Καλησπέρα σε όλη την παρέα..λέγομαι Μαρία από Αθήνα...ήθελα βοήθεια σε ένα θέμα... Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα ότι η αδερφή μου μιλάει με κάποιον μάλλον τα έχουν...μένουμε μόνες μας Αθήνα και την προσεχω εγώ οπότε δεν μου άρεσε αυτό..είναι 18...δεν μιλάμε πλέον σπίτι μέχρι να μου πει κάτι ...τι να κάνω...? Σπουδάζουμε και οι δύο Αθήνα...είμαι συνέχεια μέσα στα νευρα και μες στην στενοχώρια τι να κάνω ?
Αγαπητη ,
δεν μπορω να κατανοησω την στεναχωρια σου και τον εκνευρισμο σου ...
Ειναι τοσο πολυ δυσκολο να κανεις μια κουβεντα με την αδελφη σου ? Οχι να την ψαρεψεις
...Αλλα να κουβεντιασετε .
Εμεις τα πραγματα τα κανουμε δυσκολα ...δεν ειναι .
Keep Walking
Βρες και εσύ έναν και καθάρισες..
Για το άγχος.. αλλά οι σπουδές σπουδές..!
Μάθετε να κάνετε κάποια πράγματα ταυτόχρονα.. Θα χρειαστεί στο μέλλον!
Παράθεση:
? Σπουδάζουμε και οι δύο Αθήνα...είμαι συνέχεια μέσα στα νευρα και μες στην στενοχώρια τι να κάνω ?
Σχόλιο # 1 από Maria_2020
Εσενα στα 18...
Ποιος σε προσεχε?...
Και στα 27 εγινες τοσο σοφη?...
Παράθεση:
Sos.sos
Σχόλιο # 1 από Maria_2020Καλησπέρα σε όλη την παρέα..λέγομαι Μαρία από Αθήνα...ήθελα βοήθεια σε ένα θέμα... Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα ότι η αδερφή μου μιλάει με κάποιον μάλλον τα έχουν...μένουμε μόνες μας Αθήνα και την προσεχω εγώ οπότε δεν μου άρεσε αυτό..είναι 18...δεν μιλάμε πλέον σπίτι μέχρι να μου πει κάτι ...τι να κάνω...? Σπουδάζουμε και οι δύο Αθήνα...είμαι συνέχεια μέσα στα νευρα και μες στην στενοχώρια τι να κάνω ?
Α !
Δεν χρειάζεται να νευριάζεις και κυρίως να της μιλάς απότομα είναι στις λεγόμενες δύσκολες ηλικίες που κάνουν τις επαναστάσεις τους. Αν θέλεις αποτέλεσμα άλλαξε πορεία ήσυχα όμορφα και με ΥΠΟΜΟΝΗ να της μιλήσεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Είναι λογικό στην ηλικία της να υπάρχουν αυτά εξάλλου κι εσύ πέρασες από αυτή την ηλικία αν κατάλαβα καλά. Γι αυτό λοιπόν μην τρελαίνεσαι ηρέμησε και με υπομονή να την στηρίξεις.
Παράθεση:
Sos.sos
Σχόλιο # 1 από Maria_2020Καλησπέρα σε όλη την παρέα..λέγομαι Μαρία από Αθήνα...ήθελα βοήθεια σε ένα θέμα... Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα ότι η αδερφή μου μιλάει με κάποιον μάλλον τα έχουν...μένουμε μόνες μας Αθήνα και την προσεχω εγώ οπότε δεν μου άρεσε αυτό..είναι 18...δεν μιλάμε πλέον σπίτι μέχρι να μου πει κάτι ...τι να κάνω...? Σπουδάζουμε και οι δύο Αθήνα...είμαι συνέχεια μέσα στα νευρα και μες στην στενοχώρια τι να κάνω ?
Να την προσεγγισεις ως αδερφη-φιλη και οχι ως γονεας υπερπροστατευτικος γιατι μαλλον μπερδεψες τους ρολους...
Μεσα στο σπιτι δεν μιλατε μεχρι να σου πει...λες
Την τιμωρεις δηλαδη...;;;
Παρτο αλλιως...
Γιατι ανησυχεις τοσο? Μηπως υπαρχει καποιος σοβαρος λογος ανησυχιας που δεν μας τον ανεφερες ακομη? Οχι τιποτε αλλο γιατι αν δεν ειναι ερωτευμενη με κανενα πρεζονι, αλκοολικο, σαδιστη η τζογαδορο δεν βλεπω τον λογο...πες της μονο να παιρνει προφυλαξεις και εισαι Ο.κ. Σιγα τωρα...
τι πιο φυσιλογικο απο μια νεα κοπελα στα 18 να κανει μια σχέση;;; ΑΝΤΙ να φτιαξεις καφε και να της πεις ελα κατσε εδω να μου τα πεις ολα για να ξερεις και τι συμβαινει...της κρατας μουτρα και δε της μιλας;;; Εκτος αν δε μας ειπες καμια σοβαρη λεπτομερεια οπως για παράδειγμα να ζειτε στο ιδιο κελακι σε μοναστήρι!
Προτεινω ανάρτηση ταμπελας "ειμαι τεντιμποισσα" και 3 φορες το γύρο του συντάγματος
Μου έχετε φαντασία τουλάχιστον...
Ντιαρ όλ.
Επειδή βλέπω ότι έχετε πάρει όλοι "στο ψιλό" την θεματοθετρια.
Δενμπορώ να γνωρίζω αν είναι τρολ το θέμα ή όχι ,όμως θα μπορούσε να είναι αλήθεια και δεν είναι καθόλου αστείο..
.Φανταστείτε μια επαρχιακή ελληνική οικογένεια ,παλαιών αρχών που στέλνει τα κορίτσια τους να σπουδάσουν στην Αθηνα
.Η "μεγάλη" 27 χρόνων ,έχει επωμιστεί την ευθύνη της "μικρής" από τους γονείς χωρίς βέβαια να έχει ούτε την κηδεμονία ,ούτε και τις γνώσεις,ούτε στην τελική το δικαίωμα να το κάνει ,μιας που είναι πλέον ενηληκη..
.Θεμε δε θεμε εμείς ,αυτή η κοπέλα θα λογοδοτήσει στους γονείς αν και εφόσον πράγμα που απευχομαι ,η "μικρή" βρεθεί μπλεγμένη..
.Από τη στιγμή λοιπόν που η θεματοθετρια δεν ξεκαθάρισε τη θέση της ότι δηλ δεν έχει ούτε όρεξη ούτε δικαίωμα να "προσέχει" την αδερφή της ,έχει και με το δίκιο της αυτό τον αγχωτικό ρόλο..
.Αν δεν το έχετε ζήσει και δεν γνωρίζετε παρόμοιες καταστάσεις ,καλό θα είναι να μην το διακωμοδισουμε άλλο...
Η σχεση σας ειναι αναντικαταστατη. Παντα θα ειστε αδερφια οτι κι αν γινει. Γινε αδερφη-φιλη-κολλητη της και οχι αδερφη-δερβεναγας. Αυτα που ζει η μικρη ειναι φυσιολογικα και καλυτερα να εισαι κοντα της.
Οχι να την ελεγχεις.
Παράθεση:Maraki,καλησπέρα!η αδερφη σου,ειναι ενηλικη πλεον!Ναι,ισως χρειαζεται την προσοχή σου,εισαι μεγαλυτερη και πιο ωριμη,αλλα μηπως πρεπει να εισαι πιο φιλικη μαζι της και όχι αυταρχικη,Μηπως εισαι αυστηρη και τη δημιουργεις την αισθηση του φοβου,γιαυτο δε σε μιλαει και ισως σε μισει;Mηπως,ανακάλυψες τη σχεση της και τη ζηλευεις,επειδή εσυ δεν εχεις σχεση;Μαλλον το λαθος είναι δικο σου!μην την θελεις υποχειριο σου!μην θελεις να γινεται παντα το δικο σου!Ειναι ενηλικη και εχει δικαίωμα να ανεξαρτητοποιηθεί!τα λαθη της να τα αναλαβει εκεινη!Πρεπει να ηρεμησεις!Τα νευρα δεν ωφελουν!αντιθετως επιδυνωνουν την κατασταση!Ευχομαι το καλυτερο!
Σχόλιο # 1 από Maria_2020
Καλησπέρα σε όλη την παρέα..λέγομαι Μαρία από Αθήνα...ήθελα βοήθεια σε ένα θέμα... Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα ότι η αδερφή μου μιλάει με κάποιον μάλλον τα έχουν...μένουμε μόνες μας Αθήνα και την προσεχω εγώ οπότε δεν μου άρεσε αυτό..είναι 18...δεν μιλάμε πλέον σπίτι μέχρι να μου πει κάτι ...τι να κάνω...? Σπουδάζουμε και οι δύο Αθήνα...είμαι συνέχεια μέσα στα νευρα και μες στην στενοχώρια τι να κάνω ?
Παράθεση:κ.caramel,εδώ δεν εισαι καθολου γλυκια,απεναντιας θα ελεγε ,εισαι ξινη και αλμυρη!ειναι αδελφες,αλλα να είναι και καλες φιλες!να συζητουν τα παντα φιλικα!και η κάθε μια να εκφράζεται ελευθερα!χωρις αντιζηλια!
Σχόλιο # 10 από SaltedCaramel
Eίναι υποχρεωμενη δηλαδή η ενηλικη πλεον κοπελα να δινει λογαριασμο στην αδερφη της για τα εκάστοτε φλερτ?
Αμα δε θελει να σου μιλησει για αυτό, δε θα σου μιλησει.
Δεν είναι υποχρεωμενη.
Βρες και εσυ καποιον να βγαινεις και μην το πεις στην αδερφη σου.
Ετσι, για αντιποινα!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media