πως γινεται να προσεγγισεις μια κοπελα απο τα social media ενω γνωριζεστε φυσιογνωμικα αλλα δεν μιλατε καθολου αλλα και με μια που δεν γνωριζεστε καθολου αλλα σου αρεσει?
Ασε τα σοσιαλ και πέρνα απευθείας στο παρασυνθημα. Αυτά τα κοινωνικά δίκτυα σας έχουν κάψει τον εγκέφαλο.
Τι μανία εσείς οι νέοι να πηγαινετε Ρώμη μέσω Μαδαγασκαρης.
Φίλοταξιδευτές.
Νεαρος των 22 ετων, ρωταει σε φορουμ συμμετεχοντων μεσης ηλικιας τα 45 (τι λεω τωρα)...
Πως θα καμει καμακι μεσω των σοσιαλ...
Παράθεση:
πρωτο μηνυμα τι γραφουμε?
Σχόλιο # 1 από olumpi9xπως γινεται να προσεγγισεις μια κοπελα απο τα social media ενω γνωριζεστε φυσιογνωμικα αλλα δεν μιλατε καθολου αλλα και με μια που δεν γνωριζεστε καθολου αλλα σου αρεσει?
Oτιδηποτε αλλο...εκτος απο καλημερα..καλησπερα τι κανεις..
Δεν μπορω να σου γραψω εδω..τι μνμ στελνω εγω..(εστελνα μαλλον γιατι δεν εχω πλεον συνδρομη)..θα το κοψει η λογοκρισια
30/5/2020
δεν γράφει πουθενά ηλικίες! θέλεις να βοηθήσεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από EnikosΝεαρος των 22 ετων, ρωταει σε φορουμ συμμετεχοντων μεσης ηλικιας τα 45 (τι λεω τωρα)...
Πως θα καμει καμακι μεσω των σοσιαλ...
Αμα δεν εισαι εσυ τρολ...
Εγω ειμαι αστροναυτης, σε περιστροφη γυρω απο τον Αρη...
και τι άλλο να στείλω?
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από paranomos
Oτιδηποτε αλλο...εκτος απο καλημερα..καλησπερα τι κανεις..
Δεν μπορω να σου γραψω εδω..τι μνμ στελνω εγω..(εστελνα μαλλον γιατι δεν εχω πλεον συνδρομη)..θα το κοψει η λογοκρισια
δεν το κατέχουμε το σπορ
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από HeptamerΑσε τα σοσιαλ και πέρνα απευθείας στο παρασυνθημα. Αυτά τα κοινωνικά δίκτυα σας έχουν κάψει τον εγκέφαλο.
Φίλοταξιδευτές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από HeptamerΑσε τα σοσιαλ και πέρνα απευθείας στο παρασυνθημα. Αυτά τα κοινωνικά δίκτυα σας έχουν κάψει τον εγκέφαλο.
Φίλοταξιδευτές.
δεν μας φταινε οι κοπελες σε τιποτα,
Παράθεση:
πρωτο μηνυμα τι γραφουμε?
Σχόλιο # 1 από olumpi9xπως γινεται να προσεγγισεις μια κοπελα απο τα social media ενω γνωριζεστε φυσιογνωμικα αλλα δεν μιλατε καθολου αλλα και με μια που δεν γνωριζεστε καθολου αλλα σου αρεσει?
Γιατί φταίει αυτός που ξημερωθηκε με τέτοια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ο καψερος?
Το άλλο το ξέρεις?
Πηδαει ο μητσαρας την γυναίκα κάποιου στο σπίτι της
Κλειδιά στην πόρτα, τι να κάνω λέει ο μητσαρας, γυμνός, του λέει η γκόμενα στάσου ακίνητος, άγαλμα.
Μπαίνει ο κερατάς μέσα, τι είναι τούτος λέει..
Αγόρασα ένα ρομπότ του λέει εκείνη, αλλά θα το ενεργοποιήσουν αύριο είπαν, θα του φέρουν και ρούχα.. Μισό του λέει πάω στο μπάνιο..
Έμεινε ο μητσαρας μόνος να τον παρατηρεί ο κερατάς .. 5 λεπτά, 10 λεπτά.. Τον τριγύριζε ο σύζυγος , τον είδε από δω, από κει, του ρίχνει κάνα δυο σκαμπιλια στον πισινό "καλό του φάνηκε" κόκκαλο ο μητσαρας μα σιγά σιγά κάτι ένιωθε κιόλας να τον πασπατευει και να ψάχνει να βρει δρόμο από κει που δεν έχει δρόμο κατάλαβες..
Την είχε βγάλει ο κερατάς και προσπαθούσε να του την εστριμωξει..
Μία δύο τίποτα, βράχος ο μητσαρας..εσφιγγε τα πόδια
Θα του κάνω τρύπα με το τρυπάνι, λέει ο κερατάς, ρομπότ είναι λαμαρίνα, έχω ένα 40αρι, ότι πρέπει θα είναι!
Ο μητσαρας κόντευε να χεστει αλλά ακίνητος σαν ρομπότ..
Μα αφού ένιωσε πια τον αέρα από το τρυπάνι κοντά στα κολομερια του,ακούγοντας εκείνο το χαρακτηριστικό βζιιννν..αποφασιζει και φωνάζει με ρομποτική φωνή
"Ξα-ναδο-κιμαστε με το πέος, Ξα-να-δοκιμαστε με το πέος"
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από agrotis53δεν μας φταινε οι κοπελες σε τιποτα,
τι εννοεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από agrotis53δεν μας φταινε οι κοπελες σε τιποτα,
και που κολλαει αυτο στο θεμα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από MegalodondasΓιατί φταίει αυτός που ξημερωθηκε με τέτοια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ο καψερος?
Το άλλο το ξέρεις?
Πηδαει ο μητσαρας την γυναίκα κάποιου στο σπίτι της
Κλειδιά στην πόρτα, τι να κάνω λέει ο μητσαρας, γυμνός, του λέει η γκόμενα στάσου ακίνητος, άγαλμα.
Μπαίνει ο κερατάς μέσα, τι είναι τούτος λέει..
Αγόρασα ένα ρομπότ του λέει εκείνη, αλλά θα το ενεργοποιήσουν αύριο είπαν, θα του φέρουν και ρούχα.. Μισό του λέει πάω στο μπάνιο..
Έμεινε ο μητσαρας μόνος να τον παρατηρεί ο κερατάς .. 5 λεπτά, 10 λεπτά.. Τον τριγύριζε ο σύζυγος , τον είδε από δω, από κει, του ρίχνει κάνα δυο σκαμπιλια στον πισινό "καλό του φάνηκε" κόκκαλο ο μητσαρας μα σιγά σιγά κάτι ένιωθε κιόλας να τον πασπατευει και να ψάχνει να βρει δρόμο από κει που δεν έχει δρόμο κατάλαβες..
Την είχε βγάλει ο κερατάς και προσπαθούσε να του την εστριμωξει..
Μία δύο τίποτα, βράχος ο μητσαρας..εσφιγγε τα πόδια
Θα του κάνω τρύπα με το τρυπάνι, λέει ο κερατάς, ρομπότ είναι λαμαρίνα, έχω ένα 40αρι, ότι πρέπει θα είναι!
Ο μητσαρας κόντευε να χεστει αλλά ακίνητος σαν ρομπότ..
Μα αφού ένιωσε πια τον αέρα από το τρυπάνι κοντά στα κολομερια του,ακούγοντας εκείνο το χαρακτηριστικό βζιιννν..αποφασιζει και φωνάζει με ρομποτική φωνή
"Ξα-ναδο-κιμαστε με το πέος, Ξα-να-δοκιμαστε με το πέος"
να στείλω αίτημα πρώτα ή κατευθείαν το μήνυμα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από konstandinos73
Γραψτης "καλημερα, τι κανεις?". Θα απαντησει: "καλα, εσυ τι κανεις?". Απαντας: "καλα ειμαι, εσυ?" Απαντα: "και εγω καλα ειμαι". Συνεχιζεις στο "ψητο": "τι καιρο θα κανει αυριο?"..Και θα απαντησει η κοπελα: "καλο!". Και θα τη ριξεις.
Θελω να βοηθησω, αλλα...
Με συμμαζευει το περιπολο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από olumpi9xδεν γράφει πουθενά ηλικίες! θέλεις να βοηθήσεις?
Κατευθειαν, κατευθειαν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από olumpi9xνα στείλω αίτημα πρώτα ή κατευθείαν το μήνυμα?
Τότε που πας ξυπολυτος στα αγκάθια;
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από olumpi9xδεν το κατέχουμε το σπορ
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από olumpi9xδεν το κατέχουμε το σπορ
δεν γίνεται να τα ξέρουμε όλα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από HeptamerΤότε που πας ξυπολυτος στα αγκάθια;
στα social media