Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η "Παρθενιά"

Σελίδα : 1

Magic27

# 1 στις 19/8/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Καβάλας / Ελευθερούπολη
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 20
'Aρεσαν+: 0%

Η "παρθενιά"

Εχμμ.......είχα στο μυαλό μου εδώ και καιρό να θέσω ενα τέτοιο θέμα γιατί με προβληματίζει ο τρόπος που σκεύτονται τη σήμερον ημέρα η νεολέα...αλλα δίσταζα μήπος και είναι προσβλητικό.

Στο θέμα λοιπόν......

Σε πια ηλικία εσείς κανατε για πρώτη φορά έρωτα? τον/την αγαπούσατε πριν και μετά? το μετανιώσατε ποτέ ?

Εγώ πάνε τώρα 19 χρόνια απο την πρώτη μου φορά και ακόμα να την ξεχάσω........και σήμερα βλέπεις κατι 17/16χρονα να το κάνουν μόνο και μόνο για να αποκτήσουν εμπειρίες για να είναι καλύτεροι την επόμενη φορά....δεν λέω υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα επειδή ακούω διάφορα απο διάφορες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τi καταφέρανε........εχω πάθει "ζημία"......

Έχει σημασία και αξία πως θα το κάνεις για πρώτη φορά ?

Σας φιλώ.......

# 2 στις 19/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ψαξε και λιγο πιο πισω...

εχει 2 αναλογα θεματα!!!!
Ολο στα ευκολα!!!!
Ξεφυλλιστε και καμμια παλια σελιδα!!!!

HELESIMON

# 3 στις 20/8/2004
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Δροσιά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 7

Ελεοσ

ΕΛΕΟΣ

Δεν καταλαβαίνω ποιος ασχολείται πια με αυτά τα πράγματα..

2004 αμαν. Τι παρθενιές και τι χάσανε??

Τον εαυτό μας να μην χάσουμε κι ολα τ' αλλα ας τα χάσουμε οποτε-όπου και όσο θέλουμε....
Ευχομαι να μπορώ να συμβουλευω και να συμβουλευομαι.

snipper

# 4 στις 20/8/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 87
δηλαδη για να καταλαβω στα 9 σου χρονια ειχες την πρωτη σου ερωτικη εμπειρια???

# 5 στις 20/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γκουλπ!!! Γκασπ!!! Κουεεεκ!!!

Ε...να....οχι ακριβως......τωρα....

με τα νουμερα δεν τα παω και πολυ καλα....ξερετε ...ο πολεμος....η κατοχη...δυσκολο το σχολειο τοτε....δυσκολα χρονια...και αυτη η αριθμητικη βρε παιδι μου,βασανο....
νταξ΄ μωρε ...λεμε και καμμια μαλ***α να περναει η ωρα!!!!

aprovlepti_40

# 6 στις 20/8/2004
author
Γυναίκα / 59 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 28

τι ειναι αυτο?

τι ειναι αυτο βρε παιδιααααααααα
εξηγηστετο το και σε μεναααα

# 7 στις 20/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aprovlepti_40

Ειναι κατι που το σκοτωνεις μικρο!!!!!!
Γιατι αν το αφησεις και μεγαλωσει πολυ προξενει πολλες περενεργειες και επιφερει πολλα δεινα στον ανθρωπο!!!
Ανοιξε και κανενα.....επιστημονικο βιβλιο να ενημερωθεις καλε!!!!!

aprovlepti_40

# 8 στις 21/8/2004
author
Γυναίκα / 59 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 28

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea

Παράθεση:
Originally posted by aprovlepti_40

Ειναι κατι που το σκοτωνεις μικρο!!!!!!
Γιατι αν το αφησεις και μεγαλωσει πολυ προξενει πολλες περενεργειες και επιφερει πολλα δεινα στον ανθρωπο!!!
Ανοιξε και κανενα.....επιστημονικο βιβλιο να ενημερωθεις καλε!!!!!

to vrikaaaaaaaaaaa einai i xitra poy otan megalwsei ginete traino
y.g gia osoys den gnvrizoyn as anatreksoyn sto pontiako anekdoto me ton giorika

the_moonlight_girl

# 9 στις 21/8/2004
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71

Τωρα που το σκεφτομαι πιο ηρεμα..

ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΩΤΗ..
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΩ...ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΑΓΑΠΗΣΑΝ...
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

nearimama

# 10 στις 22/8/2004
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 21
Θα συμφωνίσω απόλυτα με the_moonlight_girl,οτι σημασία δεν έχει η πρώτη αλλά η πιο ξεχωριστή φορά που κάναμε έρωτα. Αλλα,βρε παιδιά, μήπως έχει ξεφτυλιστεί και λίγο το θέμα με τον έρωτα;

Ίσως να είμαι λίγο παλαιών αρχών,αλλά τουλάχιστων εγώ είμουν αρραβωνιασμένη όταν πρωτοέκανα έρωτα,άσχετα άν ο αρραβώνας τελικά πήγε στράφη.

Ακόμη και να μην ήμουν όμως αρραβωνιασμένη,δεν πήγα ποτέ με τον πρώτο τυχόντα,έτσι για ν΄αποκτίσω την εμπειρία του Sex, γιατί μόνο έρωτας δεν μπορεί να λέγεται αυτό που κάνουμε απο απλή περιέργια.

Ακούω σήμερα απο πολλές κοπέλες,ότι κάνανε Sex με κάποιον,απλά για να διαπιστώσουν πως γίνετε.
Μα είναι ποτε δυνατών να γίνοντε τέτοια πράγματα;
Δηλαδή το συναίσθημα πάει περίπατω;

Εγώ,παρόλου που συζούσα με τον άντρα μου και πρίν το γάμο μας, θα ήθελα πολύ, η βραδυά που περάσαμε στο ξενοδοχείο μετα την τελετή γάμου,να ήταν η πρώτη μας φορά,γιατί εκείνο το βράδυ ένιωσα να τον ερωτεύομαι απο την αρχή και λυπήθηκα που δεν ήτσν ο πρώτος μου ερωτικός σύντροφος,όχι για την παρθενιά,αλλά επιδή ήθελα να ήταν ο πρώτος που θα μοιραζόταν μαζί μου αυτές τις στιγμές.

Όπως και να έχει το θέμα, σημασία έχει να είμαστε ερωτευμένοι με τον σύντροφο που θα μοιραστούμε τόσο προσωπικές στιγμές και όχι να βλέπουμε τον έρωτα σαν ακόμη μια εμπειρία,όπως και τόσες άλλες.
Δεν είναι έτσι.Ο έρωτας είναι ενα απο τα ωραιότερα συναισθήματα και όχι κάποιο άθλημα ή κάποια εργασία που πρέπει να γίνει ήττε για την απόκτηση της καλυτερης βαθμολογίας,ήττε γιατί πρέπει να το κανουμε για να μην μας κοροίδεύουν στην παρέα,επιδή είμαστε παρθένοι/παρθένες.

Έλεος πια,ας αφήσουμε και κάποια πράγματα στη ζωή μας όμορφα και αθώα και ας μην τα εκμοντερνίζουμε ολα!
Άλλο θέμα η ηλικία που αναφέρετε στην ταυτότητα και άλλο αυτή που νιώθουμε στην ψυχή!!!

EPILEKTIKH_panidonistria

# 11 στις 23/8/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714

Παράθεση:
Originally posted by nearimama
Θα συμφωνίσω απόλυτα με the_moonlight_girl,οτι σημασία δεν έχει η πρώτη αλλά η πιο ξεχωριστή φορά που κάναμε έρωτα. Αλλα,βρε παιδιά, μήπως έχει ξεφτυλιστεί και λίγο το θέμα με τον έρωτα;

Ίσως να είμαι λίγο παλαιών αρχών,αλλά τουλάχιστων εγώ είμουν αρραβωνιασμένη όταν πρωτοέκανα έρωτα,άσχετα άν ο αρραβώνας τελικά πήγε στράφη.

Ακόμη και να μην ήμουν όμως αρραβωνιασμένη,δεν πήγα ποτέ με τον πρώτο τυχόντα,έτσι για ν΄αποκτίσω την εμπειρία του Sex, γιατί μόνο έρωτας δεν μπορεί να λέγεται αυτό που κάνουμε απο απλή περιέργια.

Ακούω σήμερα απο πολλές κοπέλες,ότι κάνανε Sex με κάποιον,απλά για να διαπιστώσουν πως γίνετε.
Μα είναι ποτε δυνατών να γίνοντε τέτοια πράγματα;
Δηλαδή το συναίσθημα πάει περίπατω;

Εγώ,παρόλου που συζούσα με τον άντρα μου και πρίν το γάμο μας, θα ήθελα πολύ, η βραδυά που περάσαμε στο ξενοδοχείο μετα την τελετή γάμου,να ήταν η πρώτη μας φορά,γιατί εκείνο το βράδυ ένιωσα να τον ερωτεύομαι απο την αρχή και λυπήθηκα που δεν ήτσν ο πρώτος μου ερωτικός σύντροφος,όχι για την παρθενιά,αλλά επιδή ήθελα να ήταν ο πρώτος που θα μοιραζόταν μαζί μου αυτές τις στιγμές.

Όπως και να έχει το θέμα, σημασία έχει να είμαστε ερωτευμένοι με τον σύντροφο που θα μοιραστούμε τόσο προσωπικές στιγμές και όχι να βλέπουμε τον έρωτα σαν ακόμη μια εμπειρία,όπως και τόσες άλλες.
Δεν είναι έτσι.Ο έρωτας είναι ενα απο τα ωραιότερα συναισθήματα και όχι κάποιο άθλημα ή κάποια εργασία που πρέπει να γίνει ήττε για την απόκτηση της καλυτερης βαθμολογίας,ήττε γιατί πρέπει να το κανουμε για να μην μας κοροίδεύουν στην παρέα,επιδή είμαστε παρθένοι/παρθένες.

Έλεος πια,ας αφήσουμε και κάποια πράγματα στη ζωή μας όμορφα και αθώα και ας μην τα εκμοντερνίζουμε ολα!

Νεαρή Μαμά, μάλλον έχεις μπερδέψει τον έρωτα με το σεξ....

Ο έρωτας είναι συναίσθημα, αλλά το σεξ δεν είναι!! Είναι η πιο αυθεντική και φυσιολογική (από τη λέξη Φύση) λειτουργία του ανθρώπου!!!!

Εξάλλου, αυτό που εσύ δεν θεωρείς καλό για σένα, δεν σημαίνει πως ισχύει και για όλο τον κόσμο.... Δεν έχει νόημα να γενικεύεις έτσι... Να είσαι βέβαιη πως με την πάροδο του χρόνου θ' αλλάξεις πολλές απόψεις, μεταξύ αυτών και τούτη που έχεις σήμερα.

Να δεχτείς ως δεδομένο πως υπάρχουν γυναίκες που θαυμάσια μπορούν να κάνουν σεξ, χωρίς να νιώθουν έρωτα για τον παρτενέρ τους! Αν μπορούσε να βγει το αληθινό ποσοστό τους, θα τρόμαζες από το πόσο ψηλό είναι... Δυστυχώς, ελάχιστες είναι αυτές που θα το ομολογούσαν ευθαρσώς.... Πάντως, μεταξύ αυτών είμαι ΚΑΙ εγώ και σε διαβεβαιώνω πως δεν έχω μετανιώσει γι' αυτό! Συγνώμη που σε βγάζω από την πλάνη σου, αλλά αν διαβάσεις μερικά βιβλία για τη γυναικεία σεξουαλικότητα, θα το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι!

Η Επιλεκτική (μεγαλομαμά)
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.