Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα παντα αρχιζουν απο το σεξ

Σελίδα : 1

KOKKINOS_HLIOS

# 1 στις 19/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 9
'Aρεσαν+: 0%

Τα παντα αρχιζουν απο το σεξ

Βρισκεστε σε μακροχρονια σχεση αλλα η/ο συντροφος σας λογο δουλειας δεν εχει το χρονο να σας βλεπει συχνα . Εσεις ομως μεσα απο αυτη τη σχεση ζητατε παραπανω σεξ το οποιο λογο επαγγελματικων υποχρεοσεων ειναι αρνητικο!! Τι θα κανατε ? Το να πηγενες με μια π*****α επι πληρωμης το βρισκετε σωστο προς το αντιθετο φυλλο ?

evans

# 2 στις 19/8/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Δεν ξερω αν τα παντα αρχιζουν απο το sex ...ξερω ομως πως ολα εκει καταληγουν....

Για μια ακομα φορα θα παρω θεση υπερ του ερωτα ....αν εισαι ερωτευμενος....και ειναι και εκεινη.....δεν χωρανε πληρωμενοι ερωτες...

# 3 στις 19/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Δυστυχως...

....και τελειωνουν κι εκει!!!!!
Καποιες αλλες εννοιες οπως ερωτας,αγαπη,συντροφικοτητα κλπ.......
ψιλα γραμματα.....πφ!!
Με τετοιες....λεπτομερειες θα ασχολουμαστε τωρα??
"Νυν υπερ παντων το sex"!!!!
To ....πιπι μας να ικανοποιειται και τα υπολοιπα....ας περασουν καποια αλλη στιγμη γιατι τωρα ειμαστε.....απασχολημενοι!!!!

argaard

# 4 στις 19/8/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Είναι θέμα προτεραιοτήτων...
Προσωπικά στην ζωή μου έχω σαν πρώτη προτεραιότητα τον έρωτα και τελευταία τη δουλεία... και η γυναίκα που θα διαλέξω αύριο μεθαύριο δεν θα ανεχτώ να έχει σε προτεραιότητα κάτι παραπάνω από εμένα όπως και εγώ την σύντροφό μου την τοποθετώ στο ανώτερο σκαλί των προτεραιοτήτων μου.
Όσο για το θέμα του επί πληρωμής έρωτα δεν το κάνω τώρα που είμαι μόνος θα το κάνω όταν θα έχω σχέση; το έχω πει και σε άλλα θέματα οποιοδήποτε πρόβλημα σε μία σχέση είτε είναι το σεξ η οποιοδήποτε άλλο λύνεται με συζήτηση αν δεν φτάσεις σε συνεννόηση με τη σύντροφό τότε μια λύση είναι ο χωρισμός κάθε άλλη λύση είναι συμβιβασμός,συνέχεια και αποδοχή του προβλήματος
There is no justice, it's just me

krikos

# 5 στις 19/8/2004
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 102

Παράθεση:
Originally posted by KOKKINOS_HLIOS
Βρισκεστε σε μακροχρονια σχεση αλλα η/ο συντροφος σας λογο δουλειας δεν εχει το χρονο να σας βλεπει συχνα . Εσεις ομως μεσα απο αυτη τη σχεση ζητατε παραπανω σεξ το οποιο λογο επαγγελματικων υποχρεοσεων ειναι αρνητικο!! Τι θα κανατε ? Το να πηγενες με μια π*****α επι πληρωμης το βρισκετε σωστο προς το αντιθετο φυλλο ?

Εγώ θα είμαι ο κακός!

Τι θα πει "Επαγγελματικές υποχρεώσεις; Εγώ ένα ξέρω: "Θέλω, σημαίνει μπορώ!
Κι αν είμαι απόλυτος, ξέρω γιατί είμαι. Άλλες είναι οι αιτίες. Ο έρωτας ξεκουράζει, δεν κουράζει.

Κι απ΄ την πλευρά σου πάλι, τι θα πει να πας "με μια π******α; Και βέβαια να πας, αν το θέλεις! Να το πεις όμως και στη γυναίκα σου, για να ξέρει τι της γίνεται.

Κι ακόμη, τι θα πει "σωστό προς το αντίθετο φύλλο; Δηλαδή εσύ θα το φχαριστηθείς;

Γινόμαστε δυστυχισμένοι, όταν δεν αγκαλιάζουμε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια.

Κι αυτός ο δρόμος, δεν έχει επιστροφή...

Κρίκος.

Υ.Γ.: Αν η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι θετική, ίσως θα είναι καλό να επαναπροσδιορίσεις τη σκοπιμότητα συνέχισης της σχέσης σου...

# 6 στις 19/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στέκομαι στο πρώτο σκέλος του θέματος που έθεσες αγαπητέ φίλε, δηλ. ότι η σύντροφος μου δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο για να βλεπόμαστε. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Βραχυπρόσθεσμα θα μπορούσα να το υποστώ, μετά από εύλογο χρονικό διάστημα θα της ζητούσα να το συζητήσουμε και ενδεχομένως να διακόψουμε. Το να βάλω κάποια άλλη στο κρεβάτι μου ίσως είναι εύκολο, δεν αποτελεί όμως λύση. Ο έρωτας αποτελεί την μετουσίωση της σχέσης και σε περίπτωση που αυτή τραυματιστεί από ''υποκατάστατα'', απλά παύει να υφίσταται. Ποιον κοροιδεύουμε λοιπόν;

# 7 στις 19/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Για να καταλάβω....
Από την έλλειψη χρόνου της συντρόφου σου, το μόνο που σου λείπει είναι το σεξ ???
Οχι η συντροφιά, η συζήτηση, το να κάνετε πράγματα μαζί, κλπ κλπ ???
Και αυτό μέσα σε μακροχρόνια σχέση ???

TPOLL

# 8 στις 20/8/2004
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 95
τα έχω πάρει κρανιοεγκεφαλικά ...βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο...τρέμω απο τα νεύρα[email protected]@@#$%^&*^τι είναι αυτά που λες παιδάκι μου???Ετσι γίνεται λοιπόν?μόλις ο/η σύντροφός μας πήζει στη δουλειά(που να σημειώσω όταν πήζεις στη δουλειά δεν έχεις όρεξη όχι για σεξ ούτε να το κοιτάξεις...αυτό για κάποιο σχόλιο πιο πάνω)αέσως αμέσως στο κεράτωμα και δει με π....α????Φέρτε μου ένα χασαπομάχαιρο να τον σφάξω!!!Εκεί αγαπητέ μου φαίνεται αυτός που σε αγαπάει πραγματικά που είναι ο άνθρωπός σου ,που θα σε στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη φάση στη ζωή σου.Γιατί δεν νομίζω ότι και η άλλη τρελαίνεται από τη χαρά της που δουλέυει σαν τρελή..Ελεος!!Η λέξη υπομονή σας θυμίζει κάτι??Ο σύντροφος δεν είναι sex...είναι και τόσα πολλά άλλα πράγματα.......

KOKKINOS_HLIOS

# 9 στις 20/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Απαντήσεις: 9

Παράθεση:
Originally posted by katze123
Για να καταλάβω....
Από την έλλειψη χρόνου της συντρόφου σου, το μόνο που σου λείπει είναι το σεξ ???
Οχι η συντροφιά, η συζήτηση, το να κάνετε πράγματα μαζί, κλπ κλπ ???
Και αυτό μέσα σε μακροχρόνια σχέση ???

Σιγουρα σου λειπουνε πολλα πραγματα απο την συντροφο διοτι ζεις παρα πολες ωρες μακρια της .Ομως οταν θελεις σεξ και δεν το εχεις ?

aprovlepti_40

# 10 στις 20/8/2004
author
Γυναίκα / 59 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 28

ω! Τι ομορφος κοσμος!

Εγω ζω σ αλλον κοσμο μαλλον
Βλεπω εδω εναν αντρικο κοσμο αγγελικα πλασμενο...Μα ολοι οι αγγελοι εδω?
Σας ενοχλησε μηπως το επι πληρωμη? μηπως ξερετε τιποτε για την παραλληλη σχεση ή την σταση μιας νυχτας?..... και για
να απαντησω στην ερωτηση πιστευω οτι οι ενεργειες αυτες ανεξαρτητου φυλου ,
εξαρτωνται παντα απο την ιδιοσυγκρασια του καθενα σε συνδιασμο με τον χαρακτηρα του...
Την απαντηση λοιπον καλε μου ηλιε βρες την μεσα σου

# 11 στις 20/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by katze123

Σιγουρα σου λειπουνε πολλα πραγματα απο την συντροφο διοτι ζεις παρα πολες ωρες μακρια της .Ομως οταν θελεις σεξ και δεν το εχεις ?

Τότε υποθέτω πως "αντικαθιστάς" τη σύντροφό σου με κάποια διαθέσιμη στο σεξ και μετά....μπαίνεις εδώ και παραπονιέσαι που σου λείπουν τα άλλα....
Εναλλακτικά, της ζητάς να σου βγάλει επίδομα "ικανοποίησης επί πληρωμή".....Δική της "ευθύνη" δεν είναι άλλωστε ? !!!!

(Απολογούμαι για την ειρωνεία...αλλά μου έρχεται αυθόρμητα...)

sinty

# 12 στις 20/8/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Ρόδος
Απαντήσεις: 75
Γιατί όταν έχουμε πρόβλημα με το σύντροφο μας , δεν το συζητάμε με τον ίδιο??

Με καλή διάθεση και επικοινωνία όλα γίνονται !!

Μπορούμε να ξεκλέβουμε χρόνο για να περνάμε μαζί με τον σύντροφο μας. Αν δεν μπορούμε, τότε πρέπει να μένουμε μόνοι!!

# 13 στις 21/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μακροχρόνια σχέση....έλλειψη χρόνου....επαγγελματικές υποχρεώσεις φορτωμένες....έλλειψη σεξ.......

Κι αναρωτιέμαι....γιατί έμεινες στο τελευταίο..........;

# 14 στις 21/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

κοιτα ...
να σου πω ...
απο μια αποψη καλο ειναι που το σεξ ειναι
λιγο...
διοτι για σκεψου το.... αν κανεις σεξ θα πρεπει να τη φιλησεις κιολας κι αν αρχισεις τα φιλια τοτε το επομενο βημα ειναι να της μιλησεις....
κι εδω ειναι το προβλημα αγαπητε...
αν αρχισετε την κουβεντα θα μιλησετε για συναισθηματα και τα λοιπα....
εισαι τωρα για προβληματισμους;;;;

πληρωμενος λοιπον ο ερωτας....
εξαλλου οταν πληρωνεις τον ερωτα....
δεν πληρωνεις το πηδημα.. αλλα για να φυγει μετα....
κι ουτε γατα...ουτε μπλα μπλα...

ΥΓ..
απο ληγμενα πως παμε;;;;

EPILEKTIKH_panidonistria

# 15 στις 21/8/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714

Χοχοχοχοχοχο Ολούχααα!!!

Υποκλίνομαι!!!!!

Έξοχη απάντηση!!!!

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost