Λοιπόν...επειδή το έχω πάθει τρεις φορές και είναι σπαστικό, εσείς αντρες και όχι μόνο οι αντρες και γυναικες οταν ο αλλος σας μιλάει όμορφα και γλυκά η ητε σας κάνει ένα κομπλιμέντο δεν σημαίνει ότι σας γουστάρει η σας θέλει η σας την πέφτει.
Άμα δηλαδή εμείς οι γυναίκες γυρίσουμε και σας αγγίξουμε λίγο η σας κάνουμε ένα κομπλιμέντο αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό και να σκέφτεστε ότι σας αρέσουμε, συγνωμη πραγματικά που ακούστηκε αυτό.Εσείς οι αντρες μας κάνετε ένα κομπλιμέντο <<είσαι όμορφη σημερα, έχεις ομορφύνει>> ένα πράγμα η το άλλο να μας δώσετε την εντύπωση ότι μπορεί και να μας αρεσετε να αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι όντως μας γουστάρετε η μας θέλετε,αυτά είναι του μυαλού του καθενός να μάθετε να μην δίνετε λάθος εντυπωσεις, εσείς οι αντρες τα κάνετε ποιο πολύ εσείς τα λέτε εσυ με θέλεις με γουστάρεις ξέρω ότι σου αρέσω και κάτι τέτοια τα πιστεύετε αυτά που λέτε η τα βγάζετε από το μυαλό σας.Και μετά λέτε εμάς τις γυναίκες καχυποπτες και μετά αρχίζετε και σκέφτεστε διαφορά μήπως εσείς είστε καχύποπτοι και απλά δεν είστε σίγουροι για όσα λετε...Παρε και καμμια ανασα κοριτσι μου.
Μπας και σιγουρευτεις του λογου σου για αυτά τα σαλατικά που γραφεις.
Αν τα εχεις μπουρδουκλωμένα στο κεφαλακι σου και τα γραφεις εξισου ετσι, εμεις πως περιμενεις να καταλαβουμε τι θελεις?
Αλήθεια, τι θελεις?
θα σου δωσω μια συμβουλη, δωστο τωρα οσο μπορεις γιατι οταν γερασεις και να το δινεις δεν θα το παιρνει κανενας! η ζωη περναει γρηγορα...
Δεν νομιζω να σου δινει πολυς κοσμος σημασια...
Εχει δικιο το κοριτσι, δεν το βλεπετε?
. . . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Tyler84
Εμείς στην αρχή θέλαμε αλλά εσείς κομπλάρατε.. Όταν θέλατε εσείς εμείς σας κοιτάζαμε κρυφά απο τους καθρέφτες.. Μετά όταν γυρνάγατε εσείς εμείς κάναμε ότι μιλάγαμε στο τηλέφωνο.. Αλλά επειδή μας αρεσατε αρχίσαμε και μεις να κομπλάρουμε... Προφανώς εμείς κάποια στιγμή σας αγγίξαμε και νομίσατε ότι πέφτουμε στα πατώματα αλλά μετά μας αγγίξατε και σεις για σπάσιμο... Οπότε πάλι κομπλάραμε γιατί ήμασταν εμείς σίγουροι ότι μας γουστάρατε αλλά πάλι δεν θέλαμε τελικά... Το ρεζουμέ των 3 θεμάτων σου...Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο...
Anjel93 θα υποστηριξω την ανδρικη θεση,βεβαια τιποτα δεν ειναι απολυτο
αλλα σε μεγαλο ποσοστο ισχυει.
Αν μια κοπελα γουσταρει ενα αγορι και προσπαθει να του το δειξει με μη λεκτικο
τροπο αλλα αυτος δεν παιρνει μπρος...τοτε τον λενε μαμαλουκο...
Αν μια κοπελα ειναι απλα ευγενικη και αυθορμητη να πω και το αγορι
το παρει στραβα οπως ανεφερες και νομιζει οτι τον γουσταρει
τον λενε πεφτουλα...
Οταν βρεις την χρυση τομη πες τη μου και εμενα......καποιοι ρισκαρουνε
το πολυ πολυ να φανε χυλο...αλλα μπορει να τιναξουν και την μπανκα...
κανεις δεν ξερει...
Ααρεεε Θωμά Ματσιο!!
Σχολή έκανες!!
(Πάνω από πόσες λέξεις θεωρείται κανονικό κείμενο???)
Έλα σε παρακαλώ πολύ!!
στα social media