Καποτε μιλουσαμε στο chat 30 και 40 ατομα.
Σιγα σιγα αρχισε να αραιωνει ο κοσμος (και αν και εχω τις αποψεις μου για τους λογους)Θα ηθελα την αποψη και αλλων χρηστων. Το chat εχει μια αμεσοτητα και μπορει να δωσει μια ζωντανη νοτα στην κουβεντα.Δεν αναιρει το forum.Tι ειναι αυτο λοιπον που κανει τους χρηστες να το αποφευγουν?Απορία : πώς βγάζετε άκρη όταν μιλουν 30 άτομα συγχρόνως ?
Παράθεση:Mπραβο,Ζηλια μου,Εισαι ωραια,τα λες ωραια,τα κανεις ωραια ,σε γουσταρω πολυ πολυ!
Σχόλιο # 2 από ZHLIASOY
Εγώ λοιπόν απέχω από το τσατ Γιατί όσο έμπαινα ένοιωθα ότι βρισκόμουν σε ένα καφενείο που μιλούσαν όλοι συγχρόνως χωρίς στην ουσία να βγαίνει κάποιο νόημα απλά να υπάρχει μια οχλαγωγία μια αντάρα Κ να μην καταλαβαίνεις τίποτα!!! Ο καθένας τον δικό του χαβά που έπρεπε ντε Κ καλά να το διαβάζω Κ να ψάχνω να βρω κάποιο νόημα...Άσε δε που υπήρχαν οι μόνιμοι 24ωροι πελάτες που έπιαναν όλες τις καρέκλες Κ τα πόστα Κ δεν ήξερες που να κάτσεις...Κ δεν προλαβαίνεις Κ να μιλήσεις... ( βλέπε βαλ). .Αυτά για μένα...
Παράθεση:Στερεισαι οξυδερκειας,κ.alisida!και δε βγαζεις ακρη,ουτε αρχη βρισκεις!μιλουν 30 ατομα και το καθε ατομο μιλαει σε διαφορετικη γλωσσα!
Σχόλιο # 4 από alisida
Απορία : πώς βγάζετε άκρη όταν μιλουν 30 άτομα συγχρόνως ?
Μια "αφελεια" ομως!!!...
Που πρεπει να την λυσει το φορουμ!!!...
Επειδη εμεις δεν γνωριζουμε...
Όταν συνομιλουν πανω απο 5 άτομα, αδυνατείς να παρακολουθησεις τη συζήτηση και καταλήγεις να περιοριζεσαι απλά σε ένα ατελείωτο, κουραστικό και ανουσιο σκρολαρισμα προκειμενου να ακολουθήσεις τη ροή τόσο του συνομιλητή σου όσο και αυτή των υπολοίπων.
Η συμμετοχή σε τσατ 30+ ατομών είναι απλά χάσιμο χρόνου. Η αμεσότητα μηδενιζεται - η ζωντάνια πάει περιπατο.Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από EnikosΜια "αφελεια" ομως!!!...
Που πρεπει να την λυσει το φορουμ!!!...
Επειδη εμεις δεν γνωριζουμε...
Απο τον Βαλ...
Υπαρχουν απειρως πιο αστειες περσονες...
Που το παιζουν...σοβαρες... περσονες...
Αυτη ειναι η μομφη, οχι ο ευκολος στοχος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από ZHLIASOY
Εγώ λοιπόν απέχω από το τσατ Γιατί όσο έμπαινα ένοιωθα ότι βρισκόμουν σε ένα καφενείο που μιλούσαν όλοι συγχρόνως χωρίς στην ουσία να βγαίνει κάποιο νόημα απλά να υπάρχει μια οχλαγωγία μια αντάρα Κ να μην καταλαβαίνεις τίποτα!!! Ο καθένας τον δικό του χαβά που έπρεπε ντε Κ καλά να το διαβάζω Κ να ψάχνω να βρω κάποιο νόημα...Άσε δε που υπήρχαν οι μόνιμοι 24ωροι πελάτες που έπιαναν όλες τις καρέκλες Κ τα πόστα Κ δεν ήξερες που να κάτσεις...Κ δεν προλαβαίνεις Κ να μιλήσεις... ( βλέπε βαλ). .Αυτά για μένα...
ο συγκεκριμενος ειναι αστειος και καλα κανει.
αλιμονο απο τους γελοιους που το παιζουν σοβαροι να λες!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΑπο τον Βαλ...
Κατι θα ξερεις παραπανω ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από la-merο συγκεκριμενος ειναι αστειος και καλα κανει.
αλιμονο απο τους γελοιους που το παιζουν σοβαροι να λες!
Υπάρχουν πολλοί δεν το αμφισβητώ απλά τον έφερα ως παράδειγμα Γιατί εάν είσαι γυναίκα Κ είναι ο βάλω μέσα την έβαψες...γίνεται κουραστικό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΑπο τον Βαλ...
Δεν είναι σοβαρό ίωση είναι...πιες Ντεπόν θα περασει
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από sammer19
Παράθεση:Mπραβο,Ζηλια μου,Εισαι ωραια,τα λες ωραια,τα κανεις ωραια ,σε γουσταρω πολυ πολυ!
Σχόλιο # 2 από ZHLIASOY
Αυτο...
1)γιατι αλλαζετε εδω μεσα τα νικ σαν τα πουκαμισα και ξαναμπαινετε οι ιδιοι και οι ιδιοι...
καθε φορα με διαφορετικη σταση ζωης κι αλλο νικ,,,Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media