Παράθεση:
Originally posted by aprovlepti_40
τι ειναι αυτο βρε παιδιααααααααα
εξηγηστετο το και σε μεναααα
![]()
Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Παράθεση:
Originally posted by aprovlepti_40
τι ειναι αυτο βρε παιδιααααααααα
εξηγηστετο το και σε μεναααα
![]()
Ειναι κατι που το σκοτωνεις μικρο!!!!!!
Γιατι αν το αφησεις και μεγαλωσει πολυ προξενει πολλες περενεργειες και επιφερει πολλα δεινα στον ανθρωπο!!!
Ανοιξε και κανενα.....επιστημονικο βιβλιο να ενημερωθεις καλε!!!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by nearimama
Θα συμφωνίσω απόλυτα με the_moonlight_girl,οτι σημασία δεν έχει η πρώτη αλλά η πιο ξεχωριστή φορά που κάναμε έρωτα. Αλλα,βρε παιδιά, μήπως έχει ξεφτυλιστεί και λίγο το θέμα με τον έρωτα;
Ίσως να είμαι λίγο παλαιών αρχών,αλλά τουλάχιστων εγώ είμουν αρραβωνιασμένη όταν πρωτοέκανα έρωτα,άσχετα άν ο αρραβώνας τελικά πήγε στράφη.
Ακόμη και να μην ήμουν όμως αρραβωνιασμένη,δεν πήγα ποτέ με τον πρώτο τυχόντα,έτσι για ν΄αποκτίσω την εμπειρία του Sex, γιατί μόνο έρωτας δεν μπορεί να λέγεται αυτό που κάνουμε απο απλή περιέργια.
Ακούω σήμερα απο πολλές κοπέλες,ότι κάνανε Sex με κάποιον,απλά για να διαπιστώσουν πως γίνετε.
Μα είναι ποτε δυνατών να γίνοντε τέτοια πράγματα;
Δηλαδή το συναίσθημα πάει περίπατω;
Εγώ,παρόλου που συζούσα με τον άντρα μου και πρίν το γάμο μας, θα ήθελα πολύ, η βραδυά που περάσαμε στο ξενοδοχείο μετα την τελετή γάμου,να ήταν η πρώτη μας φορά,γιατί εκείνο το βράδυ ένιωσα να τον ερωτεύομαι απο την αρχή και λυπήθηκα που δεν ήτσν ο πρώτος μου ερωτικός σύντροφος,όχι για την παρθενιά,αλλά επιδή ήθελα να ήταν ο πρώτος που θα μοιραζόταν μαζί μου αυτές τις στιγμές.
Όπως και να έχει το θέμα, σημασία έχει να είμαστε ερωτευμένοι με τον σύντροφο που θα μοιραστούμε τόσο προσωπικές στιγμές και όχι να βλέπουμε τον έρωτα σαν ακόμη μια εμπειρία,όπως και τόσες άλλες.
Δεν είναι έτσι.Ο έρωτας είναι ενα απο τα ωραιότερα συναισθήματα και όχι κάποιο άθλημα ή κάποια εργασία που πρέπει να γίνει ήττε για την απόκτηση της καλυτερης βαθμολογίας,ήττε γιατί πρέπει να το κανουμε για να μην μας κοροίδεύουν στην παρέα,επιδή είμαστε παρθένοι/παρθένες.
Έλεος πια,ας αφήσουμε και κάποια πράγματα στη ζωή μας όμορφα και αθώα και ας μην τα εκμοντερνίζουμε ολα!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media