οταν βλεπω τα ποστ της Σουρια αμεσως θυμαμαι την καυση νεκρων στις Ινδιες .
Χαχα κι εγω τα καρπουζια στον ισθμο
Παράθεση:
Tι κακο κι'αυτο
Σχόλιο # 21 από MiltosRNLI1930οταν βλεπω τα ποστ της Σουρια αμεσως θυμαμαι την καυση νεκρων στις Ινδιες .
Αα γι αυτο ...ας οψεται η λολαδα μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από ZHLIASOYΈλα εσένα δε σε παράτησα αρχηγό σε εχω
Αυτο το σκετο γεια να ξες με πληγωσε
Δεν ήταν για σένα βρεεε ξεπληγωσου
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από COSTAS42Αυτο το σκετο γεια να ξες με πληγωσε
![]()
Αυτό έχει σημασία η απουσία να γίνεται αισθητή...
Κ Όχι αδιάφορη!!!
Σε ευχαριστώ να'σαι καλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από hornet19
Δεν ξέρω αν και πόσο μου έλειψες, αλλά να:
- Πριν κάτι λίγες μέρες όντως σκεφτόμουν τι να κάνει αυτή η ψυχή;
Σατανική σύμπτωση; Tηλεπάθεια; Who really knows ...
Η ουσία είναι ότι η απουσία σου έγινε αισθητή
Σας αφιερώνω αυτό... κανονας
Welcome back!
Παράθεση:
Γεια χαρά σε όσους έλειψα!!! Στους υπόλοιπους Γεια σκέτο!!!
Σχόλιο # 1 από ZHLIASOYΚαλέ με θυμάστε??? Η Ζήλεια είμαι!!!
Μπήκα να σας πω ένα γεια να δείτε ότι ζω(Προς το παρόν για αύριο δε ξερω).. ΝΑ δω εάν είστε όλοι καλά αν νοσήματα από τον ιό αν προσέχετε κλπ. Να στείλω τα φιλιά μου σε όσους ανησύχησαν Κ ρώτησαν για μένα... (Αλυσίδα σου έλεγε η παχουλά από το Κιάτο που πεινάτε ουζα Κ εσύ δεν καταλάβαινες ποια λέει???Χαχαχα) βέβαια παχουλουλα είμαι Αλλά από το Κιάτο Όχι!!! Λοιπόν τα νέα σας θα χαρώ να είστε όλοι καλά!!!Εγώ η αλήθεια είναι ότι ψιλοβαρεθηκα το σάιτ...Κ δεν έμπαινα...παρόλα αυτά κάποιοι μου λείψατε!!!Φιλάκια ρουφηχτα στα μαγουλάκια σας
![]()
ευχομαι να ξαναφυγεις γρηγορα...γιατι θα σημαινει οτι περνας πολυ καλυτερα εκει εξω
Καλά μη νομίζεις προσωρινά ήρθα θα ξαναβρεθώ το ξερω..πάντως Κ εσύ είσαι στης συμπάθειες μου στο σάιτ με δύο τρις άλλους!
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από jane1978Welcome back!
Αυτό είναι σίγουρο Μαρί!!!
Η ζωή είναι εξω
Φιλακιααα
Παράθεση:
γεια σου ζηλια μου και καλως ηρθες!
Σχόλιο # 30 από marie_la_journalisteευχομαι να ξαναφυγεις γρηγορα...γιατι θα σημαινει οτι περνας πολυ καλυτερα εκει εξω
![]()
Αμοιβαία η συμπάθεια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από ZHLIASOYΚαλά μη νομίζεις προσωρινά ήρθα θα ξαναβρεθώ το ξερω
..πάντως Κ εσύ είσαι στης συμπάθειες μου στο σάιτ με δύο τρις άλλους!
μα γιατί δεν ... Ζηλεύω!!!
Καλώς την ζήλια μας και πάλι!!!
Παράθεση:
Γεια χαρά σε όσους έλειψα!!! Στους υπόλοιπους Γεια σκέτο!!!
Σχόλιο # 1 από ZHLIASOYΚαλέ με θυμάστε??? Η Ζήλεια είμαι!!!
Μπήκα να σας πω ένα γεια να δείτε ότι ζω(Προς το παρόν για αύριο δε ξερω).. ΝΑ δω εάν είστε όλοι καλά αν νοσήματα από τον ιό αν προσέχετε κλπ. Να στείλω τα φιλιά μου σε όσους ανησύχησαν Κ ρώτησαν για μένα... (Αλυσίδα σου έλεγε η παχουλά από το Κιάτο που πεινάτε ουζα Κ εσύ δεν καταλάβαινες ποια λέει???Χαχαχα) βέβαια παχουλουλα είμαι Αλλά από το Κιάτο Όχι!!! Λοιπόν τα νέα σας θα χαρώ να είστε όλοι καλά!!!Εγώ η αλήθεια είναι ότι ψιλοβαρεθηκα το σάιτ...Κ δεν έμπαινα...παρόλα αυτά κάποιοι μου λείψατε!!!Φιλάκια ρουφηχτα στα μαγουλάκια σας
![]()
Μη ζήλευετε Γιατί πέφτουν τα βιτριόλι καργα
καλως την...
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Mindthegap-καλως την...
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Welcome back 2 h3ll ...
Πού θα βρεις χειρότερα είναι το μότο μας
Σαν την Αγάπη είσαι τόσο δυνατή ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από ZHLIASOYΜη ζήλευετε Γιατί πέφτουν τα βιτριόλι καργα
Γεια χαρά σου πυθαγορα![]()
Παράθεση:κ. Ζηλια,εμενα δεν με συμπαθεις;γιατι; πες μου,μην τρελαθω!εγω σαγαπω και συ με κακοπaiρνεις!τι σου εκανα;Ξερεις,τι ειναι να αγαπας και να μην αγαπιεσαι;
Σχόλιο # 31 από ZHLIASOY
Καλά μη νομίζεις προσωρινά ήρθα θα ξαναβρεθώ το ξερω..πάντως Κ εσύ είσαι στης συμπάθειες μου στο σάιτ με δύο τρις άλλους!
στα social media