Καλησπέρα στο φόρουμ θα ήθελα την γνώμη σας είμαι ελεύθερη χωρίς υποχρεώσεις κ σκέφτομαι να φύγω σεζόν σε νησί πρώτη φορά εσείς θα το κάνατε ?μένω σε ένα χωριό στη θηβα
Δεν έχεις τίποτα να χάσεις έτσι όπως τα λες,θέλει γερό στομάχι βέβαια αλλά στην τελική αν δεν σ΄αρέσει φεύγεις.
Εχω φίλη που μου λέγε ότι κάθε τρεις βδομαδες φευγαν και ερχοντουσαν άλλοι.Εξάρταται το πόστο,το πόσο ανάγκη έχεις και την υπομονή σου.
Ασε που αν πας κάπου κοσμοπολίτικα μπορεί να έχεις πιθανότητες να γνωρίσεις τον "τούρκο αγαπημένο σου"
Λίγο δύσκολο θα είναι φέτος αλλά γιατί να μη δοκιμάσεις
Παράθεση:
Σεζον
Σχόλιο # 1 από Matoula_26Καλησπέρα στο φόρουμ θα ήθελα την γνώμη σας είμαι ελεύθερη χωρίς υποχρεώσεις κ σκέφτομαι να φύγω σεζόν σε νησί πρώτη φορά εσείς θα το κάνατε ?μένω σε ένα χωριό στη θηβα
καταλαβα δηλαδη το παρον Θεμα εχει σχεση με το παρελθον που αρωταγε η Μανταμιτσα για τον Τουρκο "στην Αδανα¨" η με την αλλη που ερωτευτηκε τον Τουρκο απο τη σειρα των Mpaglavatzioglou family stories, στην TV.
Στην ηλικια σου, θα επρεπε να ησουν περισσοτερο τολμηρή / αποφασιστική και τετοιες ερωτησεις να ειναι απλα ρητορικές.
Παράθεση:
Σεζον
Σχόλιο # 1 από Matoula_26Καλησπέρα στο φόρουμ θα ήθελα την γνώμη σας είμαι ελεύθερη χωρίς υποχρεώσεις κ σκέφτομαι να φύγω σεζόν σε νησί πρώτη φορά εσείς θα το κάνατε ?μένω σε ένα χωριό στη θηβα
Εμείς απαντήσαμε ότι θα πηγαίναμε,αλλα εμείς είμαστε εμείς που σκεφτόμαστε διαφορετικά από εσένα ,διότι κανείς μας δε θα ρωτούσε τι να κάνει με τον έρωτα του για έναν ηθοποιό
(Πού επιπλέον τον θεωρούμε και μπαζο )
Άρα
Τι μας ρωτάς βρε κοπελιά τι θα κάναμε εμείς .
Εσένα πάντως δε σε βλέπω και τόσο αποφασιστική για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου
Τα παρατάς εύκολα
Σε δύο μήνες θα μας λες : σιγά την μπαζοδουλεια στο νησί
Η συμβουλή μου λοιπόν (ως γηραιάς κυρίας) είναι
να σκεφτείς
πολύ καλα σε ποιες από τις
σκέψεις σου
θα αφιερώνεις
χρονο σκέψης
Παράθεση:
Ζορικα σε τι Εγώ ρώτησα εσάς αν θα πηγαίνατε αν είχατε ανάγκη κ όσο για το σχόλιο της κυρίας wish όχι επρόκειτο για μη κοσμοπολίτικο νησί κ ούτε έχω πλέον διάθεση να ασχοληθώ με αυτό το μπαζοτουρκο που έχει κ σχεση
Σχόλιο # 8 από Matoula_26
Παράθεση:
Ζορικα σε τι Εγώ ρώτησα εσάς αν θα πηγαίνατε αν είχατε ανάγκη κ όσο για το σχόλιο της κυρίας wish όχι επρόκειτο για μη κοσμοπολίτικο νησί κ ούτε έχω πλέον διάθεση να ασχοληθώ με αυτό το μπαζοτουρκο που έχει κ σχεση
σε τι θα σε βοηθησει να μαθεις τι θα καναμε εμεις?
εμεις δεν ειμαστε εσυ
οσο για τον "μπαζοτουρκο"...αυτος αγνοει και την υπαρξη σου
μηπως να σοβαρευτεις λιγο?
Αυτή η αστάθεια σου είναι απαγορευτική για τον κλάδο του τουρισμού και δη του εποχιακού.
Αν ο έρωτας της ζωής σου έγινε μπαζότουρκο (που έχει και σχέση, και δεν περίμενε εσένα ο αχρείος!) εν μια νυκτί, φαντάσου τι θα γίνει με την πρώτη δυσκολία στη δουλειά!
Ποια είναι τα προσόντα σου και για τι πόστο μιλάμε;
Παράθεση:
Ζορικα σε τι ούτε έχω πλέον διάθεση να ασχοληθώ με αυτό το μπαζοτουρκο που έχει κ σχεση
Δεν ησυχαζουν ρε παιδι μου...
Πώς πάνε οι ζέστες;
στην Αθηνα υπαρχουν απειρες ευκαιριες γνωριμιων .Ειναι αναγκη το Φορουμ να διαλυθει για ενα μπαζοτουρκο ?
Α-Πεζοδρομιο Ευριπιδου εξω απο του Μιραν .Σειρα 50 ατομων για σουτζουκια και παστουρμα .Παρα πολλες ωρες αναμονης.Β-Ο Τελης δεξια στην Ευριπιδου προς Κουμουνδουρου .Μπριζολες χοιρινες στα καρβουνα .Ολα τα τραπεζια φουλ απο ελευθεριαζουσες .Γ- Ταβερνα υπογειο το Διπορτο .Πλατεια Θεατρου πισω απο την αγορα Αθηνας .Εκει συχναζει ολη η ελιτ των καλλιτεχνων που δεν τους ενδιαφερει η μυρωδια των ρουχων .Είμαι αρκετά χρόνια στον τουρισμό και στα ξενοδοχεία. Αν αξίζει τον κόπο και το θέλεις πραγματικά μην το σκέφτεσαι αρκεί να βρεις καλούς εργοδότες ή εργοδότη. Όσον αφορά την Θήρα δεν θα στο συνιστούσα δεν έχει καλές συνθήκες εργασίας μαύρα, ένσημα ημιασπασχόλησης, διαμονή σε κοντέινερ με άλλους μαζί εκτός κι αν θέλεις να νοικιάσεις εσύ δωμάτιο να έχεις + στα έξοδά σου, επίσης αργούν να πληρώσουν. Θα σου πρότεινα να ψαχτείς για Κρήτη Ρόδο Κω κάτω Μεσσηνία μεριά.
Το κάναμε και με υποχρεώσεις
Κάντε το κι εσείς τι το σκέφτεστε
Παράθεση:
Σεζον
Να πας να πας...ο τολμων νικα!
ρωτα κ την Alezandra...για περαιτερω...τοχει δει το εργο...
να σου δωσει κ τη συνταγη για το τζατζικι...ειναι καλο εφοδιο...
παντα πιστη τις Τεταρτες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από AlezandraΤο κάναμε και με υποχρεώσεις
Κάντε το κι εσείς τι το σκέφτεστε
Σκιου κρατάς απουσιολογιο ?
Με τρομάζεις
Τι σου ρίχνω στον καφέ ..
Πάω να δω
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από squirrel1968Να πας να πας...ο τολμων νικα!
ρωτα κ την Alezandra...για περαιτερω...τοχει δει το εργο...
να σου δωσει κ τη συνταγη για το τζατζικι...ειναι καλο εφοδιο...
παντα πιστη τις Τεταρτες...
για δες κατι καλο ειναι ...παντως
στα social media