Εχω παρει μια καινουργια τηλεοραση και ψαχνω εναν τροπο να στηριχτει καλα στο τραπεζι που την εχω, γιατι ειναι επικινδυνο περνωντας διπλα με τον αγκωνα να πεσει, επειδη εχει μεγαλο μηκος. Στο διαδικτυο δεν εχω δει κατι καλο, αν εχετε ιδεες θα το εκτιμουσα. υγ. Δεν θελω να την βαλω στον τοιχο, μονο σαν τελευταια λυση.
Τι σόι τηλεόραση πήρες που μπορεί να πέσει τόσο απλά? Οι βάσεις δεν είναι από φενιζολ.
Στην τελική πάρε μεγαλύτερο τραπέζι.
Ταινία διπλής όψης ανάμεσα στο τραπέζι και θα είσαι οκ!
Το κυνηγητό στην βεράντα..!
Παράθεση:
στηριξη
Σχόλιο # 1 από panagiotismp90Εχω παρει μια καινουργια τηλεοραση και ψαχνω εναν τροπο να στηριχτει καλα στο τραπεζι που την εχω, γιατι ειναι επικινδυνο περνωντας διπλα με τον αγκωνα να πεσει, επειδη εχει μεγαλο μηκος. Στο διαδικτυο δεν εχω δει κατι καλο, αν εχετε ιδεες θα το εκτιμουσα. υγ. Δεν θελω να την βαλω στον τοιχο, μονο σαν τελευταια λυση.
παρε ενα μεγαλυτερο επιπλο...το καψαμε εντελως εδω μεσα
Βάλε βαρίδια στη βάση στήριξης.
Παναγιωτη αυτο ειναι ενα πολυ δυσκολο θεμα. Θελει να κατεβουν πολλα βιβλια για επιλυση του θεματος.
Υπολογισες το μετακεντρικο βαρος?...
Υπολογισες το οτι η τιβι ειναι πανω σε τραπεζι, αρα το προτεινομενο βαρος... (ποσο βαρος?)...
Δεν θα δημιουργησει μεγαλυτερη αντιρροπη δυναμη?...
Υπολογισες τις τασεις μετακινησης λογω πλαγιομετωπικων δυναμεων, οταν ειναι ανοιχτα τα πορτοπαραθυρα?...
Υπολογισες το true dynamic positioning?...
Τι υπολογισες που αμολας μια προταση και οπου παει?...
Μπας και υπολογισες το οτι οταν θα βλεπει παραδεισενιους προορισμους, ο Παναης...(οπως ολοι οι ταξιδεμενοι)...
Ποσες λεκανες πρεπει ναχει γυρω γυρω, για το οταν πιασει tropical storm και τα νερα που θα βγουν εξω?...
Ετσι γινομαι και εγω εξυπνος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Paralia48Βάλε βαρίδια στη βάση στήριξης.
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media