Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ορεινο ελευθερο camping

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Clown77

# 1 στις 30/6/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ορεινο ελευθερο camping

Γεια σας φιλοι/ες φετος το Σεπτεμβριο για πρωτη φορα σκεφτομαι να κανω ελευθερο ορεινο camping προς την Πινδο εχει καποιος αναλογη εμπειρια;Τι να προσεξω περισσοτερο; παραδειγμα σιγουρα τα φίδια ειναι το πρωτο μελημα μου.Σκεφτομαι να διανυκτερευσω 4-5 μερες.

Paralia48

# 2 στις 30/6/2020
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%
καλά να περάσεις!

Μόνος θα πας; Όχημα θα έχεις;

Νομίζω, σ αυτά τα μέρη βολτάρει και η αρκούδα της Πίνδου.
Κατα τα άλλα ,δεν ξέρω κάτι άλλο να προσέξεις
Αρέσει στα μέλη DragonFall, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

archagellos

# 3 στις 30/6/2020
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

man,

τι να προσεξεις  ? 
Στο Στρατο ? Ασκησεις δεν βγαινατε  ? 
Εαν ναι ...τοτε γνωριζεις πολυ καλα ...

Keep Walking 
Αρέσει στα μέλη Enikos, Persefoni__ και σε ακόμα 2 μέλη.

Tyler84

# 4 στις 30/6/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ωραία σκέψη και ωραία επιλογή..Οι κίνδυνοι ειναι οι γνωστοί κίνδυνοι του κάμπιγκ...Φροντισε να έχεις καλή παρέα και θα περάσεις τέλεια...

Clown77

# 5 στις 30/6/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Paralia48
καλά να περάσεις!

Μόνος θα πας; Όχημα θα έχεις;

Νομίζω, σ αυτά τα μέρη βολτάρει και η αρκούδα της Πίνδου.
Κατα τα άλλα ,δεν ξέρω κάτι άλλο να προσέξεις

Στη βορεια Πινδο εχει αρκουδες στην νοτια που στοχευω να παω δεν εχει (ετσι λενε δλδ ) Ε να παω μεχρι εκει με τα ποδια δυσκολα χαχαχα ναι μονος θα παω.

la-mer

# 6 στις 30/6/2020
author
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

να κάτσεις στα αυγά σου! 

δεν θα σε ψάχνουμε!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Clown77

Ορεινο ελευθερο camping

Γεια σας φιλοι/ες φετος το Σεπτεμβριο για πρωτη φορα σκεφτομαι να κανω ελευθερο ορεινο camping προς την Πινδο εχει καποιος αναλογη εμπειρια;Τι να προσεξω περισσοτερο; παραδειγμα σιγουρα τα φίδια ειναι το πρωτο μελημα μου.Σκεφτομαι να διανυκτερευσω 4-5 μερες.

tractatus

# 7 στις 30/6/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέο Ψυχικό
Απαντήσεις: 46

Να μην πας μόνος (το ενα και μοναδικο)

Υπαρχουν τοσες ορειβατικες ομαδες στο φβ ή στο διαδικτυο...Βαλε αγγελια για συντροφια και ολο και καποιος ομομυαλος & εμπιστοσυνης θα βρεθει για να το οργανωσετε παρεουλα..Επισης ζήτα συμβουλες εκει!!!Εδω στατιστικα το "δυναμικο" ,δεν ειναι αυτων των περιπετειων...Ειναι των "αλλων"...
Αρέσει στα μέλη tzoulia59, DragonFall και σε ακόμα 1 μέλος.

twelve

# 8 στις 30/6/2020
author
Ανδρας / 63 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 101
Μην πας μόνος. Πάντα με παρέα με κάποιον πιο έμπειρο. Ενημέρωση για καιρικές συνθήκες και τηλ που να πιάνει στο βουνό. Αν δεν έχεις παρόμοια εμπειρία μιλά με τοπική κοινωνία ορειβάτων για ασφάλεια.
Αρέσει στα μέλη tzoulia59, DragonFall και σε ακόμα 1 μέλος.

Clown77

# 9 στην 1/7/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από twelve
Μην πας μόνος. Πάντα με παρέα με κάποιον πιο έμπειρο. Ενημέρωση για καιρικές συνθήκες και τηλ που να πιάνει στο βουνό. Αν δεν έχεις παρόμοια εμπειρία μιλά με τοπική κοινωνία ορειβάτων για ασφάλεια.

Η αληθεια ειναι το σκεφτηκα αυτο να παω κοντα σε ενα καταφυγιο για οδηγιες απλα ρωταω αν εδω μεσα εχει κανεις  αναλογη εμπειρια σαν πρωτες εντυπωσεις,ενταξει δεν θα παω και κουτουρου  

Clown77

# 10 στην 1/7/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από archagellos

man,

τι να προσεξεις  ? 
Στο Στρατο ? Ασκησεις δεν βγαινατε  ? 
Εαν ναι ...τοτε γνωριζεις πολυ καλα ...

Keep Walking 

Φιλε μου ημουν στο Πολεμικο ναυτικο δεν ειχαμε σκηνακια εκει.. 

Clown77

# 11 στην 1/7/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Tyler84
Ωραία σκέψη και ωραία επιλογή..Οι κίνδυνοι ειναι οι γνωστοί κίνδυνοι του κάμπιγκ...Φροντισε να έχεις καλή παρέα και θα περάσεις τέλεια...

Σκεφτομαι για σολο μιας και οι φιλοι μου δεν εχουν την ιδια μουρλα με εμενα

Clown77

# 12 στην 1/7/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από tractatus

Να μην πας μόνος (το ενα και μοναδικο)Υπαρχουν τοσες ορειβατικες ομαδες στο φβ ή στο διαδικτυο...Βαλε αγγελια για συντροφια και ολο και καποιος ομομυαλος & εμπιστοσυνης θα βρεθει για να το οργανωσετε παρεουλα..Επισης ζήτα συμβουλες εκει!!!Εδω στατιστικα το "δυναμικο" ,δεν ειναι αυτων των περιπετειων...Ειναι των "αλλων"...

Πολυ ωραια ιδεα αυτη!Θα το ψαξω!

jimcapone19

# 13 στην 1/7/2020
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Ελασσόνα
Απαντήσεις: 72

Κοίταξε φίλε καλό θα είναι να βρεις κάποια ομάδα που πάνε τέτοιες εκδρομές μόνος σου θα είναι επικίνδυνα εκεί όχι μόνο από ζώα αλλά και από διαφόρους άλλους λόγους. Κι αν πας καλό θα είναι να αναζητήσεις κάποιο καταφύγιο δεν είναι ακριβά είναι αρκετά οικονομικά έτσι για ασφάλεια.

Αρέσει στο μέλος andy12

agrotis53

# 14 στην 1/7/2020
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

Εχω εγω...αν και εχει πολλα χρονια αλλα εχω κανει με παρεα ομως...κοντα στην κονιτσα...αλλα και σε πηλιο και ολυμπο...το πιο βασικο ειναι η επιλογη του μερους και η αποσταση απο κατοικημενη περιοχη...αλλα πριν κανεις η αποφσσισεις οτιδηποτε νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις μονος ορεινο καμπινγκ...μονο μεσω ειδικων ομαδων συλογων γινεται...παλια ηταν διαφορετικα ...εχουν αλλαξει τα πραγματα...παντως εχει λιγα μερη τα οποια μαζευουν κοσμο και δεν αξιζει...εχει καποια καλα παραποταμια μερη μεταξυ αρτας προς πρεβεζα...στο ποταμι κατω απο την κονιτσα εχει καλα ανοιχτα μερη μαζευουν κοσμο κατασκηνωτες... Εχεις κοντα κονιτσα και μετσοβο...εχω ακουσει και για τον αχαιροντα αλλα τουριστικος χαμος θα ειναι δυσκολο να βρεις μερος...ψαξε λιγο για τον βοιδοματη...ειχα δει φοβερες οχθες αλλα η προσβαση ειναι πολυ δυσκολη... Αφου λες για 5 μερες οποσδηποτε θες νερο κοντα και φυσικα και κατοικημενη περιοχη για προμηθειες...για ζωα και φιδια μην ανησυχεις...εκτος αν πας σε απροσιτες περιοχες...οπου ειναι προσβασιμο το μερος γινεται χαμος απο κοσμο...φετος ομως δεν ξερω μπορει και να ειναι πολυ ηρεμα και λιγοι...παντως να ξερεις απαγορευεται το ελευθερο καμπινγκ...και εχει μεγαλο προστιμο...αλλα οκ δυσκολα θα σε ελεγξουν ...βασικο...να ξερουν καποιοι που εισαι και διαθεσημη επικοινωνια ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Clown77

Ορεινο ελευθερο camping

Αρέσει στα μέλη DragonFall, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

twelve

# 15 στην 1/7/2020
author
Ανδρας / 63 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Απαντήσεις: 101
Μοναχικοί κατασκηνωτες έχουν χαθεί ακόμη και στη Πάρνηθα. Πόσο μάλλον στη Πίνδο. 2 άτομα επιμένω ότι είναι απαραίτητο, αλλιώς ρισκάρεις τη ζωή σου.
Αρέσει στα μέλη andy12, tzoulia59 και σε ακόμα 2 μέλη.

Heptamer

# 16 στην 1/7/2020
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Τέτοιου είδους οικειοθελή αυτόαπομόνωση / περιπετεια , μη διανοηθεις ουτε κατ ελάχιστο να την πραγματοποιησεις εντελώς μόνος. Αν δε βρίσκεις συνοδοιπόρους, απλά μην το επιχειρήσεις. 

Ένα σου συμβεί το οτιδήποτε, θα πας ακλαφτος.

Και βέβαια, μην ξεκινήσεις δίχως τον οδηγό επιβίωσης SAS. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Clown77

Σκεφτομαι για σολο μιας και οι φιλοι μου δεν εχουν την ιδια μουρλα με εμενα

Αρέσει στα μέλη andy12, DragonFall

DragonFall

# 17 στην 1/7/2020
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Απαντήσεις: 417

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Clown77

Ορεινο ελευθερο camping

Συμφωνώ με ο,τι σου είπαν τα παιδιά εδω. Και κρίνοντας απο τα γραφόμενά σου, λογικά δεν έχεις μεγάλη εμπειρία σ' αυτό, που σημαίνει οτι είσαι ευάλωτος σε κάθε λογής κινδύνους, καθώς και απροετοίμαστος.

Καλύτερα να διάλεγες αρχικά ενα πιο βατό μέρος, κοντα΄σε κατοικημένη περιοχή και οχι για διανυκτέρευση σε μη οργανωμένο χώρο, για να εξοικειωθείς και σίγουρα να γραφτείς σε κάποιο σύλλογο ή ομάδα που κάνει τέτοιες εξορμήσεις με καθοδήγηση και έμπειρους στο team.

Καλή σου διασκέδαση όποτε το τολμήσεις και προσοχή!

Αρέσει στο μέλος andy12

tractatus

# 18 στην 1/7/2020
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέο Ψυχικό
Απαντήσεις: 46

Εχω ακουσει..

πολλα για την "αισθηση" που Σου δημιουργειται ν υ χ τ α μονος στα ψηλα-σε δασος...Ειναι ενα ειδος mind game , δυσκολοπερπατητο..Θελει guts... μυαλου!!Θελει αποφαση γερη (με δεδομενο οτι αν αποφασισεις να πισωγυρισεις)Τετοια ωρα σε τετοιο μερος... ΔΕΝ...( γι αυτο παρεα , απο 3 και πανω θαλεγα)
Αρέσει στα μέλη andy12, tzoulia59 και σε ακόμα 1 μέλος.

MadameShuShu40

# 19 στην 1/7/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τις ανεμογεννήτριες!!

macbook

# 20 στις 2/7/2020
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Clown77

Τι να προσεξω περισσοτερο;

Υπάρχει κάτι πολύ βασικό που έμαθα μικρός στο χωριό μου: ποτέ μόνος στο βουνό! Δε σημαίνει ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου αν πας μόνος, αλλά σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης η παρουσία άλλων μπορεί να σου σώσει και τη ζωή. Αυτά τα λέω από περιπτώσεις που γνωρίζω.

Όλα τα άλλα είναι δευτερεύουσας σημασίας και μπορείς να τα διαχειριστείς, με εξαίρεση ένα απρόβλεπτο: οι καταιγίδες. Όταν υπάρχουν ηλεκτρικά φαινόμενα ο κίνδυνος στην ορεινή ζώνη είναι υψηλός. Φρόντισε, αν είναι δυνατό, να διαλέξεις μια περίοδο με ατμοσφαιρική ευστάθεια ώστε η πρόγνωση καιρού 4-5 ημερών να είναι αρκετά αξιόπιστη. Αυτό αντιστοιχεί κατά κανόνα σε περιόδους που η χώρα βρίσκεται κάτω από την επιρροή αντικυκλώνα.

Α, και κάτι ακόμα: σκέψου μήπως στο παρελθόν έχεις κάνει ισχυρή αλλεργική αντίδραση σε τσίμπημα εντόμου όπως μέλισσα ή σφήκα. Αν ναι, δεν ξέρω τι προφυλάξεις μπορείς να πάρεις αλλά γι' αυτό είναι καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Οι ιστορίες σχετικά με τις επιθέσεις άγριων ζώων σε ανθρώπους είναι γενικά υπερβολικές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που η άγρια πανίδα είναι περιορισμένη. Πάντως επειδή θα βρεθείς στη γη της αρκούδας, είναι πολύ σημαντικό τα τρόφιμα να μην είναι αποθηκευμένα στη σκηνή σου. Ειδάλλως κινδυνεύεις να βρεθείς αγκαλιά με μια αρκούδα!

Πρέπει να σκεφτείς και την πρόσβαση σε καθαρό νερό. Αυτά είναι, νομίζω, τα πιο σημαντικά.

Αρέσει στα μέλη DragonFall, tractatus
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.