Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χρειαζομαι την γνωμη σας

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Mike_1992

# 21 στις 21/6/2020
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 14
'Aρεσαν+: 0%

τα εβαλα για εγγραφή τσακ μπαμ ότι ναναι δηλαδή το ονομα mike αληθινο είναι νομιζεις?

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από alisida

Στο προφίλ σου δηλώνεις ότι είσαι σε σχέση.

Τι δεν κατάλαβα 

Mike_1992

# 22 στις 21/6/2020
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα

Θα ηθελα πολύ να μου πεις τι εκανες σε αναλογη περιπτωση.

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από panagiotismp90

κανεις δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος, λοιπον οι χειραψιες κανονικα ειναι ξεψυχισμενες, αυτο το τριψιμο κατι σημαινει, εσενα σου αρεσει η κοπελα? εαν ναι να σου πω τι εκανα εγω σε αναλογη περιπτωση.

Mike_1992

# 23 στις 21/6/2020
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα

Ποιος σου ειπε εσένα ότι μου εγινε εμμονη? ειχα μια συζυτηση με ένα φιλο για παρομοια φαση,  βρηκα το φορουμ και το ανεφερα, αμεσως να βγαλετε συμπερασματα ολοι ότι εγώ τρελάθηκα τώρα μαυτην και με ενδιαφέρει αμα ηταν ετσι θα σας το ελεγα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από ZHLIASOY

Άμα έγινε πριν τον covid Κ το βάζεις θέμα τώρα φαντάσου τι εμμονή σου έγινε...που ότι Κ να σου πουν εδώ εσύ θα μένεις κολλημένος εκεί Γιατί χαρά σε  να είναι έτσι όπως το σκέφτεσαι...

Mike_1992

# 24 στις 21/6/2020
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα

Ρε φιλε δεν με ενδιαφέρει να την πιάσω γκόμενα απλα από περιέργεια ρωτάω για πιο λογο το κανει κάποιος αυτό, τι σημαίνει? εγώ δικαιώματα δεν εχω δώσει ποτέ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από jimcapone19

Συμβαίνουν αυτά είτε από αμηχανία είτε ασυναίσθητα είτε για διάφορους λόγους, απλά εσύ καλό είναι να εγκαταλείψεις τις όποιες ιδέες γιατί κατά μια έννοια η φιλία είναι ιερή κι αν το ξανακάνει καλό είναι να της το ξεκόψεις γιατί οι γκόμενες πάνε κι έρχονται ενώ οι καλοί φίλοι μένουν και ποτέ να μην συμμαχείς με κοπέλα εναντίον φίλων σου γιατί εσύ θα βγαίνεις χαμένος σου τα λέω από εμπειρία για να μην έρθει μέρα και δεν έχει ούτε έναν φίλο κοντά σου.

Mike_1992

# 25 στις 21/6/2020
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα

Το δικο μου μυαλο πάει στο πονηρο? Για πες μου όταν εσυ χερετας γνωστούς αντρες τους κάνεις και χαδάκια στις παλάμες? δηλαδή το θεωρείς φυσιολογικο??  πες μου, και ρωτάω στα αλήθεια δεν ειρωνεύομαι.

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από tractatus

Αν η ροπητων σκεψεων Σου, παει προς το πονηρο, ωθησε τες προς την αντιθετη κατευθυνση.Απολαυσε την φιλια σου με τον κολλητο και την φιλη του κι αν η γλωσσα του σωματος της κοπελας δειχνει αλλα, απαντησε της και συ με την γλωσσα του σωματος οτι τ αποσοκιμαζεις ή οτι δεν εισαι συμφωνος...Αν πολυεπιμενει... παρολο...Την ωρα που σου κανει κατι... πά λ ι αμφιλεγομενο...Πεστης (μπροστα σε ολους).."Μα καλά ..π.χ. απο ποτε οι χειραψιες γινονται με τριψιμο κτλ. κτλ... εχω χασει τιποτα επεισοδεια;;; Να με ενημερωνετε κι εμενα βρε παιδια!!!"...

Mike_1992

# 26 στις 21/6/2020
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα

Δε θελω να της την πεσω αμα ηθελα θα το εκανα, απλα δεν εχω παρομοια εμπειρεια και μου φανηκε περιεργο το ολο θεμα,το εγραψα μετα από καιρο εδώ γιατι το συζητήσαμε με ένα φιλο και τωρα βρηκα το φορουμ εδώ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Enikos

Εχει συμβει αληθεια αυτο που λες, η...

Θες να της την πεσεις και μας το φερνεις με τροπο?...

Διοτι αν ειχε συμβει...

Τι γνωμες ψαχνεις να βρεις...για ποιο πραγμα...

Λεω εγω τωρα...

Κολλητους που τους εχει ο ..."κολλητος" σου ομως!!!...

alisida

# 27 στις 21/6/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Λοιπόν ,άκου Μάικ 

Ένας φίλος μου είπε ότι η κίνηση αυτή είναι πειραχτική/κοροιδευτικη

και όχι ερωτική .

Βέβαια ,μόλις θυμήθηκα το αντίστοιχο ανέκδοτο με τον εξωγήινο και τη χειραψία.

Οι της γενιάς μου θα το θυμούνται αλλά είναι λίγο τολμηρό και δεν μπορώ να το γράψω 

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Mike_1992

τα εβαλα για εγγραφή τσακ μπαμ ότι ναναι δηλαδή το ονομα mike αληθινο είναι νομιζεις?

Αρέσει στο μέλος Persefoni__

wish_

# 28 στις 22/6/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

έχω ένα φίλο που όποτε με βλεπει με αγκαλιάζει τόσο σαν να θέλει να μου σπάσει τη σπονδυνική στήλη.

οταν μια αγκαλιά έγινε αφορμή να γελάσουμε.. εμαθα οτι το κανει γιατί έδειχνε τη συμπάθεια του και την αγάπη του σε φιλικό ομως επίπεδο είτε σε αντρα είτε σε γυναίκα κάτι που το ειχα δει και εγώ,τωρα αν καμια το παρεξηγούσε..τι να σου πω.

Τωρα αυτα τα μικρά τι διαβαζουν και απο που παιρνουν ιδέες για να κανουν πλυσεις εγκεφάλου και να σας βαζουν να σκεφτεστε οτι κατι τρέχει... δεν ξερω...ο ενας αναρωτιεται απο απλό ενδιαφέρον γιατι η άλλη του στειλε φώτο,ο αλλος γιατι του κανει λικε στο ινστραγραμ,εσύ ανάρωτιεσαι απλά για μια χειραψία,απλά προσπεράστε τα...δεν υπάρχει παντα κατι πονηρό ή ερωτικό σε όλα αυτά,μερικά πραγματα γινονται απλά για να γίνονται και δεν σημαίνουν τίποτα το ιδιαίτερο.

Aggelo

# 29 στις 22/6/2020
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115

Μια ερωτηση, το τριψιμο της παλαμης ηταν απαλο......αγριο σαν να σε γκρατζουνισε γατα......
η σκληρο σαν να σε ετριψε σμυριδοπανο...

Θα θυμησου εκεινα ανεπαναληπτα 2-3 Sec......για να σου πω αν ειχε κρυφο υπονοουμενο

η τριβη δια της χειρος...η οποια απαγορευεται λογω κοινωνικης αποστασιοποιησης αυτες τις

εποχες......αρα ξεπερασε και τα ορια...λεμε!

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, tractatus

Mike_1992

# 30 στις 22/6/2020
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα

Δε συνηθίζω να πιάνω φιλίες με γυναίκες και με την συγκεκριμένη δεν είμαστε και φιλοι για να μου το κανει αυτό οπότε είναι λίγο περίεργο γιαυτο και το ρώτησα εδώ περα.Επισης η τυπισσα είναι σχεδόν 30 δεν είναι και κανενα μικρο,ξερει πολύ καλα τι κανει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από wish_

έχω ένα φίλο που όποτε με βλεπει με αγκαλιάζει τόσο σαν να θέλει να μου σπάσει τη σπονδυνική στήλη.

οταν μια αγκαλιά έγινε αφορμή να γελάσουμε.. εμαθα οτι το κανει γιατί έδειχνε τη συμπάθεια του και την αγάπη του σε φιλικό ομως επίπεδο είτε σε αντρα είτε σε γυναίκα κάτι που το ειχα δει και εγώ,τωρα αν καμια το παρεξηγούσε..τι να σου πω.

Τωρα αυτα τα μικρά τι διαβαζουν και απο που παιρνουν ιδέες για να κανουν πλυσεις εγκεφάλου και να σας βαζουν να σκεφτεστε οτι κατι τρέχει... δεν ξερω...ο ενας αναρωτιεται απο απλό ενδιαφέρον γιατι η άλλη του στειλε φώτο,ο αλλος γιατι του κανει λικε στο ινστραγραμ,εσύ ανάρωτιεσαι απλά για μια χειραψία,απλά προσπεράστε τα...δεν υπάρχει παντα κατι πονηρό ή ερωτικό σε όλα αυτά,μερικά πραγματα γινονται απλά για να γίνονται και δεν σημαίνουν τίποτα το ιδιαίτερο.

Mike_1992

# 31 στις 22/6/2020
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγείρα

Θα έλεγα ότι το ένιωθα καλα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Aggelo

Μια ερωτηση, το τριψιμο της παλαμης ηταν απαλο......αγριο σαν να σε γκρατζουνισε γατα......
η σκληρο σαν να σε ετριψε σμυριδοπανο...

Θα θυμησου εκεινα ανεπαναληπτα 2-3 Sec......για να σου πω αν ειχε κρυφο υπονοουμενο

η τριβη δια της χειρος...η οποια απαγορευεται λογω κοινωνικης αποστασιοποιησης αυτες τις

εποχες......αρα ξεπερασε και τα ορια...λεμε!

twelve

# 32 στις 22/6/2020
author
Ανδρας / 63 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Απαντήσεις: 101

Mike ειναι πολυ απλο. Σε προκαλει να παιξεις μαζι της. Αλλα μπορει να μην ειναι και τιποτα σοβαρο. Γιατι δεν την ρωτας?

Enikos

# 33 στις 22/6/2020
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Mike_1992

Δε θελω να της την πεσω αμα ηθελα θα το εκανα, απλα δεν εχω παρομοια εμπειρεια και μου φανηκε περιεργο το ολο θεμα,το εγραψα μετα από καιρο εδώ γιατι το συζητήσαμε με ένα φιλο και τωρα βρηκα το φορουμ εδώ.

macbook

# 34 στις 22/6/2020
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Mike_1992

Λοιπόν, όταν χερετας με χειραψία την κοπέλα ενός κολλητού και αυτή σου τριβει την παλαμη με τα δαχτυλα της από μεσα για 2-3 δευτερόλεπτα τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Διάφορα τα ενδεχόμενα.

(1) Τίποτα.

(2) Είχε φαγούρα στα δάχτυλα.

(3) Μπορεί να ήθελε να διαβάσει τη μοίρα σου.

(4) Είναι ταχυδακτυλουργός, ειδικά αν εμφανίστηκε από το πουθενά ένας λαγός.

(5) Μήπως η παλάμη σου είναι τριχωτή;

Πέρα από τα αστεία όμως, πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο, δηλαδή δε σημαίνει τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι. Επειδή αναφέρεσαι σε παρόμοιες εμπειρίες των μελών, σου λέω ότι έχω δεχθεί τέτοιο άγγιγμα σε άλλο σημείο του σώματος και σε σκοτάδι. Και δε σήμαινε τίποτα.

hornet19

# 35 στις 22/6/2020
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320
 Σε έπαιξε για λίγο

forget_it

# 36 στις 6/7/2020
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μεταμόρφωση
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 281
Αν εσύ ήσουν που προτεινες το χέρι προς χειραψια,το πιθανότερο ήταν να το έκανε πειρακτικα επειδή της φάνηκε κάπως.Το φυσιολογικοτερο για έναν άνθρωπο τόσο κοντινό του κολλητού σου θα ήταν να την αγκαλιάσεις για χαιρετισμο.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.