Εγω πιστευω ψαχνεις να διυλίσεις τον κώνωπα...φορα εκει οτι εσωρουχα θεωρεις οτι πρεπει να φορεσεις και θα δειχνουν Sexy απανω σου αρκει να τα υποστηριζεις ...
και γω το βλέπω μια χαρά το βίτσιο του. Όλα επιτρέπονται. Και συμφωνώ με τον Κίνκυ, να τα διαλέξει, να τα αγοράσει, να τα πλύνεις και να τα φορέσεις.
Αυτά μέσα στο ζευγάρι είναι οκ. Εξαρτάται βέβαια τις επιθμίες του, πώς τις ζητάει, αλλά αυτό θα το κρίνει μόνο η σύντροφος (εσύ).
Εγώ είχα κάαααποτε κάποιον, που ήθελε να φορώ φούστες. Όχι ότι επέμενε, αλλά μού λεγε , ότι του αρέσουν καλύτερα στη γυναίκα, παρά τα παντελόνια. Είχα αγοράσει θυμάμαι δυο τότε, μια φαρδιά (ήταν τότε στη μόδα) και μια τζην στενή. χε χε
Ο νυν σύζυγος, αν κάτι του αρέσει, δε ρωτάει, το αγοράζει μέσω ίντερνετ και μου το δίνει ως έκπληξη. Αν τυχόν δε μ αρέσει ή δε μου πάει, επιστρέφεται
θα σου πω ενα απο τα μυστικα, αν θες να τον τρελανεις φορετιτ, βαλε στο στομα σου τις μπαλες που συνοδευουν τον κυριο Π. Εγγυηση.
Σε μια κυρια ποτε δεν αγοραζουν μεσω Ιντερνετ .Την πανε στην Ερμου και προβαρει 4 καλοκαιρινα πιτσιλωτα φορεματα με τιραντακι ( ορα Τζουλια ).Μετα την πανε στο Τουρκολιμανο για ουζο .
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Paralia48και γω το βλέπω μια χαρά το βίτσιο του. Όλα επιτρέπονται. Και συμφωνώ με τον Κίνκυ, να τα διαλέξει, να τα αγοράσει, να τα πλύνεις και να τα φορέσεις.
Αυτά μέσα στο ζευγάρι είναι οκ. Εξαρτάται βέβαια τις επιθμίες του, πώς τις ζητάει, αλλά αυτό θα το κρίνει μόνο η σύντροφος (εσύ).
Εγώ είχα κάαααποτε κάποιον, που ήθελε να φορώ φούστες. Όχι ότι επέμενε, αλλά μού λεγε , ότι του αρέσουν καλύτερα στη γυναίκα, παρά τα παντελόνια. Είχα αγοράσει θυμάμαι δυο τότε, μια φαρδιά (ήταν τότε στη μόδα) και μια τζην στενή. χε χε
Ο νυν σύζυγος, αν κάτι του αρέσει, δε ρωτάει, το αγοράζει μέσω ίντερνετ και μου το δίνει ως έκπληξη. Αν τυχόν δε μ αρέσει ή δε μου πάει, επιστρέφεται
Αυτό είναι μυστικό τώρα, ε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από panagiotismp90θα σου πω ενα απο τα μυστικα, αν θες να τον τρελανεις φορετιτ, βαλε στο στομα σου τις μπαλες που συνοδευουν τον κυριο Π. Εγγυηση.
έχω ζήσει το τελείωμα της καλύτερης εποχής του φόρουμ ..είμαι ευτυχής...
Μίλτο είσαι μεγάλη φυσιογνωμία ..
τέλος ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από MiltosRNLI1930Σε μια κυρια ποτε δεν αγοραζουν μεσω Ιντερνετ .Την πανε στην Ερμου και προβαρει 4 καλοκαιρινα πιτσιλωτα φορεματα με τιραντακι ( ορα Τζουλια ).Μετα την πανε στο Τουρκολιμανο για ουζο .
Παράθεση:
Το παρον
Σχόλιο # 28 από MiltosRNLI1930https://www.youtube.com/watch?v=H-Ea3AxF3qQ
εξηγει λεπτομερως οσα αναφερω περι παργγελιων μεσω Ιντερνετ απο Κινεζικα site.
έ,όχι και κινέζικα ρε Μίλτο. Εγώ αγόρασα κινέζικη στολή καταδύσεων...Εκείνος αγοράζει ποιότητα,όλα κι όλα!
Παράθεση:
Το παρον
Σχόλιο # 28 από MiltosRNLI1930https://www.youtube.com/watch?v=H-Ea3AxF3qQ
εξηγει λεπτομερως οσα αναφερω περι παργγελιων μεσω Ιντερνετ απο Κινεζικα site.
το τραγουδάκι ειναι υπέροχο
Οτι και να διαλεξεις απο εσωρουχα, μην ξεχασεις και να φορας ψυλοτακουνα. Βρε μπας και να βαλουμε θεμα ...τι εσωρουχα μας αρεσουν στους αντρες;
Σκελεα μόνο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από forget_it
Λέτε να βάλω θέμα και τα εσώρουχα των αντρών ? Τι επιλογές όμως έχουν δεν έχω δει κάτι περίεργο σε αντρικό εσώρουχο
.. βαμβακερή με παπάκια κίτρινα να πάρει η με καραβάκια?
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Paralia48
βαμβακερά σέξυ δεν του αρέσουν;
Όσο νά ναι είναι πιο άνετα![]()
Ωωωω εχει πολλες επιλογες, βαλε εσυ και θα βρουμε
Παράθεση:
Λέτε να βάλω θέμα και τα εσώρουχα των αντρών ? Τι επιλογές όμως έχουν δεν έχω δει κάτι περίεργο σε αντρικό εσώρουχο
Παράθεση:
Έχει γίνει στο παρελθόν... όχι για εσώρουχα, αλλά υπήρχε ένα ανάλαφρο θέμα όπου εκεί κατέληξε...και κλειδώθηκε...
Κάποιες σεμνοτυφούσες (λέμε τώρα ) έκαναν αναφορές... δεν το άντεξε η αισθητική τους...
το περιτυλιγμα δε νειναι αυτο που σε τραβαει παντα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media