belerephonte και σε ακόμα 6 μέλη.

Sourya

# 6 στις 20/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Απορια...αυτα τα στρινγκ βρε παιδια πως τα φορατε δεν ενοχλουν;

argaard

# 7 στις 20/5/2020
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283

Οι άνθρωποι βγαίνουν με καρμπόν 2 άντρες μπορούν να είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και να είναι διαφορετικά τα θέλω τους.

Ζούμε στο 2020 και σου φαίνεται παράξενο να έχει κάποιος φετίχ και να φτιάχνεται με τα εσώρουχα;Τέλος πάντον θα σε διαφωτήσω και θα σου πώ πως ναι υπάρχουν και άντρες που φτιάχνονται με τα εσώρουχα περισσότερο απο το γυμνό σώμα ακόμα και αν δεν έχει τύχει σε κάποια φίλη σου.
Αν δεν έχεις πρόβλημα όπως λες και δε σε καταπιέζει το να φοράς σέξυ εσώρουχα αντί να το συζητάς πήγαίνε για ψώνια.
Αρέσει στο μέλος hns1602

Kristina_

# 8 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Ε δεν ειναι μονο τα στινγκ σεξυ 

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Sourya

Αρέσει στα μέλη spirosv123, agrotis53

Sourya

# 9 στις 20/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Λες να μην ξερω;

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Kristina_

Ε δεν ειναι μονο τα στινγκ σεξυ 

COSTAS42

# 10 στις 20/5/2020
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 1.529
τι σου κανει εντυπωση θεματοθετρια;ειναι πολυ σεξουαλικο ενα ομορφο η και κινκυ σετ εσωρουχων για πολλους απο μας
Αρέσει στο μέλος hns1602

MiltosRNLI1930

# 11 στις 20/5/2020
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Και η Μανταμιτσα απο τη Λαρισα που δουλευε σε φυστικαδικο τα εφτιαξε με το ντελιβερα του διπλανου ανοιχτου τυπου σουβλατζιδικου .Μια μερα τη φορτωσε στο ματοσακο και την πηγε στο σπιτι του .Δεν ειχε τιποτα να την κερασει και ανοιξε ενα μπουκαλι τσιπουρο .Το αποτελεσμα οταν την εριξε στο ντιβανι το σεξυ εσωρουχο της πιαστηκε στα ελατηρια του σουμιε .Ακομα κλαιει .

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, agrotis53 και σε ακόμα 1 μέλος.

anassa_

# 12 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

https://m.youtube.com/watch?v=mjJOWvCJSj4

Γιατι τι φορας ,  βαμβακερα με λουλουδακια κ πασχαλιτσες    ακομα ... 
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

anassa_

# 13 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Μια δοκιμη θα σε πεισει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Sourya

Αρέσει στο μέλος spirosv123

alisida

# 14 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

A..σε παρακαλώ ,έχουν κι αυτά τη χάρη τους να τα φοράει 

(πιάνεις κι άλλα γούστα έτσι ) 

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από anassa_

https://m.youtube.com/watch?v=mjJOWvCJSj4

Γιατι τι φορας ,  βαμβακερα με λουλουδακια κ πασχαλιτσες    ακομα ... 

Αρέσει στα μέλη kinky1971, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 15 στις 20/5/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
Τι να πω..δε γκζερω...

https://www.youtube.com/watch?v=Anlm0GtGSOQ

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Persefoni__ και σε ακόμα 3 μέλη.

Betty_83

# 16 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 970

Η λέξη κλειδί είναι η "επιμονή". Πιθανοτατα γιατί σε κάνει να αναρωτιεσαι, αν τον ελκύεις εσύ ή οι συγκεκριμένες συνθήκες που απαιτεί κιόλας.

Το θέμα εδώ, είναι να ασχοληθουμε με την απολαυση του ενος? Το να έχεις κάποιον να επιμένει να ..εγκριθεί η αίτηση με συγκεκριμενους ορους, μπορει να είναι μεγαλη "ξενερα". Ειδικα αν συναντιουνται και συχνα, δεν ειναι πολυ "πρακτικοι" οι συγκεκριμενοι όροι. Ενίοτε δε, ειναι και ιδιαίτερα άβολοι.

Αρέσει στο μέλος la-mer

pythagoras

# 17 στις 20/5/2020
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

ότι αρέσει στον καθένα φυσικά!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από forget_it

Σέξυ εσώρουχα

Γεια σας

Είμαι 26 ετών και εδώ και λίγους μήνες είμαι σε σχέση με ένα αγόρι λίγο μεγαλύτερο στα 27.

Ο λόγος που γράφω είναι επειδή με παραξένεψε πολύ η επιμονή του να φοράω στο κρεβάτι σέξι εσώρουχα όση ώρα είμαστε μαζί.

Είχα και πιο παλιά μια ολοκληρωμένη σχέση αλλά εκείνος δεν το είχε ζητήσει και δεν έδινε καμία σημασία στο τι φορούσα.

Το συζητησα και με δύο φίλες μου να μου πουν τη γνώμη τους και τι ζητάνε τα αγόρια τους να φοράνε αλλά και οι δύο μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα τι θα βλέπουν.

Δεν ξέρω πόση σημασία έχει να σε βλέπει ο άντρας με σέξι εσώρουχα ή να σε βλέπει χωρίς τίποτα.

Να διευκρινίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι θα φοράω αλλά ούτε και άλλο πρόβλημα με το αγόρι μου ,όλα είναι εντάξει στη σχέση μας.

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ...μήπως έχει μερίδιο σε κανένα κατάστημα ή βιοτεχνία εωρούχων;; ζητά συγκεκριμένη μάρκα και  ...ποιότητα;;;

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

Sourya

# 18 στις 20/5/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χαχα δοκιμασα γι αυτο ρωταω

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από anassa_

Μια δοκιμη θα σε πεισει...

Heptamer

# 19 στις 20/5/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Δεν ειναι θεμα φυσιολογικοτητας το αν ενας αντρας θελει να φορας (ή και όχι) σεξυ εσωρουχα ή αν ως γυναικα επιβαλλεται να φορας τετοια.

Ειναι απλα θεμα αντρικης διεγερσης / πόθου και μόνο και πως αυτα θα μεγιστοποιηθουν, προκειμενου ο αντρας να διεγερθει τα μεγιστα και να αποδωσει επισης τα μεγιστα.

Τα σεξυ εσωρουχα, στη συγχρονη ενδυματολογική εποχη, λειτουργουν στο μυαλο του αντρα - που ειναι όν της εικόνας  - ως ενα τελευταιο προπυργιο / εμποδιο πριν την εκπορθηση (=σεξ) του "κάστρου"- γυναικα.

Και η χρηση τους απο μια γυναικα, συνιστα ενα ειδος σεξουαλικης "χειριστικότητας" απο πλευρας της.

Το σεξ ειναι παιχνιδι του μυαλου για τον αντρα - πρεπει να ερεθιστει / φαντασιωθει το μυαλο και μετα το σωμα. Η θεα του ημιγυμνου - οπως ειναι μια γυναικα με σεξυ εσωρουχα -  ασκει μεγαλη γοητεια στους αντρες. Εξαπτει τι φαντασια / προσμονή για αυτο (το υπο κατακτηση) που κρυβεται κατω απο αυτα.  Δε γουσταρουν την ευκολη κατακτηση - ενα ημιγυμνο γυναικειο σωμα ειναι για εναν αντρα - κυνηγο πιο αισθησιακο απο ενα εντελως γυμνο γιατι υπαρχει ενα (τελευταιο)  τεχνητο "εμποδιο", κάτι απαγορευμένο  που  πρεπει να "υπερνικησει" για να φτασει στο αντικειμενο του ποθου του και αυτο τον εξιταρει - και ο αντρας, ως κυνηγος, εχει συνηθισει να δυσκολευεται για να αποκτησει το σεξουαλικο του ποθουμενο. Και αυτο ενεργοποιει / διογκωνει τη σεξουαλικη του επιθυμια.

Εχει να κανει με καθαρα πρωτογονες αναγκες / ενστικτα του αρσενικου και σαφως δεν αποτελει διαστροφή.

Το οτι πάλι  καποιοι αντρες ερεθιζονται με συγκεκριμενο χρωμα (κόκκινο ή άλλο) εσωρουχων, εχει να κανει με τον κοινωνικο / φυσικό συμβολισμο, τη συχνοτητα εμφανισης του χρωματος κλπ.  Το κόκκινο  π.χ συμβολιζει σε πολλες περιπτωσεις την ωριμοτητα, το παθος...οπότε η θεα του ενεργοποιει τους αντιστοιχους ανδρικους ερωτικους  υποδοχεις.

Η εναλλαγη των χρωματων των εσωρουχων διεγειρει επισης το αντρικο μυαλο. Για εναν αντρα η ιδια γυναικα με αλλο χρωμα εσωρουχων, μεταμορφωνεται / ισοδυναμει στο μυαλο του αυτοματα με άλλη, διαφορετική γυναικα, ενα νένο "κάστρο" - και αρα κατι νέο προς κατάκτηση. Ειναι κατι που τροπον τινα ενισχυει / προβάλλει το πολυγαμικό του ενστικτο, που οι κοινωνικοι κανονες περιόρισαν.

Οπότε, νεαρή θεματοθετρια, δε χρειαζεται να ανησυχεις καθολου. Το αγορι σου ειναι περα για περα υγιές, διολου διεστραμμενο και θα ελεγα πως μπορεις ανετα - εφοσον μπορεις να το υποστηριξεις - να του κανεις τη χαρη. Ασε τη φαντασια σου να δουλεψει. Ποιος ξερει: μπορει να ανακαλυψεις και δικες σου κρυφες επιθυμιες... Κερδισμένη  παντως  ουτως ή αλλως θα βγαινεις...

Αρέσει στα μέλη RoryG80, Persefoni__

tzoulia59

# 20 στις 20/5/2020
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

περι γουστου ...

αν και σ ενα σ αρεσει ο τυπος ,,,ενεδωσε στην επιθυμια...

εγω με τους αντρες που ημουν δεν ηθελαν να φοραω τιποτα .

αν με πιεζαν ομως να φοραω παντα σεξυ εσωρουχα για να τους διεγειρω ,,

παιζει και να μην το εκανα απο αντιδραση .

δειχνει μια ψυχοπαθολογια το εμμονικο ..

η εναλλαγη ειναι αλλο ..να μην πληττουμε κι ολας..

το σεξ καλο μου

πρεπει να εμπεριεχει καλπαζουσα φαντασια ,,

αν ειναι στημενο με την ταδε σταση ταδε ρουχα ,,στο ταδε μερος 

εχει χαθει η μαγεια ..

κοινως ξενερωμα..

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από forget_it

Σέξυ εσώρουχα

Γεια σας

Αρέσει στα μέλη hns1602, Betty_83 και σε ακόμα 2 μέλη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.